|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Znamy się, znamy. OD dawna z wątku WP.
Cytat:
Cytat:
![]() Sposobów nie mam, ale zamiar mam przestać jeść w ogóle słodycze. Definitywnie i na zawsze Ostatnio już bardzo ograniczyłam.Cytat:
![]() Cytat:
No dobra. Czas na mnie. Witam Was dziewczyny serdecznie. Mam na imię Ania. Lat 25. Niedawno skończyłam studia. Na co dzień pracuję, a właściwie rozglądam się za zmianą pracy. Poza tym mieszkam z Tż'tem z którym jestem już prawie 2,5 roku i rodzicami. Co do chęci zmian w sobie to najbardziej zależy mi na aktywności fizycznej, wyrzeźbieniu sylwetki oraz zadbaniu o stan włosów i cery. Poza aspektem wyglądu chciałabym popracować nad zwiększeniem wytrwałości w sobie i samorozwojem. Póki co to by było na tyle. Jak macie jakieś pytania to śmiało
|
||||
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym nie wytrzymała całego życia bez słodyczy. Po prostu nie i już Ale w najbliższym czasie(taa... ) zrobię sobie jakieś 30-40 dni bez słodyczyPiąteczka<5> Przypomina mi się afera fishburgera ![]() Witaj Tylko powiedz mi, co Ty robisz o tej porze na Wizażu?
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-03-30 o 07:42 |
||
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja znowu owsianeczka z bananem i bakaliami w ogóle to po świętach zaraz też robię sobie miesiąc bez słodyczy tylko, że ja będę zaczynała od 7 dni czyli jak wytrwam 7 to jakaś nagroda z tego powodu bo u mnie ciężko z tym, musze sobie chrom kupić bo mam napady na słodycze, chyba jestem uzależniona i nie umiem wygrać mam zakwasy po tym wczorajszym cardio aha, z przedziałkiem na środku wyglądam jak bałwan
|
#4384 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry Skarbeczki!
Cytat:
Mam nadzieję, że przypasuje któryś, sa jaśniutkie i w lekko żółtej tonacji - TAK JAK LUBIĘ
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Laseczki
![]() Nadrobilam Was ładnie sie rozpisałyscie![]() Jakie plany na dzisiaj ?
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę miała większą mobilizacjęJa będę piekła ciasta i zrobię jakąś sałatkę, albo dwie , a wieczorem nauka, bo mam armageddon po świętach
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005270 1]Dzień Dobry Skarbeczki!
Mam nadzieję, że przypasuje któryś, sa jaśniutkie i w lekko żółtej tonacji - TAK JAK LUBIĘ [/QUOTE]kurcze , czasem podkreślają ![]() [QUOTE=IzzieSt;40052857]Ej! Ja z Tobą! Okej? Będę miała większą mobilizację/QUOTE]okej, to tak od wtorku dobra ?? a jakie nagrody po 7 dniach orzewidujemy? ja właśnie kroje warzywa na sałatke, tata uwielbia taką, ja średnio przepadam
|
#4389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja robię z ananasem i selerem oraz jarzynową
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w Wielką Sobotę
Zaraz wsiadam na rower spalać kalorie ![]() Cytat:
Ja będę szczęśliwa jak uda mi się ich nie jeść przez miesiąc np. Jakbym tak robiła co jakiś czas, to może się odzwyczaję... Już kiedyś nie jadłam 4 miesiące, a później uzależnienie wróciło ![]() Fakt, mięsopodobnym, jednak rozpatrując to pod kontekstem postu, raczej bym nie stołowała się w Macu ![]() Mamy podobne cele Cytat:
![]() Ja też wyglądam żałośnie w przedziałku na środku, a szkoda, bo bardzo mi się podoba u niektórych aktorek taka grzywka rozłożona na boki I również na bok zakładam.
|
||
|
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sałatek to my robimy gyrosa
|
|
|
|
#4394 |
|
Konto usunięte
|
nie mogę się zebrać, opierdzielam się w łóżku nadal
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Chrom reguluje poziom cukru we krwi (łagodzi objawy hipoglikemii) - wspomaga działanie insuliny - łagodzi objawy cukrzycy - wspomaga odchudzanie " tak chrom pomaga wiem, że dawniej jak łykałam chrom to w ogóle mi sie jeść nie chciało a jak raz wzięłam o jedną tabletkę za dużo to nie miałam w ogóle aptetytu, nic mi nie wchodziło
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwe! Jeden dzień mnie nie ma a tu 5 stron nadrabiania
Ja też zaraz zabieram sie za pichcenie, potem posprzątać a wieczorem chcę o siebie zadbać, bo czuje się koszmarnie a w dodatku pokłóciłam się z TŻtem, właściwie o nic, co kompletnie psuje mi humor
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spaliłam 526 kcal
Prawie cała czekolada ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005347 3]nie mogę się zebrać, opierdzielam się w łóżku nadal [/QUOTE]Cytat:
Prawie jak elektroniczny papieros dla palacza Cytat:
Czasami tak bywa niestety, ale nie myśl o tym Wiem, że taka głupia kłótnia potrafi zepsuć humor, bo bez sensu się kłócić o drobne sprawy, ale zrób coś dla siebie, zajmij się czymś, to będzie lepiej
|
||
|
|
|
#4399 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4003969 4]to słabo
bo 2 lata jak na sprzęt komputerowy to mało[/QUOTE]No mnie też to dziwi. Nic wcześniej się nie psuło, nie zacinało, nie wirusowało ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Nie ma mowy, żebym się odzwyczaiła Nie wyobrażam już sobie swojego życia bez tego komputera ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004401 3]Byłam w TBS bo chciałam kupić kuzynce duo, ale nie było mango Za to zaciekawił mnie podkład nawilżający, miły pan dał mi próbkę![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- IOS i android to dwa najpopularniejsze systemy. Na WP mało jest aplikacji - nie ma np. Superpharma, Wizażu - na wszystko trzeba czekać ![]() aaaa w SuperPharm kupiłam ![]() * natłuszczający balsam do ciała ( i twarzy może być) Lipikat Baume AP z LRP. Pani mi doradzła, bo niestety po emolium mam uczulenie ![]() * AA nawilżający peeling enzymatyczny z kw. hialuronowym i papainą (saszetka) * dermika pure peeling enzymatyczny z papainą i żółtą glinką. i Babci bioaktywny krem przeciwzmarszczkowy z Lirene (selected from nature) ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- A dodatkowo dostałam od Mamy przyjaciółki na "Zajączka" - Tak ludzie mnie kochają ![]() * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-i-owsem.html * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-i-owsem.html ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Jeśli KTOŚ chce się skusić na kosmetyki to sklep ma -15% upustu: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...38454596_n.jpg[/QUOTE]Szkoda, że nie wiedziałam o tej promocji tydzień wcześniej No ale pewnie wtedy nie kupiłabym balsamu tureckiego z Planeta Organica Dzięki Respiro
|
|
|
#4400 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005141 8]fajnie byłoby, gdyby rozjaśnili gamę kolorystyczną, ale po co... Revlon odpada przy atopowej skórze. a miałam pokazać jaki pędzel wziełam : ten: http://allegro.pl/pixie-cosmetics-pe...132189567.html [/QUOTE] Tak? Nie wiedziałam ![]() Fajny pędzel, idealny do minerałów . A wypróbowałaś może podkłady Annabelle? Recenzja z mojego ukochanego bloga -> http://www.alinarose.pl/search?updat...&by-date=falseZ tego co pisze, idealny do suchej skóry, aż się zastanawiam czy nie zamówić sobie próbek bo wygląda na skórze cudownie Cytat:
![]() Co prawda nigdy jeszcze takiej akcji u siebie nie przeprowadziłam, ale w kupie siła!! ![]() Cytat:
![]() Sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie.. ![]() Wooow, brawo!
|
|||
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004568 2]Czas na ...
INSPIRACJE!![]() O kurczę!!!! 1 i 4 zdjęcie ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004605 6]i ostatnia porcja motywacji! [/QUOTE]Jejku jakie boskie włosy na zdjęciu 2 z dołu ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Nie dla każdego Mnie bardzo przesuszają takie szampony włosy jak regularnie ich używam.
|
|
#4402 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej no! wstałam, złożyłam łóżko, ściągnęłam pościel. Odkurzyłam tapczan i cały pokój, starłam kurze a Ty do mnie z batem? I jeszcze wszystko w maseczcze mincera Cytat:
![]() dla mnie mistrzem jest prowansalski ![]() Cytat:
ja zawsze oglądam po angielsku, nie chce mi się nigdy czekać. Dodatkowo uczę się, bo zapadają w pamięć niektóre zwroty, zdania ![]() Przyznam się, że mnie szkoda zamawiać same próbki Dlatego cieszę się, że do pędzla dołączą Ja jeszcze żadnych minerałów nie "smakowałam"---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
tylko przypominam, że szampony są do skalpu, nie do całych włosów Bo potem czytam, że dziewczyny płaczą, iż mają suche, łamiące się końce... a przecież używają drogich szamponów i odżywek do włosów... no jak się porządnie szoruje Bóg wie ile końce silnym detergentem, to ja się nie dziwie |
||||
|
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie dobrzeU mnie już sernik się piecze tylko jeszcze zrobić domek i wieczorkiem kuchnie posprzątać z grubsza
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Konto usunięte
|
a ja siedzę z maską, ziają mikrodermabrazja na plecach i dekolcie. Dawno nie były oczyszczane, więc będzie im dobrze
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Coldplay, po angielsku obejrzałam
![]() Respiro, baty Ci dawałam jak pisałaś, że masz lenia i leżysz w łóżku Nie wiedziałam, że już się wzięłaś do pracy ![]() Malami, uwielbiam sernik-domek !
|
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie w zastraszającym tempie
![]() Ja już po święceniu, na dzisiaj została mi do zrobienia tylko jedna sałatka, a tak to już wszystko przygotowane i posprzątane ![]() Zrobiłam sobie już dzisiaj maseczkę i nałożyłam na włosy olejek chłodzący amla wogóle zaczęłam myć włosy co drugi dzień
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
A jak efekty stosowania amli? Myślisz, że to dzięki temu olejkowi włosy Ci się mniej przetłuszczają?
Co polecacie na zagęszczenie włosów? Jantar? |
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005438 1]daj spokój, na innym wątku 5 dni zajęło nastukanie 5tys. postów
![]() ja zawsze oglądam po angielsku, nie chce mi się nigdy czekać. Dodatkowo uczę się, bo zapadają w pamięć niektóre zwroty, zdania ![]() Przyznam się, że mnie szkoda zamawiać same próbki Dlatego cieszę się, że do pędzla dołączą Ja jeszcze żadnych minerałów nie "smakowałam"[/QUOTE]Hahah, no właśnie, co to jest 5 stron w jeden dzień.. ![]() Wow, to podziwiam . Tam jest przecież tyle tych medycznych zwrotów że w życiu bym nie ogarnęła o co chodzi ![]() Aaa, bo coś mi się ubzdurało że masz też próbki minerałów
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórych medycznych zwrotów to ja po polsku nie ogarniam, tak że bez różnicy...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

. Dołączę, jeśli pozwolicie
, kopę lat, wiem że się nie odzywałam ani żadnego znaku życia nie dałam, ale matura i te sprawy, później o wizażu zapomniałam, a teraz znowu próbuję wkupić się w Wasze łaski..
aaaa jestem najgorsza, tylko lańsko mi się należy 
. 

Nie ma mowy, żebym się odzwyczaiła
Za to zaciekawił mnie podkład nawilżający, miły pan dał mi próbkę
No ale pewnie wtedy nie kupiłabym balsamu tureckiego z Planeta Organica