Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-01, 20:50   #4231
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
komentarze u p.olimpii:

MrOlimpia18 33 min. temu
ja mam 25 mama 44 a babcia 65 a aluś 5
no jak juz tak piszemy to tato 44 i mąż 31

zosia samosia 28 min. temu
czyli rodzenie dzieci w wieku nastu lat u was rodzinne....
Odpowiedz ·

MrOlimpia18 23 min. temu
tak właśnie taki był sens tego filmu
Odpowiedz · w odpowiedzi do: zosia samosia

Olimpia przynajmniej odpisuje bez ciśnień i sie nie oburza jak RGP

a co do wieku to w szoku byłam jak zobaczyłam jej rodziców, nawet na te 44 nie wyglądają

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
bez komentarza
ccooo nie podobają Ci się tańce babci Tereni?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 20:51   #4232
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drzazga11 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=SPINuGkjWBg nie wiem czemu,ale jakoś mnie zniesmaczył ten filmik... to już chyba nie jest normalne żeby pokazywać AŻ TYLE prywatności-co myślicie? dla mnie przegięcie.
no komentarze w sumie głównie:
Cytat:
No moim zdaniem- jak ktoś chce się AŻ tak bardzo dzielić z innymi to ok. Nikt nikogo nie zmusza by to oglądać

No ale mamę i babcię ma młode
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 20:56   #4233
mary_poppins
sissy that walk

Ile by ktoś nie pokazywał w filmikach, to o komentarze na temat wieku rodzenia dzieci raczej się nie prosi Poza tym nie wiem co tam o wieku nastoletnim, ma młodą rodzinę, ale średnia zostania mamą wypada na 20 rok życia, więc bez przesady.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 20:56   #4234
Selfish Girl
Life is a drink ...

Ona urodziła w wieku 19 lat - wydaje mi się, że taki wiek to nie jest taki tragiczny co innego gdyby urodziła w wieku 15 lat. W tym roku mam 24 lata i w sumie ja 'świadomie' nie wiem czy zdecyduje się na dziecko a teraz nawet zazdroszcze koleżankom w moim wieku które mają już 5 letnie i wyżej dzieci....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 21:10   #4235
punk_lady
Raczkowanie

Dziwna sprawa z tymi jej rzęsami, bo jak ma jeszcze nie pomalowane, to wyglądają normalnie, a potem już jak doklejone. Może przykleja pojedyncze rzęsy, albo kępki, ale coś tu jest nie tak.
Stary 2013-04-01, 21:13   #4236
muahh
Przyczajenie

Olimpia tańczaca do discopolo, babcia spolszczająca angielskie nazwy i dziadek w kalesonach. Nie, nie zrozumiem tej laski.
muahh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 21:14   #4237
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ona urodziła w wieku 19 lat - wydaje mi się, że taki wiek to nie jest taki tragiczny co innego gdyby urodziła w wieku 15 lat. W tym roku mam 24 lata i w sumie ja 'świadomie' nie wiem czy zdecyduje się na dziecko a teraz nawet zazdroszcze koleżankom w moim wieku które mają już 5 letnie i wyżej dzieci....
Ja nie zazdroszczę- bo wiem ile to zmartwień, stresu, czasu, pieniędzy, opieki absorbuje. Coś kosztem czegoś. Wiadomo- dzieci wielkie szczęście itp. ale zabierają pewną cześć życia- jest sie już za kogoś odpowiedzialnym przez te naście lat, nie rzucę pracy z dnia na dzień, nie pojadę autostopem na jakiś wyjazd, nie zabukuje spontanicznie sobie biletu za 5zł na wycieczkę bo jest dziecko i muszę o nie dbać i myśleć.
Moja babcia urodziła w wieku 33 lat, moja mama w 27. I ja pewnie po 30tce również. Moja babcia zawsze powtarza- nie ma sie do czego spieszyć.
Prawda jest taka, że młode matki (takie 18-23) to wpadki albo bardzo mocny instynkt macierzyński przysłaniający resztę lub brak planów na życie (czyt. brak pracy, marzeń). Ale w życiu nie przyszłoby mi chamskie komentowanie w takie sposób czy "karcenie" kogoś kto wpadł czy ogólnie został rodzicem bardzo młodo. Bo to że ktos ma taki czy inny plan na życie, inny od mojego, nie czyni mnie lepszą od tej osoby, ani tego młodego rodzica gorszym od na przykład kobiety, matki 30-letniej. Bycie dobrym rodzicem nie zależy od wieku (nie mówię o skrajnościach). Są dzieci szczęśliwe z wpadek 19-latków i dzieci nieszczęśliwe, planowane i wyczekiwane po 30-tce.

Nie wiem..niektórzy są tak wścibscy, że sie nie zdziwię jak ktoś kiedys zada pytanie Mr. Olimpia18 jak wpadła, czy stosowała jakąś antykoncepcję. Naprawdę, nie zdziwię się.
Stary 2013-04-01, 21:15   #4238
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
zosia samosia 28 min. temu
a co miała zrobić, usunąć dziecko bo miała 19 lat ? Każdemu mogło się przytrafić, nie mówiąc o tym że niektóre młode osoby mają już fach w ręku i dobrze zarabiają. Masakra jacy ludzie potrafią być

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 21:16   #4239
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa z tymi jej rzęsami, bo jak ma jeszcze nie pomalowane, to wyglądają normalnie, a potem już jak doklejone. Może przykleja pojedyncze rzęsy, albo kępki, ale coś tu jest nie tak.
Mam tak samo, niepomalowane są NIEWIDOCZNE! a jak nałoże dwie warstwy to wyglądają jak sztuczne, bo ogólnie są dość długie, ale bardzo jasne
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 21:17   #4240
punk_lady
Raczkowanie

Cytat:
No same zobaczcie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled.jpg (52,5 KB, 419 załadowań)
Stary 2013-04-01, 21:24   #4241
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ja nie zazdroszczę- bo wiem ile to zmartwień, stresu, czasu, pieniędzy, opieki absorbuje. Coś kosztem czegoś. Wiadomo- dzieci wielkie szczęście itp. ale zabierają pewną cześć życia- jest sie już za kogoś odpowiedzialnym przez te naście lat, nie rzucę pracy z dnia na dzień, nie pojadę autostopem na jakiś wyjazd, nie zabukuje spontanicznie sobie biletu za 5zł na wycieczkę bo jest dziecko i muszę o nie dbać i myśleć.
Jestem 4-krotną ciocią więc wiem jak dziecko zmienia życie po prostu zazdroszcze im, że rozdział ciąża, poród, pieluchy mają już za sobą gdzie ten dopiero daleko przede mną jak .. może i w ogóle mnie to nie czeka...
Stary 2013-04-01, 21:33   #4242
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
No same zobaczcie:
nieraz malowała 'na żywo' nic nie dokleja, ma jasne delikatne rzęsy które potem maluje 2 razy tuszem, dlatego jest taki efekt. przy jednej warstwie jest dość naturalnie.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 21:37   #4243
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest U mnie podobnie w otoczeniu...

Cytat:
Napisane przez muahh Pokaż wiadomość
Olimpia tańczaca do discopolo, babcia spolszczająca angielskie nazwy i dziadek w kalesonach. Nie, nie zrozumiem tej laski.
A mi się ten filmik spodobał Dla mnie Olimpia jest bardzo ciepłą i naturalną osobą. Nie udaje wielkiej divy. To prosta dziewczyna o wielkim sercu - taki mam jej obraz w głowie.

Wiem, że czasami ma chamskie komentarze, czy inne akcje, ale każdy jest człowiekiem i ma słabsze chwile.

Fajnie, że pokazała rodzinę i nie wstydzi się ich, ani nic. Pozytywnie to odbieram
Stary 2013-04-01, 21:39   #4244
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Jestem 4-krotną ciocią więc wiem jak dziecko zmienia życie po prostu zazdroszcze im, że rozdział ciąża, poród, pieluchy mają już za sobą gdzie ten dopiero daleko przede mną jak .. może i w ogóle mnie to nie czeka...

Nie wiem czy rozdział ciąża, poród, pieluchy, smoczki, kuki i kaszki jest najgorszy i wymagający. Dopiero nastolatki dają popalić i potrafią ostro narozrabiać. Takiego 4 latka to do babci można zawieźć, a 15-latka do wyjazdu do babci nie zmusisz a trochę strach oddać mu dom na 2 tygodnie czy wysłać córkę na imprezowy turnus do Hiszpanii czy Bułgarii bo jeszcze wróci z "basenową" ciążą.
Stary 2013-04-01, 21:48   #4245
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Nie wiem czy rozdział ciąża, poród, pieluchy, smoczki, kuki i kaszki jest najgorszy i wymagający.
Z tego co ja doświadczyłam po moich bratankach i siostrzeńcu to dla mnie ten okres byłby najgorszy. Dziecko płacze - Ty nie wiesz jak mu dogodzić a pielucha wymienione, dziecko po karmieniu... Nie powie Ci czy ma zimno, czy co chce... a mnie płacz małego dziecka po prostu paraliżuje....

Jako nastolatka przyznam, że byłam 'trudna' ale mimo tego moi rodzice nie mieli takich dylematów czy na wyjazd zostawić mnie samą w domu. Zresztą ja też mam starsze rodzeństwo więc też było inaczej.
Stary 2013-04-01, 21:51   #4246
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Coś w tym jest U mnie podobnie w otoczeniu...

A mi się ten filmik spodobał Dla mnie Olimpia jest bardzo ciepłą i naturalną osobą. Nie udaje wielkiej divy. To prosta dziewczyna o wielkim sercu - taki mam jej obraz w głowie.

Wiem, że czasami ma chamskie komentarze, czy inne akcje, ale każdy jest człowiekiem i ma słabsze chwile.

Fajnie, że pokazała rodzinę i nie wstydzi się ich, ani nic. Pozytywnie to odbieram
Mam takie samo zdanie, filmik mi się podobał Fajnego ma męża ;D
Stary 2013-04-01, 22:02   #4247
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
bez komentarza
może trochę źle to ujęłam,nie tyle zniesmaczyło co właśnie chodzi o to ze pewnie wiele komentarzy będzie nieprzyjemnych... np. ja mimo,że nie nagrywam ani nic to jeśli nawet to nie pokazałabym swojej rodziny bo i po co? chyba warto oddzielać światek YT od realnego
jakoś mi to nie gra i tyle,byłam ciekawa Waszego zdania
drzazga11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:10   #4248
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy rozdział ciąża, poród, pieluchy, smoczki, kuki i kaszki jest najgorszy i wymagający. Dopiero nastolatki dają popalić i potrafią ostro narozrabiać. Takiego 4 latka to do babci można zawieźć, a 15-latka do wyjazdu do babci nie zmusisz a trochę strach oddać mu dom na 2 tygodnie czy wysłać córkę na imprezowy turnus do Hiszpanii czy Bułgarii bo jeszcze wróci z "basenową" ciążą.
Rozdział ciąża, pieluchy kupki i zupki jest fatalny- brak snu oraz ciągła uwaga skupiona na dzieciach. Taki 5-6 latek już się chwilę pobawi sam, 3 latek niestety nie. A nastolatki sa fajne i nie wszystkie przechodza bunt na ostro.

Pan Olimpia wcześnie została mamą, ale niektórzy przesadzają z krytyką ma 25 lat jest mamą jednego cudownego synka i są razem szczęśliwi.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-04-01 o 22:12
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:28   #4249
lilly_rose
Raczkowanie

Cytat:
Moja babcia urodziła w wieku 33 lat, moja mama w 27. I ja pewnie po 30tce również. Moja babcia zawsze powtarza- nie ma sie do czego spieszyć.
Prawda jest taka, że młode matki (takie 18-23) to wpadki albo bardzo mocny instynkt macierzyński przysłaniający resztę lub brak planów na życie (czyt. brak pracy, marzeń). Ale w życiu nie przyszłoby mi chamskie komentowanie w takie sposób czy "karcenie" kogoś kto wpadł czy ogólnie został rodzicem bardzo młodo. Bo to że ktos ma taki czy inny plan na życie, inny od mojego, nie czyni mnie lepszą od tej osoby, ani tego młodego rodzica gorszym od na przykład kobiety, matki 30-letniej. Bycie dobrym rodzicem nie zależy od wieku (nie mówię o skrajnościach). Są dzieci szczęśliwe z wpadek 19-latków i dzieci nieszczęśliwe, planowane i wyczekiwane po 30-tce.

Nie wiem..niektórzy są tak wścibscy, że sie nie zdziwię jak ktoś kiedys zada pytanie Mr. Olimpia18 jak wpadła, czy stosowała jakąś antykoncepcję. Naprawdę, nie zdziwię się.
Dziecko to zawsze zmartwienia, stres, czas, pieniędze itd bez względu na to czy rodzi się je mając 20 czy 30 lat. Niektórym się chyba wydaje, że 30latkowie to jakieś stare pryki, które siedzą w ciepłych kapciach na bujanych fotelach więc dzieci nie będą im "przeszkadzać". Poza tym w PL 85% dzieci rodzi się z wpadki bez względu na wiek rodziców.

Edytowane przez lilly_rose
Czas edycji: 2013-04-01 o 22:31
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:28   #4250
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Rozdział ciąża, pieluchy kupki i zupki jest fatalny- brak snu oraz ciągła uwaga skupiona na dzieciach. Taki 5-6 latek już się chwilę pobawi sam, 3 latek niestety nie. A nastolatki sa fajne i nie wszystkie przechodza bunt na ostro.

Pan Olimpia wcześnie została mamą, ale niektórzy przesadzają z krytyką ma 25 lat jest mamą jednego cudownego synka i są razem szczęśliwi.
Mnie nie chodziło o bunt, ale taki 3 czy 5- latek nikogo nie pobije, nie upije się gdzieś na imprezie ani nie potrzebuje nowych super hiper extra spodni/bluzy/butów/deskorolki/komórki/kursu hiszpańskiego w Barcelonie/wyjazdu z przyjaciółmi do Zakopca. Nie chodzi o bunt bo są różne dzieci, różne charaktery jak i rodzice. Ale nawet w najlepszych rodzinach zdarzają sie dziwne sytuacje, a z wiekiem potrzeby dziecka rosną, jak i pomysły mogą być nieobliczalne.

No waśnie..ta krytyka MrOlimpia jest taka jakby co najmniej miała już 4 dzieci i co 1,5 roku wyskakiwałby z niej nowy bobas...
Stary 2013-04-01, 22:43   #4251
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Soft blanket jest przeboski

ja kupiłam za 4.50zł , wrzucam kawałeczek do kominka i zapach jest intensywny
potwierdzam i jeszcze pink sands
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:46   #4252
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Dziecko to zawsze zmartwienia, stres, czas, pieniędze itd bez względu na to czy rodzi się je mając 20 czy 30 lat. Niektórym się chyba wydaje, że 30latkowie to jakieś stare pryki, które siedzą w ciepłych kapciach na bujanych fotelach więc dzieci nie będą im "przeszkadzać". Poza tym w PL 85% dzieci rodzi się z wpadki bez względu na wiek rodziców.
oczwiście, że dziecko to zawsze zmartwienia, stres... niezależnie od wieku rodzącej
tyle, że jak juz sie zostanie rodzicem to jest sie nim do końca życia, a przynajmniej przez najbliższe 20 lat trzeba być odpowiedzialnym. Dlatego raczej ciężko widzę rzucenie pracy przez ojca dziecka czy np. przeprowadzki- emigracje w jakieś ciekawe miejsce etc. bo jest dziecko i trzeba dac poczucie bezpieczeństwa i być w miarę ustabilizowanym. Jak już się zostaje matką/ ojcem to pewnych rzeczy sie nie cofnie, zawsze trzeba pomyśleć o dziecku.

Tak, w PL dużo dzieci jest z wpadek, jakos po środki antykoncepcyjne ludziom pod górkę czy co a na Słowacji, w Czechach każda klinika aborcyjna ma linię inf po polsku bo mają stąd najwiecej klientek.
Stary 2013-04-01, 22:47   #4253
Rossonera
Rozeznanie

Jak mąż Olimpii przedstawiał kobiety siedzące na kanapie i powiedział "teściowa", to mi szczena opadła... Niesamowicie młodo wygląda, babcia zresztą też młodo na swój wiek. Dobre geny krążą w jej rodzinie
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:51   #4254
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, coś w tym jest, jak komuś się przytrafi ciąża, to nie ma takich dylematów, a jak ktoś świadomie planuje zajście w ciążę, to często to się wiecznie przekłada na lepsze czasy. Podobno nigdy nie ma dobrego wieku na dziecko. Ja też widzę po sobie i moim TŻ, najpierw myśleliśmy, że optymalny wiek na dziecko u mnie to będzie 27 lat, teraz przeciągnęło się to do 30+ lub wcale. Jak dobrze, że jeszcze duuużo czasu minie, zanim stanę przed takim momentem w życiu jak dziecko
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 22:54   #4255
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Może i wcześnie została mamą, ale warunków życia może jej pozazdrościć niejedna mama. Ma wspierającego męża, mieszkają na swoim, zdaje się,że ona nie pracuje, więc może swoją uwagę poświęcić całkowicie dziecku. Oczywiście nie wydaje mi się, żebym chciała się z nią zamienić i być w ciąży w tym momencie (mam 19 lat), ale uważam że ona jest po prostu szczęśliwa.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 23:08   #4256
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie, filmik mi się podobał Fajnego ma męża ;D
Mnie się też filmik spodobał. Mąż rzeczywiście fajny. A rodzice wyglądają na góra trzydzieści parę lat o_O.
Ogólnie sympatyczny film i nie czaję złośliwych komentarzy co do tradycji rodzinnych w zakresie rodzenia dzieci około 20 - tki. Toć 20 lat to nie 15, jeśli ktoś ma chęć i warunki, to o co cho? Zresztą, jak się patrzy po mamie Pana Olimpii, to wczesne macierzyństwo może służyć.
Stary 2013-04-01, 23:09   #4257
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Może i wcześnie została mamą, ale warunków życia może jej pozazdrościć niejedna mama. Ma wspierającego męża, mieszkają na swoim, zdaje się,że ona nie pracuje, więc może swoją uwagę poświęcić całkowicie dziecku. Oczywiście nie wydaje mi się, żebym chciała się z nią zamienić i być w ciąży w tym momencie (mam 19 lat), ale uważam że ona jest po prostu szczęśliwa.
Przecież Pan Olimpia normalnie pracuje

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 23:11   #4258
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
W jakimś filmiku mówiła że nie pracuje, bo zajmuje się synem. Chyba że coś mi się uroiło albo sytuacja uległa zmianie
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 23:14   #4259
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Heh, coś w tym jest, jak komuś się przytrafi ciąża, to nie ma takich dylematów, a jak ktoś świadomie planuje zajście w ciążę, to często to się wiecznie przekłada na lepsze czasy. Podobno nigdy nie ma dobrego wieku na dziecko. Ja też widzę po sobie i moim TŻ, najpierw myśleliśmy, że optymalny wiek na dziecko u mnie to będzie 27 lat, teraz przeciągnęło się to do 30+ lub wcale. Jak dobrze, że jeszcze duuużo czasu minie, zanim stanę przed takim momentem w życiu jak dziecko
lepsze czasy... mogą nigdy nie nadejść a wiek dobry na dziecko- wtedy kiedy ktoś jest w stanie temu podołać psychicznie i fizycznie oraz ekonomicznie. I może to byc i 19- latka jak i 35-latka.

Swoją drogą w moim wieku duża czesc koleżanek ( z liceum, podstawówka) ma już dziecko, jedne nawet 2, sporo dziewczyn po ślubie. Mój facet (28, Portugalczyk) nie zna żadnej dziewczyny w ciąży, nawet z tych ciut starszych roczników (zna jedną 27-latkę, ze wsi z interioru, która teraz jest w ciąży). Tam dziecko to tylko po 30-tce. A sytuacja ekonomiczna pomimo kryzysu i tak dużo lepsza niz wielu moich koleżanek w Polsce- tamci mają swoje mieszkania, nawet domy, samochody, jest oczywiście kryzys, brak pracy ale sa oszczędnosci pozwalające przeżyć w bardzo dobrych warunkach przez najbliższe 10 lat. Tam chyba wszystkie dziewczyny <25 lat usuwają ciąże. Oczywiście jest to bezpłatne i legalne, zarówno aborcja farmakologiczna jak i mechaniczna. Rozumiem różnice kulturowe, ale wszystkie moje koleżanki wpadły (te, które mają już dzieci- żadna z nich nei planowała)- i się zastanawiam- czy nam dają tak trefne kondomy, dziewczyny nie pilnują sie przy braniu tabletek i zapomina sie im czy stosują metodę stosunek przerywany a tam ludzie ogarniają ideę antykoncepcji? czy po prostu rzeczywiście w PT nie ma młodocianych matek bo wszystkie usuwają niechciane ciąże.
Stary 2013-04-01, 23:15   #4260
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Tak, pracują z mamą w sklepie.

Fajnie, że dziewczyna jest szczera, nie robi ze swojego życia jakiejś tajemnicy, a jednocześnie obnażając swoje prywatne życie nie podnieca się tym na zasadzie ''Hej, patrzcie jaki mój mąż to przystojniak, a mama młoda laska''
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości