Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 01:51   #4501
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jak zrobi się cieplej, to może do Gdańska pojadę i do Sephory zajrzę. Kupować tam na pewno nie będę. Na Allegro - boję się. Podumam jeszcze.
A czemu z All się boisz? Zresztą, ebayem służę

Cytat:
Zazdroszczę ! Nikt mnie zaprosić nie chce. A u tego, kto zaprasza paskudny żurek. Zmuszona okolicznościami sama gotuję. Już mam zakwas,a w czwartek po wędzone żeberka jadę.
U mojej mam też nie zawsze wychodzi, ale i tak zeżrę Słoń mi na język nadepnął
Cytat:
Mam spróbowane z Organique dwie rzeczy, znajoma - trzy . Obie nie jesteśmy zadowolone. Przerost formy nad treścią, a ceny to już z sufitu wzięte. Jak takie fiasko z macanymi przez nas kosmetykami, to mam wrażenie, że ta osławiona maska do włosów to też duże nic. No ja już próbować nie będę.
Ja pewnie też nie, wolę zainwestować w koreańczyki
Cytat:
Co to są benzynki.
Lakiery, które się mienią jak benzyna, duo lub multichromy [ale nie holo].
Cytat:
Ano. Nęcą mnie te kremy, ale tu u siebie nie mam do nich stacjonarnie dostępu. Próbowałaś ?

Miłego dnia
Nie próbowałam. Ale mam dla Ciebie te 30ml Powiem Ci - składziki piękne
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Grają, na Impact Festival.

Cytat:
Podobno jak coś się w nim rypnie to kiepsko z naprawą. Koledze się rypło, więc chyba wiedział co mówi.
Heh, kiedyś mogło być kiepsko, ale teraz to już i system okrzepł i speców więcej, da radę
Cytat:
Ale ja mam duże palce i w literki nie trafiam

Wypróbowałam dzisiaj nowe połączenie smaków - likier kokosowy [mam taki bezbarwny, ale może i ten biały się nada] i nektar porzeczkowy Dobre, chociaż mogłoby być słodsze. Następnym razem chyba grenadyny dodam, będzie ulepek Ciekawe jakby sprawdził się dodatek soku z malin?

Gosia - przypomnij przepis na ten drin z jogurtem

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 05:20   #4502
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Cuś takiego znalazłam
Powiem jedynie : o matko kochana !!!

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A czemu z All się boisz? Zresztą, ebayem służę
Na Allegro (jak czytałam) sporo podróbek, a że ja oryginału namacalnego nigdy nawet na oczy nie widziałam, nie mówiąc o trzymaniu w dłoni, to nie rozpoznałabym i wrzeszczałabym, że g*ówno !
A po ile na eBayu ? Ja nawet znaleźć nie umiem.

Cytat:
Napisane przez Estelle
U mojej mam też nie zawsze wychodzi, ale i tak zeżrę
Mój Ojciec zawsze powtarzał : obłożyć grubo chrzanem, to wszystko się zje
Sama ciekawa jestem co mi "wyjdzie".

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ja pewnie też nie, wolę zainwestować w koreańczyki
Bardzo dobry wybór.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale mam dla Ciebie te 30ml
Cóż mogę powiedzieć ???

Cytat:
Napisane przez Estelle
Powiem Ci - składziki piękne
No właśnie. Czytam, czytam i ślinię się.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 07:00   #4503
Finlora
Zakorzenienie

Podjęłam męską decyzję Zmienię na play, ale nie na abonament tylko na kartę, bo wczoraj wyczaiłam, że też mogę przenieść swój numer Mam ten sam od 10 lat to przywiązana jestem
A telefon jakiś na allegro albo w komisie kupię i na to samo wyjdzie

Jadę do lekarza przed pracą, bo kaszel mam taki, że jeszcze trochę i płuca sobie wypluję

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-03-27 o 07:01
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 00:15   #4504
'Estelle'

Cytat:
Na Allegro (jak czytałam) sporo podróbek, a że ja oryginału namacalnego nigdy nawet na oczy nie widziałam, nie mówiąc o trzymaniu w dłoni, to nie rozpoznałabym i wrzeszczałabym, że g*ówno !
A po ile na eBayu ? Ja nawet znaleźć nie umiem.
Bazowa cena 20 zł, ale jeszcze wysyłkę trzeba doliczyć.
Przykładowo: http://www.ebay.pl/itm/T17-Opi-Nail-...item2c6a56fb58

Cytat:
Mój Ojciec zawsze powtarzał : obłożyć grubo chrzanem, to wszystko się zje
Sama ciekawa jestem co mi "wyjdzie".
Koniecznie się pochwal

Cytat:
Cóż mogę powiedzieć ???
Welcome

Cytat:
Podjęłam męską decyzję Zmienię na play, ale nie na abonament tylko na kartę, bo wczoraj wyczaiłam, że też mogę przenieść swój numer Mam ten sam od 10 lat to przywiązana jestem
A telefon jakiś na allegro albo w komisie kupię i na to samo wyjdzie

Jadę do lekarza przed pracą, bo kaszel mam taki, że jeszcze trochę i płuca sobie wypluję
Też mnie kusi kata w playu od kiedy mobilki postanowiły wprowadzić abonament pt. 3 zł miesięcznie za to, że masz numer ważny na wychodzące przez rok po każdej rozmowie. Chcieli być konkurencyjni i chyba za bardzo poszaleli z promocjami. Ostatecznie i tak za błędne decyzje płaci klient

A kasę też można przenieść?

Stary 2013-03-28, 05:03   #4505
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
No i ???

Cytat:
Bazowa cena 20 zł, ale jeszcze wysyłkę trzeba doliczyć.
A ile ta wysyłka ? Pewnie z sześćdziesiąt złotych ? Matko kochana, jak mnie kręci i nęci ! A sama, głupie krówsko, tak się nabuzowałam.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Koniecznie się pochwal
No jakżeby nie ...

Ale mam zagwozdkę. Od ponad dwóch tygodni nic innego nie robię, tylko białą kiełbasę z rożnych sklepów próbuję. Już mam jej dosyć na co najmniej dwa lata. Jedna paskudniejsza od drugiej. Matko kochana, a ludzie to jedzą. Pal licho "paskudność", ale wszystkie są tak słone, że gębę na drugą stronę nicuje. Tego się jeść nie daje. No i jaki będzie ten żurek, gdy do wywaru i mięsa ze słonych wędzonych żeberek doda się słonej białej kiełbasy ? Chyba w kanalizację pójdzie. Tak od wczoraj i główkuję i nic wymyślić nie mogę.

Miłego dnia
Stary 2013-03-28, 09:36   #4506
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A kasę też można przenieść?
Niestety nie, najpierw trzeba wszystko wykorzystać. Mnie to zajmie ok 3 miesiące intensywnego korzystania z telefonu

Cytat:
No i ???
Zapalenie gardła. Dostałam leki - oczywiście między innymi antybiotyk, ale biorę, bo co innego gdybym siedziała w domu i się kurowała, ale muszę chodzić do roboty. Chciała mi dać zwolnienie, ale powiedziałam, że mam tyle zaległego urlopu, że nie potrzebuję
Stary 2013-03-28, 11:26   #4507
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne benzynki są teraz w Miss Sporty, a do tego w Rossmanie jest na promocji! Kupiłam 3 sztuki
Chyba muszę znaleźć Rossmana jak pojadę na Święta
I chcę jeszcze masełko z Nivei

Cytat:
Oj tam, andro nie jest taki zły tylko przyzwyczaić się trzeba
Też tak uważam
I co informatyk to inne zdanie,bo ja słyszałam,że jest niezły

Cytat:
A nie da się normalnie KWC przeglądać? Z poziomu strony? Jak korzystam z tabletu, to nie bawię się w aplikacje, tylko normalnie, w przeglądarce
Właśnie z ciekawości pobrałam KWC na tablet i jak dla mnie to tragedia jest I tak rzadko kiedy z tego korzystam,więc pewnie usunę

Cytat:
Zazdroszczę ! Nikt mnie zaprosić nie chce. A u tego, kto zaprasza paskudny żurek. Zmuszona okolicznościami sama gotuję. Już mam zakwas,a w czwartek po wędzone żeberka jadę.
To Kasiu zapraszam do mnie
Zakwas już mamy, teraz podpiekam mięso na pasztet i wieczorem śledzie

Cytat:
Gdybym przeszła na abonament w orange mogłabym je zachować, ale akurat orange ma najdroższą ofertę
A ciachulec właśnie przeszedł z T-mobile do orange i nie chce tam iść
Timobajl to zło. Już się nie mogę doczekać,aż przejdę do Orange albo Play. Mamy numery w Tmobile od kilku ładnych lat, teraz tacie kończy się umowa i poszłam zobaczyć jakie telefony są dla niego dostępne. Ceny telefonów i abonamentu mnie troszkę ścieły ;o Szkoda,że potrafią zadbać o nowych klientów,a nie myślą o starych. Od pół roku do mnie dzownią z jakimiś super ofertami,ale zablokowałam ich. Nie mam ochoty słuchać o tym ile zyskam kupując nowy telefon+nowy numer

Cytat:
Wypróbowałam dzisiaj nowe połączenie smaków - likier kokosowy [mam taki bezbarwny, ale może i ten biały się nada] i nektar porzeczkowy Dobre, chociaż mogłoby być słodsze. Następnym razem chyba grenadyny dodam, będzie ulepek Ciekawe jakby sprawdził się dodatek soku z malin?

Gosia - przypomnij przepis na ten drin z jogurtem
Mnie posmakowało malibu z sokiem ananasowym
Gdzie kupujesz grenadynę? Szykałam ostatnio z mamą,ale babeczki powiedziały,że miały ale tylko w postaci soku do herbaty

- 40 ml soku ananasowego
- 30 ml soku grejpfrutowego
- 30 ml jogurtu naturalnego
- 1,5 łyżki brązowego cukru
+ Wódka(ogólnie to drink bezalkoholowy )

Cytat:
Zapalenie gardła. Dostałam leki - oczywiście między innymi antybiotyk, ale biorę, bo co innego gdybym siedziała w domu i się kurowała, ale muszę chodzić do roboty. Chciała mi dać zwolnienie, ale powiedziałam, że mam tyle zaległego urlopu, że nie potrzebuję
Kuruj się

Już niedługo Gra o Tron Wciągnęłam już dwie nowe osoby w oglądanie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Dodałam do albumu zdjęcia włosów: nowe ombre, które troszkę za jasne wyszło i tyłu wygolonego (wypadałoby chyba znowu podgolić,bo zarosłam). Plus cień Pierre Rene -Metallic Mocha nr105. Wiem,że pomalowałam oko jak niedostuk,ale musicie wybaczyć

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 19:32   #4508
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Właśnie z ciekawości pobrałam KWC na tablet i jak dla mnie to tragedia jest I tak rzadko kiedy z tego korzystam,więc pewnie usunę
Aha, czyli nie będę jej pobierać, mogę normalnie przez stronę sprawdzać. Bo fakt faktem przyda mi się coś takiego, zwłaszcza jak będę w innym mieście i wpadnę do jakiegoś sklepu, w którym asortyment będzie przyprawiał o zawrót głowy

Cytat:
Timobajl to zło. Już się nie mogę doczekać,aż przejdę do Orange albo Play. Mamy numery w Tmobile od kilku ładnych lat, teraz tacie kończy się umowa i poszłam zobaczyć jakie telefony są dla niego dostępne. Ceny telefonów i abonamentu mnie troszkę ścieły ;o Szkoda,że potrafią zadbać o nowych klientów,a nie myślą o starych. Od pół roku do mnie dzownią z jakimiś super ofertami,ale zablokowałam ich. Nie mam ochoty słuchać o tym ile zyskam kupując nowy telefon+nowy numer
TŻ też się wkurzył, bo korzystał z ich usług 10 lat i jak kończył mu się abonament nie zaproponowali mu żadnej korzystnej oferty. Faktycznie tak jest, że fajne oferty są tylko dla nowych klientów, żeby ich przyciągnąć, a starych ma się w Myślisz, że u mnie w robocie jest inaczej? Jeśli pojawiają się oferty z super niskim oprocentowaniem to tylko dla nowych.
Powiedziałam mu, że co 2 lata może zmieniać sieć, bo za każdym razem będzie nowym klientem

Cytat:
Dodałam do albumu zdjęcia włosów: nowe ombre, które troszkę za jasne wyszło i tyłu wygolonego (wypadałoby chyba znowu podgolić,bo zarosłam). Plus cień Pierre Rene -Metallic Mocha nr105. Wiem,że pomalowałam oko jak niedostuk,ale musicie wybaczyć
Pokazałabyś się z przodu, a nie tylko fragment włosów z tyłu

Wracam z pracy, zaglądam do lodówki a tam galaretka z owocami - w sam raz na moje chore gardło
Stary 2013-03-28, 20:25   #4509
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Powiedziałam mu, że co 2 lata może zmieniać sieć, bo za każdym razem będzie nowym klientem

Pokazałabyś się z przodu, a nie tylko fragment włosów z tyłu

Wracam z pracy, zaglądam do lodówki a tam galaretka z owocami - w sam raz na moje chore gardło
W sumie dobry pomysł

Lepiej nie,bo tylko strasze

Oooo zjadłabym

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2013-03-28, 21:58   #4510
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej nie,bo tylko strasze

Oooo zjadłabym
Nie bardziej niż ja

Już zjadłam - pycha było
Ta była wiśniowa, z bananami, winogronami i rodzynkami. A w lodówce czeka jeszcze druga, tylko truskawkowa, ale to jutro
Stary 2013-03-29, 00:25   #4511
Finlora
Zakorzenienie

Oglądam Erin Brockovich z Julią Roberts. Lubię ten film, ale nie wytrzymam do końca, zresztą trzeba iść spać, bo jutro do roboty
Stary 2013-03-29, 00:54   #4512
'Estelle'

Cytat:
A ile ta wysyłka ? Pewnie z sześćdziesiąt złotych ? Matko kochana, jak mnie kręci i nęci ! A sama, głupie krówsko, tak się nabuzowałam.
Dla jednego lakieru 5$ z centami, każdy następny chyba 3,25$ czy jakoś tak. W sumie za pierwszą sztukę prawie tyle co za większą paczkę.

Cytat:
Ale mam zagwozdkę. Od ponad dwóch tygodni nic innego nie robię, tylko białą kiełbasę z rożnych sklepów próbuję. Już mam jej dosyć na co najmniej dwa lata. Jedna paskudniejsza od drugiej. Matko kochana, a ludzie to jedzą. Pal licho "paskudność", ale wszystkie są tak słone, że gębę na drugą stronę nicuje. Tego się jeść nie daje. No i jaki będzie ten żurek, gdy do wywaru i mięsa ze słonych wędzonych żeberek doda się słonej białej kiełbasy ? Chyba w kanalizację pójdzie. Tak od wczoraj i główkuję i nic wymyślić nie mogę.

Miłego dnia
Podobno ziemniaki surowe dodane do gotującej się potrawy sól wyciągają.
Cytat:
Ale ze mnie du.pa wołowa i gbur, nawet Cię wczoraj o to nie zapytałam Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie
Cytat:
Chyba muszę znaleźć Rossmana jak pojadę na Święta
I chcę jeszcze masełko z Nivei
Ja już nie kupuję więcej mazideł do ust Zwykłego Carmexa zużyć przez tyle miesięcy nie mogę nie mówiąc o błyszczykach i reszcie...

Cytat:
Jak ich zablokować? Bo do mnie też coś ostatnio wydzwaniają. Chyba przestanę odbierać, nr taki charakterystyczny
Cytat:
Mnie posmakowało malibu z sokiem ananasowym
Gdzie kupujesz grenadynę? Szykałam ostatnio z mamą,ale babeczki powiedziały,że miały ale tylko w postaci soku do herbaty

- 40 ml soku ananasowego
- 30 ml soku grejpfrutowego
- 30 ml jogurtu naturalnego
- 1,5 łyżki brązowego cukru
+ Wódka(ogólnie to drink bezalkoholowy )
Dzięki
Też lubię Malibu z ananasem . I klasyka z mleczkiem.
Niestety nie pamiętam, skąd ta grenadyna u mnie
Cytat:
Już niedługo Gra o Tron Wciągnęłam już dwie nowe osoby w oglądanie

Ja katuję Breaking Bad. Ostrrrrrro Takiego serialu jeszcze nie było.
Cytat:
Cytat:
Nice
Cytat:
TŻ też się wkurzył, bo korzystał z ich usług 10 lat i jak kończył mu się abonament nie zaproponowali mu żadnej korzystnej oferty. Faktycznie tak jest, że fajne oferty są tylko dla nowych klientów, żeby ich przyciągnąć, a starych ma się w Myślisz, że u mnie w robocie jest inaczej? Jeśli pojawiają się oferty z super niskim oprocentowaniem to tylko dla nowych.
A ciekawa jestem, co by się stało, gdyby tak przyjść dzień lub dwa po ustaniu umowy. Teoretycznie numer nie powinien być jeszcze oddany, a w sumie po jednodniowej przerwie już jest się nowym klientem
Cytat:
Szczęściara
Cytat:
Nie bardziej niż ja

Już zjadłam - pycha było
Ta była wiśniowa, z bananami, winogronami i rodzynkami. A w lodówce czeka jeszcze druga, tylko truskawkowa, ale to jutro
Apetytu mi narobiłaś

Stary 2013-03-29, 04:54   #4513
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Zapalenie gardła.
No to nieciekawie. Tym bardziej, że nie możesz pozwolić sobie na poleniuchowanie w domu.

Cytat:
To Kasiu zapraszam do mnie
Chętnie. Zazdroszczę z całego serca takich rodzinnych spotkań przy stole. No i pojadłoby się maminych frykasów.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Zakwas już mamy, teraz podpiekam mięso na pasztet i wieczorem śledzie
O matko kochana ! Domowy pasztet ...
Ty nie bądź ten co ryje i zapytaj mamę o przepis na zakwas. Co praktyka to praktyka.

Cytat:
wypadałoby chyba znowu podgolić,bo zarosłam
A dlaczego "się podgalasz" ?
Ładne oko.

Cytat:

A ja się tak tą białą kiełbasą urządziłam, że wczoraj, musiałam butle Pepsi wypić. Uff, jak zwykle pomogło. To może i Tobie pomoże.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dla jednego lakieru 5$ z centami, każdy następny chyba 3,25$ czy jakoś tak. W sumie za pierwszą sztukę prawie tyle co za większą paczkę.
Summa summarum dla mnie jednej to tak, jakbym w Sephorze kupowała.
Nie skusi się żadna z Was ? Przesyłka byłaby ekonomiczniejsza .
Szkoda, że nie znam nikogo z "paznokciowego".

Cytat:
Napisane przez Estelle
Podobno ziemniaki surowe dodane do gotującej się potrawy sól wyciągają.
Słyszałam i próbowałam. Nie sprawdziło się, a więc mit.
Mam, na wszelki wypadek, zasłoikowany zacny wywar mięsny.

Tak à propos "słoikowania", ze śmiechu prawie z krzesła spadłam jak jakiś czas temu przeczytałam, że studentów "samodzielnych" nazywa się : "słoiki". To przezwisko już dość długo egzystuje. Fajnie. "Nasza" studentka też pewnie taki "słoik"

Czytam i czytam co piszecie i zachodzę w głowę : Wy tak na poważnie z tym wizażowym KWC ?

Miłego dnia
Stary 2013-03-29, 09:30   #4514
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze mnie du.pa wołowa i gbur, nawet Cię wczoraj o to nie zapytałam Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie
Dzięki Na razie tak średnio mi to idzie, przydałoby się jednak kilka dni w domu na leżenie w łóżku i kurowanie, a tu do pracy, potem do sklepu, święta, trzeba iść do rodziny i z odpoczynku nici

Cytat:
Ja katuję Breaking Bad. Ostrrrrrro Takiego serialu jeszcze nie było.
A ja nie znać

Cytat:
A ciekawa jestem, co by się stało, gdyby tak przyjść dzień lub dwa po ustaniu umowy. Teoretycznie numer nie powinien być jeszcze oddany, a w sumie po jednodniowej przerwie już jest się nowym klientem
Też jestem ciekawa. Zastanawiam się też czy mają jakąś bazę byłych klientów.
A jakby tak mała sugestia przy propozycji nowej oferty, że niestety, ale w innej sieci oferują lepsze warunki i jestem zmuszona zrezygnować z państwa usług?

Cytat:
Apetytu mi narobiłaś
Pogadaj z TŻ'em, może też Ci zrobi

Cytat:
No to nieciekawie. Tym bardziej, że nie możesz pozwolić sobie na poleniuchowanie w domu.
Niestety, chociaż bardzo by mi się to przydało. Najgorsze jest to, że podczas kaszlu czuję, że mi się odrywa, ale nie potrafię tego dobrze odkaszlnąć i wszystko wraca

Cytat:
No właśnie też miałam pytać.

Cytat:
Tak à propos "słoikowania", ze śmiechu prawie z krzesła spadłam jak jakiś czas temu przeczytałam, że studentów "samodzielnych" nazywa się : "słoiki". To przezwisko już dość długo egzystuje. Fajnie. "Nasza" studentka też pewnie taki "słoik"
A dlaczego "słoiki"??

Cytat:
Czytam i czytam co piszecie i zachodzę w głowę : Wy tak na poważnie z tym wizażowym KWC ?
Nieeee, KWC nie jest dla mnie żadną wyrocznią Po prostu jak widzę coś czego nie znam, to chciałabym rzucić okiem na jakieś informacje na ten temat, niekoniecznie na KWC, może być jakiś blog - zwłaszcza kiedy mam jedyną i niepowtarzalną okazję zakupu

Śnieg u mnie pada
Stary 2013-03-29, 12:35   #4515
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie kupuję więcej mazideł do ust Zwykłego Carmexa zużyć przez tyle miesięcy nie mogę nie mówiąc o błyszczykach i reszcie...
Mam na to świetny sposób- większość błyszczyków gubię A tak serio to często zostawiam w torebkach i po jakimś czasie je dopiero odnajduję. Carmex mi się już drugi kończy, ale więcej nie kupię tego wariantu-mięty.
Cytat:
Jak ich zablokować? Bo do mnie też coś ostatnio wydzwaniają. Chyba przestanę odbierać, nr taki charakterystyczny
W opcjach telefonu mam-zablokuj numer.

Cytat:
[/COLOR]Ja katuję Breaking Bad. Ostrrrrrro Takiego serialu jeszcze nie było.
[COLOR=Silver]
Przeczytałam opis i szkoda,że nie wiedziałam o nim wcześniej. Może lepiej bym zdała chemię
Cytat:
Chętnie. Zazdroszczę z całego serca takich rodzinnych spotkań przy stole. No i pojadłoby się maminych frykasów.
Ciekawe tylko, kiedy polecą pierwsze talerze Czekam na ciastka babci

Cytat:
O matko kochana ! Domowy pasztet ...
Ty nie bądź ten co ryje i zapytaj mamę o przepis na zakwas. Co praktyka to praktyka.
Zapytam
Cytat:
Ładne oko.
Najpierw dlatego,że mi się podobało. Teraz zauważyłam,że gdy mam mniej włosów to reszta się lepiej układa i nie mam takiej miotły Do tej pory fryzjerki cięły po objętości w efekcie po kilku dniach wyglądałam jakbym miała pióra na łbie

Cytat:
Słyszałam Ale myślałam,że to głównie Warszawki dotyczy
Trochę jestem słoikiem, komu by się chciało gotować obiad?
Cytat:
U mnie to działa tak- wizażanki wychwalają-dla mnie bubel, one krytykują- dla mnie cudo

Cytat:
Śnieg u mnie pada
U mnie śnieg po kolana był rano,a teraz się wszystko topi
A słoiki dlatego,że wozi się jedzenie z domu na np. stancję Pokazywali w DDTVN właśnie takich ludzi to tylko im się w torbach szkło telepało

Stary 2013-03-30, 02:39   #4516
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A jakby tak mała sugestia przy propozycji nowej oferty, że niestety, ale w innej sieci oferują lepsze warunki i jestem zmuszona zrezygnować z państwa usług?
Jak konsultant na premii, to jak najbardziej taka sugestia wskazana

Cytat:
Napisane przez Finlora
Najgorsze jest to, że podczas kaszlu czuję, że mi się odrywa, ale nie potrafię tego dobrze odkaszlnąć i wszystko wraca
Do najsmaczniejszych nie należy, ale pomaga. Soda z wodą. Odkrztusisz wszystko co zalega.

Cytat:
Napisane przez Finlora
A dlaczego "słoiki"??

Na weekendy i inne wolne do mamusi i tatusia z wizytą. A z powrotem z napchanymi do granic możliwości torbami, z jedzeniem na cały tydzień lub dłużej, w słoiki zapakowanym .

Cytat:
Napisane przez Finlora
może być jakiś blog - zwłaszcza kiedy mam jedyną i niepowtarzalną okazję zakupu

Wiesz, że ja blogów nie czytuję. Wypisywane w wielu z nich wypociny i durnostwa owocnie od blogomani mnie odstraszyły. Ot, zajrzę czasem na dwa, trzy. Wczoraj jednak, szukając inspiracji do żurku, zajrzałam na parę blogów kulinarnych. Ten kto pisze blog kulinarny z przepisami i poradami, to chyba powinien wiedzieć coś na temat gotowania. Tak myślałam. Do wczoraj. Blogi kulinarne trafiły u mnie do szuflady z napisem : badziewie niewarte uwagi. Leżą obok tych modowo - urodowych. No bo jak można traktować poważnie kogoś, kto twierdzi, że umie gotować (wszakże tworzy blog kulinarny), a pisze, że
Boeuf Strogonow to zupa. Znalazłam sporo podobnych kfiatuf .
Ty uważaj, bo po tych blogowych poradach włosy Ci wypadną

Cytat:
Napisane przez Finlora
Śnieg u mnie pada
U mnie już napadało i nadal pada. Kurde, a ja jutro w drodze.

Cytat:
Ciekawe tylko, kiedy polecą pierwsze talerze
No coś Ty ?! To też w jakimś sensie rozrywka

Cytat:
Czekam na ciastka babci
Pasztetu najedz się !
A ja zjadłabym galarety z nóżek. To też takie typowo wielkanocne jedzenie. Nie mam !

Cytat:
Teraz zauważyłam,że gdy mam mniej włosów to reszta się lepiej układa
No chyba, że tak.

No to życzę Wam zdrowia i umiaru w jedzeniu, wszak kryzys, nie wypada więc jeść więcej niż wypada, radosnych chwil w rodzinnym stadku oraz spełnienia nadziei, iż wiosna z martwych powstanie
Stary 2013-03-30, 22:12   #4517
'Estelle'

Wesołych Świąt Laseczki
Nie odpowiadam na posty, bo piszę z tabletu, nadrobię Was z domu, a na razie wpadłam z życzeniami

Stary 2013-03-31, 13:01   #4518
Finlora
Zakorzenienie

Ja też życzę Wam wesołych, spokojnych i zdrowych przede wszystkim

U mnie znowu od rana pada śnieg
Już nawet zaczynają wierszyki układać, bo dostałam dziś taki w ramach życzeń

"Pędzi kulig z pisankami, a w nim zając z prezentami. Są też inni kumple wiosny w ten czas miły i radosny. Tylko Wiosna gdzieś zaspała, ponoć z Zimą w karty grała. Hazard wyszedł jej już bokiem, będzie później niż przed rokiem. Niech Wam brak zielonej mocy nie popsuje Wielkanocy."

Zaraz wyjdę ulepić bałwana
Stary 2013-03-31, 13:25   #4519
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Aga ja tez przeziębiona jestem, ale ja juz nic z tym nie robie, zyje jakby nigdy nic, w koncu przejdzie.. ale wkurza;/

nie było mnie, bo się przeprowadzałam z rodzicami na inne mieszkanie, cieszę się, że już po wszystkim..

to ja też życzę wam Wesołych Świąt

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-01, 01:08   #4520
'Estelle'

Cytat:
Summa summarum dla mnie jednej to tak, jakbym w Sephorze kupowała.
Nie skusi się żadna z Was ? Przesyłka byłaby ekonomiczniejsza .
Szkoda, że nie znam nikogo z "paznokciowego".

Miłego dnia
Kasia, jak poproszę sprzedającego o wysłanie od razu do Ciebie, to wyjdzie jakieś 10 zł taniej na pierwszym lakierze [o ile w S. kosztują 49zł, a coś mi się wydaje, że teraz to już 59 co by dawało już 20 zł oszczędności] i jakieś 13-15 zł na każdym kolejnym

Jak się napalę na jakiś kosmetyk to żadne KWC mnie nie powstrzyma
Ale lubię sprawdzić, u mnie w większości działa
I jak przez sieć kosmetyku kupuję, to lubię sprawdzić skład, choć nie zawsze jest
Cytat:
A ja nie znać
Twoja musi szybko poznać, bo serial być bałdzo topra
Cytat:
Też jestem ciekawa. Zastanawiam się też czy mają jakąś bazę byłych klientów.
Próbuj i zdaj relację
Jeszcze powinnaś tę kwestię wygłosić oglądając w charakterystyczny sposób paznokcie i przewracając oczami

Cytat:
Pogadaj z TŻ'em, może też Ci zrobi
Czasem robi

Cytat:
Niestety, chociaż bardzo by mi się to przydało. Najgorsze jest to, że podczas kaszlu czuję, że mi się odrywa, ale nie potrafię tego dobrze odkaszlnąć i wszystko wraca

Cytat:
Mam na to świetny sposób- większość błyszczyków gubię A tak serio to często zostawiam w torebkach i po jakimś czasie je dopiero odnajduję. Carmex mi się już drugi kończy, ale więcej nie kupię tego wariantu-mięty.
W opcjach telefonu mam-zablokuj numer.
Ja też często gubię, ale potem znajduję. I zużywam. Ale kolorowych to ni chu-chu. Jeden kiedyś zdenkowałam. Bo miałam tylko jeden

Dzięki za info, poszukam tej opcji
Cytat:
Przeczytałam opis i szkoda,że nie wiedziałam o nim wcześniej. Może lepiej bym zdała chemię

Dobre und mocne

Cytat:
Ja też życzę Wam wesołych, spokojnych i zdrowych przede wszystkim

U mnie znowu od rana pada śnieg
Już nawet zaczynają wierszyki układać, bo dostałam dziś taki w ramach życzeń

"Pędzi kulig z pisankami, a w nim zając z prezentami. Są też inni kumple wiosny w ten czas miły i radosny. Tylko Wiosna gdzieś zaspała, ponoć z Zimą w karty grała. Hazard wyszedł jej już bokiem, będzie później niż przed rokiem. Niech Wam brak zielonej mocy nie popsuje Wielkanocy."

Zaraz wyjdę ulepić bałwana
U mnie też śniegiem padało a dzisiaj deszczem
A wierszyk git, chyba na bloga wrzucę
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
Aga ja tez przeziębiona jestem, ale ja juz nic z tym nie robie, zyje jakby nigdy nic, w koncu przejdzie.. ale wkurza;/

nie było mnie, bo się przeprowadzałam z rodzicami na inne mieszkanie, cieszę się, że już po wszystkim..

to ja też życzę wam Wesołych Świąt
Zdrówka!
Opowiedz coś o nowym mieszkanku
Ja ciągle szukam...

Stary 2013-04-01, 06:04   #4521
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
nie było mnie, bo się przeprowadzałam z rodzicami na inne mieszkanie, cieszę się, że już po wszystkim.
No to opowiadaj !

Cytat:
Kasia, jak poproszę sprzedającego o wysłanie od razu do Ciebie, to wyjdzie jakieś 10 zł taniej na pierwszym lakierze [o ile w S. kosztują 49zł, a coś mi się wydaje, że teraz to już 59 co by dawało już 20 zł oszczędności] i jakieś 13-15 zł na każdym kolejnym
A o jakim my mówimy ? Pełnowymiarowym czy miniaturce .
Jeśli znajdziesz chwile czasu (to nie lekarstwo), oblicz ile trzeba wybulić na lakier + dostawa. Mooooooooże, bo chcica okrutna.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Moja krew !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ja ciągle szukam...
Chętnie dom sprzedam

Mokrego dyngusa

---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ----------

Matko kochana, ale blog znalazłam !!!!! Wszystkie możliwe lakiery .

http://nails.annagorelova.com/

A China Glaze - Avant Garden - Life Is Rosy lub Mimosa’s Before Mani’s

Dziewczyny, kupujemy !
Stary 2013-04-01, 10:43   #4522
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ni ma co opowiadać, przeprowadziłam się jakieś 2 km dalej od wcześniejszego miejsca zamieszkania do nowego mieszkania ^^

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-04, 00:12   #4523
Finlora
Zakorzenienie

Padnięta jestem
Pogoda doprowadza mnie do szału, mam już dosyć, od wczoraj cały czas pada śnieg i podobno tak ma być do końca tygodnia
Od wczoraj praktycznie cały czas boli mnie głowa, nawet tabletki nie pomagają

Kupiłam telefon, ale kliknął mi się nie ten co chciałam
Chcę go sprzedać na allegro i kupić ten co miał być. Dzisiaj dostałam przesyłkę i widzę, że nie ma żadnego dowodu zakupu, a karta gwarancyjna jest niepodbita czyli tak naprawdę gwarancji nie ma. Napisałam już do sprzedawcy, ale jeszcze nie odpisał. I w takim razie nie mogę w aukcji napisać, że telefon ma gwarancję, bo tak naprawdę jej nie ma czyli jednym słowem nie uda mi się go sprzedać za tyle co kupiłam
Może bym go zatrzymała, bo nie jest zły (i układ smsów mi się podoba - tak jak na amerykańskich serialach ), ale rozdzielczość ekranu jest po prostu fatalna i to mi przeszkadza.

Widzę, że od paru dni nikogo tu nie było - czyżby wszystkie dopadła zimowa depresja?

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-04-04 o 00:13
Stary 2013-04-05, 00:26   #4524
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie tak samo
Tak w ogóle to jedną z moich (nielicznych oczywiście ) wad jest niecierpliwość, zwłaszcza jak się na coś napalę to chciałabym mieć to już teraz natychmiast
I wkurzam się, że napaliłam się na ten drugi telefon, ale nie mogę go kupić dopóki nie sprzedam tergo, a nie sprzedam go dopóki sprzedawca nie dośle mi dowodu zakupu

Cytat:
Ja ciągle szukam...
Planujesz przeprowadzkę?

Cytat:

Dziewczyny, kupujemy !
Jak dobrze, że mnie lakiery nie interesują

Kasia, patrz jaki wątek znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685740

Testuję ten nowy telefon i tak się zastanawiam czy naprawdę potrzebuję lepszego, który na allegro kosztuje co najmniej 2 stówy więcej. Owszem rozdzielczość w tym jest naprawdę kiepska jak na taki duży wyświetlacz i odtwarzanie muzyki też nie jest zbyt rewelacyjne, ale z drugiej strony potrzebuję telefonu głównie do smsowania, dzwonienia, słuchania muzyki i od czasu do czasu przejrzenia netu. Zaczynam się łamać
Bo tak w ogóle to taki sobie kupiłam http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/swiftl5/ tylko czarny.
A chciałam Sony Xperię J.

Kobiety, co tu takie pustki
Żebym to ja musiała pisać post pod postem??

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-04-05 o 00:29
Stary 2013-04-05, 04:04   #4525
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Widzę, że od paru dni nikogo tu nie było - czyżby wszystkie dopadła zimowa depresja?
... a do tego tradycyjnie : obżarstwo daje o sobie znać. Trza się wyspowiadać, bo to (o ile się nie mylę) jeden z grzechów głównych

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jak dobrze, że mnie lakiery nie interesują
Jak przypuszczam, moje zainteresowanie będzie trwało do momentu, aż wpadnie mi w ręce jakiś O.P.I. Skręca mi trzewia z chcicy. Przeczytałam u lakierowej maniaczki, że jednak te z Essie lepsze.

Cytat:
Kasia, patrz jaki wątek znalazłam

Popatrz, popatrz ! Ja doszłam do wniosku
już parę lat temu, że KWC to jedna z największych głupot tego forum.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Testuję ten nowy telefon i tak się zastanawiam czy naprawdę potrzebuję lepszego, który na allegro kosztuje co najmniej 2 stówy więcej.

Nie, zdecydowanie nie potrzebujesz !

A co ten, który kupiłaś nie łączy rozmów ?

Miłego dnia

Stary 2013-04-05, 08:08   #4526
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
... a do tego tradycyjnie : obżarstwo daje o sobie znać. Trza się wyspowiadać, bo to (o ile się nie mylę) jeden z grzechów głównych
Ja też obżarta, zwłaszcza ciast wszelakich

Cytat:
Popatrz, popatrz ! Ja doszłam do wniosku już parę lat temu, że KWC to jedna z największych głupot tego forum.
Ja jeszcze kiedyś coś sprawdziłam, teraz bardzo rzadko albo wcale, jeśli już to raczej z ciekawości, ale żebym się tym kierowała to nie.

Cytat:
Nie, zdecydowanie nie potrzebujesz !
A co ten, który kupiłaś nie łączy rozmów ?
Łączy Tylko głos taki jakby przytłumiony trochę, w Xperii podobno lepszy, czysty
Poza tym widzę, że bateria dosyć kiepska, wczoraj wieczorem ładowałam telefon, posłuchałam trochę muzyki, żeby sprawdzić jak odtwarza, napisałam parę smsów i już zostało tylko 70% - Xperia ma podobno lepszą (na pewno większą pojemnościowo, więc pewnie też dłużej wytrzymuje)
Znając życie to pewnie i tak kupię ten drugi, żeby mieć porównanie - tak się zazwyczaj dzieje, kiedy mam syndrom osiołka i nie mogę się na coś zdecydować, z tym że tu nie jest kwestia paru złotych a stówek
Stary 2013-04-05, 10:34   #4527
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Zazdroszczę jej

Cytat:

Bo tak w ogóle to taki sobie kupiłam http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/swiftl5/ tylko czarny.
Nie znam się na telefonach,ale wizualnie podoba mi się bardzo Ostatnio kolega pokazywał jaki on ma(ale sam nie wiedział,czy to iPhon, iPod czy nawet tablet,bo rozmiarowo podobny ), w każdym razie zakochałam się w nim (telefonie). Pominę fakt,że musiałabym mieć dla niego osobną torebkę,bo do kieszeni na pewno bym nie upchnęła
Jeśli masz ciągle myśleć o tym drugim to kup i gorszy sprzedaj Chyba nie dasz sobie spokoju póki nie porównasz

Póki pamiętam, Kasiu, mama robi zakwas z mąki na żurek +
czosnek+ woda przegotowana i miesza co jakiś czas

Miałam przez Święta okazję pobawić się lustrzanką i też chcę Cudne zdjęcia wychodzą, po raz pierwszy się sobie podobam na fotach

Stary 2013-04-05, 23:18   #4528
'Estelle'

Cytat:
A o jakim my mówimy ? Pełnowymiarowym czy miniaturce .
Jeśli znajdziesz chwile czasu (to nie lekarstwo), oblicz ile trzeba wybulić na lakier + dostawa. Mooooooooże, bo chcica okrutna.
Po 20 zł są pełnowymiarówki

Cytat:
Moja krew !

Cytat:
Chętnie dom sprzedam
Chyba jeszcze mnie nie stać

Cytat:

Dziewczyny, kupujemy !
Zaraz idę się ślinić
Cytat:
ni ma co opowiadać, przeprowadziłam się jakieś 2 km dalej od wcześniejszego miejsca zamieszkania do nowego mieszkania ^^
No ale... większe - mniejsze - fajniejsze - nowsze, czy Ci się podoba i w ogóle dlaczego się przeprowadziliście
Cytat:
Padnięta jestem
Pogoda doprowadza mnie do szału, mam już dosyć, od wczoraj cały czas pada śnieg i podobno tak ma być do końca tygodnia
Od wczoraj praktycznie cały czas boli mnie głowa, nawet tabletki nie pomagają

Kupiłam telefon, ale kliknął mi się nie ten co chciałam
Chcę go sprzedać na allegro i kupić ten co miał być. Dzisiaj dostałam przesyłkę i widzę, że nie ma żadnego dowodu zakupu, a karta gwarancyjna jest niepodbita czyli tak naprawdę gwarancji nie ma. Napisałam już do sprzedawcy, ale jeszcze nie odpisał. I w takim razie nie mogę w aukcji napisać, że telefon ma gwarancję, bo tak naprawdę jej nie ma czyli jednym słowem nie uda mi się go sprzedać za tyle co kupiłam
Może bym go zatrzymała, bo nie jest zły (i układ smsów mi się podoba - tak jak na amerykańskich serialach ), ale rozdzielczość ekranu jest po prostu fatalna i to mi przeszkadza.

Aga, jak kupowałaś przez Kup Teraz to masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny. Tym bardziej, że sprzedawca nie gra uczciwie - paragon, gwarancja, to trochę podejrzane.
Jak Ci będzie facet kręcił, to postrasz go policją i zgłoszeniem do urzędu Skarbowego oraz inspekcji handlowej. Lewe obroty nie wyglądają zbyt dobrze

A pogoda mnie też dobija.

Nie byłam na wątku, bo komp mi mulił ostatnio a do tego zajęłam się kolejną edycją rozbiórek. Dziewczyny rzuciły się na nowe kosmetyki jak wygłodniałe kocury
Cytat:
Planujesz przeprowadzkę?

Testuję ten nowy telefon i tak się zastanawiam czy naprawdę potrzebuję lepszego, który na allegro kosztuje co najmniej 2 stówy więcej. Owszem rozdzielczość w tym jest naprawdę kiepska jak na taki duży wyświetlacz i odtwarzanie muzyki też nie jest zbyt rewelacyjne, ale z drugiej strony potrzebuję telefonu głównie do smsowania, dzwonienia, słuchania muzyki i od czasu do czasu przejrzenia netu. Zaczynam się łamać
Planuję i to już od jakiegoś czasu. W tym stanie osobowym, przy ilości zabawek przyrastającej w tempie geometrycznym zrobiło się ciut ciasno

Telefon wizualnie ładny
Może mu trzeba po prostu bardziej aktualne oprogramowanie, żeby lepiej działał?
Cytat:
Jak przypuszczam, moje zainteresowanie będzie trwało do momentu, aż wpadnie mi w ręce jakiś O.P.I. Skręca mi trzewia z chcicy. Przeczytałam u lakierowej maniaczki, że jednak te z Essie lepsze.

Popatrz, popatrz ! Ja doszłam do wniosku
już parę lat temu, że KWC to jedna z największych głupot tego forum.
Dla jednej OPI dla innej Essie, to zależy od paznokci
A na moje oko - zależy też od koloru i wykończenia, bo lakiery tej samej firmy potrafią się trzymać na moich paznokciach bardzo różnie, w zależności od tego z jakim kolorem mam do czynienia.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

KWC nie jest takie złe u mnie w większości się sprawdza.
Dużo pomaga przy szukaniu składu.
Szkoda tylko, że przy zgłaszaniu kosmetyku nie ma od razu weryfikacji co do kompletności zgłoszenia, bo wkurzają mnie braki w składach właśnie. Zrozumiałabym kolorówkę, ale przy pielęgnacji powinno to być pole obowiązkowe.

Stary 2013-04-06, 03:18   #4529
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ja też obżarta, zwłaszcza ciast wszelakich

U mnie w minione święta i w tym temacie bieda straszliwa.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Znając życie to pewnie i tak kupię ten drugi, żeby mieć porównanie - tak się zazwyczaj dzieje, kiedy mam syndrom osiołka i nie mogę się na coś zdecydować, z tym że tu nie jest kwestia paru złotych a stówek
No to ja cieszę się, że nie jarają mnie takie nowinki. Dla mnie telefon jest do rozmów i SMS-ów. A w inne funkcje nawet nie zaglądam.

Cytat:
Póki pamiętam, Kasiu, mama robi zakwas z mąki na żurek +czosnek+ woda przegotowana i miesza co jakiś czas
Eeee, tak to znam. Interesowało mnie jakie przyprawy dodaje.

Cytat:
Po 20 zł są pełnowymiarówki
Kurne olek, dwie dychy to ja teraz za China Glaze płaciłam w internetowym (kurde, znowu o podkładzie zapomniałam ).
O.P.I. coraz bliżej. No skusi się któraś z Was na buteleczkę tego cuda ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dla jednej OPI dla innej Essie, to zależy od paznokci
A na moje oko - zależy też od koloru i wykończenia, bo lakiery tej samej firmy potrafią się trzymać na moich paznokciach bardzo różnie, w zależności od tego z jakim kolorem mam do czynienia.

Poczytałam troszeczkę tfurczość obeznanych w temacie "paznokcie" i rzeczywiście - zdania są podzielone. Co do jakości lakieru (gęstość, smużenie), co do pędzelków i intensywności kolorów itp. Jak ze wszystkim : sama nie spróbujesz = nie będziesz wiedziała. Podobno (!) sporo lakierów z O.P.I. smuży i nie kryje dobrze. Ale co tam się będę szczypać : muszę mieć i koniec. Mnie o trwałość aż tak nie chodzi. Mam inne priorytety () : krycie, wygładzenie nierówności. Ma być gładka, nieskazitelnie równa , połyskliwa tafla.
Czytając blogi paznokciowe to ja szczękę z podłogi zbierałam parokrotnie. Ponownie mój świat załamał się. Jak można maziać na paznokieć więcej niż dwie warstwy lakieru ? Jak można lakieru schnącego dłużej niż dziesięć minut natychmiast nie wyrzucić do śmieci ? I wiele innych. Jednak Wizaż uczy. Matko kochana !
I jeszcze się dowiedziałam, że w drogeriach Super-Pharm są szafy z lakierami Essie i teraz jest jakaś "przecena". Ma któraś z Was taką drogerię w swoim mieście ?

Miłego dnia

Stary 2013-04-06, 12:26   #4530
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, tak to znam. Interesowało mnie jakie przyprawy dodaje.

Czytając blogi paznokciowe to ja szczękę z podłogi zbierałam parokrotnie. Ponownie mój świat załamał się. Jak można maziać na paznokieć więcej niż dwie warstwy lakieru ? Jak można lakieru schnącego dłużej niż dziesięć minut natychmiast nie wyrzucić do śmieci ? I wiele innych. Jednak Wizaż uczy. Matko kochana !

Nie dodaje Przynajmniej nic mi nie mówiła o przyprawach do zakwasu.

Gdybym miała wyrzucić każdy lakier, który schnie więcej niż 10min zostałoby mi tylko kilka buteleczek

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości