Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-31, 00:08   #4141
bentkuff
Zadomowienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kiediska dopiero zastanawia się nad dietą 3d chili...
Ja jestem ogólnie zdziwiona- tą dietą 3D chili i gadaniem o niej przez vlogerki. Jakby do mnie napisał jakis tam Pan Paweł z dietą to bym uznała to za zły żart. No chyba, że dostałabym za to odpowiednio wysoką gratyfikację pieniężną etc. to wtedy bym sie mogła rozprawiać na temat diety, jaka ona fajna itp.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 00:11   #4142
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kurczę no ale nie ma że nie patrzyła w podgląd bo już ustawiając promień gaussa widać przybliżenie jak to będzie wyglądać i w dodatku zawsze pracuje się na dodatkowej warstwie, której potem zmienia się wypełnienie żeby nie było takiego efektu ja zaczynam skłaniać się ku opinii że zrobiła to specjalnie aby zrobił się o niej szum
Jakie warstwy... Mi to wygląda na normalne roztarcie..Jakie takie urządzenie w PS jak taki "ręka z wystawionym palcem" wzięła przejechała pod okiem i tyle

https://www.google.pl/search?um=1&hl...tm%3B626%3B444
chodzi mi o to trzecie z lewej w czwartym rzędzie od góry.
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 00:26   #4143
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też myślę, że w języku polskim piszemy Ciebie, Was, Tobie, itd. Może zapożyczyła z angielskiego... Skoro "I am" zawsze wielką literą, to napisali Nam, Nas, Mnie.
Ona lubi zapożyczać z angielskiego. Np. apostrofy.
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 00:33   #4144
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Kiediska była na 3d chilli? masakra.
właśnie miałam to pisać

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:16   #4145
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ja też jestem rozczarowana,że Kiediska w ogóle wspomina o tej diecie biorąc pod uwagę do jakich akcji posuwała się firma.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:21   #4146
mivol
Rozeznanie

Mnie też to zaskoczyło (nieprzyjemnie), gdyby wrzuciła ten filmik jutro to byłabym przekonana, że to żart
mivol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:43   #4147
bubus900
Zakorzenienie

Wesołych jajców dziewczęta ))))))))).
Ja też myślę, że szusz próbuje utrzymać zainteresowanie w ten sposób. No cóż.. każdy orze, jak może... czy tam, łotewa .
Stary 2013-03-31, 09:49   #4148
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Kiediska była na 3d chilli? masakra.
na facebooku kiediski
ktoś : no poprostu nie wierzę...W to, że Ty też reklamujesz tą dietę... tak jak Laura - RockGlamPricess... a przepraszam! Basia, która po urodzeniu synka schdła 10kg na tej diecie.

kiediska:nie wiem za bardzo o czym Ty do mnie tu mówisz o jakiejś Basi dostałam jadłospis na miesiąc, spodobał mi się, to o tym powiedziałam. Jeśli uda mi się schudnąc, tu super, bo potrzebuje tego. Jeśli pomoże mi w tym ta dieta, to tym bardziej za☠☠☠iście. Miałam powiedzieć, że jest do dupy i wtedy byłabym fajna? eeee, nie popadajmy w skrajności, pliz;-)

ktoś:mówię o tym, że Laura reklamowała tą dietę jako zupełnie inna osoba. I nie, nie byłabyś fajna gdybyś powiedziała, że jest do dupy.

kiediska: ale ja nadal nie do końca rozumiem co to ma wspólnego ze mną. Jeśli Laura wspomni w swoim filmiku o żelu pod prysznic z Nivei, to też nie wolno o nim mówić, bo jest "be" z założenia? hm...

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-03-31 o 09:50
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:53   #4149
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutellaa0 Pokaż wiadomość
Już nie raz zwróciłam uwagę na to, że ona gada głupoty. Tak samo jak robiła mega wielką aferę ze składami olejków bodajże firmy Schwarzkopf, że skład jest taki sam. Tylko, że proporcje inne, a co się z tym wiąże- działanie także to nie wzięła pod uwagę.
Ludzie się nie znają i piszą jej "O Boże jak dobrze, że jesteś i nasz oświecasz" a ona ich wprowadza w błąd udając ekspertkę

Akurat tutaj się nie zgodzę. Ja dla mnie te olejki idą z jednej ''rozlewni'' tylko do innych opakowań. Inne stężenie? Naiwność. Schwarzkopf milczy jak zaklęty w tej sprawie. Gdyby nie mieli nic na sumieniu to by się bronili i wydali w tej sprawie oświadczenie. Już nie raz tak było, że po sugestiach jakiś blogerek albo vlogerek producenci zabierali głos w sprawie składu kosmetyku. Producenci robią nas w bambuko na każdym kroku.

I to nie pierwszy taki numer tej firmy, bo trzy pudry do stylizacji fryzur również mają identyczny skład, podobnie jak produkty do termoochrony włosów Przypadek? W życiu w to nie uwierzę. Gdyby dokładnie poznać asortyment to jestem pewna, że znajdziemy jeszcze gro takich kwiatków Czysty marketing. Każdy kosmetyk jest dla innego targetu.
Stary 2013-03-31, 10:40   #4150
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ja też jestem rozczarowana,że Kiediska w ogóle wspomina o tej diecie biorąc pod uwagę do jakich akcji posuwała się firma.
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
na facebooku kiediski
ktoś : no poprostu nie wierzę...W to, że Ty też reklamujesz tą dietę... tak jak Laura - RockGlamPricess... a przepraszam! Basia, która po urodzeniu synka schdła 10kg na tej diecie.
Dokładnie no cóż, rozumiem, że mieszkanie "na swoim" kosztuje oraz że stara mądrość życiowa prawi, iż jak sie nie zeszmacisz, to sie nie wzbogacisz, ale myślałam, że kiediska nalęzy do tych youtubowiczek, które są trochę ponad to. Myliłam się, jak jeszcze się okaże, że Basia z callmeblondie zrobi coś podobnego, to przestaję ogladac youtube w ogole.
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 10:41   #4151
nicctakiego
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Akurat tutaj się nie zgodzę. Ja dla mnie te olejki idą z jednej ''rozlewni'' tylko do innych opakowań. Inne stężenie? Naiwność. Schwarzkopf milczy jak zaklęty w tej sprawie. Gdyby nie mieli nic na sumieniu to by się bronili i wydali w tej sprawie oświadczenie. Już nie raz tak było, że po sugestiach jakiś blogerek albo vlogerek producenci zabierali głos w sprawie składu kosmetyku. Producenci robią nas w bambuko na każdym kroku.
też bym nie wierzyła w inne stężenie tych kosmetyków. Wielkie koncerny produkują od razu produkty kilku marek i raczej się nie przejmują czymś tak mało istosnym jak inny skład, ważne, że większość ludzi nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że kilka marek nalezy do jednego koncernu i uważają wychwalane produkty w reklamach za cudo świata
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:29   #4152
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie no cóż, rozumiem, że mieszkanie "na swoim" kosztuje oraz że stara mądrość życiowa prawi, iż jak sie nie zeszmacisz, to sie nie wzbogacisz, ale myślałam, że kiediska nalęzy do tych youtubowiczek, które są trochę ponad to. Myliłam się, jak jeszcze się okaże, że Basia z callmeblondie zrobi coś podobnego, to przestaję ogladac youtube w ogole.

trochę to takie przykre co piszesz. Rozumiem, że dla Ciebie jestem sprzedajną szmatą, w związku z tym, że nakręciłam filmik o diecie, która faktycznie mi się spodobała? Założenie jest takie, że zrobiłam to dla kasy (no bo jak się człowiek wyprowada z domu, no to nie ma...srsly?;-), a nie dlatego, że dieta uczy zdrowych i fajnych nawyków jedzeniowych i że dla osoby faktycznie nie umiejącej gotować jest bardzo pomocna. Pokrętna logika. Przykro mi mega.

Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia kto wcześniej pisał/vlogował o diecie (jedynie migneła mi gdzieś Sarunia). O aferze z jakąś Basią nie miałam pojęcia, nadal nie mam i nie chcę mieć. Mam gdzieś afery, dieta jest fajna i na tym wyłącznie się koncentruje.

Wy rozczarowałyście się mną, a ja rozczarowałam się Wami. Szkoda, że nie potraficie spojrzeć na produkt obiektywnie, bez uprzedzeń (bo co jest REALNIE złego w tej diecie? wystarczy spojrzeć na komentarze widzek pod moim filmikiem, w większości dziewczyny są zadowolone). A tu się okazuje, że kiediska jest zła i skorumpowana, bo zrobiła filmik o właściwie dobrej diecie.

to by było na tyle. Są tu dziewczyny, które znam, kojarzę i cenię. Stąd ten komentarz. Szkoda, że tak patrzycie na sprawę.

pozdrawiam
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:36   #4153
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Ale Basia już dawno ma za sobą podobną aferę z wodą mineralną...

Ja się ogólnie jeszcze dziwię, że niektórzy tak wierzą nagrywającym jakby one były jakmiś świętym gralem. Tak na prawdę to jeszcze nigdy nie kupiłam produktu polecanego przez "guru". Jak już to wolę dziewczyny mniej popularne, bez tego całego sponsoringu
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:41   #4154
carpaibex
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;40065278]Ale Basia już dawno ma za sobą podobną aferę z wodą mineralną...

Ja się ogólnie jeszcze dziwię, że niektórzy tak wierzą nagrywającym jakby one były jakmiś świętym gralem. Tak na prawdę to jeszcze nigdy nie kupiłam produktu polecanego przez "guru". Jak już to wolę dziewczyny mniej popularne, bez tego całego sponsoringu[/QUOTE]
A ja wiele razy kupiłam coś, co było często i gęsto polecane na YT i zazwyczaj się nie zawodziłam. Opieram się głównie na filmikach Basi i Nissi.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:52   #4155
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
to by było na tyle. Są tu dziewczyny, które znam, kojarzę i cenię. Stąd ten komentarz. Szkoda, że tak patrzycie na sprawę.

pozdrawiam
Ja właśnie obejrzałam Twój filmik o diecie. Poczytałam komentarze i faktycznie wychodzi na to, że ta dieta może być pomocna dla kuchennych ignorantów Mi też brakuje takiego planu ze zdrowymi posiłkami, bo bez tego to jem co popadnie i tyję.

Dziewczyny się oburzyły ze względu na to, że ta dieta ma zły PR. Reklamowała ją Laura, która tylko mówiła o tym, że schudła 5 kg (a zdjęcia raczej wskazują coś innego). Wrzuciła też jeden przepis na leczo przyznając się jeszcze, że nigdy wcześniej nie używała przypraw Dla mnie to jest dziwne, ale ok. A potem na stronie internetowej tej diety pojawiło się zdjęcie Laury podpisane, że to niby Pani Basia, która cudownie schudła po ciąży. Laura twierdzi, że niby o tym nie wiedziała. To w takim razie nie świadczy to najlepiej o firmie, która sprzedaje tę dietę. Skoro jawnie kłamią na stronie internetowej, to może cała dieta to pic na wodę?

Kiediska żebyś tylko później nie była zdziwiona, jak Pan Paweł i Ciebie przedstawi jako Franie po ciąży Sama dieta mnie zainteresowała, ale mam wrażenie, że na YT żadna osoba nie była w tym wiarygodna do końca. Chociaż u Sauruni akurat efekty były widoczne i chyba jako jedyna zrobiła konkretne podsumowanie bez ściemy. Ja jestem neutralna i jak faktycznie rozpoczniesz dietę, to później chętnie obejrzę jakieś podsumowanie, czy warto, czy lepiej dać sobie spokój.

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2013-03-31 o 11:53
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:53   #4156
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
A ja wiele razy kupiłam coś, co było często i gęsto polecane na YT i zazwyczaj się nie zawodziłam. Opieram się głównie na filmikach Basi i Nissi.
No ok. Jest grono ludzi, którzy sobie mówią: święta Kaśka powiedziała w filmiku, że ten krem z X jest świetny, biegiem do Rossmanna.

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2013-03-31 o 11:54
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 11:56   #4157
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie obejrzałam Twój filmik o diecie. Poczytałam komentarze i faktycznie wychodzi na to, że ta dieta może być pomocna dla kuchennych ignorantów Mi też brakuje takiego planu ze zdrowymi posiłkami, bo bez tego to jem co popadnie i tyję.

Dziewczyny się oburzyły ze względu na to, że ta dieta ma zły PR. Reklamowała ją Laura, która tylko mówiła o tym, że schudła 5 kg (a zdjęcia raczej wskazują coś innego). Wrzuciła też jeden przepis na leczo przyznając się jeszcze, że nigdy wcześniej nie używała przypraw Dla mnie to jest dziwne, ale ok. A potem na stronie internetowej tej diety pojawiło się zdjęcie Laury podpisane, że to niby Pani Basia, która cudownie schudła po ciąży. Laura twierdzi, że niby o tym nie wiedziała. To w takim razie nie świadczy to najlepiej o firmie, która sprzedaje tę dietę. Skoro jawnie kłamią na stronie internetowej, to może cała dieta to pic na wodę?

Kiediska żebyś tylko później nie była zdziwiona, jak Pan Paweł i Ciebie przedstawi jako Franie po ciąży Sama dieta mnie zainteresowała, ale mam wrażenie, że na YT żadna osoba nie była w tym wiarygodna do końca. Chociaż u Sauruni akurat efekty były widoczne i chyba jako jedyna zrobiła konkretne podsumowanie bez ściemy. Ja jestem neutralna i jak faktycznie rozpoczniesz dietę, to później chętnie obejrzę jakieś podsumowanie, czy warto, czy lepiej dać sobie spokój.

jezus maria, jakiej ciąży?! tylko nie to :-D

ACHA, i dzięki Ci Bella za wyjaśnienie sprawy

Edytowane przez kiediska
Czas edycji: 2013-03-31 o 11:57
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 12:06   #4158
Annaluka
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;40065432]No ok. Jest grono ludzi, którzy sobie mówią: święta Kaśka powiedziała w filmiku, że ten krem z X jest świetny, biegiem do Rossmanna.[/QUOTE]

Tak naprawdę trzeba mieć szerokie pole widzenia Ja oglądam filmiki na YT i słucham co polecają, czytam opinie na blogach i KWC na Wizażu. Dopiero po ogarnięciu tych trzech aspektów podejmuję decyzję o zakupie. Rzadko, kiedy trafiam na buble, więc to chyba działa

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
jezus maria, jakiej ciąży?! tylko nie to :-D

ACHA, i dzięki Ci Bella za wyjaśnienie sprawy

Spoko

Tak naprawdę to nie wiemy, jak było... Może Laura zgodziła się na wykorzystanie swojego zdjęcia, a może naprawdę nie wiedziała. W każdym razie było to bardzo dziwne i...trochę zabawne
Stary 2013-03-31, 12:32   #4159
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o to mi chodzi, osoby, które podczytują ten wątek wiedzą, jak wygląda marketing tej diety, a wypowiedzi osob, które zostały oszukane czy ich historie odchudzania zupełnie przeinaczone (wstawianie nieprawdziwych zdjęć itd) mnożą się w internecie.

Wg mnie osoba, która zyje w youtubowym światku i podejmuje decyzję o stosowaniu tej diety, strzela sobie w stopę.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

A co do Basi: serio? nic nie wiem o żadnej akcji z wodą ;/ świat się kończy.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
trochę to takie przykre co piszesz.
pozdrawiam
Jeśli poczułaś się urażona, przepraszam, ale myślę, że to, co napisałam, przedstawia sposób myślenia nie tylko mój, ale co najmniej jeszcze kilku osób.

Komentarzami bym się nie sugerowała, ja np. Twoich filmików nie komentuję, bo na zadane przeze mnie niegdyś pytanie(/a), nie doczekałam się nigdy odpowiedzi. Ale tak czy siak wiadomo, że komentarze pod filmem to średnio rzetelny obraz opinii społeczeństwa na jakiś temat(tak samo pewnie jak ten wątek )

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2013-03-31 o 12:34
Stary 2013-03-31, 12:41   #4160
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:

A co do Basi: serio? nic nie wiem o żadnej akcji z wodą ;/ świat się kończy.
Chyba chodziło o to, że w jednym filmiku na biurku miała butelkę wody Żywiec Zdrój i powiedziała, że tej wody nie lubi, bo smak jest BLE, ale akurat tylko taka była w sklepie (coś w tym stylu).

A kilka miesięcy później dostała zgrzewki wody od Żywiec Zdrój i zrobiła filmik o piciu wody Ogólnie zareklamowała tę wodę, ale ktoś przypomniał tamten filmik, jak nie polecała tej wody.
Stary 2013-03-31, 12:52   #4161
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba chodziło o to, że w jednym filmiku na biurku miała butelkę wody Żywiec Zdrój i powiedziała, że tej wody nie lubi, bo smak jest BLE, ale akurat tylko taka była w sklepie (coś w tym stylu).

A kilka miesięcy później dostała zgrzewki wody od Żywiec Zdrój i zrobiła filmik o piciu wody Ogólnie zareklamowała tę wodę, ale ktoś przypomniał tamten filmik, jak nie polecała tej wody.
dziękuję a Basia co na to ?
Stary 2013-03-31, 13:01   #4162
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję a Basia co na to ?
Oj tego już nie pamiętam. Albo było bez reakcji, albo filmiki usunięte. Ale chyba sobie dopowiadam i wydaje mi się, że Basia nie zareagowała.

Znalazłam ten filmik z krytyką tej wody:
http://www.youtube.com/watch?v=Xs817RsqqlA

Nawet są komentarze na ten temat. Ale nie mogę znaleźć tego filmiku, gdzie woda była chwalona.
Edit: Już znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=sVTRXYkkY8k

I żeby była jasność - ja tego nie potępiam, ani nie krytykuję. Po prostu pamiętam tę sytuację

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2013-03-31 o 13:06
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:10   #4163
carpaibex
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;40065432]No ok. Jest grono ludzi, którzy sobie mówią: święta Kaśka powiedziała w filmiku, że ten krem z X jest świetny, biegiem do Rossmanna.[/QUOTE]
Mogłaś sobie podarować.
Stary 2013-03-31, 13:28   #4164
Konto usunięte

Cytat:
Mogłaś sobie podarować.
Ale czego? Nie pisałam przecież konkretnie o Tobie. Tylko że to częsty przypadek.
Niektóre osoby na tym wątku są jeszcze bardziej przewrażliwone niż youtuberki więc w sumie im się nie dziwmy
Stary 2013-03-31, 13:37   #4165
carpaibex
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;40066188]Ale czego? Nie pisałam przecież konkretnie o Tobie. Tylko że to częsty przypadek.
Niektóre osoby na tym wątku są jeszcze bardziej przewrażliwone niż youtuberki więc w sumie im się nie dziwmy[/QUOTE]
Jestem taka przewrażliwiona.

Dziewczyny, czy któraś z Was ma doświadczenie z podkładami mineralnymi Lily Lolo i może mi powiedzieć czy będą dobrze sprawdzały się na suchej cerze, która nie potrzebuje dużego krycia, a jedynie wyrównania kolorytu? Jak z jego trwałością?
Stary 2013-03-31, 14:07   #4166
whip
psy-chopatka

Cóż jak się bierze za reklamę czegokolwiek na youtube to warto sobie pogooglować i sprawdzić co to za firma, jakie są afery w tle i czy na pewno warto brać udział w marketingu danego produktu. Nie ma się co dziwić że dziewczyny kręcą nosem, ja tez czekam na twoje filmy i jak zobaczyłam ten o diecie to poczułam się zawiedziona... delikatnie mówiąc. Następny będzie o depilatorze Philips Lumea?
Stary 2013-03-31, 14:59   #4167
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys tez tak robilam, ale to byly czasy Izabelli25D, pierwsze filmiki Niessi i Szusz, gdzie o sponsoringu nie bylo jeszcze mowy (a przepraszam testowaniu :P)

po tym jak mi się wpadnie cos w oko u youtuberek, wole sprawdzić sobie na KWC i w necie, bo niestety nie ufam juz dziewczynom na tyle rzeczy, które dostają

*przyznam tez testuje czasem produkty i niejednokrotnie jestem zawiedziona, bo opinię musze wystawic po 2 tygodniach. Dla mnie to xdecydowanie zbyt krótko i zdaje sobie sprawę, ze moja opinia nie jest do konca rzetelna.

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 15:00   #4168
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak naprawdę trzeba mieć szerokie pole widzenia Ja oglądam filmiki na YT i słucham co polecają, czytam opinie na blogach i KWC na Wizażu. Dopiero po ogarnięciu tych trzech aspektów podejmuję decyzję o zakupie. Rzadko, kiedy trafiam na buble, więc to chyba działa [COLOR="Silver"]
Dokładnie mam to samo, rozsądek przede wszystkim !

nie wiem czy już było, ale :

http://www.youtube.com/watch?v=D2KBDon16e4 - Wielki haul u Oneilowej

http://www.youtube.com/watch?v=gOqMafDqOBI zdobycze kosmetyczne u Hispanioli

i Live Swiateczny u Kajmanowej n]
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 15:15   #4169
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Komentarz Florence mnie rozbawił:
FlorenceBeauty on 29 marca 2013 at 15:02 said:
Chyba każdy ma prawo przygotowywać się jak tylko chce. To jest blog o modzie i urodzie a nie o cieniach życia codziennego. Aha i jeszcze jedno – przenigdy nie włożyłabym skórzanych czółenek (na zdjęciu są bez pięty jakbyś nie zauważyła, ale to nic) w upalny dzień do rajstop czy też pończoch bo dla mnie to szczyt tandety i jakaś wiejska zasada, że do czółenek należy nosić rajstopy. Zapewniam Cie, że w dobrych butach można chodzić na gołą stópkę. Chyba, że nosisz jakiś chiński plastik to do tego owszem konieczne są rajstopy, koniecznie z poliestru! Tylko radzę potem owych nóżek nie wąchać z bliska
dobrze wiedzieć, że dobre buty nigdy nie zaczynają śmierdzieć

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:10   #4170
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
*przyznam tez testuje czasem produkty i niejednokrotnie jestem zawiedziona, bo opinię musze wystawic po 2 tygodniach. Dla mnie to xdecydowanie zbyt krótko i zdaje sobie sprawę, ze moja opinia nie jest do konca rzetelna.
Yyy, ale testujesz jako kto i dlaczego takie zasady? Jeśli jako blogerka to nie rozumiem, dlaczego na coś takiego wyrażasz zgodę Po dwóch tygodniach to można coś o kolorówce napisać (pod warunkiem, że codziennie był robiony make-up), ale nie o pielęgnacji.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości