|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
75 przysiadów zaliczone i można iść spać
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, bo Ty oglądasz program o chirurgii plastycznej, dobra...
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Brawo Miłych snów Ja zaraz idę korzystać z uroków wanny , a później też wybiorę się spać. Nie mam siły na opracowywanie drugiego rozdziału książki
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ej pozwolę sobie zacytować ostatnich kilka notek z jej bloga
To jakaś galerianka![]() Ale zdarzyło się coś co myślę przyniesie wiele dobrego na najbliższy czas. Poznałam wyjątkowego faceta w galerii. Zonki jak go zobaczyły padły z wrażenia. Facet jest świetny. Fakt starszy ooo grube kilka a może nawet 10 lat odemnie , trudno to określić a nie spytałam o jego wiek bo było mi trochę głupio Nie jest to ważne bo wygląda bosko!! Dobrze ubrany, w markowe ciuchy, zadbany, cud malina, widać, że ma trochę na koncie;D Dostałam w prezencie od niego taką pieknąniebieską sukieniunie na latoo. Ahh wybitnie poprawił mi humor, a laski oszalały z zazdrości, Jestem w centrum zainteresowania i jak na razie prowadze hehe (...) Jest niewiarygodnie uprzejmy i miły Zabrał mnie w różne ciekawe miejsca i także kupił mi kilka świetnych rzeczy. Skórkową, brązowa torebkę i szal w tym kolorze. Było miło ale przez weekend nawet nie zadzwonił. Napisałabym sms-a lub zadzwoniła ale nie chciał podać mi swojego numeru. Powiedział, że będzie sam się ze mną kontaktował. Hmm dziwny facet.. podejrzewam, że ma żonę i dzieci. Mnie osobiście to nie przeszkadza, ważne, że jest zainteresowany a ja mam z tego korzyści.(...) Zjedliśmy wypasioną kolacyje a później skoczyliśmy na shopping… Grrrry to jest to co tygryski lubią najbardziej! Znów mogę się pochwalić nowymi zdobyczami. Tym razem jest to śliczna kremowa torebusia. Andrzejek wspominał coś o telefonie )) Ajjjjj przydałby się na pewno. (...) Fakt… w końcu trzeba się przyznać tutaj, że tak całkiem za darmo tego nie dostajemy ale to nasz wybór. A więc postanowione, Andrzeja przetrzymam do telefonu. Natomiast później poszukam kilku nowych celów. Muszę też być ostrożna, Gośka trafiła ostatnio na niezbyt ciekawego typa. Skończyło się na zadrapaniu pod okiem ale musiała ostro kuśtykać w szpilkach po tym jak facet zaprosił ją na podziemny parking. Gośka opowiadała, że zaparkował astrą ’94… nie wiem czy śmiać się czy płakać. |
|
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
hahahah nieźle !!
swoją drogą.. też by mi się nowy telefon przydał..
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Kurde, jeżdżę astrą z 93, żadenego galerianka nie poderwe :sciana:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam szans u żadnego
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4006278 3]X-Factor, Voice of Poland oglądnięte. Idę myć włosy ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- siedzę z maską [/QUOTE]Ja obejrzałam ostatnie 5 minut x factora i trochę VoP ale myślałam że dzisiaj na TVN będzie powtórka x factora a nie ma. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale jeśli nie, to zupełnie nie rozumiem jak można chwalić się takim postępowaniem Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4006532 2]a ja jeżdżę MPK, to to już w ogóle bym miała Smacznego Jajka! [/QUOTE]Ja też Wesołego Alleluja
|
||
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego Alleluja i smacznych jajków dziewczyny
później was nadrobię
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() W ogóle nie wiedziałam że o pracę w policji można ubiegać się z max. krótkowzrocznością -3. Ja o policji mogę zapomnieć już teraz.
|
|
|
|
#4512 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale cóż... ja też mpk, to nie dostanę Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Tak w ogóle... Wesołych Świąt
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny przytyłam
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka, a mówiłaś, że interesuje Cię też psychologia sądowa, więc skoro chcesz pracować w policji to może w takim razie pomyśl o psychologu policyjnym
? Chyba on nie ma takiego wymogu?Nie wiem skąd ten wymóg o wadzie wzroku o policjantów, ale podejrzewam, że może chodzić o jakieś celne strzelanie czy coś w ten deseń Wiem, że to naciągany argument, ale nie przychodzi mi nic innego do głowy.Madziulek, ![]() Btw chciałam Cię podpytać o efekty masaży bańką chińską. Ile razy robiłaś już masaż i czy zauważyłaś, że cellulit znika ?
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest zima więc zdąże masaż bańką chińską wykonywałam już jakieś 8 razy, celullitu nie mam już w ogóle siniaki przestały wychodzić już po drugim masażu także szczerze polecam
|
|
#4517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z tym wzrokiem to też nie wiedziałam tylko powiedziałam w domu że będę policjantką a mój brat że jestem ślepa więc nie przyjmą mnie I dlatego sprawdziłam. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kupuję w tym miesiącu ![]() Może być taka: ☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p9039-Banki_akupunkturowe_bezog niowe_Jian_Shen_Guan_komp let_4_szt? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- W zacenzurowanym miejscu jest po prostu nazwa doz . pl |
||
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
jestem beznadziejna dziewczyny, mam doła
normalnie nie wiem co ze sobą dziś zrobićNatalka, Vinga kupujcie bańki serio, TŻ już po 3 masażu patrzył na tyłek i mówił, że już widać mega efekty ![]() /Vinga tak, te mogą być
Tran + pokrzywa + cynk + siemię lniane Edytowane przez maadziulek91 Czas edycji: 2013-03-31 o 20:02 |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam w dozie bańki i jantar
![]() Madziulek, po pierwsze to się uspokój Zaraz Ci jakąś pyszną kawę zaparzymy A po drugie to skoro już zauważyłaś, że Twój TŻ obrywa jak masz wyglądowego doła, to zawsze możesz pracować nad tym, aby to zmienić Jak widać Twoja waga go nie odstrasza, a takie bezsensowne awantury nikomu nie są potrzebne ![]() No i wreszcie - po coś tu z nami jesteś, tak ? Więc z nami i odpowiednią motywacją już niedługo wrócisz do swojej figury albo i lepiej Musisz tylko wziąć sprawy w swoje ręce! Cellulitu już się pozbyłaś, a to już dobry krok do przodu!
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
A to są te gumowe, tak? Te z doza?
Bo kupię je i odbiorę w aptece we wtorek. ![]() Madziulek, jutro chcę widzieć co ćwiczyłaś
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, te gumowe z dozu
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się obawiam tych siniaków, ale jak Madziulek mówi, że już po 8 razach nie ma cellulitu to nie obchodzą mnie te siniaki
Do lata jeszcze daleko, patrząc na tę pogodę... więc co tam
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co nałożyć na noc na włosy
Maska-mix czy olej? Dylemat mam jak cholera |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Olej
!
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak zrobię
Teraz olej, rano umyję głowę, i nałożę jakąś maskę |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki olej masz
? Ja nie zabrałam ze sobą żadnego
|
|
|
|
#4530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra, dobra, już się ogarniam... mjusze TŻ przeprosić za te moje wahania humorów
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

, a później też wybiorę się spać. Nie mam siły na opracowywanie drugiego rozdziału książki
To jakaś galerianka
Nie jest to ważne bo wygląda bosko!! Dobrze ubrany, w markowe ciuchy, zadbany, cud malina, widać, że ma trochę na koncie;D Dostałam w prezencie od niego taką piekną
Zabrał mnie w różne ciekawe miejsca i także kupił mi kilka świetnych rzeczy. Skórkową, brązowa torebkę i szal w tym kolorze. Było miło ale przez weekend nawet nie zadzwonił. Napisałabym sms-a lub zadzwoniła ale nie chciał podać mi swojego numeru. Powiedział, że będzie sam się ze mną kontaktował. Hmm dziwny facet.. podejrzewam, że ma żonę i dzieci. Mnie osobiście to nie przeszkadza, ważne, że jest zainteresowany a ja mam z tego korzyści.

Ja o policji mogę zapomnieć już teraz. 

?
To kupuję w tym miesiącu 

Zaraz Ci jakąś pyszną kawę zaparzymy
Musisz tylko wziąć sprawy w swoje ręce! Cellulitu już się pozbyłaś, a to już dobry krok do przodu!