|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o radę!
Kochane wizażanki.W skrócie :
Jestem z chłopakiem 2 lata ostatnio często się kłocimy, wręcz to jest okropne , bo się od siebie oddalamy coraz bardziej , przestaje mi na nim zależeć ... Jest bardzo impulsywny i ostatnio powiedział mi nawet że jestem głupia , nie wiem co mam z tym zrobic . Ostatnio poznałam fajnego chłopaka i czuje ,że go kocham , ale tego pierwszego też kocham . Nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Blessed be the fruit
|
Dot.: Prosze o radę!
To jest pytanie do wizażystki?
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
http://lily-my-lifestyle.blog.onet.pl/ zapraszam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-04-03 o 16:55 |
|
|
|
|
#5 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny oceniamy tutaj pierwszą miłość po jednym słowie "jesteś głupia" - a przecież nie znamy kontekstu wypowiedzi NIC. Autorko może opis tę sytuację, napisz dlaczego i o co się kłocicie (bo może być tak, że autorka ma coś za uszami).
Po takiej odpowiedzi - jako pesymistka - widzę wątek założony po to, aby dostać zezwolenie na pójcie do drugiej miłości. Nieładnie jest być tzw. małpką - czyli będąc w związku szukać innego, zerwać jak drugi będzie pewny. Jak to się stało, że w czasie związku zdążyłaś poznać i pokochać innego? Może to jest przyczyną kłótni? Jak Ci napiszemy zerwij z nim i leć to drugiego (mimo że podobno kochasz obu ) to tak zrobisz? Nieładnie. I wizażanki, dziwi mnie że się na to nabieracie - zero konkretów poza słowem głupia i kłótniami (nie wiadomo o co, nie wiadomo jak autorka się odnosi do 1 miłośći, jak go traktuje itepe) - a już misio najgorszy... Btw, nie ma czegoś takiego jak kochanie dwóch facetów na raz. Nie rzucaj tak wielkimi słowami na wiatr.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio poznałaś faceta i już go kochasz??
To ci powiem, że ani pierwszy, ani drugi facet to nie TO.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

) to tak zrobisz? Nieładnie.