|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
oplułam monitor
|
|
|
|
#333 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Jak milo chwile poleniuchowac
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję póki co:
1 circut z Banish nie lubię tych wszystkich bokserskich wymachów, no ale cóż. Się zrobiło ![]() Ripped in 30 W3 D3 bardzo szybko mi zleciał, najtrudniej idzie mi pierwsza częśc, później z górki ![]() 2 circut Banish Mel B abs Mam ochotę zrobić coś jeszcze, jestem niezmordowana, ale daje spokój- nie chcę przegiąć Chyba też obejrzę, jestem ciekawa czy też taki pokombinowany
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-03-30 o 15:47 |
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Skąd ściągałyście Ripped?
Ja dzisiaj z rana poćwiczyłam, melduję: - 30 DS L3D7 - Mel B pośladki - Mel B brzuch - Mel B nogi - X fit daily thigh workout - Lean legs for halloween skirts with Cassey |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się martwię, że dziś za dużo zrobiłam, a ty taką długą listę prezentujesz
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odkąd jestem w domu ciężko u mnie z trzymaniem się zasad zdrowego odżywiania, więc chociaż ćwiczeniami się troszkę rozgrzeszam
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wygląda tak źle, ale już się przekonałam, że coś co wygląda lajtowo najbardziej mnie poniewiera. Te nieszczęsne planki
Zaraz poszukam ;-) |
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Dobra koniec lenistwa,ide jesc
Oj bede grzeszyc,ale tylko w weekend
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę antywirus mi blokuje pobieranie tego twierdząc, że jest zagrożeniem.. Ściągałyście i wszystko było okej?
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak kiedyś ściągałam program na zajęcia ze strony producenta to antywirus też mi pokazał zagrożenie. |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
oj, jak ja nienawidze planków.... to mnie najbardziej wkurza w cwiczeniach u Jill....
|
|
|
|
#344 | |
|
Konto usunięte
|
Hej Pokemonki, to ja Pikacziu
![]() Kogo pogrzało, tych co produkują pogodę ?Cytat:
i je wcinam .Ja już po pracy, przygotowałam wszystko co miałam przygotować, a teraz będę się byczyć . Kurde zrobiłam sobie wczoraj lakierożel i właśnie mi na jednym paznokci odprysnął dziad jeden |
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Zabieram się powoli za shreda
Czekam aż Mamunia skonczy cwiczyc w moim pokoju
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja właśnie pogrzeszyłam Pyszne pieczenie babcia przywiozła - pieczony indyk, schabik, kaczka i domowy pasztecik... Musiałam spróbować po kawałeczku, do tego troche innych specjałów i święcone jajo ![]() Więc chyba wjedzie drugi trening dziś
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() głupio mi wracać do Was, bo wstyd po takiej długiej przerwie.. jest mi za siebie samą wstyd..bo przez te dwa tygodnie nic a nic nie ćwiczyłam. W czwartek minęłyby 2 miesiące, ale nawet nie brałam cm do rąk, bo przez połowę miesiąca nic kompletnie nie robiłam. Wszystko było na wariackich papierach, szukanie pracy, choroba babci, nie chce szukać usprawiedliwienia, bo czasu wolnego też trochę miałam, ale nie miałam po po prostu chęci. Dziś się pokłóciłam z tż, tak że chce mi się cały czas płakać ![]() wszystko się kumuluje i powoli nie daje rady dlatego ćwiczenia i dieta odeszły daleko, aż do dziś.. pomyślałam sobie, że czemu moja cięzka praca miałaby iść na marne ? skoro tak się starałam..i to dziś będzie ten dzień w którym zacznę mój 2 miesiąc od nowa..będę uczciwa przede wszystkim wobec siebie. Nie chce być dłużej flakiem, siedzącym w fotelu i szukającym wymówki, czemu by nie ćwiczyć dziś ..myślę, że dużo się przyczyniło do tego, że przestałam ćwiczyć fakt, że rzadziej wchodizłam na forum..z powodu braku czasu..no i jeden dzien odpuściłam, kolejny i kolejny..a dziś coś mnie nakłoniło żeby wejść i od razu motywacja wróciła ![]() Mam nadzieję, że wytrwam w tym postanowieniu i się drugi raz nie złamię. Buziaki
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam piosenkę przed cwiczeniami. Idealna dla nas uależnionych od treningów
![]() |
|
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40058275]Hej Pokemonki, to ja Pikacziu
![]() [/QUOTE] Heeeej! Cytat:
![]() Cytat:
Nie dość, że ma kiepską dietę: wstaje o 5, je kanapki ze zwykłego chleba spuchniętego o 9, drugą o 12 wraca po 15 i je ogromny obiad, później kolację też na chlebie, i przed spaniem coś przekąsi. Jak ja ćwiczę, ona leży Gdy jej proponuję swój obiad(np, brązowy ryż z warzywami+ ew. pierś) to mówi, że nie chce bo się tym nie naje A później mi narzeka, że tu jej urosło, tam urosło ![]() Wydaje mi się, że nie ma co przesadzać by po każdym większym jedzeniu robić trening by spalić zjedzoną nadwyżkę. (to jest w ogóle możliwe?)I w sumie to nie są grzechy, które od razu się odbiją na tobie ;-) Według mnie nic złego. |
||
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Angel spoko, wytarłam
![]() melduję 30DS lvl2D9, nogi z cassey, tiffoczki i abs z mel b.. tylko tyle na dziś, ale łącznie wyszła pełna godzina
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Wracaj bo...
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
oh tak myślałam, że jak wrócę to będzie nowy wątek!
![]() utknełam w shredzie, bo ciągle mam załamania w dostawach neta;/;////! teraz niby ma być wszystko okej jestem na 6 dniu 1 lvl i nie wiem czy zaczynac pierwszy level od nowa czy juz dalej kontynuować??) z zaznaczeniem, że codziennie ćwicze albo Ewkę, albo bieżnia czy coś. dzisiaj akurat trafił się gorszy dzień, a jutro no Święta wiadomo, jeszcze na wyjedzie to na duzo nie licze..
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trening i tak zrobię, ale mam chęć pomachać sobie pupą ( ) więc postawię na różne zestawy Tiff, sama przyjemność |
||
|
|
|
#354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
takie powiedzonko z dzieciństwa mi się przypomniało, więc jak dzisiaj wracasz do ćwiczeń to zapominasz (i my razem z tobą) o ostatnich 2 tygodniach .
|
|
|
|
|
#355 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Melduję zaliczony kolejny dzień ... dziś rozpoczęłam trzecie 10 dni z Jilian i nie wiem czy jutro dam radę się podnieść
![]() Cytat:
ale schowac nie dam !!Cytat:
Cytat:
nie wiem jak dotrwam do końca 3 levelu :/ Cytat:
![]() Siedzę i dumam bo nie wiem co mam teraz począć... muszę upiec schab ze śliwką, chleb i jeszcze surówkę z pora... ale mi się nie chce wieczorem jak się ogarnę to wpiszę moje cyferki po miesiącu
|
||||
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melduję własną śmierć: - 30DS L3 D10 KONIEC! - Mel B pośladki - Jillian Michaels Banish Fat Boost Metabolism: Cardio Circuit 1 - Jillian Michaels Banish Fat Boost Metabolism Cardio Circuit 2 Z wanny chyba nie wyjde.... ale dobrze umierać w szczęsciu
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na efekty po shredzie wiecie co, obejrzałam właśnie film 'Mój przyjaciel Hachiko' i ryczałam jak bóbr, żaden film nie wywołał u mnie takiego wzruszenia.. bo jest to historia podobna do tej, którą sama znam.. a mianowicie mojego taty, który już nie żyje 9 lat i psa.. któremu pękło serce kilka lat po jego śmierci |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądałam ten film jakoś w grudniu z Mamą i też strasznie ryczałyśmy, bardzo wzruszający
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja może nie przeżyłam takiej sytuacji, ale wiem ile razy chciałam obejrzeć ten film i po prostu nie mogę. Wiem jaka będzie moja reakcja, popłaczę się, a potem jeszcze przez kilka dni będzie siedzieć w mojej głowie ten film... Dziwnie się czuję wypisując tu za każdym razem jak to kolejny dzień zrobiłam skalpel kiedy wasze listy są o wiele dłuższe^^ tak więc kolejny dzień za mną i jutro pewnie napiszę to samo ![]() Dodatek z serii: "luxorzyna robi dziwne rzeczy i jest z tego dumna". Dzisiaj pierwszy raz w życiu kąpałam się w jeziorze... 2°C. Jestem szczęśliwa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

.
Pyszne pieczenie babcia przywiozła - pieczony indyk, schabik, kaczka i domowy pasztecik... Musiałam spróbować po kawałeczku, do tego troche innych specjałów i święcone jajo
Nie dość, że ma kiepską dietę: wstaje o 5, je kanapki ze zwykłego chleba spuchniętego o 9, drugą o 12 wraca po 15 i je ogromny obiad, później kolację też na chlebie, i przed spaniem coś przekąsi. Jak ja ćwiczę, ona leży
Gdy jej proponuję swój obiad(np, brązowy ryż z warzywami+ ew. pierś) to mówi, że nie chce bo się tym nie naje
A później mi narzeka, że tu jej urosło, tam urosło 
czekam na efekty po shredzie