Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 264 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-25, 21:19   #7891
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Wojtusia, masz juz nerwa??????
Cytat:
Napisane przez sposanovella Pokaż wiadomość
Wojtusia, no to już tuż tuż
Nooo, jak sobie uświadomiłam że to juz tylko trzy tygodnie to złapałam lekkiego nerwa
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 21:40   #7892
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
Mamy już za sobą pierwszą naukę Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. prowadzi młody ksiądz, bardzo przystępnie i nawet często żartuje Jak wszystkie będą tak wyglądać, to damy chyba radę

Gdzie byliście na tej nauce?

Dziewczyny ktore byly w ta sobote na nauce na poczekajce wiecie moze jak teraz z terminami?
Stary 2007-03-25, 21:44   #7893
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Nooo, jak sobie uświadomiłam że to juz tylko trzy tygodnie to złapałam lekkiego nerwa
Tylko lekkiego???? Ja w tym czasie co ty to pewnie będę cała chodziła Ale zobaczysz będzie super Dziewczyny, ale ten czas biegnie jak szalony!

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 22:33   #7894
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Smarti - wejdź na naszego bloga (adres w przypisie) tam jest zdjęcie samochodu jakim będziemy jechać do ślubu. Wklejałam też tutaj nasze autko. Za autko pan życzy sobie 600 zł za cały dzień.
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 02:16   #7895
*kasieńka*
Zadomowienie

mila25, my mieszkamy w Irlandii, w Limerick i tutaj byliśmy na nauce. Było bardzo dużo ludzi (około 60) - nie myślałam, że aż tyle osób będzie
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 03:35   #7896
!joanna!
Przyczajenie

Dziewczyny, Wy sie nie stresujcie. Macie juz wiekszosc przygotowan za soba i przed Wami i to juz niedlugo ten najszczesliwszy i byc moze najwazniejszy dzien w zyciu! Jak ja Wam zazdroszcze! Ja mam mgliste (na razie) pojecie w co sie ubrac, co, jak i gdzie zalatwic - choc bardzo duzo wiadomosci znalazlam na forum!
Stary 2007-03-26, 04:26   #7897
!joanna!
Przyczajenie

Smarti sprawdz na www.margot.lublin.pl mignely mi tam jakies ozdoby do wlosow, z tego co pamietam w realu na Chodzki jest tez sklep ze sztuczna bizuteria i roznymi ozdobami i na Bernardynskiej. Z internetowych sklepow znalazlam www.*******************.pl, a jak bys chciala cos z gotowych fryzur slubnych (czywiscie z ozdobami we wlosach) to zajrzyj na www.takczeszemy.pl. Z kwiaciarni znalazlam www.kwiaty.lublin.pl bardzo ladna stronka i ladne bukiety i troche bizuterii kwiatowej. Z tego co wyczytalam to nawet dowoza bukiet na miejsce. Jak jeszcze cos znajde to wkleje.
Co do atmosfery na forum - wciaga strasznie. Moj TZ juz dawno spi a ja pomimo tego, ze wrocilismy z pracy o 2.30 nie moglam sie powstrzymac, zeby tu nie zajrzec!
Stary 2007-03-26, 07:32   #7898
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez !joanna! Pokaż wiadomość
Co do atmosfery na forum - wciaga strasznie. Moj TZ juz dawno spi a ja pomimo tego, ze wrocilismy z pracy o 2.30 nie moglam sie powstrzymac, zeby tu nie zajrzec!
wiem coś o tym mój TŻ jeszcze śpi a ja już na wizażu szkoda tylko że muszę się z wami rozstać na tydzień i znowu nie będę mogła wyrobić się z czytaniem, tyle zawsze naskrobiecie
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 08:23   #7899
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicedream Pokaż wiadomość
Sija a masz jakieś zdjęcie makijażu? Jeśli tak, to mam taką nieśmiałą prośbę o przesłanie na maila Chyba, że się nie chcesz ujawniać
Niestety nie zrobiłam zdjęcia, trochę szkoda. A makijaż robię tam gdzie fryzurkę - w salonie p. A. Chołoty na Żywnego.
Silvershine dzięki za info
Smarti_ter tu masz wszystkie dni skupienia, tam są też godziny nauk w lubelskich parafiach ( z numerami telefonów). Spowiedź jest częścią (nieobowiązkową) dnia skupienia http://www.rodziny.kuria.lublin.pl/s...index.php?id=3

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 08:30   #7900
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
to pewnie wiesz kiedy i gdzie jest 2.ga? bede wdzieczna za pomoc
2 nauka bedzie 3 kwietnia o 19 w kościele MB Królowej Polski, powinna być jutro ale w tym tygodniu nie ma żadnych nauk bo są rekolekcje
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 09:16   #7901
madzialena-lublin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smarti_ter Pokaż wiadomość
I wogóle dziewczyny trzymajcie sie dzielnie bliżej końca Wojtusia <przytulaniec> Sija <przytulaniec>

Pozdrówka
I jeszcze ja... Teraz to juz niecałe 3 tygodnie...
Ale wiecie co, jakoś w ogóle nie mam stresa. Chyba jeszcze, bo jestem pewna, że mnie dopadnie...
madzialena-lublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:13   #7902
olahola
Raczkowanie

Witam wszystkie nowe forumki miłego buszowania

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
I jeszcze ja... Teraz to juz niecałe 3 tygodnie...
Ale wiecie co, jakoś w ogóle nie mam stresa. Chyba jeszcze, bo jestem pewna, że mnie dopadnie...
Tak was czytam dziewczyny i też zaczynam czuć stresa :/
Już niecałe 4 tygodnie
Z przygotowań zostały nam same 'drobne' rzeczy, choć jak się je wszystkie pozbiera razem, to jeszcze troche czasu wymagają... Najbardziej martwią mnie buty M., jeszcze nie kupił, a dosyć wybredny jest pod tym względem... Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda sie to załatwić

No, dziewczyny, wszystkim nam przyda się trochę luzu, choć wiem, że łatwo sie mówi , gorzej zrobić Pozdrawiam Was gorąco z wiosennego Krakowa
olahola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:25   #7903
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

sija. wojtusia, madzialena-lublin, jak czytam Wasze posty to aż mnie dreszyk przechodzi z jednej strony jaki stresowy a z drugiej troche Wam zazdrosze ze tak wam niewiele czasu zostało Ale mam nadzieje ze zdacie nam relacje na forum jak było zaraz po znajac zycie to sie porycze jaj bóbr jak bede to czytała
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:46   #7904
martuko
Wtajemniczenie

ech, dziewczyny, a ja mam wrażenie że utknęłam jakoś. co jest ustalone to juz zostanie, w najbliższym czasie na topie będa zaproszenia robione własnym przemyslem, no i kwestia mojej sukni, na która coraz mniej czasu - każą się decydować 3 miesiące przed co najmniej, czyli po świętach minie termin :/ A ja jakos nie moge ze soba ustalić koncepcji
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:48   #7905
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dziewczyny aż mnie żołądek boli jak czytam że Wam zostało tak mało czasu...Nasi rodzice kupili w sobotę alkohol: 130 wódek - Wyborowa, 10 szampanów Dorato (białe i różowe) i wina sztuk 12 (białe i czerwone) Carlo Rossi. Tyle starczy, prawda??
Stary 2007-03-26, 10:51   #7906
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

I napiszcie Moje Drogie, którego dokładnie macie ślub. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o Nas
Stary 2007-03-26, 10:54   #7907
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Martuko nie martw się będzie dobrze. Czy byłaś już na jakiś przymiarkach sukni?? Na pocieszenie Ci powiem że moja koleżanka bierze ślub 5 maja i jeszcze nie ma sukni...w czwartek jedziemy dopiero przymierzać i wybrać. Podziwiam ją za spokój, ja już bym na zawał serce umarła.
Stary 2007-03-26, 10:57   #7908
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Wiolusłonko - a jak się sprawy u ciebie mają?? Znalazłaś już kogoś od makijażu?? Ja się nadal zastanawiam co robić...czy Łęczna czy Lublin...w sumie bym zdążyła ze wszystkim w końcu ślub dopiero o 17.15...ale zawsze może coś wyskoczyć niespodziewanego...
Stary 2007-03-26, 11:14   #7909
martuko
Wtajemniczenie

ślub jest 28 lipca, podobnie jak u Ciebie późna pora bo o 17.30. mamy spokojnie cały lipiec na różne rzeczy bo to wakacje, ale niektóre sporawy musza byc już teraz ustalone. Suknia się martwię, tak sie domyślam, że jeśli zgłoszę się nawet później to mi zrobią, od czego w końcu sa salony.. Ale w jednym Pani ostatnio mi mówila że szyja jednoczesnie 15 i to szokujące dla mnie było. Chciałam delikatna jakąś sukienkę, no i cena tez niestety gra rolę. Na dodatek nie mam na miejscu kogoś kto by ze mną pochodził, zresztą i tak to ja musze się zdecydowac i to nie takie proste. Na dodatek w stresie trzyma mnie niepewnośc co do księdza, ciągle się boję że nikt ze znajomych nie będzie mogł i będe musiała jakąś łapankę urządzać ( Ale, chyba mam taki gorszy dzień, jutro może lepiej będzie.
Ide dziś do fryzjerki pogadac o moich włosach, malowac mnie będzie kuzynka na szczęście, zna sie na tym dobrze, ale nie pracuje w tej chwili nigdzie. Zdążymy sie nawet trochę pobawić kolorami, w tej kwestii mam duży komfort
Stary 2007-03-26, 11:41   #7910
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez olahola Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe forumki miłego buszowania

Tak was czytam dziewczyny i też zaczynam czuć stresa :/
Już niecałe 4 tygodnie
Z przygotowań zostały nam same 'drobne' rzeczy, choć jak się je wszystkie pozbiera razem, to jeszcze troche czasu wymagają... Najbardziej martwią mnie buty M., jeszcze nie kupił, a dosyć wybredny jest pod tym względem... Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda sie to załatwić
polecam sklep buty Partyki - czy jakoś tak - w Olimpie, w nowej części na górze (jest też ich sklep na dole, w najstarszej części - ale na górze jest więcej męskich), ja też miałam niedawno problem z TŻ-em marudząco-kupującym buty i tam było sporo ładnych męskich butów wizytowych (dlatego teraz już nie musimy przez to przechodzić )

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 11:44   #7911
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ech, dziewczyny, a ja mam wrażenie że utknęłam jakoś. co jest ustalone to juz zostanie, w najbliższym czasie na topie będa zaproszenia robione własnym przemyslem, no i kwestia mojej sukni, na która coraz mniej czasu - każą się decydować 3 miesiące przed co najmniej, czyli po świętach minie termin :/ A ja jakos nie moge ze soba ustalić koncepcji
nie martw się
po pierwsze - moja koleżanka rok temu poszła na 1 miesiąc przed ślubem, i zamówiła suknię i uszyli jej taka, jaką chciała, a ślub był w lipcu czyli tez w "gorącym okresie"
po drugie, zawsze można kupić gotową w salonie i zrobić tylko dopasowanie a to robią na kilka dni przed ślubem (ja tak właśnie mam i nie muszę latać na żadne przymiarki )

Stary 2007-03-26, 11:55   #7912
martuko
Wtajemniczenie

dzięki za wsparcie czuję że przed świętami się z tym nie uporam. W salonach suknie na mnie za duże i za długie, i w większości zbyt rozłożyste Jedna mi sie spodobala na pierwszy rzut oka ale to model z wyprzedazy i nie wiem czy tam jeszcze jest. Przejde się jeszcze, popatrze troche i zdecyduję w koncu...
zastanawiam się jeszcze nad noclegami dla gości - myślicie że da sie wynając piętro w jakims domku gdzie w ciągu roku maja stancje dla studentów? Może ktoś z Was zna kogoś kto tak wynajmuje? Hotel w moim przypadku jest niestety zbyt drogi, szukam czegoś tańszego, najlepiej gdzies na Węglinie, Poczekajce...
Stary 2007-03-26, 12:09   #7913
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

na mnie też większość sukien za duża była, ale salony szyją tak, żeby łatwo się dało zebrać na szwach - u mnie będzie właśnie kwestia zwężenia gorsetu tylko jeszcze nie wiadomo o ile bo jak się na święta rozpędzę, to się jeszcze okaże, że nie trzeba zwężać....

jeżeli chodzi o Poczekajkę - to nie ma tam gdzieś akademika KULowskiego? coś mi się tak obiło o uszy....

Stary 2007-03-26, 14:04   #7914
olahola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
polecam sklep buty Partyki - czy jakoś tak - w Olimpie, w nowej części na górze (jest też ich sklep na dole, w najstarszej części - ale na górze jest więcej męskich), ja też miałam niedawno problem z TŻ-em marudząco-kupującym buty i tam było sporo ładnych męskich butów wizytowych (dlatego teraz już nie musimy przez to przechodzić )
Dziękuję Ruda pewnie przyda się to innym forumkom - my mieszkamy w Krakowie i tutaj musimy czegoś poszukać

wrrrr, jak mnie denerwują te wyskakujące reklamy
olahola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 16:14   #7915
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

No kochane,własnie wróciłam z próbnej fryzurkijestem zachwycona,troche cierpliwości i wrzuce zdjęcia na wizaż,musze podładować aparacik
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 16:23   #7916
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Wiolusłonko - a jak się sprawy u ciebie mają?? Znalazłaś już kogoś od makijażu?? Ja się nadal zastanawiam co robić...czy Łęczna czy Lublin...w sumie bym zdążyła ze wszystkim w końcu ślub dopiero o 17.15...ale zawsze może coś wyskoczyć niespodziewanego...
Freciu u mnie narazie spokojnie - teraz powoli wybieramy sie na nauki ale zrobimy je najprawdopodobniej w formie weekendowych , z resztą narazie postój gdyż w do ślubu jescze zostało prawie 5 miesięcy wiec jest jescze czas. A co do kosmetyczki to powaznie zastanawiam sie nad tą z Albu albo tą obok zakładu fryzjerskiego ("Edyta", gdzie własnie ide) w domkach koło bazaru tylko jakos tak nie za bardzo wiem cokolwiek na temat jej makijarzy.
Ale macie fajna godzine ślubu 17 15 . Jesli sie zastanawiasz Łęczna/Lulin to ja sobie tak mysle ze nie ma co dodatkowo sie stresowac jeśli bedziesz zadowolona z próbnego to ja bym na łęcznej poprzestała.
Stary 2007-03-26, 16:26   #7917
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
No kochane,własnie wróciłam z próbnej fryzurkijestem zachwycona,troche cierpliwości i wrzuce zdjęcia na wizaż,musze podładować aparacik
Tak wczesnie próbna fryzurka??? Ja ide dopiero tydzień przed . Ale pokazuj pokazuj bo ciekawa strasznie jestem
Stary 2007-03-26, 16:50   #7918
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

no wiec....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AAAA0029.JPG (98,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AAAA0030.JPG (102,6 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AAAA0031.JPG (99,8 KB, 43 załadowań)
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 17:17   #7919
piotr25
Raczkowanie

Witam miłe Panie. Mam na dziś jedno pytanko gdzie można kupić garnitur i gdzie chodziłyście ze swoim TZ po garniturek? Dzięki z góry i jakby co pytajcie a znajdziecie
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 17:22   #7920
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
no wiec....
... mi sie podoba mimo ze preferuje raczej luźniejsze fryzurki to uwazam ze wyglądasz w niej brdzo ładnie

Edytowane przez wiolkaslonko
Czas edycji: 2007-03-27 o 15:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości