Krakowianki - XXII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-31, 18:54   #2191
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - XXII

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No dobra, miałam nie wypowiadać się o serialach ale nie mogę, no.

Friends to imho najlepszy serial komediowy ever, płakałam na nim ze śmiechu niezliczoną ilość razy

HIMYM lubię oglądać, bo są tam bardzo fajne i zróżnicowane postacie, humor też mi odpowiada, wszystkich tam lubię

BBT lubiłam na początku, jak oglądałam hurtowo, teraz już oglądam z rozpędu, ale nie szaleję za nim. O ile lubię Sheldona, lubię też Penny, tak reszta postaci trochę mnie wkurza, bo w sumie ciągle robią to samo. I wkurza mnie wyjątkowo ten podkładany śmiech, bo jest wszędzie, nawet jak nic się nie dzieje.

Sheldon wchodzi do pomieszczenia - DOHOHOHOHO.
Raj stoi koło kobiety - HAHAHAHAHAH.
Howard budzi się w łóżku - EHEHHEHEHEHE.

Two broke girls mi się fajnie oglądało, lubię aktorkę grającą Alex, ale jak zaczęłam być na bieżąco to jakoś mi się odechciało, muszę nadrobić.

Ostatnio oglądam mniej seriali komediowych a więcej takich, hm, zwykłych. Najchętniej Grey's Anatomy, Grimm, The Walking Dead, Vikings, no i oczywiście Doctor Who

Girls też oglądam, ale jest...specyficzny mnie się podoba.
Oo Grimm - też lubię, Walking Dead, Suits i nie tak dawno ( no ok z rok temu) przeleciałam Battlestar Galactica. HIMYM, BBT, 2 Broken itd też lubię, ale nie oglądam po kolei tylko wyrywkowo jako zapychacz czasu jak leci w TV
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 19:09   #2192
cholernarejestracja
Copyraptor

Battlestar ja obejrzałam, bo chciałam zrozumieć lepiej planszówkę w którą graliśmy, i wsiąkłam na amen, uwielbiam

Teraz oglądam stargate universe, ale wciąż mam wrażenie, że to jakaś marna podróbka
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 19:10   #2193
kasiencja
Pani Buka

Odp: Krakowianki - XXII

Granatowo - BBT to Big Bang Theory

Ale i tak nie wiem jak można oglądać tak dużo seriali jednocześnie

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2013-03-31 o 19:12
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 19:12   #2194
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
No dobra, miałam nie wypowiadać się o serialach ale nie mogę, no.

Friends to imho najlepszy serial komediowy ever, płakałam na nim ze śmiechu niezliczoną ilość razy

HIMYM lubię oglądać, bo są tam bardzo fajne i zróżnicowane postacie, humor też mi odpowiada, wszystkich tam lubię

BBT lubiłam na początku, jak oglądałam hurtowo, teraz już oglądam z rozpędu, ale nie szaleję za nim. O ile lubię Sheldona, lubię też Penny, tak reszta postaci trochę mnie wkurza, bo w sumie ciągle robią to samo. I wkurza mnie wyjątkowo ten podkładany śmiech, bo jest wszędzie, nawet jak nic się nie dzieje.

Sheldon wchodzi do pomieszczenia - DOHOHOHOHO.
Raj stoi koło kobiety - HAHAHAHAHAH.
Howard budzi się w łóżku - EHEHHEHEHEHE.

Two broke girls mi się fajnie oglądało, lubię aktorkę grającą Alex, ale jak zaczęłam być na bieżąco to jakoś mi się odechciało, muszę nadrobić.

Ostatnio oglądam mniej seriali komediowych a więcej takich, hm, zwykłych. Najchętniej Grey's Anatomy, Grimm, The Walking Dead, Vikings, no i oczywiście Doctor Who

Girls też oglądam, ale jest...specyficzny mnie się podoba.
Friends to klasyka Pierwszy sezon Girls wchłonęłam, z drugim jak pisałam kiepsko ale chyba po prostu nie mam nastroju, bo to serial specyficzny...

Co do BBT mam podobne wrażenie, wiem że humor ma być prosty, w sumie z tego względu skusiłam się by znów spróbować, ale o ile oglądając kilka odcinków z rzędu w końcu jakoś mnie to rozluźniało (pierwsze sezony) tak teraz jest to po prostu nudne i nijakie

W GA z kolei strasznie kombinują, no normalnie jak kulawy koń na Giewont... Z przyjaciółką czasem wspominamy starsze sezony
Stary 2013-03-31, 19:23   #2195
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dzieńdobrywieczór w te wyjątkowo białe święta Wielkiej Nocy

Coś mi się zdaje, że wrócę tutaj na trochę dłużej, zwłaszcza, że jutro się przeprowadzam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 19:29   #2196
cholernarejestracja
Copyraptor

Żeby nie spoilerować - na biało.

Mnie wciąż podoba się GA, mimo kombinowania. Ale strasznie mnie boli to, że Shonda zabiła większość moich ulubionych postaci najbardziej lubiłam Dennyego - umarł. Uwielbiałam blondyneczkę, to nagle z dupy dostała raka i odeszła. A już George'a to zupełnie nie mogę przeboleć, kochałam go normalnie Teraz najbardziej lubię Cally chyba...Christina z kolei kompletnie straciła swój pazur, który tak bardzo lubiłam.

A tych nowych postaci, świeżynek, zupełnie nie rozróżniam
Stary 2013-03-31, 20:27   #2197
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
1. Obejrzałabym go pewnie w 2 wieczory, ale zaczęłam go oglądać z TŻ, więc musiałam czekać na spotkanie z nim.
Aktor, który gra Luisa odwala kawał dobrej roboty!
Mam kilka ulubionych postaci, ale Donna jest na pierwszym miejscu Zachwycam się też figurą i włosami Rachel. I wszyscy wyglądają tak seksownie w garniturach
podpisuję się pod tym obiema rękami Mój chłopak też się strasznie wkręcił, ale na szczęscie mieszkamy razem, więc nie musiałam na niego czekac

Cytat:
Battlestar ja obejrzałam, bo chciałam zrozumieć lepiej planszówkę w którą graliśmy, i wsiąkłam na amen, uwielbiam
o,a grywasz w jakieś inne planszówki też, czy tylko ta wyjątkowo? (ja chyba wszystkie uwielbiam ;p)
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 20:49   #2198
cholernarejestracja
Copyraptor

Karmelku, ja jestem ogólnie w środowisku planszówkowym więc dużo gramy. My mamy carcassone + dodatki, agricolę, alcatraz, x-winga, battlestara + dodatki, anioła śmierci, 7 cudów + dodatki, neuroshimę hexa, dixita + dwa dodatki, dawno dawno temu, i pewnie jeszcze kilka których nie mogę sobie przypomnieć. A ze znajomymi gramy jeszcze w starcrafta, call of cthulhu, GoTa, banga, sabotażystę, prawo dżungli, ticketa, osadników i masę innych, ciężko mi sobie teraz wszystko przypomnieć, bo jest tego tyle, że często tylko raz gramy z tym, że ja nie których nie lubię więc czasem pasuję - np. prawa dżungli nie lubię.
Stary 2013-03-31, 22:09   #2199
Ineso
Matka Smoka

Cholerko - to chyba o tym oleju kokosowym, co znalazłaś, czytaj od posta 4434 - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post40068544

Caramel - cytujesz bez nicków specjalnie czy jak?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 22:12   #2200
marta462
Raczkowanie

GG do marta462

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość

Interesuje mnie taka waga, przy której wniosę go na 3 piętro bez większcyh trudności, bo do windy nie umiem go wnieść
Moj lajtowo da się wnieść W domu na 1 piętro go wniosłam przez 20 schodków bez problemuu
Stary 2013-03-31, 22:32   #2201
cholernarejestracja
Copyraptor

To wiem, odpowiedź tego sprzedawcy już widziałam. No ale to chyba wszystko powinno grać, nie? Zimnotłoczony i w ogóle, cud miód. Odpowiedzi tamtych dziewczyn mi nic nie mówią, bo co z tego, który kiedy pachnie?
Stary 2013-03-31, 22:36   #2202
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
To wiem, odpowiedź tego sprzedawcy już widziałam. No ale to chyba wszystko powinno grać, nie? Zimnotłoczony i w ogóle, cud miód. Odpowiedzi tamtych dziewczyn mi nic nie mówią, bo co z tego, który kiedy pachnie?
Naturalny olej kokosowy pachnie. Z powodu rafinacji lub filtracji traci zapach. Więc mimo tego, co pisze sprzedawca wynika raczej, że jest rafinowany.
Nie żeby mi to szczególnie przeszkadzało - olej KTC który do tej pory kupowałam też była rafinowany i bez zapachu. Tylko zastanawiam się co to za źródło oleju skoro wciska takie kity

edit: acha, bo ona najpierw była na pytaniowym i stąd masz namiar na allegro?

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-03-31 o 22:40
Stary 2013-03-31, 22:42   #2203
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Karmelku, ja jestem ogólnie w środowisku planszówkowym więc dużo gramy. My mamy carcassone + dodatki, agricolę, alcatraz, x-winga, battlestara + dodatki, anioła śmierci, 7 cudów + dodatki, neuroshimę hexa, dixita + dwa dodatki, dawno dawno temu, i pewnie jeszcze kilka których nie mogę sobie przypomnieć. A ze znajomymi gramy jeszcze w starcrafta, call of cthulhu, GoTa, banga, sabotażystę, prawo dżungli, ticketa, osadników i masę innych, ciężko mi sobie teraz wszystko przypomnieć, bo jest tego tyle, że często tylko raz gramy z tym, że ja nie których nie lubię więc czasem pasuję - np. prawa dżungli nie lubię.
o rany,muzyka dla moich uszu
większosc gier jest mi znana, ale czesci nie kojarzę. Ostatnio zakochalam sie w Smallworld, ale baaardzo duzo gramy w osadnikow z catanu z dodatkami, bo akurat znajomym sie spodobalo kojarzysz moze sklep dragonus na lubomirskiego? Dixita uwielbiam najnowszy dodatek, ma takie przepiękne grafiki, że mogłabym na nie patrzeć wiekami. Zresztą, nie ma gry, której by mi ktoś nie pokazał i nauczył, ktora by mi się nie spodobała, od fasolek po muchckina
prawa dżungli moj chlopak też nie lubi, ale to dlatego, że jest kiepski w zręcznościówki. Ja mogę grać wlaściwie we wszystko - dla towarzystwa.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Caramel - cytujesz bez nicków specjalnie czy jak?
pisałam z telefonu, nie zawsze mi wskakiwało co trzeba, słabe łącze mialam bede sie pilnowac, jesli to problem ;p

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-03-31 o 22:44
Stary 2013-03-31, 22:47   #2204
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość

pisałam z telefonu, nie zawsze mi wskakiwało co trzeba, słabe łącze mialam bede sie pilnowac, jesli to problem ;p
Zapytałam, bo często okazuje się, że ktoś nie umie cytować Nie jest to problem, ale ułatwia osobie cytowanej ewentualną odpowiedź
Stary 2013-03-31, 22:52   #2205
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ale i tak nie wiem jak można oglądać tak dużo seriali jednocześnie
Mi się ostatnio kilka skończyło, już tak na zawsze, i teraz zapełniam luki. Wcale nie jest ciężko oglądać dużo seriali jednocześnie, bo w trakcie sezonu są bardzo często przerwy nawet miesięczne, więc raczej nigdy nie jest tak, że w ciągu tygodnia są emitowane wszystkie "moje" seriale

Cytat:
Nie problem Trochę trudniej się czyta, bo nie wiadomo do czyjej wypowiedzi nawiązujesz.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 22:54   #2206
Cara_Mel
Zadomowienie

No wlasnie wiem, na telefonie jakoś tak szło łatwiej, jeśli chcialam zacytowac kilka pod rząd i szybciej
Obiecuję poprawę!

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Mi się ostatnio kilka skończyło, już tak na zawsze, i teraz zapełniam luki. Wcale nie jest ciężko oglądać dużo seriali jednocześnie, bo w trakcie sezonu są bardzo często przerwy nawet miesięczne, więc raczej nigdy nie jest tak, że w ciągu tygodnia są emitowane wszystkie "moje" seriale

Nie problem Trochę trudniej się czyta, bo nie wiadomo do czyjej wypowiedzi nawiązujesz.
swoją drogą, ja też już szukam zapychaczy, nawet wrócilam do Macolm in the middle z czasów "młodości" xD
Stary 2013-03-31, 22:58   #2207
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
swoją drogą, ja też już szukam zapychaczy, nawet wrócilam do Macolm in the middle z czasów "młodości" xD
A Homeland oglądałaś? To jest dopiero serial! Pierwszy, który od czasów Prison Break, trzymał mnie w takim napięciu!
Mnie na razie wystarczy tyle, ale chyba w wakacje zacznę oglądać Friends. Kultowy, a oglądałam tylko wyrywkowo.

Stary 2013-03-31, 23:02   #2208
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Naturalny olej kokosowy pachnie. Z powodu rafinacji lub filtracji traci zapach. Więc mimo tego, co pisze sprzedawca wynika raczej, że jest rafinowany.
Nie żeby mi to szczególnie przeszkadzało - olej KTC który do tej pory kupowałam też była rafinowany i bez zapachu. Tylko zastanawiam się co to za źródło oleju skoro wciska takie kity

edit: acha, bo ona najpierw była na pytaniowym i stąd masz namiar na allegro?
Tak

No to nie wiem. Kupujemy? Jak weźmiemy testowo na pół to chyba te 10-12zł jest warte ryzyka

Z tego co widzę, to gość sprzedaje po prostu różne, sprowadzane rzeczy, wątpię, żeby był jakimkolwiek ekspertem od czegokolwiek

Cytat:
o rany,muzyka dla moich uszu
większosc gier jest mi znana, ale czesci nie kojarzę. Ostatnio zakochalam sie w Smallworld, ale baaardzo duzo gramy w osadnikow z catanu z dodatkami, bo akurat znajomym sie spodobalo kojarzysz moze sklep dragonus na lubomirskiego? Dixita uwielbiam najnowszy dodatek, ma takie przepiękne grafiki, że mogłabym na nie patrzeć wiekami. Zresztą, nie ma gry, której by mi ktoś nie pokazał i nauczył, ktora by mi się nie spodobała, od fasolek po muchckina
prawa dżungli moj chlopak też nie lubi, ale to dlatego, że jest kiepski w zręcznościówki. Ja mogę grać wlaściwie we wszystko - dla towarzystwa.

Jasne, że znam co więcej/co gorsza mojego faceta to już tam kojarzą kupowaliśmy mu na urodziny ze znajomymi wszystkie nowe modele do x-winga, no i ja poszłam je kupić. Wydatek spory, bo ponad 3 stówki chyba, cztery modele. Podchodzę do pani i proszę o wszystkie nowe modele, Pani przynosi, nabija na kasę, pitu pitu, po czym patrzy na mnie i mówi "to na prezent?". Ja potwierdzam, a ona mówi "dla takiego chłopaka wysokiego, z ciemnymi długimi włosami? Co wszystkie modele tak dokładnie ogląda?". Ja już lekko zdziwiona potwierdzam, bo on faktycznie jest trochę walnięty na tym punkcie i jak kupuje, to ogląda trzy-cztery modele który jest najbardziej prosty a ona mówi "no, tak sądziłam, że jak ktoś po cały nowy dodatek przyjdzie to albo on, albo dla Niego. Proszę mu powiedzieć, że jakby sobie chciał przyjść i wymienić na jakiś bardziej prosty model, to zapraszamy"

Dixita mam talię z Odyssey + 2 + 3, i też jestem zakochana w ilustracjach, zwłaszcza, że sama rysuję Xavier te rysunki ma taaaakie

Co do fasolek - nam się kiedyś po pijaku najlepiej grało w superfarmera jakie emocje jak był wilk, jaka frustracja jak się owieczki nie chciały mnożyć!

My kiedyś wizażowo chciałyśmy organizować wieczory planszówkowe, ale jak zwykle skończyło się tak, że wszystkie bardzo chciały, ale jak ze cztery razy zapraszałam to żadna nie mogła może raz albo dwa nam się udało spotkać, pod moimi ciężkimi namowami. Więc olałam i gram dalej we własnym gronie, trudno
Stary 2013-03-31, 23:14   #2209
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Mnie na razie wystarczy tyle, ale chyba w wakacje zacznę oglądać Friends. Kultowy, a oglądałam tylko wyrywkowo.
Kurcze, też bym oglądnęła w końcu całość chronologicznie
Cytat:
No to nie wiem. Kupujemy? Jak weźmiemy testowo na pół to chyba te 10-12zł jest warte ryzyka

Z tego co widzę, to gość sprzedaje po prostu różne, sprowadzane rzeczy, wątpię, żeby był jakimkolwiek ekspertem od czegokolwiek
Chodziło mi bardziej o tego kogoś kto sprzedaje temu allegrowiczowi.
Chyba nie będę ryzykować dla 5zł, że kupuję coś co może być jakimś innym tłuszczem - tym bardziej, że mam zamiar to jeść
Stary 2013-03-31, 23:23   #2210
cholernarejestracja
Copyraptor

No to ja też olewam to serum które mi przywiozłaś jest, ach
Stary 2013-03-31, 23:31   #2211
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
No to ja też olewam to serum które mi przywiozłaś jest, ach
To kokosowe? Pachnie? Skąd je wytrzasnęłaś? W składzie silikony, oleju tam niewiele, czyli standard jeśli chodzi o serum do końcówek.
Stary 2013-03-31, 23:31   #2212
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Tak
Jasne, że znam co więcej/co gorsza mojego faceta to już tam kojarzą kupowaliśmy mu na urodziny ze znajomymi wszystkie nowe modele do x-winga, no i ja poszłam je kupić. Wydatek spory, bo ponad 3 stówki chyba, cztery modele. Podchodzę do pani i proszę o wszystkie nowe modele, Pani przynosi, nabija na kasę, pitu pitu, po czym patrzy na mnie i mówi "to na prezent?". Ja potwierdzam, a ona mówi "dla takiego chłopaka wysokiego, z ciemnymi długimi włosami? Co wszystkie modele tak dokładnie ogląda?". Ja już lekko zdziwiona potwierdzam, bo on faktycznie jest trochę walnięty na tym punkcie i jak kupuje, to ogląda trzy-cztery modele który jest najbardziej prosty a ona mówi "no, tak sądziłam, że jak ktoś po cały nowy dodatek przyjdzie to albo on, albo dla Niego. Proszę mu powiedzieć, że jakby sobie chciał przyjść i wymienić na jakiś bardziej prosty model, to zapraszamy"

Dixita mam talię z Odyssey + 2 + 3, i też jestem zakochana w ilustracjach, zwłaszcza, że sama rysuję Xavier te rysunki ma taaaakie

Co do fasolek - nam się kiedyś po pijaku najlepiej grało w superfarmera jakie emocje jak był wilk, jaka frustracja jak się owieczki nie chciały mnożyć!

My kiedyś wizażowo chciałyśmy organizować wieczory planszówkowe, ale jak zwykle skończyło się tak, że wszystkie bardzo chciały, ale jak ze cztery razy zapraszałam to żadna nie mogła może raz albo dwa nam się udało spotkać, pod moimi ciężkimi namowami. Więc olałam i gram dalej we własnym gronie, trudno
Ta blondynka tam? Zresztą i ona, i ten drugi chłopak są super, zawsze z nimi się wdaję w jakąś rozmowę
Ja własnie poluję na Oyssey na urodziny dla chłopaka, wspaniałe są.

W taki gry "imprezowe", to własnie najlepiej po pijaku grać. xD Nigdy nie zapomnę Sylwestra przy SłowoStworach - idealna gra, gdy człowiekowi plącze się język. Co wtedy powstają za wyrazy! xD Właśnie zauważyłam, że cięzko czasem kogoś przekonać, że gry nie kończą się na eurobiznesie Ale jak już się przekona - to ma się stałe towarzystwo. Jakbyś kiedyś miała ochotę zagrać, to tylko daj znać, zawsze chętnie - pomieszkuję na Krowodrzy i jestem całkiem mobilna, zwłaszcza, jeśli będzie z kim grać. Może mamy jakieś gry, którymi się będzie można uzupełnić.
Stary 2013-03-31, 23:38   #2213
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
To kokosowe? Pachnie? Skąd je wytrzasnęłaś? W składzie silikony, oleju tam niewiele, czyli standard jeśli chodzi o serum do końcówek.
Pachnie, i to bardzo ładnie. Moim włosom, a przynajmniej końcówkom, służą silikony a serum miało bardzo dobre opinie w wielu miejscach, sama nie pamiętam gdzie najpierw się z nim spotkałam.

Caramel, ostatnio mamy z TŻ mniej czasu, ale w razie czego - chętnie my mieszkamy na Płaszowie.

U nas po pijaku najlepiej wygląda zawsze tabu
Stary 2013-03-31, 23:50   #2214
Cara_Mel
Zadomowienie

O to fakt, Tabu przerabiane na wersję pokazywaną, rysowaną, mówioną i sami nie wiemy co jeszcze
Stary 2013-04-01, 07:01   #2215
201608010929
Konto usunięte

Bry!
Nie ma to jak wstać trzy dni pod rząd o 6 rano jak ma się wolne
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 10:13   #2216
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Pachnie, i to bardzo ładnie. Moim włosom, a przynajmniej końcówkom, służą silikony a serum miało bardzo dobre opinie w wielu miejscach, sama nie pamiętam gdzie najpierw się z nim spotkałam.
Masz zapas silikonu na co najmniej rok

Jeśli nie subskrybujecie - to chciałam Wam zwrócić uwagę, że Caramel dorzuciła dwa sklepy do wątku z zakupami z odbiorem w Kr - z czego jeden to minerały
Stary 2013-04-01, 11:32   #2217
Cara_Mel
Zadomowienie

Tylko niestety jeśli ktoś nie mieszka w okolicach Bronowic, to po minerały trzeba jechać daleko... Dlatego też rozważam, czy nie wydać tych 5 zł na przesyłkę w razie czego
Stary 2013-04-01, 12:40   #2218
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, też bym oglądnęła w końcu całość chronologicznie
Jak był szał na Friends to ja chyba byłam w przedszkolu albo podstawówce, więc nawet jeśli oglądałam jakiś w TV to pewnie mało z tego rozumiałam. Jeden telewizor w domu, starsi bracia mieli jednak większą siłę przebicia. Tak, oglądałam z nimi rajdy samochodowe. Ja dalej oglądam, a im już trochę przeszło.

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Bry!
Nie ma to jak wstać trzy dni pod rząd o 6 rano jak ma się wolne
Ogarnij się

Cytat:
Jeśli nie subskrybujecie - to chciałam Wam zwrócić uwagę, że Caramel dorzuciła dwa sklepy do wątku z zakupami z odbiorem w Kr - z czego jeden to minerały
Widziałam, nawet już zapomniałam, że subskrybuję.
Trochę mnie ciągnie do minerałów, tyle się naczytałam o tym jakie są super dla problematycznych cer.

Stary 2013-04-01, 12:45   #2219
Cara_Mel
Zadomowienie

czekam aktualnie na paczkę z paletką minerałów z EDM, więc jak dostanę i przetestuję to dam znać. Fajne jest w nich to, że nie tracą świeżości, a dla mnie to ma znaczenie przy kolorówce, której aż tak często nie używam No i podobno mają się długo trzymać bez bazy.
Stary 2013-04-01, 15:33   #2220
201608010929
Konto usunięte

Dzisiaj prawdziwy lany poniedzialek
Jackson przewrocil mi kubek goracej herbaty na laptopa i zalal go calego
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości