![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
switezianko nie ma mnie co podziwiac,po prostu robie to co lubie,kocham.....
nie zamienilabym sie na zaden inny zawod swiata nawet na wieksze pieniadze z tego splywajace....To prawda,to straszne jak ludzie starsi ktorzy potrzebuja w tych ostatnich dniach swojego zycia sa opuszczeni przez najblizszych.....najbardz iej jednak nie rozumie tych wnukow,a w szczegolnosci ich rodzicow jak mozna zostawic dziadkow,nie znac ich....Dziadkowie to najpiekniejsze co moze byc w zyciu czlowieka....Nie waobrazam sobie mojego zycia i zycia mojego synka bez dziadkow,pradziadkow....M oi niestety mieszkaja w Polsce ale telefonujemy przynajmniej 3 razy w tygodniu...tak mi ich brakuje...tych ich wspanialych rad zyciowych i ich milosci.... Powracajac do mojego zawodu,moze dlatego jestem tak otwarta na zycie,problemy moich pacjentow,ze sama potrzebuje czasami porady,zeby mnie ktos wysluchal,a oni tak pieknie sluchaja......A ich madrosc zyciowa.....chcialabym byc taka madra i dobra, kiedys jak sama bede starsza.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wiedźma
|
Ja mam wrażenie, że Świtezianka jest i delikatna, i jednocześnie: "jak wulkan gorąca"
![]() Uczucia, emocje i pragnienia aż w Niej kipią, tylko się strasznie zblokowała dziewczyna. ![]() Nasza w tym głowa, żeby ją odblokować troszkę. ![]() Już przecież czasem pokazuje różki. Mówię wam - w Świteziance drzemie niezła bestyjka. ![]() Dlatego tak Jej trudno w obecnej sytuacji. ![]()
#4293 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Moja Kochana, dziekuję Ci za te piekne i ciepłe słowa. Ty tez taka jesteś Moj Skarbie - tylko może bardziej wyważona w swoich postepowaniach niż ja. Ale za to Cie własnie podziwiam - za inne cechy równiez i to bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
Wy wszystkie dziewczyny jestescie kochane,dobre i przedewszystkim takie madre.....Ciesze sie,ze was poznalam i wiem,ze jak bede w potrzebie to mi pomozecie...Juz dodalyscie mi otuchy w zwiazku z zachowaniem mojego syna....
Acha-to zadne wazeliniarstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sabbath Kochana, masz dziś niesamowitą umiejętnośc ropzracowania mojej osobowości. Zreszta mam wrażenie, że owa ocenę stworzyłaś juz wcześniej, a dzis dopiero wystukały ją Twoje śliczne paluszki, zaiste moja osobowośc to owe roamntyczne fale i poszum morza, ale także jego głębia, zmiennośc kolorow i szum fal. Kocham morze i owym skojarzeniem doskonale scharkateryzowałaś moje cechy, a może ja chcę wierzyć w taką charakterystykę? ![]() St. Johhana Kochana, ja tez podziwiam Starszych Ludzi i mam wielki szacunek dla ich mądrości i wielki smutek dla trapiących ich dolegliwości i przemijania czasu. Nie dziwie Ci się Kochanie, że tęsknisz za swoimi Najbliższymi w Polsce - też bardzo mi to doskwierało, ale niestety nasze życie to pasmo wyborów między tymi i tym, co najbardziej kochamy ![]() Kochana, jesteśmy tu po to by wzajemnie sie wspierać, dyskutować, czasem powygłupiac, ale zawsze jesteśmy gotowe do pomocy. Możesz swobodnie nam się zwirzyć z dylematów - wiem, że takie zrzucenie z siebie nawet najzwyklejszych problemikow bardzo pomaga i pozwala spojrzec inaczej na otaczając nas świat. Nikt , nawet najszczęśliwszy człowiek nie jest, bowiem pozbawiony problemów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak wulkan a ma w sobie pokłady ciepla,delikatności,wyroz umialosci i wrażliwości na drugiego czlowieka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kiedy Wy Wszystkie Madrzejsze jesteście od biednej Świtezianki. A Koło Wzajemnej Adoracji istnieje w tym klubiku od zarania wątku, dobrze się w nim czujemy i plawimy we wzajemnych komplementach - cieplutko tu u nas i bardzo skromnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() widzę, bardzo poważne i trudne tematy poruszałyście a ja zostawiłam rysunki, nad którymi pracuję w domu i cały dzień sobie rozwaliłam jazdą po mieście, chętnie zostałabym z Wami i pogadała, ale praca wzywa całuję Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wiedźma
|
Skromnie?!
To już perwersji nie będzie? ![]()
#4300 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane, Najpiekniejsze,
będe się z Wami juz żegnała, mam dzis troche doatkowych obowiązkow i niestety ogranicza mi one w sposob znaczny możliwośc pobycia z Wami, ale myslec o Was będę ciepło i serdecznie jak zwykle - ciesząc się, że Was mam - takie wspaniałe, dobre i mądre Kobiety, z ktorych mądrości mogę korzystać, a w cieple się ogrzać i nie zmieniajcie się bardzo Was prosze i mocno caluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie nie mogłam dzisiaj z Wami porozmawiać, niestety
![]() Widziałam, że bardzo poważne tematy rozważałyście ![]() Co do relacji z dziećmi, to moim pragnieniem jest dać mojemu synowi duże pokłady ciepła i uczucia. Takiego bezgranicznego, nie ogłupiającego ale dającego w życiu siłę i bezpieczeństwo. Jest to dla mnie niezwykle cenne, patrząc z mojej perpektywy, wiem że nie otrzymałam takich pokładów uczuć rodzicielskich i czułam się w sqwoim dorosłym życiu przez to okaleczona. Moja mama jest osobą bardzo oschłą, co wytworzyło między nami ogromny dystans i choć z czasem zauważyłam wiele zalet mamy, to jednak tych nieotrzymanych uczuć i ciepła nigdy nie nadrobiłam. W moim odczuciu wynikły z tego powodu duże problemy, gdyż nie potrafiłam odpowiednio ocenić i wyważyć swojego życia uczuciowego, funkcjonowania w związku. Teraz po latach próbuję odnaleźć złoty środek ale nie jest to proste a to co schrzaniłam nigdy nie powróci. ![]() Co do przemijania i śmierci to boję się jej jak każdy z nas i nie potrafię o niej pisać i mówić swobodnie. Jeszcze nie dojrzałam do tego tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
chciciałam się z Wami przywitać, zajrzę wieczorem poczytać o czym rozmawiałście
miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was cieplutko Moje Piekne Czarowniczki: Dorinko, Nikuś, Sabbath, Maro, St. Johhana, Lewek, Nesko, Taka Taka.
Dorinko Kochana, doskonale rozumiem Twoje intencje w wychowaniu Syna. To bardzo mądre działanie. Ciepło, milość, zrozumienie otrzymane od Rodzicow w dzieciństwie, daje nam potem pokłady stabilizacji uczuciowej, zrozumienia samego siebie, samoakceptacji, poczucia wartości własnej i innych ludzi. Całuje Was wszystkie bardzo mocno i ściskam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, jestem nieprzytomna, nie mogę sobie poradzić ze zmianą czasu.......Najpierw nie mogę zasnąć, a później nie mogę wstać
![]() Wczoraj o północy zaczęłam oglądać film na DVD.... a dzisiaj ledwo widzę na oczy ![]() Wszystko mnie denerwuje, jestem jakaś rozdrażniona i czepialska. Mam nadzieję, że to minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam dokładnie ten sam problem. Snuje sie wieczorami, budze sie jakims straszliwie wczesnym rankiem. wszystko mnie wkurza, wyszykowac sie nie mogę . Jestem podnenerowana, zresztą denerwuja mnie pewne zachowania ludzkie, a może brak tych właściwych. Nie przejmujmy sie Kochana, jakos przezyjemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane Switezianko i Dorinko
![]() I ja tak mam ![]() ![]() Wczoraj tez do późna ogladaliśmy film na DVD- ''Holiday''polecam ![]() Masz racje Switezianko jakoś to przeżyjemy ale jestem strasznie rozdrażniona tak jak i Wy moje kochane ![]() Taka taka witaj widzę ,ze raneczkiem juz tu zajrzałaś ![]()
#4308 |
Zakorzenienie
|
Skoro i Nika i Świtezianka też ma podobne dolegliwości to oznacza, że jestem normalna
![]() ![]() Świtezianko czytałam, że udał się eksperyment z fryzurą i kolorem, czy dobrze zrozumiałam że fryzjerka doradzała Ci cieplejszy odcień??? Ja też nie mogę się już doczekać wizyty, ale jeszcze równy tydzień i będę ruda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Nikuś Kochana
![]() ja musze na siebie uważac w trakcie takich stanow ducha, bowiem czasem bywam nieprzejemnie wręcz szczera. Całuje Cię Kochanie. Dorinko Moja Kochana, dałam sie namowic na dośc mocne skrocenie i wycieniowanie włosow (ale ja i tak mam piorka). dziewczyna , do ktrorej trafiłam dzieki uprzejmości swojej Koleżanki, jest bardzo dobra fryzjęrką, dopasowała mi dobra fryzurę, na odrosty położyła prawdziwy baleyage, a nie chlapnięcia farby - jak poprzednia Pani. Starala sie tez delikatnie namowic mnie na "brzoskwiniowe ' pasma, ktore nie tyle nadają kolor, co stwarzają wrażenie refleksow. Dojrzalam do decyzji i przy nastepnej wizycie - za miesiąc - zdecyduję sie zapewne na zaproponowane rozwiązania - a dlaczego sie troche nie ocieplić? ![]() A tak ogólnie mowiąc, Dziewczynki, to wkurzaja mnie dzis wszyscy, pzryszlo mi prcaowac z ludźmi, ktorym brakuje codziennej kultury, ogłady i szacunku dla innych - nie znosze tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
No widzisz Świtezianko, przynajmniej Twoja poprzednia fryzjerka pomogła Ci podjąć rozsądną decyzję o zmianie.
A co do ludzi w kwestiach zawodowych to cóż, jesteśmy niestety na nich zdani czy tego chcemy czy nie, chociaż często też się przeciwko temu buntuję .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Witajcie. ![]() Zaspałam i nie wysłałam syna do szkoły. ![]()
![]() |
#4313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorinko Kochana, rzeczywiście poprzednia fryzjerka swoja impertynencja namówiła mnie do zmiany fryzury, bo kolor to nastepna faza. Kochana Moja, zawodowe układy , to rzeczywiście nasza codzienna koniecznośc, ale ja z reguły staram sie dopasowac do ludzi, niestety większośc tego nie potrafi i to mnie wkurza ![]() Sabbath Kochana, dla mnie normalni ludzie, to tacy, ktorzy swoich frustracji i braku kultury starają sie nie emanowac na innych w codziennych układach, na ktore z racji pełnienia obowiązków słuzbowych są skazani. Ale wiesz Moja Piekna, że ja nie jestem normalana, dlatego szukanie form doskonałości juz dawno powinnam uznac za bezpodstawne. Całuję Cie Kochanie Sliczne Dziewczynki, nie wiecie, co dzieje się z Marą Naszą? od 2 dni wcale sie nie odzywa. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Sabbath czyli dzisiaj zrobiłaś synkowi wagary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry i witam!!!
Ja tez dzisiaj pospalam,obudzili mnie pol godziny temu moi wspaniali koledzy z pracy....tak sobie mysleli,ze ja jeszcze spie....wiedzialam,ze na nich zawsze moge liczyc... ![]() Ale jak spojrzalam na zegarek...!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Sam obudził się wcześniej, ale siedział jak mysz pod miotłą, dopóki nie zrobiło się za późno na pójście do szkoły. Potem przyszedł mi oświadczyć, że minęła dziesiąta. ![]()
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam Kochane, że czasem możecie "zaspać" - mnie to raczej nie może się zdarzać
![]() Cześć Johhanko - całuski cieplutkie |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za cieplutkie caluski bardzo dziekuje.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.