|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
![]() a co do wieku to w szoku byłam jak zobaczyłam jej rodziców, nawet na te 44 nie wyglądają ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ccooo nie podobają Ci się tańce babci Tereni?
|
|
|
|
|
#4232 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ale mamę i babcię ma młode |
||
|
|
|
#4233 | |
|
sissy that walk
|
Ile by ktoś nie pokazywał w filmikach, to o komentarze na temat wieku rodzenia dzieci raczej się nie prosi
Poza tym nie wiem co tam o wieku nastoletnim, ma młodą rodzinę, ale średnia zostania mamą wypada na 20 rok życia, więc bez przesady.
|
|
|
#4234 |
|
Life is a drink ...
|
Ona urodziła w wieku 19 lat - wydaje mi się, że taki wiek to nie jest taki tragiczny co innego gdyby urodziła w wieku 15 lat. W tym roku mam 24 lata i w sumie ja 'świadomie' nie wiem czy zdecyduje się na dziecko a teraz nawet zazdroszcze koleżankom w moim wieku które mają już 5 letnie i wyżej dzieci....
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
Dziwna sprawa z tymi jej rzęsami, bo jak ma jeszcze nie pomalowane, to wyglądają normalnie, a potem już jak doklejone. Może przykleja pojedyncze rzęsy, albo kępki, ale coś tu jest nie tak.
|
#4236 |
|
Przyczajenie
|
Olimpia tańczaca do discopolo, babcia spolszczająca angielskie nazwy i dziadek w kalesonach. Nie, nie zrozumiem tej laski.
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja babcia urodziła w wieku 33 lat, moja mama w 27. I ja pewnie po 30tce również. Moja babcia zawsze powtarza- nie ma sie do czego spieszyć. Prawda jest taka, że młode matki (takie 18-23) to wpadki albo bardzo mocny instynkt macierzyński przysłaniający resztę lub brak planów na życie (czyt. brak pracy, marzeń). Ale w życiu nie przyszłoby mi chamskie komentowanie w takie sposób czy "karcenie" kogoś kto wpadł czy ogólnie został rodzicem bardzo młodo. Bo to że ktos ma taki czy inny plan na życie, inny od mojego, nie czyni mnie lepszą od tej osoby, ani tego młodego rodzica gorszym od na przykład kobiety, matki 30-letniej. Bycie dobrym rodzicem nie zależy od wieku (nie mówię o skrajnościach). Są dzieci szczęśliwe z wpadek 19-latków i dzieci nieszczęśliwe, planowane i wyczekiwane po 30-tce. Nie wiem..niektórzy są tak wścibscy, że sie nie zdziwię jak ktoś kiedys zada pytanie Mr. Olimpia18 jak wpadła, czy stosowała jakąś antykoncepcję. Naprawdę, nie zdziwię się. |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Konto usunięte
|
Mam tak samo, niepomalowane są NIEWIDOCZNE! a jak nałoże dwie warstwy to wyglądają jak sztuczne, bo ogólnie są dość długie, ale bardzo jasne
|
|
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
No same zobaczcie:
|
#4241 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie Olimpia jest bardzo ciepłą i naturalną osobą. Nie udaje wielkiej divy. To prosta dziewczyna o wielkim sercu - taki mam jej obraz w głowie.Wiem, że czasami ma chamskie komentarze, czy inne akcje, ale każdy jest człowiekiem i ma słabsze chwile. Fajnie, że pokazała rodzinę i nie wstydzi się ich, ani nic. Pozytywnie to odbieram
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy rozdział ciąża, poród, pieluchy, smoczki, kuki i kaszki jest najgorszy i wymagający. Dopiero nastolatki dają popalić i potrafią ostro narozrabiać. Takiego 4 latka to do babci można zawieźć, a 15-latka do wyjazdu do babci nie zmusisz a trochę strach oddać mu dom na 2 tygodnie czy wysłać córkę na imprezowy turnus do Hiszpanii czy Bułgarii bo jeszcze wróci z "basenową" ciążą. |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Jako nastolatka przyznam, że byłam 'trudna' ale mimo tego moi rodzice nie mieli takich dylematów czy na wyjazd zostawić mnie samą w domu. Zresztą ja też mam starsze rodzeństwo więc też było inaczej.
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnego ma męża ;D
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
może trochę źle to ujęłam,nie tyle zniesmaczyło co właśnie chodzi o to ze pewnie wiele komentarzy będzie nieprzyjemnych... np. ja mimo,że nie nagrywam ani nic to jeśli nawet to nie pokazałabym swojej rodziny bo i po co? chyba warto oddzielać światek YT od realnego
jakoś mi to nie gra i tyle,byłam ciekawa Waszego zdania
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan Olimpia wcześnie została mamą, ale niektórzy przesadzają z krytyką ma 25 lat jest mamą jednego cudownego synka i są razem szczęśliwi. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-04-01 o 22:12 |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez lilly_rose Czas edycji: 2013-04-01 o 22:31 |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No waśnie..ta krytyka MrOlimpia jest taka jakby co najmniej miała już 4 dzieci i co 1,5 roku wyskakiwałby z niej nowy bobas...
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tyle, że jak juz sie zostanie rodzicem to jest sie nim do końca życia, a przynajmniej przez najbliższe 20 lat trzeba być odpowiedzialnym. Dlatego raczej ciężko widzę rzucenie pracy przez ojca dziecka czy np. przeprowadzki- emigracje w jakieś ciekawe miejsce etc. bo jest dziecko i trzeba dac poczucie bezpieczeństwa i być w miarę ustabilizowanym. Jak już się zostaje matką/ ojcem to pewnych rzeczy sie nie cofnie, zawsze trzeba pomyśleć o dziecku. Tak, w PL dużo dzieci jest z wpadek, jakos po środki antykoncepcyjne ludziom pod górkę czy co |
|
|
|
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
Jak mąż Olimpii przedstawiał kobiety siedzące na kanapie i powiedział "teściowa", to mi szczena opadła... Niesamowicie młodo wygląda, babcia zresztą też młodo na swój wiek. Dobre geny krążą w jej rodzinie
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Mnie się też filmik spodobał. Mąż rzeczywiście fajny
. A rodzice wyglądają na góra trzydzieści parę lat o_O. Ogólnie sympatyczny film i nie czaję złośliwych komentarzy co do tradycji rodzinnych w zakresie rodzenia dzieci około 20 - tki. Toć 20 lat to nie 15, jeśli ktoś ma chęć i warunki, to o co cho? Zresztą, jak się patrzy po mamie Pana Olimpii, to wczesne macierzyństwo może służyć .
|
|
#4257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wiek dobry na dziecko- wtedy kiedy ktoś jest w stanie temu podołać psychicznie i fizycznie oraz ekonomicznie. I może to byc i 19- latka jak i 35-latka.Swoją drogą w moim wieku duża czesc koleżanek ( z liceum, podstawówka) ma już dziecko, jedne nawet 2, sporo dziewczyn po ślubie. Mój facet (28, Portugalczyk) nie zna żadnej dziewczyny w ciąży, nawet z tych ciut starszych roczników (zna jedną 27-latkę, ze wsi z interioru, która teraz jest w ciąży). Tam dziecko to tylko po 30-tce. A sytuacja ekonomiczna pomimo kryzysu i tak dużo lepsza niz wielu moich koleżanek w Polsce- tamci mają swoje mieszkania, nawet domy, samochody, jest oczywiście kryzys, brak pracy ale sa oszczędnosci pozwalające przeżyć w bardzo dobrych warunkach przez najbliższe 10 lat. Tam chyba wszystkie dziewczyny <25 lat usuwają ciąże. Oczywiście jest to bezpłatne i legalne, zarówno aborcja farmakologiczna jak i mechaniczna. Rozumiem różnice kulturowe, ale wszystkie moje koleżanki wpadły (te, które mają już dzieci- żadna z nich nei planowała)- i się zastanawiam- czy nam dają tak trefne kondomy, dziewczyny nie pilnują sie przy braniu tabletek i zapomina sie im czy stosują metodę stosunek przerywany a tam ludzie ogarniają ideę antykoncepcji? czy po prostu rzeczywiście w PT nie ma młodocianych matek bo wszystkie usuwają niechciane ciąże. |
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, pracują z mamą w sklepie.
Fajnie, że dziewczyna jest szczera, nie robi ze swojego życia jakiejś tajemnicy, a jednocześnie obnażając swoje prywatne życie nie podnieca się tym na zasadzie ''Hej, patrzcie jaki mój mąż to przystojniak, a mama młoda laska''
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

a aluś 5 

Poza tym nie wiem co tam o wieku nastoletnim, ma młodą rodzinę, ale średnia zostania mamą wypada na 20 rok życia, więc bez przesady.

13.03.2008
nic nie dokleja, ma jasne delikatne rzęsy które potem maluje 2 razy tuszem, dlatego jest taki efekt. przy jednej warstwie jest dość naturalnie.