Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 16:35   #4111
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
tez tak macie ja mam od czasu do czasu po lewej stronie brzucha na dole takie ukucia jakbym miala kolke i nie wiem o co chodzi a wizyte mam w pn;(
teraz np nie mam raz mi przecgodzi i tak wraca
Mnie od wczoraj non stop boli, ale tyle się stresuję, że wcale się nie dziwię

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 16:36   #4112
daohar
Raczkowanie

Cytat:
tez tak macie ja mam od czasu do czasu po lewej stronie brzucha na dole takie ukucia jakbym miala kolke i nie wiem o co chodzi a wizyte mam w pn;(
Ja tak czasami mam, lekarz powiedział, że możliwe, że to przez zaparcia i jak zaczełam sobie z problemem radzić to faktycznie mam rzadziej

Ślub 17.11.2012
Zuzia

tydzień:
16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40
daohar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 16:40   #4113
t_89
Zakorzenienie

ehhhhhhhhhh zobaczymy na razie mi przeszlo.
Juz normalnie nie moge tej zimy, mam 20n kwietnia slub i jak bedzie taka ciapa to sie zastrzelle. Jakos nie moge sie zmobilizowac jakos wszystko mama, ale nie dpciera do mnie ze to za 3 tyg.

Dzisiaj kupilam majtki i ponczochy jeszcze kilka drobiazgow i chyba bedzie wszytsko.
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 16:53   #4114
misia332
Zakorzenienie

matallewar nikt nie będzie miał Cię dość, żal się ile wlezie. A z kasą tak jak mówisz, jeśli Cię oszukali, to idź na L4, w końcu stów to nie mało.

t_89 mówisz 20 ślub, mój brat 27 i nie wiem czy oni nie są w czarnej d****. Ale my z mamą się do tego nie mieszamy, po prostu jego narzeczona wszystko sama, a z tego co wiem, to nie mają jeszcze wódki, mój brat nie ma garnituru, koszuli i butów. Zaproszeń jeszcze wszystkich nie rozdali.

Mi to znów bulgocze tak w brzuchu, chyba też coś w jelitach. Na szczęście z zaparciami coraz lepiej sobie radzę.

A tak szczerze Wam powiem, że jestem nie do życia.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 16:59   #4115
shure
Zadomowienie

a ja mam wrazenie ze mi chyba jakas tetnica wyrosla w brzuchu bo jak leze na plecech to mi brzuch pulsuje

I musze przyznac ze wczoraj Tz mnie zszokowal. Chyba wlaczyl mu sie instynkt. Lezymy na lozku a on nagle ucho do brzucha i cos zaczyna gadac... ja takie oczy O.o a ten nawija jak szalony.
Ze mlody ma nie odwalac ze musi byc grzeczny bo tata teskni za niektorymi rzeczami ...wiadomo o co chodzi
ze ma mi nie dawac tak popalic jak ostatnio itp.
Stwierdzam ze to bylo zaskakujace i mile

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-04-02 o 17:05
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:01   #4116
ewacia85
Wtajemniczenie

Witam się i ja W końcu udało mi sie zalogować na wizażu
Ja stanęłam na wadze po obiedzie i się przeraziłam , ale faktem jest że całe święta brzuch miałam jak balon ...mimo ze specjalnie sie nie obzerałam;/ zaparcia widocznie zrobiły swoje. Jutro do pracy i zamierzam się wziąć za siebie i zacząć jeść tak żeby radzić sobie z zaparciami
Matal bidulo ty Głowa do góry
Ja mam dziś kiepski dzień ...siedzę smutna i płakać mi się chce Wczorajszy dzień taki sam
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:02   #4117
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
a ja mam wrazenie ze mi chyba jakas tetnica wyrosla w brzuchu bo jak leze na plecech to mi brzuch pulsuje
też tak mam i TŻ ostatnio mówi, patrz, a ja taka zdziwiona "co?", a on, że dziecko widać, myślałam, że się posikam ze śmiechu. Powiedziałam mu, że nasz 4 cm robocop wali mnie po brzuchu swoją małą łapką.

Stary 2013-04-02, 17:04   #4118
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja chcę czarny wózek, także nie musiałabym czekać na płeć a model już też raczej wybrany- mutsy evo
Też chciałam ale mnie skutecznie zniechęcili w sklepach . W lecie to ponoć komora jak się nagrzewa
Ale śliczne są klasyka.

Cytat:
Napisane przez daohar Pokaż wiadomość
witam po świętach!
swoje się objadłam
mam do Was pytanie, macie może doświadczenia z kolagenem naturalnym? Bo kiedyś się o nim naczytałam trochę odstraszyła mnie cena, ale będąc u rodziców na święta mama dała mi do testowania własnie na rozstępy na piersiach oby pomogło...trzeba walczyć puki są świeże
Ja mam żel i balsam z kolagenu. U mamy podkradam balsam i to całe platinum. Nie wiem jak efekty bo się dopiero przekonuję, ale znajdź sobie jakiegoś menagera znajomego to będziesz miała taniej. Ja mam wszystko o wiele taniej bo moja mama w tym jest. I za te ceny to już jakoś łatwiej czlowekowi
Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
to
Ty chyba mojego nie widzialas :P

ja mialam zielone zylki widoczne zawsze a teraz to wygladam jak jakies zombie normalnie
ja swoj kolczyki wyjelam jak sie tylko dowiedzialam ze jestem w ciazy i nie sadze zeby sie dziurka nie zarosla juz
Może ty masz duży, ale wiele z nas ma dopiero takie małe/niewielkie one oczywiście też są brzuaszkami, ale wypatrywanymi przy lustrach z codzienną skrupulatnością i inni mogą to mylić ze wzdęciami , sadełkiem itp ja bym się nie złościła.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Może wcześniej nie wpatrywałaś się w swój brzuch

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:04   #4119
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Witajcie po świętach....
Kiepsko się dziś czuję, rano ból brzucha (jak na okres.....) ale na szczęście bez plamienia. Ból głowy to już prawie mnie nie opuszcza.... Wstałam, zjaadłam śniadanie, chwilę posiedziałam i wróciłam spać i dopiero sie obudziłam. Masakra.... Jutro mam wizytę u nowego lekarza, to może coś podpowie, bo ja już się martwię. Przepraszam ze bez nadrabiania, ale nie mam sił...
Też mam takie bóle brzucha jak okresowe i to głównie z rana do tego niestety takie brudzenie :/ ale jak wezmę nospę to przechodzi. Spróbuj! Ja jutro się dowiem o przyczynę, bo też mam wizytę.
Mnie też ostatnio codziennie boli głowa :/ Już się cieszyłam, że mdłości przeszły, a zaczęły się bóle głowy. Tyle dobrze, że mogę przeleżeć całe dnie, więc nie jest to uciążliwe.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czym wam tez allegro nie dziala? no ja nie wiem co sie z tymi serwisami dzieje
Ja przed południem miałam problem z zalogowaniem się do konta. Podobnie z wizażem nie mogłam cytować nic :/ chyba już naprawili awarie, bo hula ok.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
http://cudownaplaneta.pl/pl/jane-rid...uganvilia.html

zakochalam sie w tym kolorze! ja go chceeee
Śliczny. Ja mam wizaż w tym kolorze

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam się poświątecznie. Byłam dzisiaj na wizycie. Z dobrych wiadomości jest bardzo mało prawdopodobne, że mięśniak będzie zagrażał ciąży. Jest cały czas tych samych rozmiarów co przed ciążą. No i w końcu mogę odstawić duphaston Lekarz powiedział, że macica ładnie się powiększa, a dzidziuś zdrowo się chowa, serduszko bije 156 uderzeń na minutę.
Super wiadomość tylko z tej radości nie zapomnij się oszczędzać

Cytat:
no ja 19 on 25 wlasciwie mu juz leci teraz.
Tylko ze on ma inne podejscie do zycia niz ja on taki stateczny , chce zone dwojke dzieci dom spokojny itp
a ja ... nie lubie planowac wszystko jakos bedzie , przeciwniczka slubow .
Jakos sie tak dobralismy z reszta ja zawsze mieszkalam w miescie, blokowisku a on dom za miastem ogrod lasy itp.
Jaka młodziutka mamusia. Wiek 19 lat to chyba najlepszy rok w moim zyciu Wtedy poznałam męża, zakochałam się, zdałam maturę, schudłam 8kg zaczęłam studia, nowe znajomości, imprezy.... Fajne czasy Ani mi w głowie były pieluchy, obiadki, ustatkowanie się itp. no way

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ciągle czuję okropne drganie w dole brzucha, nie mam pojęcia co to. Jutro lekarz i już mam złe przeczucia.
Może to jelita.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Przyszłam się dalej żalić. Powiedzcie, jak będziecie miały dość, to sobie pójdę
Miałam tak totalnie beznadziejny dzień, że szkoda mi słów. Najpierw okazało się, że fotelik jest zamknięty w aucie teściowej, do której klucze tż ma w kieszeni, a on... w pracy. Więc dzwoniłam do mojego taty, bo on miałm drugi fotelik i jechał tu przez całe miasto, żebym mogła w ogóle wyjść z domu
Potem młody nie chciał zostać w klubie, bo nie było jego narzeczonej. Ale jakoś został. Nalatałam się na tych zakupach jak głupia, w sumie nic nie kupiłam poza jedzeniem. Może i lepiej, bo i tak nie mam kasy, tyle, że nie mam już w czym chodzić, bo nie mam już spodni, które by mnie nie cisnęły w brzuch
Potem wyszło z tą wypłatą, wyobraźcie sobie, że babka powiedziała, że o takiej kwocie pierwszy raz słyszy, że ona ma 500 zł brutto mniej wpisane więc czekam na odpowiedź szefa o co kaman, bo na inną kwotę się umawialiśmy I OBIECUJĘ, ŻE JEŚLI TO NIE POMYŁKA, TYLKO ZWYCZAJNIE MNIE OSZUKALI, TO IDĘ DO GINA PO L4 I TYLE MNIE WIDZIELI!!
Skończywszy na powrocie z młodym z KM. Otóż Edward rzucił się na ziemię jęcząc (witaj buncie dwulatka, jak się masz ) i nie chcąc iść. Więc ja mówię, tłumaczę, proszę: wstań. Nie działa. Krzyczę. Nie działa. Wtem jakiś miły pan do mnie: "Tak Pani nauczyła, to teraz Pani ma". Myślałam, że wyjdę z siebie....
A teraz siedzę i brzuch mnie boli, czuję każdy nerw w moim ciele i szukam mojego wewnętrznego ZEN. ZEN GDZIE JESTEŚ??
No to Cię załatwili w pracy nie fajnie :/ Wyjaśnij to koniecznie. Jak Cię wykiwali to jasne, że idź na L4 bez skrupułów. Zaoszczędzisz na klubie malucha i dojazdach do pracy.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:09   #4120
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
też tak mam i TŻ ostatnio mówi, patrz, a ja taka zdziwiona "co?", a on, że dziecko widać, myślałam, że się posikam ze śmiechu. Powiedziałam mu, że nasz 4 cm robocop wali mnie po brzuchu swoją małą łapką.
tylko ze na ruchy to za wczesnie u mnie ...: niewiem co to moze byc

[*]
Stary 2013-04-02, 17:10   #4121
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się poświątecznie I zaczynam nadrabiać

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:11   #4122
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Też mam takie bóle brzucha jak okresowe i to głównie z rana do tego niestety takie brudzenie :/ ale jak wezmę nospę to przechodzi. Spróbuj! Ja jutro się dowiem o przyczynę, bo też mam wizytę.
Mnie też ostatnio codziennie boli głowa :/ Już się cieszyłam, że mdłości przeszły, a zaczęły się bóle głowy. Tyle dobrze, że mogę przeleżeć całe dnie, więc nie jest to uciążliwe.

Ja przed południem miałam problem z zalogowaniem się do konta. Podobnie z wizażem nie mogłam cytować nic :/ chyba już naprawili awarie, bo hula ok.

Śliczny. Ja mam wizaż w tym kolorze

Super wiadomość tylko z tej radości nie zapomnij się oszczędzać

Jaka młodziutka mamusia. Wiek 19 lat to chyba najlepszy rok w moim zyciu Wtedy poznałam męża, zakochałam się, zdałam maturę, schudłam 8kg zaczęłam studia, nowe znajomości, imprezy.... Fajne czasy Ani mi w głowie były pieluchy, obiadki, ustatkowanie się itp. no way

Może to jelita.

No to Cię załatwili w pracy nie fajnie :/ Wyjaśnij to koniecznie. Jak Cię wykiwali to jasne, że idź na L4 bez skrupułów. Zaoszczędzisz na klubie malucha i dojazdach do pracy.

Mi tez nie do konca bylo w glowie ale co poradzic jak sie faceta chcialo na dziecko zlapac;p czlowiek zdesperowany hahaha

[*]
Stary 2013-04-02, 17:12   #4123
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Witam się i ja W końcu udało mi sie zalogować na wizażu
Ja stanęłam na wadze po obiedzie i się przeraziłam , ale faktem jest że całe święta brzuch miałam jak balon ...mimo ze specjalnie sie nie obzerałam;/ zaparcia widocznie zrobiły swoje. Jutro do pracy i zamierzam się wziąć za siebie i zacząć jeść tak żeby radzić sobie z zaparciami
Matal bidulo ty Głowa do góry
Ja mam dziś kiepski dzień ...siedzę smutna i płakać mi się chce Wczorajszy dzień taki sam
Opróżnisz jelita to brzuch się skurczy i waga pokaże prawdę Dużo pij wody mineralnej i jedz produkty z dużą zawartością błonnika - warzywa i pieczywo pełnoziarniste. Żadnych słodyczy, białego pszennego chleba, makaronów, ryżu! taka dieta to klucz do sukcesu Ja tak jem i działa no oprócz słodyczy
Stary 2013-04-02, 17:14   #4124
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma jeszcze, bo mam tylko 3 propozycje tytułów
mam nadzieję, że znowu osoby spoza forum nie będą się wcinać w głosowanie
Cytat:
tez tak mam ale to zaparcia jak dziewczyny piszą

kupiłam duphaston i falvit mama i 60zł nie moje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:15   #4125
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie też kochana

Stary 2013-04-02, 17:16   #4126
brooter
Raczkowanie

Witam rowniez poświątecznie!
próbowałam odezwać sie do Was rano ale niestety wizaz wariował
my dzis juz mnostwo przyziemnych spraw do zalatwiania.. ale tez rano nas odwiedzil listonosz z paczka, a tam buteleczki z AVENTU, z linka ktore podrzucila nam kiedys Leden sa suuuper!
i od razu tak jakos przyjemniej mi sie zrobilo.. i tak powazniej

co do wozka to dla mnie tez narazie czarna magia chociaz najbardziej w oko wpadly mi XLandery i Hartany- no i u nas za wozek bedzie placil moj przyszly tesciu jednej wnuczce zafundowal to i obiecal drugiej.. a moi rodzice znow, zafunduja nam mebelki z VOXu.. takze bedzie git

Cytat:

I musze przyznac ze wczoraj Tz mnie zszokowal. Chyba wlaczyl mu sie instynkt. Lezymy na lozku a on nagle ucho do brzucha i cos zaczyna gadac... ja takie oczy O.o a ten nawija jak szalony.
Ze mlody ma nie odwalac ze musi byc grzeczny bo tata teskni za niektorymi rzeczami ...wiadomo o co chodzi
ze ma mi nie dawac tak popalic jak ostatnio itp.
Stwierdzam ze to bylo zaskakujace i mile
heheheh moj TŻ tak robi od początku.. ale co on tam czasami gada to na normalnie nie moge, ale jest przy tym taki slodki i rozczulający, że ho ho.. a ostatnio nawet sluchawki na brzucho zakładal

Cytat:
tez mialam takie cos ale z prawej strony... i faktycznie zauwazylam, ze to sa jednak sprawy jelitowe..

trzymam kciuki za Wszystkie z Was, ktore maja te glupie plamienia i bóle.. na pewno bedzie tylko lepiej!!!
brooter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:16   #4127
nephelim89
Rozeznanie

Witam dziewczyny,
W końcu udało mi się zalogować od świtu dokucza mi cholerny ból jakby nerki i za cholerę nie wiem co zrobić czekam aż Tż wróci z pracy to może zadecydujemy co dalej. Biorę się za nadrabianie wątku
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:16   #4128
t_89
Zakorzenienie

kaska dzieki za wyjansienie moze i tak nie wiem aaaaaaaaaa
ale i tak znosze dobrze ciaze nie wymiotowalam no raz i nie jest ze mna jakos tragicznie tylko chce mi sie spac.
A moim faworytem na wozek jest jane rider reverse
piekne sa na tej stronie co ktos dodall powyzej paletaa...
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:18   #4129
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tez nie do konca bylo w glowie ale co poradzic jak sie faceta chcialo na dziecko zlapac;p czlowiek zdesperowany hahaha
Hehehe no chyba :P Moja siostra też urodziła w tym wieku syneczka i to chyba był cud, bo jej mąż ma jakieś problemy z... no i pewnie więcej dzieci nie będą mieć. Już 9 lat są małżeństwem Ciężko jej było na początku, ale musiała się odnaleźć w roli matki i udało się
Stary 2013-04-02, 17:18   #4130
katee86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
jak bez pompowanych kół to faktycznie dziwne... no właśnie ja się zastanawiam czy jednak nie lepiej z pompowanych zrezygnować, mieszkamy w końcu w mieście.
niektórzy to już potwornie ściemniają na tym allegro. piszą, że wózek waży 7,9kg, a jak się wczyta człowiek to się okazuje, że sam stelaż. nie wyobrażam sobie jak to będzie, jak ja zejdę i wciągnę ten wózek z dzieckiem z takiego 4p.

kurcze wczytuje się w te farby naturalne i muszę o to zapytać gin, bo bez farbowania do września to chyba z torbą na głowie będę musiała chodzic

taka jeszcze znalazlam http://www.colorsoin.pl/
chyba jest tansza od tamtej
Farbowałam ta farbą włosy przed ciążą, ale nie byłam zadowolona. Z kolorem nie trafiłam.

Cytat:
No i mi się też navington cadet podoba Najbardziej jak na razie.
Mi też, ale branie pod uwage tylko wyglądu to nie jest najlepszy pomysł.

Cytat:
Ja może w sobotę wpiszę

W sumie to sama nie wiem

Też wygram, na pewno. Po prostu muszę zacząć grać

Ja miałam zielony wózek i nie zauważyłam czegoś takiego

Przyszłam się dalej żalić. Powiedzcie, jak będziecie miały dość, to sobie pójdę
Miałam tak totalnie beznadziejny dzień, że szkoda mi słów. Najpierw okazało się, że fotelik jest zamknięty w aucie teściowej, do której klucze tż ma w kieszeni, a on... w pracy. Więc dzwoniłam do mojego taty, bo on miałm drugi fotelik i jechał tu przez całe miasto, żebym mogła w ogóle wyjść z domu
Potem młody nie chciał zostać w klubie, bo nie było jego narzeczonej. Ale jakoś został. Nalatałam się na tych zakupach jak głupia, w sumie nic nie kupiłam poza jedzeniem. Może i lepiej, bo i tak nie mam kasy, tyle, że nie mam już w czym chodzić, bo nie mam już spodni, które by mnie nie cisnęły w brzuch
Potem wyszło z tą wypłatą, wyobraźcie sobie, że babka powiedziała, że o takiej kwocie pierwszy raz słyszy, że ona ma 500 zł brutto mniej wpisane więc czekam na odpowiedź szefa o co kaman, bo na inną kwotę się umawialiśmy I OBIECUJĘ, ŻE JEŚLI TO NIE POMYŁKA, TYLKO ZWYCZAJNIE MNIE OSZUKALI, TO IDĘ DO GINA PO L4 I TYLE MNIE WIDZIELI!!
Skończywszy na powrocie z młodym z KM. Otóż Edward rzucił się na ziemię jęcząc (witaj buncie dwulatka, jak się masz ) i nie chcąc iść. Więc ja mówię, tłumaczę, proszę: wstań. Nie działa. Krzyczę. Nie działa. Wtem jakiś miły pan do mnie: "Tak Pani nauczyła, to teraz Pani ma". Myślałam, że wyjdę z siebie....
A teraz siedzę i brzuch mnie boli, czuję każdy nerw w moim ciele i szukam mojego wewnętrznego ZEN. ZEN GDZIE JESTEŚ??

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

A w ogóle przypominam o tytułach dla kolejnej części wątku, bo im dłużej wisi ankieta, tym więcej osób może zagłosować
Matal, ja miałam w życiu taką sytuację jak zmieniałam robotę, że byłam umówiona że dostaję kwotę X na umowie, a jak zobaczyłam umowę to było X-700 zl . Myślałam, że z krzesła spadnę, ale podpisałam bo za późno było już odkręcać powrót do poprzedniego miejsca. Także popieram myśl z L4 i trzymam kciuki że to tylko pomyłka.

Cytat:
ehhhhhhhhhh zobaczymy na razie mi przeszlo.
Juz normalnie nie moge tej zimy, mam 20n kwietnia slub i jak bedzie taka ciapa to sie zastrzelle. Jakos nie moge sie zmobilizowac jakos wszystko mama, ale nie dpciera do mnie ze to za 3 tyg.

Dzisiaj kupilam majtki i ponczochy jeszcze kilka drobiazgow i chyba bedzie wszytsko.
Ja jestem świadkową tydz później i nie wiem jak wytrzymam w kosciele i na weselu. Młoda się uparła, że tylko ja moge być, a w razie w to na sam koniec znjadzie zastępstwo. Dziwne, ja nie chciałabym mieć ciężarnej świadkowej bo przecież mogą się zdarzyć nieprzewidziane sytuacje. Zobaczymy, co ma być to będzie.

Poza tym witam obżarta po Świętach, teraz urlopuje do 12.04 więc będę częstym gościem na forum
katee86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:22   #4131
shure
Zadomowienie

Cytat:
No u mnie też kochana
Boze on mnie poprostu zjada od srodka znow 1 kg mniej

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Hehehe no chyba :P Moja siostra też urodziła w tym wieku syneczka i to chyba był cud, bo jej mąż ma jakieś problemy z... no i pewnie więcej dzieci nie będą mieć. Już 9 lat są małżeństwem Ciężko jej było na początku, ale musiała się odnaleźć w roli matki i udało się
ostatnio przyznalam mu sie ... ze to nie to ze chcialam miec dziecko tylko jego stwierdzil ze albo bylam taka zdesperowana ze na to poszlam;p albo zakochana coz pokrzyzowalam jego plany o romantycznych zareczynach w wakacje na plazy ehh..

[*]
Stary 2013-04-02, 17:23   #4132
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam duphaston i falvit mama i 60zł nie moje
Też łykam taki zestaw codziennie. Za Dupka zapłaciłam 35 zł :/ Nie wiedziałam, że to takie drogie, ale jak ma pomóc to trudno. Falvit mama kupiłam w aptece internetowej sporo taniej za największe opakowanie. Przerzuciłam się z Prenatalu na Falvit i czuje się o wiele lepiej po nim, albo to zbieg okoliczności wraz z wkroczeniem w II tr.
Stary 2013-04-02, 17:25   #4133
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję, że znowu osoby spoza forum nie będą się wcinać w głosowanie
lepsze 3 tematy rymowane niż 10 bo znowu trudno będzie się zdecydować i zostanie klasyczny
Stary 2013-04-02, 17:26   #4134
shure
Zadomowienie

ja za duphaston placilam ok 12-13 zl tylko ze byl na recepcie

i podobno niewiem czy to prawda... ale dup. zostal wycofany ze stanow i tych rejonow bo podobno ma negatywny wplyw na plodnosc chlopcow... ale jaka prawda to niewiem czytalam gdzies o tym artykul.
I w szpitalu slyszlalam ze nie powinno sie go brac przez cala ciaze tylko do ktoregos tam tyg bo potem juz nie jest potrzebny tak samo jak kw. foliowy

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-04-02 o 17:28
Stary 2013-04-02, 17:27   #4135
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
No na te ruchy, które widać na brzuchu to już w ogóle trzeba poczekać.
Nie wiem też czy przypadkiem te zupełnie pierwsze to nawet przez kogoś kto dotyka nie są średnio wyczuwalne.

A brzuch pulsuje co zrobić czasami irytujące jak człowiek czeka na ruchy i to zaburza

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 17:30   #4136
ewacia85
Wtajemniczenie

jejku ale wam zazdraszczam z tymi urlopami w pracy ja też chcem!!!!
cotynato moja dzidzia już daje czadu od wielkiego czwartku a tż niepocieszony bo jeszcze tego nie wyczuwa
Stary 2013-04-02, 17:31   #4137
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
lepsze 3 tematy rymowane niż 10 bo znowu trudno będzie się zdecydować i zostanie klasyczny
dokładnie
Cytat:
Też łykam taki zestaw codziennie. Za Dupka zapłaciłam 35 zł :/ Nie wiedziałam, że to takie drogie, ale jak ma pomóc to trudno. Falvit mama kupiłam w aptece internetowej sporo taniej za największe opakowanie. Przerzuciłam się z Prenatalu na Falvit i czuje się o wiele lepiej po nim, albo to zbieg okoliczności wraz z wkroczeniem w II tr.
ja za dupka dałam 26zł, a za falvit mama 60szt. 33,98zł więc taniej jak w necie, a kupuję w doz

Cytat:
ja za duphaston placilam ok 12-13 zl tylko ze byl na recepcie
on jest tylko na receptę przecież

Stary 2013-04-02, 17:32   #4138
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No na te ruchy, które widać na brzuchu to już w ogóle trzeba poczekać.
Nie wiem też czy przypadkiem te zupełnie pierwsze to nawet przez kogoś kto dotyka nie są średnio wyczuwalne.

A brzuch pulsuje co zrobić czasami irytujące jak człowiek czeka na ruchy i to zaburza
kiedy to u mnie bedzie łooo... dlugo dlugo jeszcze
I juz bym chciala wiedziec co tam sie kryje miedzy nogami a dupa pewnie jeszcze nie bedzie widac

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:

on jest tylko na receptę przecież
zbudynialam do konca.

[*]
Stary 2013-04-02, 17:36   #4139
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
jejku ale wam zazdraszczam z tymi urlopami w pracy ja też chcem!!!!
cotynato moja dzidzia już daje czadu od wielkiego czwartku a tż niepocieszony bo jeszcze tego nie wyczuwa
A ja bym znów sobie chętnie do pracy pochodziła.

Stary 2013-04-02, 17:36   #4140
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zbudynialam do konca.
oj tam, oja tam Budyńku mąż do mnie tak mówi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości