|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Kylie
Toż to nie można się tylko tym sugerować. Bo wychodzi na to, że ja do końca życia będę sama, bo do mojego znaku zodiaku, to nikt nie pasuje na dłuższą metę (ale coś w tym jest w sumie).
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to juz trzeci Koziorozec, ktory jest moim partnerem i z kazdym mialam problemy. ![]() moze to ze mna jest cos nie tak ![]() nie wymagam wiele, na prawde, tylko zrozumienia i liczenia sie z moim zdaniem, to wszystko
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nadrobiłam ....ufff Jak po świętach?
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
domniemam,że 9%
![]() własnie to jest problem,ciezko mi sie zebrac ![]() mam pustke w głowie i zamęt w sercu i tyle watpliwosci,że przytłacza mnie to strasznie... Jutro postaram sie tak ogolnie napisac co i jak
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy farba Wellaton 12/0 lub 12/1 rozjaśni dobrze odrost w kolorze mysiego ciemnego blondu?
Chciałabym mieć platynowe włosy ale nie chcę używać rozjaśniacza ani wody 12 % bo parę lat temu w taki sposób zniszczyłam włosy, miałam do pasa, musiałam ściąć do brody bo wszystko się wykruszyło i spaliło a odrost nigdy nie łapał na platynowo. Ostatnio użyłam farby Londa 01 oryginalna woda to 12 % farba ma odcień niebieski, czytałam że służy do dekoloryzacji i w takim celu jej użyłam bo miałam pofarbowane wcześniej na miodowy blond. Użyłam szamponu fioletowego i płukanki ale nic się nie ochłodziło. |
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są dziewczyny, którym oczywiście pasuje, musiałabyś po prostu sprawdzić na swoich włosach... albo wypróbuj mocniejszą Palette. Również Alfaparfy są dość mocno rozjaśniające |
|
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
Miałam na myśli to że odrosty dawniej robiłam rozjaśniaczem z Joanny i płukałam płukanką i miałam platynowe, ale się przepaliły, farbami nie uzyskiwałam platyny na odroście.
Myślę nad tym Wellatonem, dziewczyny bardzo go chwalą, tylko moje włosy są już chyba zmordowane farbowaniem albo używałam niewłaściwych bo nie wszędzie farba łapie. Używałam Londy w różnych odcieniach, kolor wychodził z wierzchu taki jak na opakowaniu, a jak włosy związałam w kitkę to niestety rudości, szarości, miodek, dosłownie wszystkie kolory jakby farba nie chciała się trzymać. A po dekoloryzacji Londą od spodu nie złapało za dobrze i jest rudo. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Czytałam o Alfaparf i tak myślę żeby spróbować. Najpierw spróbuję Wellatonem na paru pasemkach, jeśli wyjdzie żółto lub rudo to zostanie ten Alfaparf, albo po prostu platyna bez rozjaśniacza nie jest dla mnie
|
|
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj to na pewno chwilowy kryzys... głowka do góry kochana!
chociaż ja z facetemi Koziorożcami też mam niemiłe wspomnienia
|
#2833 |
|
Przyczajenie
|
garniery maja 9 na pewno
Jeszcze raz ja ![]() Wiem, ze farba farby nie rozjasni,wiec uzylam rozjasniacza i jezeli teraz uzyje farby, to cos da? czy sobie wlosy popale? Tak chodzic nie moge ![]() Ten odcien musi byc chociaz ton jasniejszy, chlodny, bo teraz sie odcina... spinac musze
|
|
|
|
#2834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mój też Koziorożec i czasami mam ochotę go rozszarpać przez tę jego upartość ale tak naprawdę jest kochany i w domu wszystko zrobi, więc nie wszystkie Koziorożce są takie złe
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak mnie wkurza to na maksiora ![]() hej nie spałam do 3 nie wiem co mi było, nie śpię dobrze od zmiany czasu
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Kurcze mnie znów jakieś choróbsko bierze ;/ gardłoo to mnie tak napieprza, że masakra..... a wczoraj wieczorem miałam 37,5 to chyba od tej pogody i od stresów ![]() w ogóle brak mi jakiejkolwiek energii- wrócę z pracy i idę do łóżka chyba
|
#2837 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) i wiekszosc to natury.Cytat:
Cytat:
nigdy nie robilam takiego wymazu... przegroda chyba krzywa- od zawsze problem z katarem i zapaleniem ucha, teraz jak od lat juz zapal ucha nie mialam to mam zatoki co rusz ![]() ojej.... juz nam pisz co on nabroil ![]() Cytat:
no charakterki to macie rozne o wow Cytat:
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie a co się stało?
![]() Dziewczyny od rana nie działał mi wizaż ![]() Też kiedyś spotykałam się z Koziorożcem i kompletne niedopasowanie Nie wiem, co pasuje do mojego znaku: dogaduję się z bykami, bliźniakami i pannami
|
#2839 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie Blondyneczki
![]() Mi też wizaż nie działał od rana ![]() xXxKYLIExXx piękny kolor Wyżal się nam, a będzie ci troszkę lepiej.Bunny dostałaś gdzieś te wkładki żelowe do butów? |
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po Świętach!
Strasznie mi przykro Kylie że nie dogadujesz się z TZ, tylko niestety bardziej nic nie pomożemy dopóki się bidulko nie wygadasz trzymaj się ciepło, piękne masz włoski po tej c10ja zaraz do pracy zmykam
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Bunny, coś sobie wybiorę z Palette albo L'Oreala, jakoś te odcienie najbardziej mi podchodzą
ale mam jeszcze z miesiąc na wybór, więc nie mam stresu ![]() Wizaż może i mi działał, ale muli do tej pory |
|
|
|
#2842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie po 2 tygodniach juz byla tragedia, bardzo szybko wysechł Wiec trzymam sie jak narazie tuszy z Maybelline bo one mi tak na 1,5-2 miesiace spokojnie starczaja wiec kosztowo wychodzi tak samo.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, nie łam sie, moze jeszcze sie poukłada ![]() Pięknie Ja dzisiaj chciałam robic,a le nie wiem czy sie nie wstrzymac 2-3 dni bo mam @ A juz nie pamietam czy mi wychodzilo cos nie tak czy nie No i wlasnie, w koncu przyszla @, tylko wiecie co? Jakos tak dziwnie smutno mi sie przez chwile zrobiło wtf?! |
|||
|
|
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Tyle znaków zodiaku a tu same Koziorożce
Cytat:
Według horoskopów do mnie najlepiej pasuje Waga, Strzelec, Baran, za to Koziorożec w ogóle a ja z właśnie z Koziorożcem jestem od 4,5 roku i na razie jakoś ze sobą wytrzymujemy chociaż dzisiaj miałam mu ochotę głowę ukręcić ale już mi przeszło ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Czeko czyżbyś miała nadzieje, że @ nie przyjdzie? ![]() Kitka jak z tym Twoim telefonem? Czytałam na blogu, że masz już dość i rozważasz powrót do iPhona. Aż taki beznadziejny ten Android? Ja na razie mam tel. z Windowsem ale nie za bardzo mi odpowiada i myślałam, żeby wziąć coś z Androidem, rozważałam Samsunga Galaxy Ace II. Teraz już sama nie wiem co robić
|
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam chyba problem, bo wczoraj robiłam włosy i lipa. Nie wyszło to, co chcę. Nastawiłam się na piękny, jasny, neutralny blond, ewentualnie z delikatnym złotym połyskiem, a farba prawie nie rozjaśniła włosów. Wcześniej farbowałam mieszanką cece 10 i 10.23 w celu ochłodzenia, bo robiłam ciemniejsze blondy złote (zaczynałam od 7.3)
Kładłam Vitality's nr 1000, woda ok. 10,5% Mieszanka 1:3, wyszła strasznie rzadka i nie chciała się rozpuścić, więc dodałam trochę odżywki, żeby zagęścić. Dlatego nie było na 12%. Trzymałam mieszankę godzinę z duszą na ramieniu, że mi wypali włosy. Ostatnio obcięłam dużo i się stresowałam, że znów będę musiała ciąć. Włosom nic nie jest natomiast ja przeżyłam największe fryzjerskie rozczarowanie od początku mojej koloryzacji pro w domu. Dodaję załącznik, zdjęcie jest trochę przekłamane. Nie ma tego jasnego na środku - to od światła, bo zdjęcie spod okna, wszystko jest mniej więcej jak te na dole i przy odrostach. Jestem zdeterminowana i naprawdę nie odpuszczę, zeszłam z prawie czarnego to chce "mój" blond ![]() Powiedzcie, czy jeżeli położę alfę 11.2, ew. 11.02 albo słynną już mieszankę bunny 11.2 + 11.11 to będzie lepiej? Rozjaśni mi jeszcze? Ochłodzi? Sama już nie wiem, co mam zrobić, żeby spełnić marzenie o pięknym, neutralnym jasnym blondzie. Alfa chyba rozjaśnia mocno, prawda? Bardzo wysusza Wam włosy? |
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeko napisałam do Sony i mi napisali obszernego maila co zrobić - poradzili abym przywróciła ustawienia fabryczne lub kliknęła w "napraw system" i problem aparatu powinien się rozwiązać. Chyba jest lepiej, musiałabym sprawdzić przerzucając fotki na kompa
no i sam system śmiga aż miło ![]() i do wcześniejszego Androida nie mogę się cofnąć, musiałabym robić to na własną rękę, tracąc przy tym gwarancję na telefon, więc o kant tyłka to. Jak znowu nie będzie mi pasował to na urodziny sobie sprawię iPhone'a, w końcu nie co dziennie kończy się ĆWIERĆ wieku, nie ![]() Laski, myślę nad farbą średni blond, która wersja Palette jest najlepsza? Deluxe? http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...o-linii.html#5 Natural http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...o-linii.html#6 Czy Intensive? http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...o-linii.html#9 tak mi się wydaje, że ten z Intensive wpada troszkę w chłodny odcień, ale może mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
tzn. ten kto najpierw miał Androida jest za Androidem, kto iPhone zwykle wraca do iPhone ![]() mnie on się bardziej podobał, bardzo intuicyjny, mam wrażenie, że lepiej dopracowany |
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie te telefony to wszystkie na jedno kopyto
, ale ja zawsze wszystko szybko rozpracuje i później szybko się nudze. Mnie w ogóle nie otwierała się strona wizażu. Kolor mi bardzo zzolkl :gry: nie wiem juz czym robić
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
a zresztą, machnę L'Oreal Excellence 7 i tyle
no to ustalone
|
|
|
|
#2848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo i bucikow nie kupilam to po co mi wkladki Cytat:
Cytat:
|
|
#2849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak Android, jeszcze muszę przemyśleć jaki telefon, najbardziej myślę o tym Ace ale tyle jest tych telefonów, że tak naprawdę to już nic nie wiem Kitka, jeśli o farbę chodzi to według mnie kolor z Natural, wydaje mi się, że najbardziej by Ci pasował wygląda najchłodniej.
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Ta zmiana czasu mnie dobiła
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Nadrobiłam ....ufff

nie wiem co mi było, nie śpię dobrze od zmiany czasu

) i wiekszosc to natury.
natura pewnie wyjdzie mi żółta i co bezpieczniej jest mi kłaść - naturę czy beż?
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak Android, jeszcze muszę przemyśleć jaki telefon, najbardziej myślę o tym Ace ale tyle jest tych telefonów, że tak naprawdę to już nic nie wiem