![]() |
#2701 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() ![]() Tak lubie czerwony, ze przeginam ![]() ![]() dziex ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie, ze ci sie w koncu cos spodobalo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje rowniez za komentarz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sabcia_myszka, twoj zestaw uroczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
Paulinaa, a mi się podoba Rumcajs
![]() ![]() dorkaaa, pierwszym zestawie wygladasz cudnie – świeżo i dziewczęco, bardzo mi się podoba. drugi odrobine za smutny Nasteczka, ty to masz figure. ladny zestaw, dopełniony przez ladna fryzure (tez mecze się czasem z waxem ![]() Ag_nes, zestaw ladny, tunika pasuje do zakietu i vice versa wklejam moj dzisiejszy, nic specjalnego: 1- zestaw a la guwernantka na obiadku u rodzicow 2- wyjsciowy na zakupy 3- kupiłam dzis ta dzianinowa tunike w vm, ale hm, wydaje mi się, ze wygladam w niej statecznie i grubiutko :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W pozostałych też ładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
CzarnyElf
![]() Paulinaaa_ dlaczego w końcu??!! mi się zawsze podobasz, w dzień i w nocy ![]() kociolek Dziękuję bardzo ![]() ![]() Oczywiście zestawy bardzo ładne, pokaż mi swoim pięknym paluszkiem w którym miejscu czujesz się grubo?? hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
bluzeczka z butiku, u mnie na przecenie kosztuje 19.90
dziękuję ![]() Cytat:
torebka kupiona zeszłej wiosny na all, ale juz nie pamietam za ile. dziękuję ![]()
![]() |
#2706 | |
Wtajemniczenie
|
jeszcze z tej strony :
Cytat:
![]() no przyznam, teraz tak się przyjrzałam, że zestawik troszkę smutaśny.... ale wystarczył uśmiech na twarzy :P Kociołku, jak zwykle super, i nie gadaj że wyglądasz grubiutko !! od której strony ? bardzo ładnie, szczupło wyglądasz.
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Kociolek, zestawy sliczne, a ta pierwsza sukienka rewelacyjne.
Paulinaa takze podoba mi sie bardzo drugi zestaw , masz piekne wcięcie w talii , ja moge o takim tylko pomarzyc ![]() Ja takze mam manie na punkcie koloru czerwonego i jakbym mogla to nosiłabym go codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nikogo nie ominę.
Nasteczka, jak zawsze - uroczo. Ładnie dobrana kolorystyka, kroje. Wszystko cacy ![]() Agnes, ze względu na dość niewyraźne zdjęcie ciężko mi jednoznacznie ocenić, ale jeśli żakiet jest gładki, to spokojnie możesz nosić tego longa do niego. Jeśli w prążek, to raczej zrezygnowałabym z połączenia paski + koła. Paulinaa, jakie Ty masz opisy do zdjęć ![]() ![]() ![]() Sabcia, białe dodatki ładnie przełamują całość. Fajne połączenie kolorystyczne. Osobiście nie przepadam za mokasynami. ![]() Dorka, bardzo podoba mi się zestaw z białym sweterkiem. Super wyglądasz ![]() Kociolku, uczta dla oka. ![]() Bardzo podoba mi się zestaw 1. W tunice z Vero też dobrze wyglądasz, gdzie grubo?! Nie widzę takiego miejsca. Wydaje Ci się! ![]()
#2710 |
Zadomowienie
|
No to teraz ja lecę. Chcę przed Wami sie w szczególności odważyć w moich nowych butach w kolorze czerwonym. Nigdy nie myślałam że będę takowe miała ale widzicie same. Bo to o te buty tu się rozchodzi, kombinowałam bo nie mam za duzo czerwonych ubrań w szafie dlatego kombinowałam:
1. zestaw "sporty but sexy" czyli jeansy i bluzeczka 2. zestaw "szef oszaleje" czyli niby coś w stylu do pracy ale raczej PO pracy, czyli obcisła ołówkowa, czerwony topik i dopasowany żakiet 3. zestaw z bolerkiem też w czerwieniach
#2711 |
Zadomowienie
|
Dalej:
4. sukienka zebra (mój ostatni nabytek) stwierdziłam że czerwone buty ją ożywiają 5. zestaw ze spódniczką (ma blady "piżamowy kolor" i szyta z koła, ale bardzo mi się spodobała) do tego bolerko i w wersji z białym sweterkiem. To by było na tyle!
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zestawie numer 2 jakos gryzie mi się ten żakiecik z tą bluzką, wiec zminiałabym żakiet na jakiś jednolity ![]() ![]() edit:po dokładniejszym oglądnięciu zdjecia to juz sama nie wiem ;P czerwoną bluzke z bolerkiem myśle, ze śmmiało mozesz nosić ![]() edit: widze, ze dodałas nowe zestawy ![]() ostatni zestaw jakos mi się nie podoba, jak dla mnie zbyt piżamowato ale moze to kwestia gustu, tlko bron boze sie nie obrazaj, bo nie o to chodzi ![]() Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2007-03-26 o 16:59 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
ojalika dzięki za opinie - ja się nie obrażam no co Ty
![]() zestaw piżamowy w rzeczywistości wygląda lepiej ale i tak go lubię a że jest piżamowy to sama zauważyłam ![]()
#2714 |
Wtajemniczenie
|
iszsza bardzo ladnie sie prezentujesz w 2 zestawie
![]() Swietne czerwone butki ![]() Małe co nieco ode mnie ![]() 1. Moj dzisiejszy szkolny zestaw. 2. Z golfikiem wiazanym pod szyja (rajtki mialy byc czarne, ale ze bardzo nie chcialo mi sie ich przebierac sa brazowe ![]() 3. Z oslawionym grzybolem z VM. Mam nadzieje, ze tym razem cos widac... ![]()
#2715 |
Rozeznanie
|
n_o_b_o_d_y skad ta sliczna bluzeczka w pasy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
Kwiecie-jabloni, dziekuje slicznie
![]() Nasteczka,dzieki, oj, to nie była kokieteria. ta tunika ma jakis taki workowaty kroj – na zdjęciach tego tak dobrze nie widac dorkaa, olcha/pchelka, Paula07, dziekuje ![]() anies5, także dziekuje ![]() ![]() iszsza, super czerwone ![]() ![]() Nobody, pierwszy i drugi zestaw sliczny (golfik mam praktycznie identyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4010139 mogłabym prosić o fotki butów w przybliżeniu? ![]() Sympatyczne zestawiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
Wtajemniczenie
|
Bluzka jest z Echo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne te białe! myslałam ze sa płaskie- ja np nie potrafię zbytnio chodzić na obcasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Świetne zestawy ubrań tu pokazujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładna bezowa spódnica, ale ta czerwona luzka zupełnie mi nie pasuje- wszystko staje sie takie lekko jak dla pan po 60;-) a ta biala koronkowa do etnicznego wzoru-tez nie. Ale spodnica sliczna
![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ta koronkowa bluzeczka bardzo mi sie podoba ale juz mi sie znudziło nosić ja tylko do jeansow. To samo z ta czerwona...Moza jakas podpowiedz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez kiedys nie umialam chodzic w butach na obcasie, ale trenowalam przed studnowka i teraz mi to nawet niezle idzie ![]() Poza tym to sa moje jedyne buty na obcasie. Wklejam zdjecie czarnych balerinek (w towarzystwie mojego obuwia domowego ![]() ![]()
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2726 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo fajnie,bluzka swietna,wszystko jak najbardziej dopasowane. ![]() moim skromnym zdaniem ![]() Cytat:
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;3988551]heh pewnie średnio sie będize podobać ale ja lubie taki styl ![]() nie patrzeć na skarpetki i pogniecione rzeczy ![]() podoba mi sie ten z zoltym ![]()
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
kociolek jak zwykle bardzo ladnie. Czaaarno
![]() ![]() ![]() iszsza najbardziej mi sie podoba pierwszy i ten z marynareczką tez ladny bardzo, ale jakas inna bluzeczka moze pod spód ? ![]() dorka piekne te twoje nowe zestawiki! bardzo mi do gustu przypadly! ![]() ![]() Mags z czerwonej bluzki do spódnicy bym zrezygnowała, czarna bluzeczka ze spódniczką ladnie sie prezentuje ![]() ![]() nobody najbardziej mi sie podobają dwa pierwsze zestawiki ![]() ![]() Ja dodaje swoje cztery ![]() oceniajcie, komentujcie! ![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
A_K, dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny zestaw!Ale pytanie mam trochę off-topic-też miałam grzywkę na bok i teraz męcze się,żeby prosta nie rozjezdzała się na boki-jak swoją przyzwyczaiłaś?
![]() |
#2730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zakupu Twoich! ![]() Cytat:
mój faworyt! Do tego fajnie przełamany apaszką- w jeden z moich ulubionych motywów ![]() Cytat:
![]() Po domu chodzę z opaską na głowie- poniej jak ja zdjejmuję grzywka ma łądny kształt- jest podniesiona, a nie przyklapnięta i fajnie układa się w 1 całość ![]() 3mam kciuki za walkę z grzywą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.