Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-01, 15:59   #1231
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

moooniaaa tż lubi jeździć w góry i tym razem wymyślił sobie Kaukaz. Nie mogę mu zabronić, ale mam nadzieję, że wyjazd po prostu nie wypali Co roku jeździ w coraz niebezpieczniejsze (jak dla mnie) miejsca a ja tutaj umieram z nerwów. http://www.polskatimes.pl/artykul/62....html?cookie=1 to zdarzyło się na drugi dzień po ich zejściu tą samą trasą :/ i tak jest za każdym razem

Na razie staram się nie myśleć o jutrze
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 16:15   #1232
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
moooniaaa tż lubi jeździć w góry i tym razem wymyślił sobie Kaukaz. Nie mogę mu zabronić, ale mam nadzieję, że wyjazd po prostu nie wypali Co roku jeździ w coraz niebezpieczniejsze (jak dla mnie) miejsca a ja tutaj umieram z nerwów. http://www.polskatimes.pl/artykul/62....html?cookie=1 to zdarzyło się na drugi dzień po ich zejściu tą samą trasą :/ i tak jest za każdym razem
Ja wiem, że pasja itp., ale w pewnym momencie życia powiedziałabym: basta! Jak pojawia się żona, dzieci to trzeba też o nich myśleć, o ich przyszłości Ale z pasjonatami ciężko wygrać
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 16:22   #1233
little_zosh
Rozeznanie

Anka mam nadzieję, że uda Ci się być twardą i nie dasz się zbajerować TŻowi
U mnie związek z pijącym facetem by nie miał szans. Nawet z takim, który sporadycznie się upija. Po prostu nie czułabym się bezpiecznie Chociaż nie mam nic przeciwko, żeby wypił piwo/dwa z kumplami, czy lampkę wina do obiadu. Ale jak przyszedłby do mnie pijany to bym wyrzuciła Wolę nie myśleć jaką awanturę by miał, gdyby na rodzinny obiad przyjechał podpity :/

Kate Noir ja chyba bym ze strachu umierała... Ale jak już rodzinę stworzycie, to może się ograniczy trochę...?

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 16:31   #1234
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja wiem, że pasja itp., ale w pewnym momencie życia powiedziałabym: basta! Jak pojawia się żona, dzieci to trzeba też o nich myśleć, o ich przyszłości Ale z pasjonatami ciężko wygrać
Popieram!

To dotyczy różnych dziedzin i nie tylko sportów ekstramalnych.

Mam znajomą parę gdzie oboje lubią motocykle. On bardziej, zaraził ją, jeździli razem - nie koniecznie zawsze spokojnie. Pobrali się, zaczęli planować rodzinę, pojawiła się ciąża i motocykle poszły w odstawkę (sprzedali je) i nie bynajmniej z powodu samej ciąży (bo nie trwa ona przecież wiecznie), a faktu, że nie jest to bezpieczna zabawa, a po co kusić los.

Ja od godziny siedzę nad projektem i ewidentnie mi nie idzie. Coś mi weny ewidentnie brak.
A jeszcze coś photoshop ma chyba średni dzień i się wiesza - podły!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 16:42   #1235
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
chyba znalazłam ludzi od filmu http://camvideo.pl/
miała któraś z Was z nimi do czynienia?
drodzy i obrobka mi sie nie podoba:/
za 45 min filmu za taka cene znam o wiele lepszych...np Prostudio.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 17:13   #1236
Kate Noir
Zakorzenienie

wiem dziewczyny, że powinnam tak powiedzieć... i niby wspomniał coś, że to byłby taki jego ostatni wypad. Z drugiej strony nie chcę go ograniczać ... mam nadzieję, że znajdziemy jakiś kompromis, a ten wypad po prostu nie wypali.

Wracam do wawy, miłego wieczoru
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 17:28   #1237
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
I jak wrażenia?
Trzyma poziom?
Cóż... Oprócz tego, że co chwila powtarzałam "w książce było inaczej!", to podobało mi się

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 17:31   #1238
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość

aaaa i jeszce Velika, chcialam dopytac o ten olejek arganowy, ty kupujesz w rossmanie czy gdzies zamawiasz?
Kupuję w sklepie zrób sobie krem Arganowy śmierdzi kocimi sikami, na szczęście krótko Ale lubię jego działanie, buźka jest zawsze po nocy z arganowym gładziutka

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

TŻ spędził u mnie całe święta od piątku do dziś, niedawno pojechał B yło super, bardzo się starał Byliśmy w sobote u mojej babci, oczywiście zeszła się cała rodzina - pośmialiśmy się, podrinkowaliśmy, potem TŻ z moim tatą uskutecznił jeszcze flaszeczke
Mam nadzieje, że już będzie dobrze Jestem mega szczęśliwa po tych świętach
miło to czytać. Powodzenia

Cytat:
vixena rozumiem, że przeczytałaś wszystkie książki i Jon Snow jeszcze żyje Mam taką nadzieję
Czytaj nie będę tu spojlerować, a aż mnie ręka świerzbi
Martin jest absolutnie nieprzewidywalny, nigdy nie wiadomo, kto zginie, spojler na szczęście trzyma Tyriona przy życiu
A najbardziej mi szkoda khala, ale spojler Dany ma dobry gust i następny jej kochanek też będzie mega

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 17:44   #1239
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Blondi2989 nie dziękuję Muszę właśnie wprowadzić swój umysł w stan "jaka to ja pewna siebie jestem"

vixena rozumiem, że przeczytałaś wszystkie książki i Jon Snow jeszcze żyje Mam taką nadzieję
juz nic nie powiem i tak za duzo wypeplalam

u mnie własnie zrobilo sie po swietach, bro wyjechal i cisza w domu taka sie zrobila

velika dzieki, ja arganowy mysle do wlosow bo jakos nigdy nie mialm problemow a teraz chyba z prostownica przeginlam za bardzo, a poczytalam i ludzie chwala to moze i jak sprobuje

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

velika a myslisz , ze GoT spojler jon zyje?
Stary 2013-04-01, 17:47   #1240
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Kochane możecie nie spojlerowac ????no błagam.....
Stary 2013-04-01, 17:49   #1241
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość

velika a myslisz , ze GoT spojler jon zyje?
spojler jasne! Jak okaże się, że naprawdę umarł, to obrażam się na całą serię!
Spojlery na biało, jak ktoś nie chce czytać

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 18:04   #1242
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
spojler jasne! Jak okaże się, że naprawdę umarł, to obrażam się na całą serię!
Spojlery na biało, jak ktoś nie chce czytać
spojler tez tak sadzilam, ale jak moj bro zaczal mi mieszac i udowadaniac, ze nie zyje to normalnie lzy w oczach

Opiumalfa, sorry silniejsze ode mnie
Stary 2013-04-01, 18:08   #1243
missmalezji
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny Zaskakujące zakończenie świąt
Przypomnę że z tź jesteśmy 8 lat, 4 lata temu mi się oświadczył. Dziś przyjechał na obiadek jak co roku ii...
Poporsił moich rodziców o moją rękę Dla mnie szampan, dla mamy kwiatek, dla taty pół litra

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 18:10   #1244
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Przypomnę że z tź jesteśmy 8 lat, 4 lata temu mi się oświadczył. Dziś przyjechał na obiadek jak co roku ii...
Poporsił moich rodziców o moją rękę Dla mnie szampan, dla mamy kwiatek, dla taty pół litra
No powiem Ci, że.. zbierałabym szczękę z podłogi.
Wyjaśnił coś, dlaczego go po tylu latach 'naszło'?

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-04-01 o 18:12
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 18:19   #1245
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
No powiem Ci, że.. zbierałabym szczękę z podłogi.
Wyjaśnił coś, dlaczego go po tylu latach 'naszło'?
Hm naszło.. wcześniej nie było potrzeby, a teraz skoro zamierzamy się pobrać, za chwilę rezerwujemy salę, to przyszedł odpowiedni czas Wiedział że chciałam żeby zwrócił się do moich rodziców

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 18:20   #1246
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

My z TŻ już wróciliśmy od mojej babci Fajnie było, wesoło Muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczona
Moja babcia powiedziała TŻ-owi, że jest już dla niej jak trzeci wnuk bardzo to miłe z jej strony
poza mną i bratem miała jeszcze trzech wnuków, ale stało się jak stało i tamta część rodziny się nie odzywa do babci
Z wujem się TŻ też dobrze dogaduje także fajno

No i pogadaliśmy sobie znów ciutkę o weselu naszym

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 18:24   #1247
Waniliova
Zakorzenienie

Witam się w ten drugi, świąteczny, BIAŁY dzień dzisiaj leniuchujemy z TŻ na maksa wczoraj posiedzieliśmy z moimi rodzicami, babcią i dziadkiem TŻ, sympatycznie było a wieczorkiem winko i ojj dawno nie mieliśmy tak wspaniałego wieczorku

Cytat:

Na razie staram się nie myśleć o jutrze
Ojjj, ciężki orzech do zgryzienia puścić źle, ograniczać też niedobrze jak ja bym była w takiej sytuacji to jednak strach by przezwyciężył i bym TŻ na taką wyprawę nie puściła... trzymam kciuki żeby udało Wam się znaleźć jakiś kompromis

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Anka mam nadzieję, że uda Ci się być twardą i nie dasz się zbajerować TŻowi
U mnie związek z pijącym facetem by nie miał szans. Nawet z takim, który sporadycznie się upija. Po prostu nie czułabym się bezpiecznie Chociaż nie mam nic przeciwko, żeby wypił piwo/dwa z kumplami, czy lampkę wina do obiadu. Ale jak przyszedłby do mnie pijany to bym wyrzuciła Wolę nie myśleć jaką awanturę by miał, gdyby na rodzinny obiad przyjechał podpity :/

Kate Noir ja chyba bym ze strachu umierała... Ale jak już rodzinę stworzycie, to może się ograniczy trochę...?
Mam dokładnie tak samo niewyobrażam sobie być z facetem, który nadużywa alkoholu... i to jeszcze przed ślubem... po pewnie byłoby jeszcze gorzej

Cytat:
O kurde, szybki, nie ma co mój zrobił to w tym samym dniu co mi się oświadczył, jak tylko przyszliśmy do domu
Stary 2013-04-01, 18:26   #1248
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Kupuję w sklepie zrób sobie krem Arganowy śmierdzi kocimi sikami, na szczęście krótko Ale lubię jego działanie, buźka jest zawsze po nocy z arganowym gładziutka

miło to czytać. Powodzenia

Czytaj nie będę tu spojlerować, a aż mnie ręka świerzbi
Martin jest absolutnie nieprzewidywalny, nigdy nie wiadomo, kto zginie, spojler na szczęście trzyma Tyriona przy życiu
A najbardziej mi szkoda khala, ale spojler Dany ma dobry gust i następny jej kochanek też będzie mega
czy to jest na bialo????
Stary 2013-04-01, 18:28   #1249
monikkad
Wtajemniczenie

Missmalezji, to no mega Ale fajnie, super gest ) I pewnie zaskoczeni byliście z rodzicami total

Anka1987, przeczytałam co napisałaś i kochana nie podoba mi się to Trzeba wyznaczyć jakieś granice, bo kurcze... Ja wiem, że miłość, samej trudno by mi było ("trudno" - to słowo jest tu zbyt łagodne) podjąć decyzję np. o rozstaniu, ale jeśli tak się sprawy mają i się nie zmienią no to... Chyba nie ma wyjścia. Najgorsze, że napisałaś, że to już nie pierwszy raz. Porozmawiaj z nim, trzymam mocno kciuki, że to coś da. Wierzę w to!

Kate, to prawda, ciężki orzech do zgryzienia. Zawsze się modliłam "Boże, oby mój mąż nie miał niebezpiecznego zawodu/pasji". Pasje mojego to fotografia (głównie przyrodnicza, choć się teraz przerzuca na portrety) i wyprawy rowerowe, więc na szczęście nic groźnego. Ale powiem tak. Kochana, co ma być, będzie i tak. Jakby miało mu się coś stać to może wyjść do sklepu po bułki i zostać potrącony przez samochód. Wiem, jaki mój K. był kiedyś, kiedy czepiałam się, że na wakacjach zamiast się mną zajmować, wyciąga statyw i robi fotki, ale zaakceptowałam to, zrozumiałam, że to jest coś, co daje mu niewyobrażalne szczęście. Teraz kupował sobie nowy obiektyw za 400 zł. Wzięłam stówę z moich oszczędności weselnych i mu dałam. Chcę, by był szczęśliwym człowiekiem. Jak dzisiaj przyjechał z tym swoim nowym obiektywem i robił fotki wszędzie gdzie się da, i widziałam radość na jego twarzy, to sama byłam szczęśliwa. Wiem, że mi jest łatwo mówić, bo to nie jest niebezpieczne (choć ma czasem manię fotografowania piorunów i tego się trochę boję), ale ja bym chyba właśnie myślała takimi kategoriami, że co ma wisieć, nie utonie.

Króliczek, moja babcia też tak powiedziała mojemu TŻ, po naszych zaręczynach

Ja miałam piękne święta dzięki Krzysiowi. Wiadomo, u mnie w domu teraz nie jest za ciekawie, nie dość, że już prawie 2 lata dziadek wymaga opieki 24h na dobę i nie robimy takich świąt jak kiedyś to jeszcze moja mama po operacji stopy kompletnie unieruchomiona. Ale TŻ przyjechał już wczoraj po południu, naprzywoził mi tyle zajączków, że szok, a ja oczywiście miałam dla niego tylko jajko niespodziankę :PP A on mi wszędzie po pokoju prezenciki pochował Kocham go ) Niewyobrażalnie Naprzywoził też mega jedzenia, bo my w domu to tylko sałatkę zrobiliśmy i białą kiełbasę podgrzaliśmy, a K. naprzywoził żarełka od nich z domu, ciasta, jajeczka faszerowane, bigosik i się tak objadamy teraz :PP Jak zwykle dla mnie króluje szarlotka mojego teścia :PP
Jestem też przeszczęśliwa, bo dostałam mega długi list od tej Austriaczki, autorki książki, o której piszę licencjat. Przeczytała te moje dwa rozdziały, mówi, że płakała ze wzruszenia. Napisała mi piękne 4 strony listu i ryczałam jak czytałam. Zadedykuję kobitce moją pracę Magisterkę dedykowałam mamie i dziadkom, doktorat mam zamiar zadedykować mężowi, ale ten licencjat będzie dla autorki książki, na bank

A tak to od jutra szara rzeczywistość, roboty mam mega... Najchętniej zajęłabym się tylko licencjatem, a tu na logopedię trza tyrać no i uczyć się na koło. I inne pierdy robić. Ale damy radę, jakoś tak mam siłę

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-04-01 o 18:37
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 18:29   #1250
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

O kurde, szybki, nie ma co mój zrobił to w tym samym dniu co mi się oświadczył, jak tylko przyszliśmy do domu
Ale wtedy nie planowaliśmy jeszcze ślubu, ustaliliśmy że jak już zdecydujemy się pobrać to wtedy poprosi moich rodziców o rękę

monika, fakt, zaskoczył mnie pierwszy raz sie nie wygadał z niespodzianką
Kochanego masz tż-ta To jest właśnie to - kiedy Twoja druga połowa wie, że ci ciężko i chce ci sprawić radość aby na chwilę zapomnieć o sprawach codziennych.. znaczy że nikt bardziej nie pokocha już jak On )))

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-04-01 o 18:32
Stary 2013-04-01, 18:33   #1251
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wtedy nie planowaliśmy jeszcze ślubu, ustaliliśmy że jak już zdecydujemy się pobrać to wtedy poprosi moich rodziców o rękę

monika, fakt, zaskoczył mnie pierwszy raz sie nie wygadał z niespodzianką
Kochanego masz tż-ta To jest właśnie to - kiedy Twoja druga połowa wie, że ci ciężko i chce ci sprawić radość aby na chwilę zapomnieć o sprawach codziennych.. znaczy że nikt bardziej nie pokocha już jak On )))
A, takie buty

Ja mykam robić jedzonko z TŻ będę chyba jutro, miłego wieczorku wszystkim
Stary 2013-04-01, 18:38   #1252
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Jestem też przeszczęśliwa, bo dostałam mega długi list od tej Austriaczki, autorki książki, o której piszę licencjat.
Ja też robię teraz licencjat, tylko że mój pierwszy. No i na moim Wydziale mamy prezentację tematu, więc nie piszę stricto pracy naukowej, tylko przygotowuję raczej odczyt... Jestem z tego zadowolona, lubię pisać, ale jeszcze bardziej lubię opowiadać

Dziewczynki-fanki GoT, nie spoilujcie Ja już mam za sobą wszystkie dostępne tomy, ale nigdy nie zapomnę tego gniewu, gdy byłam w trakcie czytania i przyszły szwagier "spalił" mi jeden z ulubionych wątków!

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Posiedziałabym z Wami, ale jutro mój kolejny praktyczny egzamin na prawko
Idę sobie powtórzyć jako tako zasady ruchu i odpytywanie na placu... Trzymajcie za mnie jutro kciuki

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 18:42   #1253
moooniaaaa
Zakorzenienie

Nie szkoda Wam nerwów i urody? To tylko film/książka Mój tż też właśnie siedzi i ogląda Grę o Tron ja obejrzałam jeden odcinek i wyłączyłam kompa z ulgą.

Cytat:
To była niespodzianka A rodzice nic nie mówili, że nie przyszedł po oświadczynach?

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

No i pogadaliśmy sobie znów ciutkę o weselu naszym
I jak tam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 18:51   #1254
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie szkoda Wam nerwów i urody? To tylko film/książka Mój tż też właśnie siedzi i ogląda Grę o Tron ja obejrzałam jeden odcinek i wyłączyłam kompa z ulgą.

To była niespodzianka A rodzice nic nie mówili, że nie przyszedł po oświadczynach?

I jak tam
Dziewczyny, ja wtedy miałam 18 lat to co mieli mówić, jak oni wtedy nie chcieli absolutnie słyszeć o ślubie

Stary 2013-04-01, 18:55   #1255
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja wtedy miałam 18 lat to co mieli mówić, jak oni wtedy nie chcieli absolutnie słyszeć o ślubie
Aaa to faktycznie, mogłaby spotkać go odmowa ze strony rodziców
Tak z ciekawości-to po co tż się wtedy oświadczał?
Stary 2013-04-01, 18:58   #1256
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Po to, żebym wiedziała, że chce być moim mężem i już zawsze będziemy razem i dlatego, że mnie bardzo kocha

Stary 2013-04-01, 19:30   #1257
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
a może chcecie mi się złożyć na nich?
Ooo też fajni, ciekawe jakie mają pakiety w ofercie ślubnej

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Głupie pytanie... a Twój po co Ci się oświadczył?

Mój mi też się oświadczył jak miałam 18l, po to żebym wiedziała, że on chce spędzić ze mną resztę życia I rodzice nadal o tym nie wiedzą, oficjalnie będzie jak nas najdzie aby wszystkich powiadomić
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 19:30   #1258
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Idę sobie powtórzyć jako tako zasady ruchu i odpytywanie na placu... Trzymajcie za mnie jutro kciuki
Trzymam mocno!

My w zeszłym roku w Wielkanoc poinformowaliśmy teściów o zaręczynach, a moja mama i dziadkowie dowiedzieli się jakoś bodajże tydzień przed. Pamiętam jak w pierwszym naszym wątku też to przeżywałam i dziewczyny mnie wspierały Do teściów poszliśmy tylko z szampanem, a u mnie to TŻ przyjechał z ciastem, z szampanem i z kwiatami dla mnie, dla mamy i babci. Nie jakieś wielkie bukiety, ja dostałam kilka związanych czerwonych róż, a babcia z mamą po róży. Wszyscy się cieszyli bardzo Chcieli, żebyśmy brali ślub w 2013 :P

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-04-01 o 19:34
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 19:57   #1259
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Kolejny?
No właśnie - jak to teraz jest z tym egzaminem?
Bo mój brat niedawno skończył osiemnastkę, ma za sobą 13 jazd, więc powoli szykuje się do tej teorii...
Ja jak zrobiłam ten egzamin to nie zdałam
A prawko mam już 5 lat

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Głupie pytanie... a Twój po co Ci się oświadczył?

Mój mi też się oświadczył jak miałam 18l, po to żebym wiedziała, że on chce spędzić ze mną resztę życia I rodzice nadal o tym nie wiedzą, oficjalnie będzie jak nas najdzie aby wszystkich powiadomić

Ja myślałam, że zaręczyny to radosna nowina i nie trzeba się z nią czaić. Zwłaszcza przed rodzicami.

Czasami myślę, że już nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć - a jednak, wciąż wiele mnie zaskakuje

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-04-01 o 19:58
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 20:08   #1260
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
I jak tam
Obiecał że nie będzie się denerwował jak ciągle o tym gadam i że oboje będziemy się starać uzbierać, a jeśli nie da rady to chociaż na wrzesień 2014 Noo i całą powrotną drogę, czyli bitą godzinę wysłuchiwał jak nawijam o salach, organiście itd

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości