|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
![]() Cytat:
Krzywo nalozone rajstopy ![]() Chyba,że tak sie teraz nosi ![]() Notuj, notuj. A jak chcesz koniecznie teraz zaczynać z kwasami, to migdalowy by sie nadal. http://mazidla.com/index.php?option=...&Itemid=100145 Możesz zaczać od toniku http://mazidla.com/receptariusz/109.html?task=view Spokojnych Świąt ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() 2. Ja zaczęlam wcierać 2x dziennie ( czasem 3) w paszczę i narazie mi sie podoba. Na wlosy jednak nie dam rady. Za bardzo mi sie wżera ten smrod i potem sie za mną wlecze. Ale sie pochwal ![]() Narazie mam nową butlę Joanny rzepy i niedlugo będe miała Saponics. A planuję kupić Seboradin ![]() 3. No ![]() 4. Ja tez. I nie mam bialka , resztki dziś wypilam ![]() 5. |
||
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
oby tylko sami przyjechać chcieli ![]() Cytat:
albo i punkty?![]() ale stawiam na łokręcony lewy rajstop ![]() Cytat:
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziem miały punkty ![]() ide jakiś film zapodać ![]() i się wogle wkokufiłam bardzo, bo nigdzie!!!! nie ma Paco i jego ludzie sezon 1 odc.2 i 3 a z życia gwiazd teraz mła:na siłce spotkałam, prawie, Lisbeth Salander
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
o!
to się nazywa podejście dobre Cytat:
![]() faktycznie Już powinnam spać ale kolejka do łazienki więc grzecznie czekamDziś przemieszczałam się kilkukrotnie między domem rodziców a teściów, dobrze że to blisko bo bym padła ![]() Wesołych Wam życzę |
|
|
|
|
#1087 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
no so w kościele dawno nie byłam
![]() i Tobie Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Spokojnych Świąt Skarbku Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie znasz to szwedzkie Millenium se obejrzyj
|
|
#1092 | |
|
Nindżopesz
|
Nooo... z kościoła... Cytat:
2. też się pochwal efektami. Patrząc na ceny filtrów odechciewa mi się kwasić. Chyba faktycznie poczekam do jesieni. Tyle lat pożyłam z syfami to pół roku mnie nie zbawi ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Również polecam szwedzkie Millennium |
|
|
|
|
#1093 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ukradłaś?
![]() Jeśli chodzi o Lindę to poprzedni ałfit jest w dechę- na zdj wygląda, jakby ją ktoś łupieżem obsypał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
serio?
![]() tylko nie mów, że sama osobiście byłaś ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- obudziliśmy Zimę
|
|
#1096 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo nie obudzilas, ja szaleje w innej czesci wizazu
Ale ide spac, glowa mnie boli.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1097 |
|
Nindżopesz
|
Jaaa? Ależ skont
![]() No bez jaj! TŻ poleciał z jajami. |
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarczy przez okno spojrzeć ufffffff cobytu, cobytu mam wino, mszalne! (a propos Red ) ale chyba na jutro zostawię
|
|
|
#1099 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
chociaż kothom łepsz niezabałdzo; następnem razem weź mu drobiową ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
fieciałem
|
||
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciacho wyszło dobre i nie kruszy się ani nie rozlatuje
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
spod alantanu
![]() miejsca gdzie przed salikiem przetarłam olejkiem wyglądają jak po tca skóra zbrązowiała i odpada płatami, a pod różowa ![]() reszta ok - przesusz, złuszcza się i nie widać porów Cytat:
![]() Cytat:
![]() z jej doświadczeń przed wypuszczeniem automatu sprzątającego, należy uprzednio podprzątać, bowiem umrze na zakłaczenie ![]() czy coś w ten sedeń ![]() Wesołych Wszystkim
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dzięki dziewczyny, obejrzę ![]() Cytat:
![]() Kurde no ![]() Cytat:
Ale jaka będziesz śliczna i gładka jak juz się zagoisz
|
||
|
|
|
#1103 |
|
Nindżopesz
|
Ho ho, znaczy na plus czy na minus?
To była drobiowa ![]() Więc i Ty byłaś w kościele, kradzieju! |
|
|
|
#1104 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moj smietanowiec zrobil furore
A ja umieram, aktualnie mam zgage po sledziach
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż też trochę umiera , tylko nie po śledziach Ale fajnie wczoraj było Wróciliśmy dosyć późno ![]() Dobrze, więc, że dziś nigdzie nie idziemy, tylko Brat później przybędzie do nas
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1106 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo znajoma znajomej ma samsunga i bardzo sobie chwali, a moja znajoma ma Roobmę i jest zachwycona...Płaczę sobie troszkę ![]() Sarniak przyszedł rano jeszcze bardziej kulawy, niz wczoraj, wcale na jednej nodze nie staje -przedniej. Obdzwoniłam 3 azyle -nikt nie che pomóc, odsyłali mnie jedni, do drugich... Nadleśnictwo chce przyjechać zastrzelić... Odłożyłam słuchawkę, zanim powiedziałam, gdzie to si e dzieje wszystko. Centrum Kryzysowe się postarało, zawiadomili schronisko, pan ze schroniska natychmiast do mnie zadzwonił, strasznie przejęty, wypytał o wszystko, obiecał, że zrobi, co może i oddzwoni. Po pól godzinie oddzwonił, że nikt tej sarny nie chce przyjąć do leczenia, leśnicy tez mu powiedzieli, że odstrzelić trzeba, on z kolei nie ma jak jej złapać, choć pytał, czy we 2 damy radę, to on ja zabierze do polikliniki weterynaryjnej... Ale ona biega i się boi, więc nie damy rady. No to zadzwonił do owej polikliniki, czy pomogą ją nam złapać, ale tam powiedzieli, ze nie leczą dzikich zwierząt i kazali do leśniczych... I kółko się zamknęło... Ustaliliśmy tylko z tym panem, że będę sarnę dokarmiać, ale jeśli jej stan się nie poprawi, to przyjedzie po nią i da jej zastrzyk... Tylko tyle... Teraz to chyba jest tylko kwestia tego, w jaki sposób umrze Czy od zastrzyku, czy od strzału, czy od drapieżników ![]() A tak wszędzie niby się wszystkie organizacje chwalą, jak to pomagają zwierzakom zimą Ten mój znajomy, co ma stajnię, wyjechał na święta, może jutro wróci, jeśli sarniak jutro się pojawi, może zadzwonię do niego, ale tez się boję że jego sąsiad -leśniczy, nie da mu tej sarny u siebie trzymać, tylko do niej strzeli...---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cały czas kombinuję, co z ta sarną, teraz mi pomaga córka mojego trenera... Ale jej tez wszyscy, nawet znajomi lesnicy, mówią, żeby zastrzelić!! Niech się wypchają!! A może to tylko zwichnięcie i wystarczy, żeby zwierzak kilka dni postał w miejscu??!!
|
|
#1107 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak mój sernik Upieczony jako ostatni, na oko i niemal na odwal się. A gdybym się starała, to na 99% by się spsuł.Kurczę, nie wiem, co poradzić, więc tylko |
||
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Maja102;40064543]łaaaał
![]() ![]() od tatusia dostałam ![]() nosz kutfa ale tak to właśnie jest pamiętaj tylko, że przetrzymywanie dzikich zwierząt jest nielegalne no tak lepiej przecież zabić i to już jest legalne
|
|
#1109 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to bez sensu jest
![]() A tak wogle to jak można decydować czy zwierze jest do odstrzału czy nie, na podstawie informacji telefonicznej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Mursz, nie dawało mi to spokoju z ta sarną i zadzwonilam do kumpla leśnika i jest żle Nadleśnictwo nic nie zrobi, tylko zgłosi do kołka lowieckiego, bo zwierzętami zajmuje sie kólko lowieckie. Skoro sarna ma skręconą nogę albo jest ranna, albo cokolwiek to oni ją tylko zastrzelą, bo jest wymowka że może sobie nie poradzic póżniej, nieważne że to okres ochronny. Nadleśnictwu musi sie tylko ilość szt na terenie zgadzać.Jedyna opcja jeśli sie chce pomoc, to żeby ja ktoś zwabił, opatrzyl i ewentualnie przetrzymal w jakimś ogrodzie,aż dojdzie do siebie ...no i na ludzi uważać i nie rozglaszać za bardzo a najlepiej nikomu,bo to nielegalne. Ale innego sposobu nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Jest azyl dla sarenek w pobliżu, jutro tam dzwonię 
albo i punkty?

fieciałem