Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 05:32   #4381
Airish88
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość

Witamy
Powiedz coś o sobie
W sumie to też Cię kojarzę z jakiegoś wątku
Znamy się, znamy. OD dawna z wątku WP.

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Mam to samo z moja toshibą. Czasem nie chce sie włączyć albo włącza sie do połowy i czarny ekran czasem przez tydzien działa bez zarzutu aż tu nagle trach - nie chce sie włączyć. U mnie skutkuje jak włącze go w tryb awaryjny 2 razy a potem normalnie i odpala
Laptopy mają to do siebie, że zazwyczaj ich żywotność jest bardzo krótka.

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Hej . Dołączę, jeśli pozwolicie

Szczerze mówiąc trafiłam tu za Arią i Respiro - czeeeść dziewczyny , kopę lat, wiem że się nie odzywałam ani żadnego znaku życia nie dałam, ale matura i te sprawy, później o wizażu zapomniałam, a teraz znowu próbuję wkupić się w Wasze łaski.. aaaa jestem najgorsza, tylko lańsko mi się należy

Dobra, nie robię już offa, a co bym chciała w sobie zmienić? Przede wszystkim ciaaało, do wakacji chcę się "ujędrnić" , nabrać jakiegoś koloru (solarium odpada bo mam uczulenie, pozostają samoopalacze, których boję się, a przede wszystkim nie umiem stosować ), podnieść tyłek i zmienić opony na letnie ! No i w dalszym ciągu zapuszczać włosy, co by sięgnęły talii . Na razie wcielam plan w życie odwiedzając regularnie siłownię, ale przydałby mi się chyba osobisty trener bo sama nie bardzo wiem jak ćwiczyć żeby osiągnąć to na czym mi najbardziej zależy .

Tak w ogóle może się przedstawię - mam na imię Patrycja, mam 20 lat i jestem na I roku kosmetologii w Szczecinie . Miło mi Was wszystkie poznać i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witam. Ja też jestem ze Szczecina i zamierzenia co do zmiany siebie mam bardzo podobne

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Błagam Was, macie jakieś sposoby na oparcie się czekoladzie ?
Sposobów nie mam, ale zamiar mam przestać jeść w ogóle słodycze. Definitywnie i na zawsze Ostatnio już bardzo ograniczyłam.

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ostatni raz w kfc byłam...rok temu, a może i dalej
Kiedyś bardzo lubiłam ich jedzenie, teraz jakoś nie mogę przełknąć, wolę kupić jakąś drożdżówkę
Co do McDonalda to na palcach mogę policzyć ile razy byłam w całym swoim życiu
Ja podobnie. Za małolata latałam do KFC, a teraz staram się omijać szerokim łukiem. Szczerze to wolę w domku popichcić i zrobić sobie zdrowego fast fooda

Cytat:
Przecież wiem, że nie wolno jeść mięsa i dlatego napisałam, że jest post, ponieważ narobiłyśmy Respiro ochotę na McDonalda, w którym jak wiadomo kanapki są głównie z mięsem
powiedziałabym raczej wyrobem mięsopodobnym :P

No dobra. Czas na mnie. Witam Was dziewczyny serdecznie. Mam na imię Ania. Lat 25. Niedawno skończyłam studia. Na co dzień pracuję, a właściwie rozglądam się za zmianą pracy. Poza tym mieszkam z Tż'tem z którym jestem już prawie 2,5 roku i rodzicami. Co do chęci zmian w sobie to najbardziej zależy mi na aktywności fizycznej, wyrzeźbieniu sylwetki oraz zadbaniu o stan włosów i cery. Poza aspektem wyglądu chciałabym popracować nad zwiększeniem wytrwałości w sobie i samorozwojem. Póki co to by było na tyle. Jak macie jakieś pytania to śmiało
Stary 2013-03-30, 07:41   #4382
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oglądałam nowy odcinek Chirurgów Fajny odcinek, brakowało mi tej urazówki !
Ja wciąż kontynuuję moje oglądanie od początku, tylko coś utknęłam na początku szóstego sezonu
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość

Sposobów nie mam, ale zamiar mam przestać jeść w ogóle słodycze. Definitywnie i na zawsze Ostatnio już bardzo ograniczyłam.

Ja podobnie. Za małolata latałam do KFC, a teraz staram się omijać szerokim łukiem. Szczerze to wolę w domku popichcić i zrobić sobie zdrowego fast fooda

No dobra. Czas na mnie. Witam Was dziewczyny serdecznie. Mam na imię Ania. Lat 25. Niedawno skończyłam studia. Na co dzień pracuję, a właściwie rozglądam się za zmianą pracy. Poza tym mieszkam z Tż'tem z którym jestem już prawie 2,5 roku i rodzicami. Co do chęci zmian w sobie to najbardziej zależy mi na aktywności fizycznej, wyrzeźbieniu sylwetki oraz zadbaniu o stan włosów i cery. Poza aspektem wyglądu chciałabym popracować nad zwiększeniem wytrwałości w sobie i samorozwojem. Póki co to by było na tyle. Jak macie jakieś pytania to śmiało
Nie strasz, bo mój niedługo obchodzi 4 urodzinki

Ja bym nie wytrzymała całego życia bez słodyczy. Po prostu nie i już Ale w najbliższym czasie(taa...) zrobię sobie jakieś 30-40 dni bez słodyczy

Piąteczka<5>

Przypomina mi się afera fishburgera

Witaj
Tylko powiedz mi, co Ty robisz o tej porze na Wizażu?

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-03-30 o 07:42
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:31   #4383
maadziulek91
Zadomowienie

hej
ja znowu owsianeczka z bananem i bakaliami

w ogóle to po świętach zaraz też robię sobie miesiąc bez słodyczy tylko, że ja będę zaczynała od 7 dni czyli jak wytrwam 7 to jakaś nagroda z tego powodu bo u mnie ciężko z tym, musze sobie chrom kupić bo mam napady na słodycze, chyba jestem uzależniona i nie umiem wygrać

mam zakwasy po tym wczorajszym cardio

aha, z przedziałkiem na środku wyglądam jak bałwan więc trzeba wrócić do skosu
Stary 2013-03-30, 08:50   #4384
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Dzień Dobry Skarbeczki!
Cytat:

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Respiro, jaśniutkie te próbki, jak już z tych Ci coś nie przypasuje, to ja nie wiem...
oj zapomiałam, że już jest, bo piątek był wczoraj. Przez te wolne dni mi się pomieszały kompletnie.

Mam nadzieję, że przypasuje któryś, sa jaśniutkie i w lekko żółtej tonacji - TAK JAK LUBIĘ Mam tylko nadzieję, że minerały nie podkreślają suchych skórek.
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:00   #4385
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry Laseczki

Nadrobilam Was ładnie sie rozpisałyscie

Jakie plany na dzisiaj ?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:14   #4386
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to po świętach zaraz też robię sobie miesiąc bez słodyczy tylko, że ja będę zaczynała od 7 dni czyli jak wytrwam 7 to jakaś nagroda z tego powodu bo u mnie ciężko z tym, musze sobie chrom kupić bo mam napady na słodycze, chyba jestem uzależniona i nie umiem wygrać
Ej! Ja z Tobą! Okej? Będę miała większą mobilizację
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

Jakie plany na dzisiaj ?
Ja będę piekła ciasta i zrobię jakąś sałatkę, albo dwie, a wieczorem nauka, bo mam armageddon po świętach
Stary 2013-03-30, 09:30   #4387
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ej! Ja z Tobą! Okej? Będę miała większą mobilizację

Ja będę piekła ciasta i zrobię jakąś sałatkę, albo dwie, a wieczorem nauka, bo mam armageddon po świętach
Jakie sałatki robisz ?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:33   #4388
maadziulek91
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005270 1]Dzień Dobry Skarbeczki!
Mam nadzieję, że przypasuje któryś, sa jaśniutkie i w lekko żółtej tonacji - TAK JAK LUBIĘ Mam tylko nadzieję, że minerały nie podkreślają suchych skórek.[/QUOTE]
kurcze , czasem podkreślają
[QUOTE=IzzieSt;40052857]Ej! Ja z Tobą! Okej? Będę miała większą mobilizację
/QUOTE]okej, to tak od wtorku dobra ?? a jakie nagrody po 7 dniach orzewidujemy?

ja właśnie kroje warzywa na sałatke, tata uwielbia taką, ja średnio przepadam
Stary 2013-03-30, 09:49   #4389
Konto usunięte

Cytat:
Dzien dobry Laseczki

Jakie plany na dzisiaj ?
a odpoczywać, poświęcić jajka, w sumie nic takiego. Wieczorem będę sałatki robić.
Cytat:
Jakie sałatki robisz ?
ja robię z ananasem i selerem oraz jarzynową
Stary 2013-03-30, 10:14   #4390
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie sałatki robisz ?
Właśnie jeszcze nie wiem, jak wszystkie ciasta będą gotowe lub w piekarniku to będę szukać przepisów
Stary 2013-03-30, 10:14   #4391
Vinnga
Zakorzenienie

Witam w Wielką Sobotę
Zaraz wsiadam na rower spalać kalorie
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Znamy się, znamy. OD dawna z wątku WP.

Witam. Ja też jestem ze Szczecina i zamierzenia co do zmiany siebie mam bardzo podobne

Też się dogadałam z jedną wizażanką, że zaprzestajemy jeść słodycze, ale nie na zawsze, tylko przez jakiś czas Ja będę szczęśliwa jak uda mi się ich nie jeść przez miesiąc np. Jakbym tak robiła co jakiś czas, to może się odzwyczaję... Już kiedyś nie jadłam 4 miesiące, a później uzależnienie wróciło

Fakt, mięsopodobnym, jednak rozpatrując to pod kontekstem postu, raczej bym nie stołowała się w Macu

Mamy podobne cele
Cytat:
hej
ja znowu owsianeczka z bananem i bakaliami

mam zakwasy po tym wczorajszym cardio

aha, z przedziałkiem na środku wyglądam jak bałwan więc trzeba wrócić do skosu
A chrom jakoś w tym pomaga?
Ja też wyglądam żałośnie w przedziałku na środku, a szkoda, bo bardzo mi się podoba u niektórych aktorek taka grzywka rozłożona na boki I również na bok zakładam.
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:14   #4392
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:

Nie strasz, bo mój niedługo obchodzi 4 urodzinki

Ja bym nie wytrzymała całego życia bez słodyczy. Po prostu nie i już Ale w najbliższym czasie(taa...) zrobię sobie jakieś 30-40 dni bez słodyczy

Piąteczka<5>

Witaj
Tylko powiedz mi, co Ty robisz o tej porze na Wizażu?
Czasem cierpię na bezsenność :P Przynajmniej od rana porobiłam porządki

Cytat:
Dzien dobry Laseczki

Jakie plany na dzisiaj ?
Dzień Dobry. Ja zaraz prysznic, święcenie, zakupy i ostatnie porządki a wieczorem już tylko relaks
Stary 2013-03-30, 10:16   #4393
Vinnga
Zakorzenienie

Co do sałatek to my robimy gyrosa
Stary 2013-03-30, 10:26   #4394
Konto usunięte

nie mogę się zebrać, opierdzielam się w łóżku nadal
Stary 2013-03-30, 10:30   #4395
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Witam w Wielką Sobotę
Zaraz wsiadam na rower spalać kalorie

Też się dogadałam z jedną wizażanką, że zaprzestajemy jeść słodycze, ale nie na zawsze, tylko przez jakiś czas Ja będę szczęśliwa jak uda mi się ich nie jeść przez miesiąc np. Jakbym tak robiła co jakiś czas, to może się odzwyczaję... Już kiedyś nie jadłam 4 miesiące, a później uzależnienie wróciło

Fakt, mięsopodobnym, jednak rozpatrując to pod kontekstem postu, raczej bym nie stołowała się w Macu

Mamy podobne cele

A chrom jakoś w tym pomaga?
Ja też wyglądam żałośnie w przedziałku na środku, a szkoda, bo bardzo mi się podoba u niektórych aktorek taka grzywka rozłożona na boki I również na bok zakładam.
"Biologicznie aktywna postać chromu, wchodzi w skład czynnika tolerancji glukozy (GTF), ułatwia kontrolę poziomu cukru w organizmie i spalanie tłuszczów. Zmniejsza łaknienie a szczególnie apetyt na słodycze.

- Chrom reguluje poziom cukru we krwi (łagodzi objawy hipoglikemii)
- wspomaga działanie insuliny
- łagodzi objawy cukrzycy
- wspomaga odchudzanie "

tak chrom pomaga wiem, że dawniej jak łykałam chrom to w ogóle mi sie jeść nie chciało a jak raz wzięłam o jedną tabletkę za dużo to nie miałam w ogóle aptetytu, nic mi nie wchodziło
Stary 2013-03-30, 10:40   #4396
psyhe666
Zakorzenienie

so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 11:02   #4397
Honey7
Zakorzenienie

Jesteście niemożliwe! Jeden dzień mnie nie ma a tu 5 stron nadrabiania

Ja też zaraz zabieram sie za pichcenie, potem posprzątać a wieczorem chcę o siebie zadbać, bo czuje się koszmarnie a w dodatku pokłóciłam się z TŻtem, właściwie o nic, co kompletnie psuje mi humor
Stary 2013-03-30, 11:22   #4398
Vinnga
Zakorzenienie

Spaliłam 526 kcal Prawie cała czekolada
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005347 3]nie mogę się zebrać, opierdzielam się w łóżku nadal [/QUOTE]

Cytat:
"Biologicznie aktywna postać chromu, wchodzi w skład czynnika tolerancji glukozy (GTF), ułatwia kontrolę poziomu cukru w organizmie i spalanie tłuszczów. Zmniejsza łaknienie a szczególnie apetyt na słodycze.

- Chrom reguluje poziom cukru we krwi (łagodzi objawy hipoglikemii)
- wspomaga działanie insuliny
- łagodzi objawy cukrzycy
- wspomaga odchudzanie "

tak chrom pomaga wiem, że dawniej jak łykałam chrom to w ogóle mi sie jeść nie chciało a jak raz wzięłam o jedną tabletkę za dużo to nie miałam w ogóle aptetytu, nic mi nie wchodziło
Nie wiedziałam, muszę o tym poczytać więcej Może się wspomogę Prawie jak elektroniczny papieros dla palacza
Cytat:

Ja też zaraz zabieram sie za pichcenie, potem posprzątać a wieczorem chcę o siebie zadbać, bo czuje się koszmarnie a w dodatku pokłóciłam się z TŻtem, właściwie o nic, co kompletnie psuje mi humor
To przez to, że wiele z nas ma wolne
Czasami tak bywa niestety, ale nie myśl o tym Plusy są takie, że skoro poszło o błahostkę, to pewnie się szybko pogodzicie, no i nie trzeba ustalać żadnych konsensusów Wiem, że taka głupia kłótnia potrafi zepsuć humor, bo bez sensu się kłócić o drobne sprawy, ale zrób coś dla siebie, zajmij się czymś, to będzie lepiej
Stary 2013-03-30, 11:42   #4399
Kanula
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4003969 4]to słabo Ciekawe czemu tak szybko padł bo 2 lata jak na sprzęt komputerowy to mało[/QUOTE]

No mnie też to dziwi. Nic wcześniej się nie psuło, nie zacinało, nie wirusowało

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Dzięki Tak, to właśnie przez Ciebie zamówię PO, ale jak mówisz, że kosmetyki są wydajne i dobrze działają na włosy, to się bardzo cieszę

Miłego dnia w pracy !

To z czekoladkami to o mnie

Mi na szczęście nie zostało dużo, bo tylko 2 szampony (z czego 1 jest już do połowy zużyty), 2 i część odżywki oraz 1 maska Oleje też mam na wykończeniu
A ja planuję kupić balsam prowansalski oraz szampon mango i avocado albo ten z chili na porost, jeszcze nie wiem

Dość szybko się popsuł i to w dodatku Apple, który jest przecież dobrą firmą
Zamawiaj czym prędzej informatyka zanim się od nas odzwyczaisz!
Wysyłam go we wt do serwisu Appla. Pewnie utracę wszystkie dane Nie ma mowy, żebym się odzwyczaiła Nie wyobrażam już sobie swojego życia bez tego komputera

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Mam to samo z moja toshibą. Czasem nie chce sie włączyć albo włącza sie do połowy i czarny ekran czasem przez tydzien działa bez zarzutu aż tu nagle trach - nie chce sie włączyć. U mnie skutkuje jak włącze go w tryb awaryjny 2 razy a potem normalnie i odpala
Tylko, że na Applu nie ma czegoś takiego. Nie ma nawet baterii, którą można by wyjąć ;/ Jest tylko przycisk od wyłączania i resetuje się go różną kombinacją znaków na klawiaturze ;/ U mnie nic nie zadziałało

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Też ostatnio (2 miesiące temu ) zaszalałam z cięciem, ale przynajmniej mam je teraz równe, nie licząc grzywki Także wiem o co chodzi
W dodatku nowe włoski rosną szybciej i są błyszczące i zdrowe dzięki siemieniu A na resztę patrzeć nie mogę, ale za miesiąc-dwa powtórzę encanto, więc znowu będą wyglądały OK, poza tym liczę na Planetę Organica
Ja dziś pierwszy raz użyłam balsamu PO tureckiego. To najlepsza odżywka jakiej kiedykolwiek używałam!!! Pięknie wygładza włosy, nie obciąża, są sypkie, mega błyszczące, no i ma podobno porost włosów przyspieszac

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004401 3]Byłam w TBS bo chciałam kupić kuzynce duo, ale nie było mango Za to zaciekawił mnie podkład nawilżający, miły pan dał mi próbkę Jaśniutki. Na zagranicznych blogach chwalą, na wizażu nie ma świeżych recenzji zbyt wiele. Jeśli się sprawdzi to czemu nie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

IOS i android to dwa najpopularniejsze systemy. Na WP mało jest aplikacji - nie ma np. Superpharma, Wizażu - na wszystko trzeba czekać

aaaa w SuperPharm kupiłam
* natłuszczający balsam do ciała ( i twarzy może być) Lipikat Baume AP z LRP. Pani mi doradzła, bo niestety po emolium mam uczulenie
* AA nawilżający peeling enzymatyczny z kw. hialuronowym i papainą (saszetka)
* dermika pure peeling enzymatyczny z papainą i żółtą glinką.

i Babci bioaktywny krem przeciwzmarszczkowy z Lirene (selected from nature)

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

A dodatkowo dostałam od Mamy przyjaciółki na "Zajączka" - Tak ludzie mnie kochają

* https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-i-owsem.html
* https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...m-i-owsem.html

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Jeśli KTOŚ chce się skusić na kosmetyki to sklep ma -15% upustu: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...38454596_n.jpg[/QUOTE]

Szkoda, że nie wiedziałam o tej promocji tydzień wcześniej No ale pewnie wtedy nie kupiłabym balsamu tureckiego z Planeta Organica Chciałam kupić ten prowansalski, który polecałaś, ale były chwilowe braki. Tureckim jestem tak zachwycona po pierwszym użyciu, że koniecznie dalej będę testować te kosmetyki Dzięki Respiro
Stary 2013-03-30, 11:44   #4400
Coldplay
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Ty oglądasz po angielsku czy jak?? Bo wszędzie gdzie patrzę nie dodali jeszcze polskich napisów a też chciałabym już obejrzeeeeć

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005141 8]fajnie byłoby, gdyby rozjaśnili gamę kolorystyczną, ale po co... Revlon odpada przy atopowej skórze.

a miałam pokazać jaki pędzel wziełam :
ten: http://allegro.pl/pixie-cosmetics-pe...132189567.html

[/QUOTE]

Tak? Nie wiedziałam
Fajny pędzel, idealny do minerałów . A wypróbowałaś może podkłady Annabelle? Recenzja z mojego ukochanego bloga -> http://www.alinarose.pl/search?updat...&by-date=false

Z tego co pisze, idealny do suchej skóry, aż się zastanawiam czy nie zamówić sobie próbek bo wygląda na skórze cudownie

Cytat:
Ej, to ja też dołączę!
Co prawda nigdy jeszcze takiej akcji u siebie nie przeprowadziłam, ale w kupie siła!!

Cytat:
Dzien dobry Laseczki

Jakie plany na dzisiaj ?
Heeloł
Sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie..

Cytat:
Spaliłam 526 kcal Prawie cała czekolada
Wooow, brawo!
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 11:49   #4401
Kanula
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004568 2]Czas na ...
INSPIRACJE!

[/QUOTE]

O kurczę!!!! 1 i 4 zdjęcie Ja chcę take żółty neonowy kostium!!!! O ten figurze już nawet nie wspomnę

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004605 6]i ostatnia porcja motywacji! [/QUOTE]

Jejku jakie boskie włosy na zdjęciu 2 z dołu

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
A na PW się nie odpisywało...

Czy ten SLS naprawdę taki zły ?
Nie dla każdego Mnie bardzo przesuszają takie szampony włosy jak regularnie ich używam.
Stary 2013-03-30, 11:56   #4402
Konto usunięte

Cytat:

daj spokój, na innym wątku 5 dni zajęło nastukanie 5tys. postów
Cytat:

ej no! wstałam, złożyłam łóżko, ściągnęłam pościel. Odkurzyłam tapczan i cały pokój, starłam kurze a Ty do mnie z batem?
I jeszcze wszystko w maseczcze mincera
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Ja dziś pierwszy raz użyłam balsamu PO tureckiego. To najlepsza odżywka jakiej kiedykolwiek używałam!!! Pięknie wygładza włosy, nie obciąża, są sypkie, mega błyszczące, no i ma podobno porost włosów przyspieszac

Szkoda, że nie wiedziałam o tej promocji tydzień wcześniej No ale pewnie wtedy nie kupiłabym balsamu tureckiego z Planeta Organica Chciałam kupić ten prowansalski, który polecałaś, ale były chwilowe braki. Tureckim jestem tak zachwycona po pierwszym użyciu, że koniecznie dalej będę testować te kosmetyki Dzięki Respiro
nie ma sprawy
dla mnie mistrzem jest prowansalski Ale to już wiecie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ty oglądasz po angielsku czy jak?? Bo wszędzie gdzie patrzę nie dodali jeszcze polskich napisów a też chciałabym już obejrzeeeeć

Tak? Nie wiedziałam
Fajny pędzel, idealny do minerałów . A wypróbowałaś może podkłady Annabelle? Recenzja z mojego ukochanego bloga -> http://www.alinarose.pl/search?updat...&by-date=false

Z tego co pisze, idealny do suchej skóry, aż się zastanawiam czy nie zamówić sobie próbek bo wygląda na skórze cudownie

ja zawsze oglądam po angielsku, nie chce mi się nigdy czekać. Dodatkowo uczę się, bo zapadają w pamięć niektóre zwroty, zdania

Przyznam się, że mnie szkoda zamawiać same próbki Dlatego cieszę się, że do pędzla dołączą Ja jeszcze żadnych minerałów nie "smakowałam"

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Nie dla każdego Mnie bardzo przesuszają takie szampony włosy jak regularnie ich używam.

tylko przypominam, że szampony są do skalpu, nie do całych włosów Bo potem czytam, że dziewczyny płaczą, iż mają suche, łamiące się końce... a przecież używają drogich szamponów i odżywek do włosów... no jak się porządnie szoruje Bóg wie ile końce silnym detergentem, to ja się nie dziwie
Stary 2013-03-30, 12:05   #4403
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Będzie dobrze

U mnie już sernik się piecze tylko jeszcze zrobić domek i wieczorkiem kuchnie posprzątać z grubsza
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 12:12   #4404
Konto usunięte

a ja siedzę z maską, ziają mikrodermabrazja na plecach i dekolcie. Dawno nie były oczyszczane, więc będzie im dobrze
Stary 2013-03-30, 12:25   #4405
Vinnga
Zakorzenienie

Coldplay, po angielsku obejrzałam Przy okazji nauczyłam się, że strep to angina
Respiro, baty Ci dawałam jak pisałaś, że masz lenia i leżysz w łóżku Nie wiedziałam, że już się wzięłaś do pracy
Malami, uwielbiam sernik-domek !
Stary 2013-03-30, 12:31   #4406
Konto usunięte

Cytat:
Respiro, baty Ci dawałam jak pisałaś, że masz lenia i leżysz w łóżku Nie wiedziałam, że już się wzięłaś do pracy
wiem, wiem
Stary 2013-03-30, 12:41   #4407
lexie42
Zakorzenienie

Piszecie w zastraszającym tempie

Ja już po święceniu, na dzisiaj została mi do zrobienia tylko jedna sałatka, a tak to już wszystko przygotowane i posprzątane

Zrobiłam sobie już dzisiaj maseczkę i nałożyłam na włosy olejek chłodzący amla wogóle zaczęłam myć włosy co drugi dzień dla mnie to wyczyn, bo zawsze myłam je codziennie
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 12:48   #4408
Vinnga
Zakorzenienie

A jak efekty stosowania amli? Myślisz, że to dzięki temu olejkowi włosy Ci się mniej przetłuszczają?
Co polecacie na zagęszczenie włosów? Jantar?
Stary 2013-03-30, 12:49   #4409
Coldplay
Wtajemniczenie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005438 1]daj spokój, na innym wątku 5 dni zajęło nastukanie 5tys. postów

ja zawsze oglądam po angielsku, nie chce mi się nigdy czekać. Dodatkowo uczę się, bo zapadają w pamięć niektóre zwroty, zdania

Przyznam się, że mnie szkoda zamawiać same próbki Dlatego cieszę się, że do pędzla dołączą Ja jeszcze żadnych minerałów nie "smakowałam"[/QUOTE]

Hahah, no właśnie, co to jest 5 stron w jeden dzień..

Wow, to podziwiam . Tam jest przecież tyle tych medycznych zwrotów że w życiu bym nie ogarnęła o co chodzi

Aaa, bo coś mi się ubzdurało że masz też próbki minerałów
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 12:53   #4410
Vinnga
Zakorzenienie

Niektórych medycznych zwrotów to ja po polsku nie ogarniam, tak że bez różnicy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości