|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)
W życiu nie ma miejsca na nieśmiałości
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Tobie też kochany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yyy no jak zawsze 24/7 jestem do Twojej dyspozycji ![]() ![]() ![]() ![]() Ładnaś dzioucha to się oglądają. ![]() ![]() ![]() ![]() A że jacyś debile to inna bajka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No!Trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakby taka sama sytuacja była np w Zarze albo jakimś Diorze to byłoby inaczej?Nie rozumie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie szukasz tam gdzie trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() Kwinteesencja mojego powodzenia u dziwnych ludzi. Dzisiaj stoję w kolejce w spożywczym i przyczepił się taki jeden. Najpierw robi mi wstyd i udaje, że się znamy i dlaczego nie przyszłam jak się umawialiśmy, że czekał.. No ale nic uśmiecham się głupio. Oczywiście wszystko krzyczy. A co tam. Donośny ma głos to się nim pochwali. Zaczyna mnie łapać za ramię i mówi o drugiego, że jak zwykle miło się mnie dotyka. Widzisz Ahinsa ile tracisz.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zadomowienie
|
Ahinso dzięki
![]() Tajger szykuj się na egzekucję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lepiej się zielonej herbatki napiję ![]() Edit: Idę do wyrka. Poczytam i pójdę wcześniej spać. Życzę Wam przyjemnego wieczoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
BAN stały
|
Buuuu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Magda z tą biedronką to wydaje mi się, że chdoziło bardziej o śmiesznośc miejsca. Że można nawet spotkać wielbiciela kupując paprykę i papier toaletowy w biedronce.
A ogólnie uważam podobnie jak Ty, że bez większej różnicy czy to sklep escady bedzie czy biedronka. MIło bo się komuś spodobała i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to nie jest tak, że się kogoś z góry skreśla z okazji zakupów w tanim supermarkecie (sama raz na jakiś czas bywam, bo w Biedronie są pyszne żurki w butelkach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem rozumiem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Wyobraźmy sobie inteligentnego, zadbanego faceta. Idzie on do sklepu, gdzie widzi dziewczynę, która spełnia jego... hmm... wymogi co do wyglądu zewnętrznego. Czy taki mężczyzna wrzuciłby jakiś świstek do koszyka dziewczyny, licząc na cud? Ja na jego miejscu podeszłabym i się przedstawiła, ot, zasady dobrego wychowania chociażby ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Oj no jakoś musimy sobie to tłumaczyc. Też ostatnio nie narzekam na zbyt duza ilosc wielbicieli.. a wręcz przeciwnie
![]() Ja tu liczę, że wyjade na studia i wiesz wszyscy sznurkiem za bananem slepo w niego zapatrzeni.. a tu sie okazuje, ze i w Poznaniu Ci mężczyzni slepi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ojejejeju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (chociaż lepsze takie podrywanie, niż bezpośrednie "siema mała, niezła doopa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bedziesz szczęsliwa ![]() ja Ci to mówie a raczej piszę ![]() tak wiec jak ja tylko do Gda trafie to parkiet jest nasz ![]() o ja lubie robić wstyd ![]() ![]() Cytat:
![]() zresztą ja tam wysilać sie nie mam zamiaru ![]() niech mnie szukają ![]() Cytat:
ja mam ten sam problem zawsze zwracam uwage jakiegoś starego zulika ![]() ale cóż bywa i tak ![]()
Hey little Suzie You don't have to cry no more ![]() Edytowane przez Zuzannka Czas edycji: 2007-03-26 o 09:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Keira a niech patrzą krzywo. Ja zazwyczaj nie przejmuję się tym "co ludzie pomyślą". Niech myślą co chcą. Na pewno nie uważam się za "towar drugiego gatunku" ![]() Ja jestem misia_bella Exclusive ![]() No szkoda, szkoda. P.S. Wiecie jak ja kiedyś byłam zakochana w Danielu Olbrychskim ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
![]() Bardzo mi sie to podoba ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mnie się "podoba" Tyniec obecnie. Dojrzały, męski, dystyngowany, spokojny... Taki powinien byc mężczyzna ![]() ![]()
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o Tyńca (pana Fasolę. Pamietacie go "przez łąki, przez pola pędzi fasola ![]() ![]() Zgadzam się z Tobą Ahi. Taki właśnie powinien byc facet!!!
![]() |
#2932 |
BAN stały
|
Co wy z tymi starymi facetami?Jak nie Daniel to Tyniec
![]() A w ogóle dobryj dzień wszystkim.Pogoda 'na oko'piękna... Nie napisałam pracy zaliczeniowe ![]() Nie umiem,nie chce mi się i w ogole ja już chce skończyć te studia i więcej nie musieć nic pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
No tak, no tak... jako mężczyzna Ci się podobał
![]() ![]() Jasne, że pamiętam Pana Fasole! ![]() ![]() ![]() Magda , to nie o to chodzi, że on jest wiekowy. On jest dojrzały i prawdziwie męski. To przychodzi z wiekiem, choć mam nadzieje, że i u młodszych zdarzyć się moze ![]()
#2934 | |
BAN stały
|
Wy to macie gadane,nadązyć za Wami nie idzie.Właśnie wcinam śniadanko i potem musze wybyć z domu,pozałatwiać pare spraw.Nie chce mi się nic dzisiaj, :/
Misia Bella Cytat:
![]() hathayoga,lol fajny miałaś podryw w Biedronce. ![]() ![]() Rena witaj,ja tez u od niedawna jestem ![]() Co do żuli spod sklepu,to mnie raz taki zaczepil w Dniu Kobiet.Ide sobie zalatwić Urzędową sprawe,a tu jakiś się patrzy,zatrzymuje i bełkocze-Dziennn Doobry,zdzisiaj jest Dzień Kobiet,poczym ściąga czape i mówie wszystkiego najlepszego. ![]() ![]() Edit: Jeszcze coś mi się przypomniało,że jak któregoś dnia byłam w pewnym miejscu,znów Urzędowa sprawa ;/ Czytam sobie informacje i przyszło jakiś dwóch łepków,jeden też zaczął czytać,a ja po chwili już szłam do wyjścia do ten drugi wgapiał się we Mnie,tak śjakoś wyszło że czułam jego wzrok wprost w me oczy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
A przymiecie mnie rowniez do siebie a wogole watek jest niesamowity posmialam sie troche ale niestety musze opuscic wizaz i wracac do nauki ta historia mnie wykonczy pewnie jutro i tak nie zdam
![]()
#2936 | ||
BAN stały
|
[quote=atka83;4006504]
hathayoga,lol fajny miałaś podryw w Biedronce. ![]() ![]() Hehe,przyznaje,że ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I zdasz zdasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda jest zaje..fajna ![]() Też mi sie nic nie chce, a musze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie potrafie się zmobilizowac ![]() Ale co tam. Prze ostatni rok wyznaję zasade "nauka poczeka, młodośc ucieka" bo raczej nic strasznego nie grozi mi na piatym roku, wiec ![]() Cytat:
![]() zawsze jak go widze to mi serce mocniej zaczyna bic ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2938 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [/quote] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Humor ciut lepszy dzisiaj mam ![]() ![]() Misia doskonale to ujęłaś ![]() Pana Fasolę pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do zaczepiania przez wątpliwej jakości obiekty, to czasami i mnie dopada ten problem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bini witaj wśród nas ![]() Miłego dnia życzę Wszystkim ![]()
![]() |
#2940 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Otóż ja się zawsze przejmowałam,wszystko na czas oddane być musiało,nieobecności tylko tyle ile 'można'...A byli tacy co się nie pojawiali przez większość zajęć,nie przychodzili na zaliczenie albo przynosili prace kilka tyg po czasie...I co?I zaliczali,zdawali itd!Więc czemu ja mam się przejmować,skoro naprawde nie wiedziąłam jak napisac tą cholerną prace ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do TzG...Przyznam się do małej mięty do Steffano ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.