|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
|
|
#3122 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strach groszka spotkać na ulicy, gangsta groszek Cytat:
Ło matko imion Ci by zbrakło, masz niezłe zoo. Ja miałam dużo chomików. Mój ulubieniec Kuncek, do dziś się zastanawiam skąd to imię. A jak byłam mała, to mojej siostry chomiczka urodziła małe, a ja z krzykiem do kuchni że u Sary są jakieś robaki. Cytat:
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do imion, świnkom jakos mi łatwiej przychodza, z krolikami mialam gorzej ![]() a co do strachu, nie jest tak źle ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- musze poszukac mojej historii z samochodem i zima, bo pisac mi sie niechce od nowa, wtedy to bylam bojowa najlepiej, ze jak mnie ludzie wkurza to mowie teksty typu : a mozgi to chyba w upach macie raz gołębia ratowalam, stoje , czekam na autobus, a ludzie sie z czegos smieja, przede wszytskim takie chlopaki z 17 lat, w koncu spojrzalam z czego sie smieja, a tam korek jaks na ulicy z jednej strony, bo kierowcy cos wymijali, wkoncu patrze, a tam gołab, ktos potracil on zostal , nikt nie wyszedl by go chociaz na pobocze polozyc, a zyl jeszcze, tylko wymijali to ja wyszlam na ulice, samochody stoja, a ja go łapie, bo jeszcze uciekal, a i znow rechocza z tego, to ja na nich spojrzalam i dre sie : i czego jeden z drugim sie smieje zlapalam go, poszlam na taxi, wczesniej dzownilam do weta czy przyjma go, wzieli, kasy nie chcieli, ale potem jak sie pytalam, to nie przezyl, mial na skrzydle krew, jak go wiozlam, to nawet sie pobrudzilam, a taksowkarz jak mi mowil, ze jaka dobra jestem ![]() a raz jechalam z P., idzie ulica jez, P. sie zatrzymal, wyszlam, polozylam go na pobocze, troche korek powstal, ale jez uratowany raz znow szlam, patrze wiewiorka kica przez ulice, nagle bum samochod ja walnal, stalam tak ![]() a golebia kiedys tez innego ratowalam z ulicy, to na rekach mi umarl, jeżyka tez kiedys przekladalm, bo wypadl z gniazda ale mi sie tego nazbieralo ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- zasypuje as moimi pierdołami, macie los tu ta historia z samochodami ![]() Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-03-29 o 20:34 |
||
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Groszku ja też kiedyś ratowałam gołębia, któremu dałam za duży kawałek chleba ![]() Ty jesteś bohaterką
|
||
|
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla groszka superbohatera. Kurcze groszku my tu odkrywamy z kazdym dniem Twoje nowe oblicze, groszek policjant kierujący ruchem. Chyba teraz będę wchodzić na wątek z myślą, czym mnie dziś zaskoczy groszek.
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie poczulam magii swiat bylo calkiem luzno i spokojnie
Cola cherry kupiona maz sprobowal mowi,ze mu smakuje Ja sobie tylko pianki bananowe kupilam bo przecenili. Maslo i pare innych rzeczy Mrozik chwyta dobrze bloto sie scielo
|
#3127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do OutletParku zaglądasz? ja dopiero z tydzien temu byłam po razi pierwszy od otwarcia (a to juz chyba z rok ) i to tylko dlatego, że mnie tam mój chłopak zaciągnął
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3128 |
|
Moderator
|
Też ratowałam gołębia, wczoraj. Tylko niestety nie udało się
Historia jak u groszka, standardowo, gołąb leżący na środku ulicy, w samym centrum, nogi miał powykręcane w różne dziwne strony i przejechane po skrzydle. No walnięty autem jak nic. Jeżdżą ludzie, między kołami go wymijają, no aż się patrzec nie dało ehhWylazłam na środek, wzięłam go w ręcę, biedny się wyrywał resztkami sił i zaniosłam go na brzeg chodnika, na taką góreczkę. I stercze jak ten dureń i nie wiem co dalej A że byłam za 5 minut umówiona z moim (bo to pod jego pracą było) to se myślę pójdę do biedro przez ulicę i kupię temu gołębiowi bułkę. Wracam z bułką a on już nieżywy A krew to mu oczami wyszła..Dodam że ja niecierpię gołębi. Nie ze względu na nie same, tylko na tą cholerną sąsiadkę co im zupe wylewa. One się rzucają jak szarańcza bo głodne i już nam całe okna poniszczyły, podziobały.. To bardziej z takiego powodu. No ale mimo wszystko, leżał tak bidny ![]() Aaaa a resztkę buły dałam takiemu panu mocno pachnącemu % bo tak stał i grzecznie, bardzo kulturalnie poprosił ![]() Smutnawo się zrobiło na wieczór, muszę pomyśleć o groszkowych ogórach na poprawe humoru
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-03-29 o 22:12 |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Kasztanki nie ma to cisza jak makiem zasiał
|
#3130 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Miałam sprawę w urzędzie do załatwienia, z TŻtem autem jechaliśmy, korki były straszne, potem jeszcze zakupy, potem żarcie robiłam, a potem film oglądaliśmy, szczęście moje zasnęło, to przyszłam do Was na chwilę, albo dwie ![]() Mam podobnie, bardzo się martwię i od razu mam czarne myśli ![]() Cytat:
![]() A z foremkami nigdy nie miałam problemu, moje foremki do muffinek są już dość wyeksploatowane, a ciacha wyskakują z nich tak jak z nowych, nie wiem od czego to zależy. Jestem już ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- A, zapomniałam napisać, byliśmy z TŻtem w Promenadzie i oglądaliśmy króliczki, niedługo się zdecydujemy na jakiegoś
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już baty chciałam słać
|
|
#3132 |
|
Pani Mizantrop
|
Olać Was i mój ulubiony wątek ever? A w życiu
![]() Po trzech tygodniach walki z alergią na biedronkowy Kłębuszek już myślałam, że będzie lepiej, ale na chwilę założyłam szlafrok, który zapomniałam, że też był w tym płynie uprany i znowu zaczęłam się drapać, a jeszcze mi się nie zagoiły strupy w miejscach, gdzie poprzednio podrapałam się przez sen do krwi
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3134 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ustroiłyśmy dzisiaj nieco dom m.in takim stroikiem z brzózek,( które oczywiście się nie zazieleniły bo były tak zmarznięte i tydzień w domu nie wystarczył) i stwierdziłyśmy, że przy tej scenerii za oknami to coś się nie zgadza, te wszystkie jajeczka, kurki, zajączki są zbyt wiosenne i mają się jak kwiatek do kożucha A święconka też będzie jutro bardzo klimatyczna Mam wszystko co potrzeba, tak więc chociaż z zakupami spokój do wtorku Jutro mogę sobie popichcić, a wymyśliłam eksperymentalne zestawienia w tym roku więc już nie mogę się doczekać
|
||
|
|
|
#3136 |
|
Moderator
|
zieeeew
Powitać z rana Oczywiście w nocy nawaliło śniegu Tak jak przewidywałam, przyczai się i zaatakuje. Na święcenie joj zakładamy grube kożuchi
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
ja od 6 na nogach - tak mi się zegar już ustawił że wstaję jak do pracy Obżarłam się na śniadanie a tu dopiero Święta przede mną i obiad u rodziny![]() Dzień dobry!
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Rownież witam z rana
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
I ja was witam
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dybry
wstawilam pranie i pieke kure ![]() Sara byla raptem 10 minut na dworze, a juz za brama , teraz nie wiem ktoredy znow wyszla i boje sie ja puscic na latanie, a nie chce mi sie ubierac i brnac w sniegu szukac dziury czy czegos
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3143 |
|
Pani Mizantrop
|
A ja witam troszkę później
|
#3144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogóraska juz pokroilam zwierzakom, ale patrze, ze malo cos, a to do lodowki troche mąz schowal ![]() a co do powyzej, no szkoda tak, bo juz chociaz tak pomozemy, ja tez jak wtedy tamtego wzielam, to nie wiedzialam co robic, dzwonilam do P. i w koncu do weta ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
ale bede musiala sie starac ![]()
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
I ja się witam. Ostatnio jakoś wcześnie wstaje. Ogarnęłam już trochę i zostało mi tylko odkurzanie i mycie podłogi ale to potem.
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
a zajadam buleczke z almette ogorkowym, kielkami i szczypiorkiem, ale kabanoska kawałek i mysliwskiej tez sobie nie odmowilam
![]() ze szczypiorem moge wszytsko, na pasztetowej, na masle uwielbiam, na jakis innych pierdołach, ale ten swoj domowy, juz dawno nie kupuje, bo nie ma w ogole smaku, ani zapachu a ten niedoss, ze ma to wszytsko to ani z buzi nie smierdzi, ani sie nie odbija, a jakos po tamtym nieraz to czulam ![]() widzialam, ze Paulina tez tak robisz , jak i pewnie duzo z was
|
|
|
#3147 |
|
Pani Mizantrop
|
Też dzisiaj trochę poogarniam, ale to potem, zaraz idę zjeść śniadanie
![]() Miłego dnia wszystkim życzę
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie
ide tez zaraz ogarnac w kuchni troche, u zwierzakow, P. w pracy, wczoraj on mial spokoj, raz tylko zastawiona rampe, ale sobie poradzil, na ulicy stanal ale kolega juz mial makabre, pod sama rampe zaparkowane auta, musialm noisc daleko to wszytsko, naczekali sie ochroniarze na klientow, ale długo nie bylo, to w koncu powietrze spuscili, moze sie naucza, ze inni pracuja , jak oni sobie zakupki robia
|
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
ja też witam i pozdrawiam z kuchni
![]() już od wczoraj w domku, podróż masakryczna w śnieżycy i zawiejach, ale kot przeżył i my też ![]() teraz z sałatkami walczę i zaraz z koszyczkiem śmig do poświęcenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

dla groszka superbohatera.
do OutletParku zaglądasz? ja dopiero z tydzien temu byłam po razi pierwszy od otwarcia (a to juz chyba z rok
) i to tylko dlatego, że mnie tam mój chłopak zaciągnął
A że byłam za 5 minut umówiona z moim (bo to pod jego pracą było) to se myślę pójdę do biedro przez ulicę i kupię temu gołębiowi bułkę. Wracam z bułką a on już nieżywy 

Powitać z rana