|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Na moje oko to smerffie ma taka figurę że szybko talia spada aczkolwiek nie jest typową gruszką bo cyc ma niezły hihi
|
#422 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Wczoraj się już cieszyłam, że się wywiąże z zadania, bo śnieg już topniał
, a tu dzisiaj znowu. Ale ta pogoda jest naprawdę powalona, śnieg, za chwilę deszcz, chlapa taka, że i kalosze nie pomogą---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40065832] A mnie się coś wydaje po tym co napisałaś, że szukasz w innych powodu dla którego zaprzestałaś ćwiczyć, a to czy to robisz czy nie, zależy tylko i wyłącznie od ciebie samej. [/QUOTE] Akurat ćwiczę dość regularnie i staram się to robić dość różnorodnie, więc nie mam czego się wstydzić i za co usprawiedliwiać (chyba,ze mówimy o slodyczach i innych małych grzeszkach, tu jest o czym wspomnieć). Dieta jest ważna, staram się to zmienić - to jestem w stanie zrozumieć - aczkolwiek jej tok rozumowania robi z nas dożywotnich więźniów własnych ciał, nooo normalnie maszyny .Ja jedynie jestem zła, że osoba, która motywowała...popada w skrajność, wypiera się własnych początków i śmiało wysuwa błędne wnioski, kołujące zwłaszcza dla początkujących. Dobra, nie ma co dołować i się rozwodzić, wklejam Wam fajną motywację ![]() TU |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja nie wiem jak to tak sie da, ale podziwiam ![]() ![]() I na późny wieczór planuję ploteczki z mamą przy winie więc
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zrobiłam 2 circuty + Ripped+ 10minutóweczki, dzisiaj źle się czułam podczas II circutu banisha i zrezygnowałam całkiem. Ale teraz idę coś pokombinować, bo głupio byłoby nic nie zameldować dziś
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() ale moja skora nie byla az tak tragiczna.. jak u tych Pań poćwiczone! tiffoczki Boxer Babe 10 minute cardio workout with Tiffany Mel B legs 8 min abs 8 min legs Sexy Broom Burn for Trim Thighs & Sculpted Back Call Me Mighty Squat Challenge
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cyc całkiem całkiem ma wzięcie [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40068655]Wczoraj się już cieszyłam, że się wywiąże z zadania, bo śnieg już topniał , a tu dzisiaj znowu. Ale ta pogoda jest naprawdę powalona, śnieg, za chwilę deszcz, chlapa taka, że i kalosze nie pomogą---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Nooo, fajna laska z niej nienawidze świąt!!!!!!!!!!!!! milion kilo więcej
|
||
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
z niewielkim cyckiem to gruszka?
Oprócz wcześniejszego banisha (2c) melduję dziś Ripped in 30 W3 D4 i Mel B pupa na więcej mnie dziś nie stać. Gdybym chciała wyjść na zero, to by spalić galaretki i muffinki musiałabym chyba pół nocy trzaskać jillianowe programy
|
|
|
|
#430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Akurat w żadnym z tych dwóch zalinkowanych postów nie pisałam o bieganiu 2-3 h dziennie, nie pisałam o hormonie stresu. Więc skąd ten bulwers ? Pierwszy dotyczy przejaskrawiania faktu posiadania mięśni, a drugi jest tylko i wyłącznie analizą polskiego rynku treningów typu "home workout". I nie przypominam sobie, żebym pisała tam, że trzeba sobie odpuścić coś konkretnego ? Jeżeli chcesz wiedzieć, jaki mam zamiar i po co ten blog, to najlepiej zapytać o to bezpośrednio u źródła, a nie na forum, bo nikt nie jest mną i nikt Tobie nie powie, jaki mam cel ![]() Cytat:
Na moim blogu jest coś takiego, jak komentarze, więc jeżeli stwierdziłaś, że coś napisałam nie tak, trzeba było mnie o tym informować. Być może faktycznie się gdzieś pomyliłam, popełniłam błąd, jestem tylko człowiekiem, też mogę się mylić. Ale póki co to mam wrażenie, że przeczytałaś i to całkiem niedokładnie kilka moich postów, zinterpretowałaś po swojemu i teraz trochę rzucasz hasłami bez pokrycia.
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40062905]Brawo
, bardzo ładne spadki.Weź przestań , ile czasu chodowałaś tłuszczyk? I teraz co, w mgnieniu oka chcesz się go pozbyć? [/QUOTE]hmm... ten aktualny około 6 lat... z mniejszymi lub większymi "sukcesami" chciałam jeszcze zameldować: - obecność zimy (śnieg pada od nocy bez przerwy) - lenistwo i obżarstwo - wyrzuty sumienia ... miałam dziś zrobić przerwę ze względu na @ ale jednak usiadłam i powstałam... tyle, że zamiast zestawu tradycyjnego poszłam w Zumbę (z wczorajszego polecenia jednej z Was ) -------------------- do powyższej dyskusji się nie mieszam
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
smerffie
![]() zazdroszczę Tobie brzuszka ![]() ja melduję 30ds lvl2d10 - koniec oprócz dwóch kalorycznych sałatek zjadłam dodatkowo dwa kawałeczki sernika, nie wiem, ale jakoś nie miałam ciągoty do słodkiego i kalorycznego.. natomiast schabik z chrzanikiem i jajeczka ze szczypiorem mogę ciągle jeść ![]() aaa i w talii 66 cm już jest, yeah! reszty nie mierzyłam, chociaż widzę różnicę w nogach, pupie i boczkach |
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję dziś delikatnie, ale z wyraźnym ukierunkowaniem na brzuch:
Ab Ripper X Mel B Brzuch (myślałam, że jest tylko jeden trning, a tu się okazuje że abs i brzuch to inne zestawy ) Mel B Pośladki Fitness blender cardio obliques and abs razem 45min. Idę jeść jajeczka i indyczka ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() smacznego
Edytowane przez wings6 Czas edycji: 2013-03-31 o 22:04 |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Melduje jedne wielkie obzarstwo dzien 3 i dzisiejszy dzien bez cwiczen
Od jutra ruszam z dieta i cwiczeniami i cieszy mnie to |
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam
Ja dopiero nie dawno wróciłam do domu, od rana chodzę po rodzinach i w końcu mogę sobie spokojnie usiąść. Oczywiście kilka kawałków ciasta zaliczone, sałatki też, ale w sumie nie mam wyrzutów sumienia. Dzisiaj powinnam robić 8 dzień 3 levelu shreda ale średnio mi się chce teraz, zwłaszcza, że cały dzień 'rwie' mnie całe ciało. Może jeszcze zabiorę się za to zaraz, zobaczymy Mimo wszystko przydałoby się trochę spalić
|
|
|
|
#437 |
|
Adwokat diabła
|
mam nadzieje, że jak rozpoczne swoje boje z Jill i jej ds od srody to będzie ogień
![]() strace cm w udach i innych częściach ciała... tutaj niestety nie mam miejsca na takowe harce, ubolewam u mnie zima pełna gębą, jestem zła! pogodzie się święta pomyliły
|
|
#438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, cały dzień sypie i sypie.Jednak dziś już nie poćwiczę, za bardzo mnie wszystko boli a i przyda się dzień odpoczynku. Jutro wszystko spalę! (albo chociaż 1/10 )
|
|
|
|
|
#439 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. gratulacje .Melduję dzisiejsze ćwiczenia: Jillian Shred Level 2 / d10 i ostatni ![]() Mel B brzuch Mel B pośladki A teraz dokańczam (wykańczam ) wczorajszą butelkę wina |
||
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście pomijam zdrowe żywienie i regularne ćwiczenia, bo to codzienność. - Zero alkoholu - obcięcie szaleństwa porannego - oczywiście owsianka z owocami, bakaliami ale bez zbędnych "umilaczy" jak budyń czy kupne masło orzechowe ( i inne, bo potrafię tego dużo naładować do michy) - do ćwiczeń zawsze dorzucam jakieś cardio, o którym często zapominam (bo nie przepadam) - wracam do killera, który mnie zabija najbardziej - i o to chodzi - w końcu zainwestuję w hantelki ( i będę ich używać )
|
|
|
|
|
#441 |
|
Adwokat diabła
|
camelia, Ty od 1go a ja od 3'go kwietnia
![]() trzymam kciuki za postanowienie, ja tak późno bo wracam do szarej rzeczywistości we wtorek.. a tu trudno jest uniknąć 'dobrego' jedzonka, bo mama dba abym nie była taka 'wyschnięta' ![]() zimo i śniegu sio ![]()
|
|
#442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, może postanów sobie, że od 2 kwietnia, bo jutro jest Pryma Aprilis i powiesz później, że to żart był .
|
|
|
|
|
#443 |
|
Adwokat diabła
|
a właśnie, poczułyście zmiane czasu?
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40070972]Nooo ja nie wiem czy to dobry pomysł
, może postanów sobie, że od 2 kwietnia, bo jutro jest Pryma Aprilis i powiesz później, że to żart był .[/QUOTE]I do tego (za)lany poniedziałek, apropo postanowienia nr. 1
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za siebie powiem: planuję rozpocząć bieganie *chciałabym się wkręcić w trening siłowy na siłowni 3x w tyg. w wolne dni jakiś trening+cardio/bieg *bardziej zwrócić uwagę na dietę, czyli wreszcie ogarnąć ile kalorii powinnam jeść, ile białka, węglowodanów itd. *cieszyć się wiosną ja poczułam, wstałam prawie w południe i nie wiedziałam czy jem śniadanie czy to już obiad
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Adwokat diabła
|
mnie brat straszy ze dostane snieżką..
lany poniedziałek? ide lepic bałwana! ![]() Cytat:
![]() ja odczułam tym, ze prawie zasnęłam w kościele.. ![]()
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

.

To ja nie wiem jak to tak sie da, ale podziwiam