|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
W domku zawsze właśnie miałam tradycyjne, a teściowa ma takie i mi się strasznie podobają Sądzę że mi się nie znudzą ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- W domu mam takie talerze: http://allegro.pl/luminarc-serwis-ze...138629138.html I też mi się podobają, choć właśnie nudzą mi się Chciałam coś oryginalnego... Choć z drugiej strony kupując np takie jak te białe okrągłe, w razie jak mi sie coś stłucze jest większa szansa że dokupię do kompletu
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Winter is coming
|
Wróciłam z zakupów, bardzo udane, jestem bogatsza o dwie kiecki i 3 bluzki
A wszystko z super przecen Chciałam jeszcze upolować jakąś kieckę mini na wyjścia do pubu, ale gdzie tam, nic nie ma, wszystko eleganckie i do pracy, do jakiego sklepu bym nie weszła
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się od zawsze podoba zastawa w ciemnych kolorach... Oraz szklanki i kieliszki z kolorowego szkła
Moje marzenie to zastawa z czekoladowych i pomarańczowych talerzy, do tego pomarańczowe szkło (:
|
#1054 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() weszłam dosłownie na chwilkę więc napiszę co mam napisać i spadam ![]() Cytat:
i w jaki fajny sposob sfotografowany ![]() Cytat:
wie, po prostu że chcę mieć białą kuchnię, więc myślę, że tym się kierowała do teej mojej wyprawki oprócz talerzy kupiła: garnki, patelnie, sztućce do codziennego użytku, sztućce dla Gości, szklanki wysokie do napoi (też kwadratowe), noże, pucharki do deserów, miski, zestaw łych, wałków itp rzeczy, zestaw filiżanek, kieliszki, ręczniki… i bardzo mnie to cieszy, bo te rzeczy są bardzo dobrej jakości, znanych firm, samej byłoby mi trudno zaopatrzyć się w jakościowo dobre rzeczy, bo zwyczajnie byłoby mnie nie stać od razu wydac tyle kasy a tak z miesiąca na miesiąc przybywa mi rzeczy, a dodatkowo mamie sprawia to przyjemność ja zacznę zakupowe szaleństwa dopiero na kilka miesięcy przed weselem gdy będziemy remontować swój kącik żeby dobrać bardziej do wnętrza poza tym moja mama ma świetny gust, także wszystko co kupi to mi się podoba za każdym razem jak zjeżdżam do domu czeka na mnie coś nowego tyle prezentów w jednym roku niigdy nie dostałam a nie, może w dzieciństwie teraz ma więcej czasu, więc wyałapuje jak najlepsze okazje i nawet sama nie wie do końca co mi w danym momencie kupi, po prostu jak znajdzie się fajna okazja - bierze czasami aż mi głupio że tyle daje ![]() no to jeszcze raz Wesolutkich Świąt ![]() Ahhhh i An3kaa gratuluję dostania się na magistekę
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-03-30 o 15:40 |
||
|
|
|
#1055 | |
|
BAN stały
|
Kwadratowe są ekstra
No chyba, że w końcu stworzą białe kwadratowe z kaszubskim wzorem (moja mama i moje babcie mają okrągłe z kaszubskim wzorem, ja bym chciała kwadratowe, ale czy kiedyś takie wyprodukują? )---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Duperele tworzą całość
|
|
|
|
|
#1056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Merci!
|
||
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
n
Cytat:
Cytat:
a takiego zestawu do krojenia tortu nie zapewnia wasza restauracja/sala ?
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Pudelko zrobione, jeszcze dwa przede mna, ale to juz moze kiedy indziej.
Wszystkie trzy beda wygladac tak samo. Teraz zastanawiam sie, jak udekorowac pudelko na gorze. Moze znajde jakas lepsza tasiemke... W pudelku znajduje sie: -paleta kolorow na nasz slub -przykladowe zdjecia, inspiracje kolorow, wzorow, butow itp, -notka do druhny: o naszym dniu, o druhnach, ich roli i kieckach. -rozowa sol himalajska (do jedzenia i kapieli). Znalazlam w sklepie, ma taki ladny kolor wiec pomyslalam, ze ladnie sie bedzie komponowac. ![]() Jezeli interesuje was tresc bilecikow, moge wkleic tekst z worda... Macie jakies uwagi albo pomysly co mozna dorzucic itp?
Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-03-30 o 16:11 |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę się napatrzeć
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje wszystkie tytuly sa z malej, dlatego. Pudeleczka zamawialam. |
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Sama sobie biję brawa! Nadrobiłam Was
![]() ![]() Teraz postaram się odnieść do wszystkiego co było w tym czasie poruszane ![]() ![]() Po piersze gratuluje dobre masz podejście i zawzięcie ![]() ![]() jaki kierunek?![]() wenedka gratuluję godziny zaklepanej cieszę się, że nie robili problemów![]() Waniliova powiem Ci, że ja brałam tabsy 5 lat (yasminelle, yaz i marvelon) i było podobnie z czasem...(libido gorzej niż źle i bolało). Teraz od stycznia nie biorę i jest lepiej! Naprawdę jest poprawa! Przerzuciliśmy się na durexy (nic nie boli i ochota w końcu jest ) Na początku słyszeć o gumkach nie chciałam, ale się powoli przyzyczaiłam i polubiłam![]() Jeśli chodzi o sposób w jaki się do siebie zwracamy, to mówimy do siebie często po imieniu, ale są to zdrobnienia lub przekształcenia imion Nie wiem czy znacie takie durnowate strony jak kwejk albo coś jest tam seria puchałke i prosiałke przekszatłcony puchatek...głupie to tak, że aż przykro czasem, ale jak na to trafialiśmy to nas tak rozbrajały te zmienione imiona, że tak powstał Misiałke i Asiałke Tu wszyscy mówią na Tż Michael a dzieci Misi i tak praktycznie cały czas do niego mówię Tak to takie wymieniane już wcześniej kochanie, Misiu, Skarbie ![]() Co do grawerów to ja imię Tż i datę a Tż moje imię i datę, może serduszko dodamy jeszcze a może nasze imiona i datę Raczej coś w ten deseń![]() Ja się nie mogę doczekać września, kiedy w końcu wynajmiemy sami mieszkanie Co prawda mieszkamy razem już 5 lat, ale najpierw dzieliliśmy mieszkanie z kolegami a teraz mamy pokoik u rodzinki, u której jesteśmy au pair, więc tak całkiem sami razem nie byliśmy jeszcze...wtedy dopiero będzie cudnie Chyba tyle... Wesołych Świąt Kochane raz jeszcze Ja dzisiaj miałam ciężki dzień, dzieci mnie tak wykończyły, że teraz tylko czekam na Tżta, żeby serial pooglądać a wieczorem upiekę sernik z brzoskwiniami
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dla mojej kochanej Przyjaciółki- świadkowej chciałabym coś takiego zrobić![]() Możesz wrzucić treść bilecików ![]() No i piękny pierścionek, raz jeszcze napiszę Plus zdjęcie- miodzio![]() i bym zapomniała! KaEs dziękuję za dwa poradniki, które wrzuciłaś!!!
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, naskrobałyście tyle, że nawet nie biorę się za nadrabianie
![]() U mnie przygotowania świąteczne ukończone, zaraz idę na Wigilię Paschalną i pewnie wrócę późno, a rano na Rezurekcję. Dlatego pragnę życzyć Wam już teraz - zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt, a także wiary w to, co niemożliwe
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na Informatyke ![]() Dziekuje
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa piękne pudełeczka! Takie delikatne
Może dodaj coś ładnie pachnącego lub smacznego? Tylko by nie zepsuło całego zamysłu.Cytat:
Widzę, że piszecie o naczyniach Mi wymarzyła się klasyczna, porcelanowa zastawa stołowa, najlepiej z jakimś delikatnym granatowym zdobieniem, albo cała biała ale to na takie bardziej uroczyste obiady.Tak do codziennego użytku to bym chciała białą z jakimś kolorowym motywem. Tż nie zgadza się na kwadratowe, a ja w sumie nie myślałam o tym. |
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak Ci się nie chce, to nie ozdabiaj już tych pudełeczek - tym większa będzie niespodzianka z uroczej zawartości (:
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja od czwartku w domu rodzinnym i nie mam zupełnie czasu zaglądać. Wracam we wtorek do Poznania i wtedy chociaż trochę nadrobię.
Składam Wam wszystkim życzenia zdrowych, pogodnych Świąt oraz czasu spędzonego z najbliższymi. Pozdrawiam ![]() P.S. Podpisaliśmy umowę z foto/video. Koszt 3000 zł za film HD (dom,kościół, sala) oraz zdjęcia ślub+ plener. Na sesję narzeczeńską umówimy się wcześniej i pani zaproponowała mi spotkanie z nią w ramach prezentu ślubnego dla TŻ. Ma być to sesja dla Niego bardziej odważna i chyba nawet się zdecyduję
|
|
|
|
#1071 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak ja pomyślę o minusach to Wszędzie trzeba dojechać, bez samochodu człowiek się nie ruszy, nie wyskoczy ot tak na imprezę czy do kina, potem trzeba organizować podwózkę dzieci.Chciałabym mieszkać tu gdzie teraz mieszkamy, ale 3pok, 60m2 (takie byśmy kupowali) to koszt ok.330tys. Cytat:
Cytat:
A jak już coś co nadawałoby się do pracy to w takim fasonie, że już wolę spodnie :PCytat:
Robiłam dzisiaj ciasta i zrobiłam przy okazji 3bita, któraś z Was wrzucała przepis
|
|||||
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam pytanie co do zdjęć :P one są jakoś specjalnie obrobione w jednej palecie kolorów czy coś? pytam bo czasem widziałam na stronkach fotografów zdjęcia w takiej palecie i zastanawiam się od czego to zależy bo fajnie to wygląda
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna firma, ale dwie osoby pracują u nas (jedna kręci film, druga robi foto)
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, upiekłam ciacho, o takie http://www.mojewypieki.com/przepis/t...wym-i-karmelem pyszne jest, polecam
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze dużo zależy od regionu także nie można generalizować, bo na to składa się wiele czynników
|
|
|
#1078 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() A widzisz, ja jestem niewymiarowa, a kiecek do pracy mam całą szafę, a spodni mam jedną parę I czasem nawet coś pasuje A sukienki jakieś na wyjście, mini, z dekoltem szukam od dawna i znaleźć nie mogę....
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-03-30 o 18:25 |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dostanie 200tys kredytu jest bardziej możliwe niż 350tys kredytu Także przeżyjemy Komunikacja Poznańska tam dojeżdża, coprawda nie tak często jak w centrum, ale jakiś dojazd jest. Prawo jazdy mamy oboje więc dalibyśmy radę
|
|
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie PINTEREST
![]() Cytat:
![]() Dziekuje! Cytat:
Co do obrobki to jest to moj styl fotografowania (to moj zawod), wiec pastele sa obecne praktycznie na kazdym moim zdjeciu! Jak masz jakies pytania, to daj znac. Tutaj tez nie ma takiej tradycji. Znalazlam cos takiego na Pinterescie. Zawsze mozna wprowadzic A uwazam, ze jest to mily dodatek i prawie nic nie kosztuje! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

W domku zawsze właśnie miałam tradycyjne, a teściowa ma takie i mi się strasznie podobają
Sądzę że mi się nie znudzą 

przekszatłcony puchatek...głupie to tak, że aż przykro czasem, ale jak na to trafialiśmy to nas tak rozbrajały te zmienione imiona, że tak powstał Misiałke i Asiałke
A dostanie 200tys kredytu jest bardziej możliwe niż 350tys kredytu