|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
|
|
#3272 |
|
Pani Mizantrop
|
Daję taki ogólny obraz
![]() To miła dziewczyna, owszem, ale jak widać nie ma co na nią liczyć. Szkoda tylko, że mój TŻ stracił ponad półtorej godziny na wycieczkę do centrum i czekanie na nią przez prawie 40 min
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chyba zostaję w domu, bo nie mamy się gdzie podziać ze znajomymi
|
|
#3274 |
|
Pani Mizantrop
|
Nie ma pewnie żadnej knajpki, która by była otwarta, co?
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie chyba nie..
w ogóle mam taki świąteczny brzuch, pobyt w domu mi wcale nie służy ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- I teraz nie wiem co robic, bo się ozywilam, przygotowalam psychicznie ze wychodzę i nie wiem czy się ogarnąć i jechac na imieniny do wujka czy zostac i wlączyć jakis film i sączyć kawę
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ona ma przyjść, to pisze smsa jak już jest pod drzwiami albo w ogóle nie uprzedza o swojej wizycie tylko dzwoni z tekstem: "no otwórz bo juz jestem pod drzwiami"
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-04-01 o 17:32 |
|
|
|
|
#3277 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja już w 100licy. Miałam zostać jeszcze kilkanaście dni u rodziców, ale mam szpital w tym tygodniu
Wszystko okazało się tak nagle...
|
|
|
|
#3278 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka
i zaraz po świetach ![]() u mamy dzis bylam, potem do tesciow, miło bylo, muzyka znow super z radia plus ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() no skubie, malo je, ale okej na razie, widac, ze juz staruszka sie zrobila... Cytat:
najlepiej juz po sterylce, widze, ze ta jedna ma ![]() chyba, ze sama potem bedziesz dawala na zabieg
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałyście w czwartek Kuchenne rewolucje?
Były w Hrubieszowie
|
#3280 | |
|
|
Cytat:
Szkoda, że nie mogłam zostać u rodziców, ale wreszcie dostrzeżono moją sytuację i czekam na wizytę tylko 6 dni a nie rok
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam dziewczyny? Ja zdecydowanie mogę powiedzieć, że czuję się przejedzona, nie wiem dlaczego, ale teraz jakoś tak to dopiero poczułam. Idę robić biedronkową mięte. Przeglądam gumtree w poszukiwaniu pokoju, ale bida z nędzą, mam nadzieje, ze to przez święta i potem coś ruszy, bo jak nie to lipa.
Oglądałam, moja była współlokatorka z Hrubka pochodzi i moja chrzestna.
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dom kultury rzeczywiście mamy Co do Gesllerowej to nie dziwie sie ze się wkurzyła. W ogóle nie dostosowali się do jej wskazówek. Mogli przecież powiedzieć, że pomysł z pierogami nie przejdzie bo tutaj wszyscy wolą fas-foody.... A te pierogi rzeczywiście były okropne - wyglądały jak z mrożonego ciasta. A mielony w hamburgerze to przesada Wcześniej przed Magistratem była tam restauracja Coultura i mieli najlepszą pizze w mieście. Potem połączyli ją z naleśnikarnią i przeniesli w inne miejsce. Pizza podrożała i zepsuła się w smaku Ale ten Magistrat to przegięcie. Nie chodze tam ale ludzie mówią ze na jedzenie czeka się ok. 30 minut a podają i tak zimne... Moja znajoma zamówiła zapiekankę i dostała nie dosć ze za jakies 40 minut to jeszcze zimną i spaloną Pewnie niedługo i tak to zamkną---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z tego co mi się wydaje, to Hrubek nie jest aż taki duży i główny zarobek dla nich to właśnie fast food, bo nie wierze, że ludzie tak często chodzą do restauracji, żeby knajpa mogła się utrzymać jeśli by się dostosowała do tych zmian.
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3289 |
|
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Słoneczka
|
|
|
|
#3291 | |||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę innego zwierzaka, niż wziętego ze schroniska albo z ulicy. Za dużo jest niechcianych i niekochanych futrzaków, żebym sobie kupowała nowego w sklepie czy u hodowcy, serce mi pęka jak pomyślę o tych wszystkich biednych kotkach i pieskach wyrzuconych na ulicę, najchętniej bym je wszystkie przygarnęła
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej..jak szybko te święta zleciały. Od jutra powrót do rutyny i (diety mam nadzieję
)Tak, wszystko smakowało, moje starania zostały docenione
|
|
|
|
#3293 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Miałam wcześniej się położyć, ale zaczęłam najpierw rysować, a potem pisać recenzje do wrzucenia na bloga i nawet nie wiem, jak to minęły dwie godziny ![]() Miłego wtorku
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rysujesz? Tak sobie, co Ci przyjdzie do głowy czy coś konkretnego? Ja mam plan na serię ..szkiców statków, takich pirackich np, nawet papier kupiłam ładniejszy ale ciągle czasu brak. Mam sypialnię w takich klimatach marynistycznych to sobie te statki wymyśliłam
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ale Ty chyba jesteś bardziej profesjonalistką, skoro robisz plany na całą serię, musisz się kiedyś koniecznie pochwalić swoimi rysunkami
|
|
#3296 |
|
Pani Mizantrop
|
A, i jeszcze miałam zapytać co ćwiczysz? Ja uwielbiam pilates, ale brak mi systematyczności i chętnie potańczyłabym zumbę, ale też jakoś nie mogę się za to zabrać
Potrzebuję motywacyjnego kopa w
|
#3297 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie wciąż leży kupa śniegu, ale chociaż pojawiło się słonko Kasztanka, jak ty rysujesz! Ja to prostej kreski nie potrafię narysować, haha
|
|
|
|
#3298 | |
|
Moderator
|
Tak i myślałąm o Tobie oglądając
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Ja się czuję jak beczka po tych świętach. Niby się za wiele nie jadło, ot podziubało się każdego po łyżce, ale takie to wszystko dla mnie inne niż jadam na co dzień. Cukier mi wywaliło w kosmos, cała niedzielę zdychałam, zasypiałam na siedząco. A potem w poniedziałek zdychałam na potwórny ból brzucha. Alleluja że już po świętach, o. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- agniesiaa, dużo zdrówka życzę kasztanka, pisz bloga pisz, będę Ci na niego włazić ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Czy tylko ja mam problem z wizażem? Rano był ciągle niedostępny, a teraz sama się strona wkółko odświeża i zatrzymywac muszę ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- No dobra, bloguś kasztanki roztwarty. Zaraz sobie pogrzebię ![]() Ale tak widze że ostatni wpis to recenzja filmów.. My wczoraj dwa filmy obejrzeliśmy, Obławę (średnio mnie urzekł ale znośny) i Pokłosie, który mnie wręcz rozwalił i nie mogę się otrząsnąc do dziś. Super, kontrowersyjny, zapada w pamięć ![]() Co z tym durnym wizażem
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-02 o 12:03 |
|
|
|
|
#3299 |
|
Pani Mizantrop
|
Znowu coś z wizażem nie tak, posty się nie chcą cytować i nowych postów też nie pokazuje :/ Za to u góry wyświetla mi się 128 tysięcy buszujących wizażanek, jakiś błąd znowu
Obraziłam się na Biedroneczkę w Ząbkach, bo nie ma koło niej cash4you i pojechałam dzisiaj do Lidla na tydzień włoski, kupiłam dwa słoiczki suszonych pomidorów (po 3,99 są), dwa sosy w słoikach (jeden z ricottą a drugi z bakłażanem ), kilogramowy makaron farfalle, pączuszka (chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się, że pączek z kartonu z podpisem "pączek z nadzieniem truskawkowym" faktycznie był truskawkowy W sumie nawet nie brałam żadnych słodyczy poza tym pączkiem i pięcioma czekoladami do wypieków
|
#3300 |
|
Pani Mizantrop
|
Znowu coś z wizażem nie tak, posty się nie chcą cytować i nowych postów też nie pokazuje :/ Za to u góry wyświetla mi się 128 tysięcy buszujących wizażanek, jakiś błąd znowu
Obraziłam się na Biedroneczkę w Ząbkach, bo nie ma koło niej cash4you i pojechałam dzisiaj do Lidla na tydzień włoski, kupiłam dwa słoiczki suszonych pomidorów (po 3,99 są), dwa sosy w słoikach (jeden z ricottą a drugi z bakłażanem ), kilogramowy makaron farfalle, pączuszka (chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się, że pączek z kartonu z podpisem "pączek z nadzieniem truskawkowym" faktycznie był truskawkowy W sumie nawet nie brałam żadnych słodyczy poza tym pączkiem i pięcioma czekoladami do wypieków
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Wszystko okazało się tak nagle...

Wcześniej przed Magistratem była tam restauracja Coultura i mieli najlepszą pizze w mieście. Potem połączyli ją z naleśnikarnią i przeniesli w inne miejsce. Pizza podrożała i zepsuła się w smaku
Moja znajoma zamówiła zapiekankę i dostała nie dosć ze za jakies 40 minut to jeszcze zimną i spaloną

)
), kilogramowy makaron farfalle, pączuszka (chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się, że pączek z kartonu z podpisem "pączek z nadzieniem truskawkowym" faktycznie był truskawkowy