|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
|
|
#2192 |
|
Copyraptor
|
Battlestar
![]() Teraz oglądam stargate universe, ale wciąż mam wrażenie, że to jakaś marna podróbka ![]()
|
|
|
|
#2193 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki - XXII
Granatowo - BBT to Big Bang Theory
![]() Ale i tak nie wiem jak można oglądać tak dużo seriali jednocześnie
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-03-31 o 19:12 |
|
|
|
#2194 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Pierwszy sezon Girls wchłonęłam, z drugim jak pisałam kiepsko ale chyba po prostu nie mam nastroju, bo to serial specyficzny...Co do BBT mam podobne wrażenie, wiem że humor ma być prosty, w sumie z tego względu skusiłam się by znów spróbować, ale o ile oglądając kilka odcinków z rzędu w końcu jakoś mnie to rozluźniało (pierwsze sezony) tak teraz jest to po prostu nudne i nijakie ![]() W GA z kolei strasznie kombinują, no normalnie jak kulawy koń na Giewont... Z przyjaciółką czasem wspominamy starsze sezony
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobrywieczór w te wyjątkowo białe święta Wielkiej Nocy
Coś mi się zdaje, że wrócę tutaj na trochę dłużej, zwłaszcza, że jutro się przeprowadzam
|
#2196 |
|
Copyraptor
|
Żeby nie spoilerować - na biało.
Mnie wciąż podoba się GA, mimo kombinowania. Ale strasznie mnie boli to, że Shonda zabiła większość moich ulubionych postaci najbardziej lubiłam Dennyego - umarł. Uwielbiałam blondyneczkę, to nagle z dupy dostała raka i odeszła. A już George'a to zupełnie nie mogę przeboleć, kochałam go normalnie A tych nowych postaci, świeżynek, zupełnie nie rozróżniam
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój chłopak też się strasznie wkręcił, ale na szczęscie mieszkamy razem, więc nie musiałam na niego czekac ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2198 |
|
Copyraptor
|
Karmelku, ja jestem ogólnie w środowisku planszówkowym więc dużo gramy. My mamy carcassone + dodatki, agricolę, alcatraz, x-winga, battlestara + dodatki, anioła śmierci, 7 cudów + dodatki, neuroshimę hexa, dixita + dwa dodatki, dawno dawno temu, i pewnie jeszcze kilka których nie mogę sobie przypomnieć. A ze znajomymi gramy jeszcze w starcrafta, call of cthulhu, GoTa, banga, sabotażystę, prawo dżungli, ticketa, osadników i masę innych, ciężko mi sobie teraz wszystko przypomnieć, bo jest tego tyle, że często tylko raz gramy
|
|
|
|
#2199 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - to chyba o tym oleju kokosowym, co znalazłaś, czytaj od posta 4434 - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post40068544
Caramel - cytujesz bez nicków specjalnie czy jak? |
|
|
|
#2200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W domu na 1 piętro go wniosłam przez 20 schodków bez problemuu ![]() ![]() ![]()
|
|
#2201 |
|
Copyraptor
|
To wiem, odpowiedź tego sprzedawcy już widziałam. No ale to chyba wszystko powinno grać, nie? Zimnotłoczony i w ogóle, cud miód. Odpowiedzi tamtych dziewczyn mi nic nie mówią, bo co z tego, który kiedy pachnie?
|
|
|
|
#2202 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Nie żeby mi to szczególnie przeszkadzało - olej KTC który do tej pory kupowałam też była rafinowany i bez zapachu. Tylko zastanawiam się co to za źródło oleju skoro wciska takie kity ![]() edit: acha, bo ona najpierw była na pytaniowym i stąd masz namiar na allegro?
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-03-31 o 22:40 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() większosc gier jest mi znana, ale czesci nie kojarzę. Ostatnio zakochalam sie w Smallworld, ale baaardzo duzo gramy w osadnikow z catanu z dodatkami, bo akurat znajomym sie spodobalo kojarzysz moze sklep dragonus na lubomirskiego? Dixita uwielbiam najnowszy dodatek, ma takie przepiękne grafiki, że mogłabym na nie patrzeć wiekami. Zresztą, nie ma gry, której by mi ktoś nie pokazał i nauczył, ktora by mi się nie spodobała, od fasolek po muchckina ![]() prawa dżungli moj chlopak też nie lubi, ale to dlatego, że jest kiepski w zręcznościówki. Ja mogę grać wlaściwie we wszystko - dla towarzystwa. pisałam z telefonu, nie zawsze mi wskakiwało co trzeba, słabe łącze mialam bede sie pilnowac, jesli to problem ;p
Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-03-31 o 22:44 |
|
|
|
|
#2204 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ostatnio kilka skończyło, już tak na zawsze, i teraz zapełniam luki. Wcale nie jest ciężko oglądać dużo seriali jednocześnie, bo w trakcie sezonu są bardzo często przerwy nawet miesięczne, więc raczej nigdy nie jest tak, że w ciągu tygodnia są emitowane wszystkie "moje" seriale
![]() Cytat:
Trochę trudniej się czyta, bo nie wiadomo do czyjej wypowiedzi nawiązujesz.
|
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie wiem, na telefonie jakoś tak szło łatwiej, jeśli chcialam zacytowac kilka pod rząd i szybciej
![]() Obiecuję poprawę! ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest dopiero serial! Pierwszy, który od czasów Prison Break, trzymał mnie w takim napięciu! Mnie na razie wystarczy tyle, ale chyba w wakacje zacznę oglądać Friends. Kultowy, a oglądałam tylko wyrywkowo.
|
|
|
#2208 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
No to nie wiem. Kupujemy? Jak weźmiemy testowo na pół to chyba te 10-12zł jest warte ryzyka ![]() Z tego co widzę, to gość sprzedaje po prostu różne, sprowadzane rzeczy, wątpię, żeby był jakimkolwiek ekspertem od czegokolwiek ![]() Cytat:
co więcej/co gorsza mojego faceta to już tam kojarzą Dixita mam talię z Odyssey + 2 + 3, i też jestem zakochana w ilustracjach, zwłaszcza, że sama rysuję Xavier te rysunki ma taaaakie Co do fasolek - nam się kiedyś po pijaku najlepiej grało w superfarmera My kiedyś wizażowo chciałyśmy organizować wieczory planszówkowe, ale jak zwykle skończyło się tak, że wszystkie bardzo chciały, ale jak ze cztery razy zapraszałam to żadna nie mogła może raz albo dwa nam się udało spotkać, pod moimi ciężkimi namowami. Więc olałam i gram dalej we własnym gronie, trudno
|
||
|
|
|
#2209 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba nie będę ryzykować dla 5zł, że kupuję coś co może być jakimś innym tłuszczem - tym bardziej, że mam zamiar to jeść
|
||
|
|
|
#2210 |
|
Copyraptor
|
No to ja też olewam
to serum które mi przywiozłaś jest, ach
|
|
|
|
#2211 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie poluję na Oyssey na urodziny dla chłopaka, wspaniałe są. W taki gry "imprezowe", to własnie najlepiej po pijaku grać. xD Nigdy nie zapomnę Sylwestra przy SłowoStworach - idealna gra, gdy człowiekowi plącze się język. Co wtedy powstają za wyrazy! xD Właśnie zauważyłam, że cięzko czasem kogoś przekonać, że gry nie kończą się na eurobiznesie Ale jak już się przekona - to ma się stałe towarzystwo. Jakbyś kiedyś miała ochotę zagrać, to tylko daj znać, zawsze chętnie - pomieszkuję na Krowodrzy i jestem całkiem mobilna, zwłaszcza, jeśli będzie z kim grać. Może mamy jakieś gry, którymi się będzie można uzupełnić.
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Caramel, ostatnio mamy z TŻ mniej czasu, ale w razie czego - chętnie U nas po pijaku najlepiej wygląda zawsze tabu |
|
|
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
O to fakt, Tabu przerabiane na wersję pokazywaną, rysowaną, mówioną i sami nie wiemy co jeszcze
|
|
|
|
#2215 |
|
Konto usunięte
|
Bry!
Nie ma to jak wstać trzy dni pod rząd o 6 rano jak ma się wolne |
|
|
|
#2216 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Jeśli nie subskrybujecie - to chciałam Wam zwrócić uwagę, że Caramel dorzuciła dwa sklepy do wątku z zakupami z odbiorem w Kr - z czego jeden to minerały
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Tylko niestety jeśli ktoś nie mieszka w okolicach Bronowic, to po minerały trzeba jechać daleko... Dlatego też rozważam, czy nie wydać tych 5 zł na przesyłkę w razie czego
|
|
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak był szał na Friends to ja chyba byłam w przedszkolu albo podstawówce, więc nawet jeśli oglądałam jakiś w TV to pewnie mało z tego rozumiałam. Jeden telewizor w domu, starsi bracia mieli jednak większą siłę przebicia. Tak, oglądałam z nimi rajdy samochodowe. Ja dalej oglądam, a im już trochę przeszło.
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę mnie ciągnie do minerałów, tyle się naczytałam o tym jakie są super dla problematycznych cer.
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
czekam aktualnie na paczkę z paletką minerałów z EDM, więc jak dostanę i przetestuję to dam znać. Fajne jest w nich to, że nie tracą świeżości, a dla mnie to ma znaczenie przy kolorówce, której aż tak często nie używam
No i podobno mają się długo trzymać bez bazy.
|
|
|
|
#2220 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj prawdziwy lany poniedzialek
Jackson przewrocil mi kubek goracej herbaty na laptopa i zalal go calego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

Xavier te rysunki ma taaaakie