Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 07:58   #2221
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Witajcie
Długo mnie nie było bo musiałam sie spakowac zdac poprzednie mieszkanie rozpakowac sie na nowym mieszkaniu ale to juz mam ogarniete

Dziś bylam u gin i powiedział mi że mam pecherzyk i powinien peknac (co sie zdziwiłam bo na ost wizycie mowil mi ze nie pekaja mi to powiedział ze to mógł byc 1 taki cykl:p) z 1 na 2 wiec mamy sie starac moze teraz sie uda bo w kwietniu bedzie 5 cykl strań.

Życze Wam Wesołych cieplych Świąt.

ps u mnie pada śnieg
To pakuj swojego króliczka do łóżka i działajcie
Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
co do lekarzy to też mam dylemat, czy nie zmienic, wyszła mi za wysoka prolaktyna mam tabletki , niby te ciemne plamienia przed @ to właśnie prze prl, biorę bromek już miesiąc a plamienia w tym cyklu jeszcze grosze, zastanawiam sie czy to nie jest od za niskiego progesteronu, niby go badałam co dwa dni i moja pamni gin nie stwierdziła nic złego a może on za szybko spada? podam Wam może wyniki znacie sie??

może jak lekarz przepisłby mi luteinę to coś by pomogło, chciałabym spróbowac, ale przecież nie będę prosic lekarza o jakieś leki masakra
Sama zaczełam ostatnio przeglądać fora żeby znaleźć dobrego gina położnika i nawet w Wawie nie ma kogo polecić a Ty jeśli masz przeczucie że luteina mogłaby Ci pomóc to zapytaj się o to lekarza przecież to nie żadne proszenie.
Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już zmykam. jutro wyjeżdżam, więc będę rzadziej zaglądać.

Życzę Wam wesołych, pogodnych no i ciepłych Świąt Wielkanocy trzymajcie się, nieprzestawajcie malować jaj i działajcie, tak żeby wreszcie zacząć nosić drugie serduszko
Zaglądaj do nas jak będziesz mogła i dla Ciebie również jajecznych zdrowych świąt
Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
witam was dzis w pierwszym dniu 4 cyklu starań. Z tym lekarzem to zdążyłam wczoraj na ostatnią chwilę, od rana za przeproszeniem leje się ze mnie i umieram z powodu bólu brzucha i krzyża, jestem juz po 2 tabletkach, a na nogach jestem od niecalej godziny. Miałam bardzo dziwny sen, śnili mi się moi dziadkowie, za którymi bardzo tęsknię, aż się obudziłam przez ten sen, otwieram oczy i... już czuję te skurcze....

powiem wam że równo rok temu przestałam brać antykoncepcję, a bolesne miesiączki zaczęły się dopiero teraz, w poprzednim miesiącu. ostatni raz miałam takie bóle jako nastolatka, zwijałam się na łóżku, a mama podawała mi pabialginę. wieeeeki temu.
Dobrze że zdążyłaś a co do tabletek to ja odstawiłam we wrześniu i prawie od razu cykle mi się mocno wydłużyły i stały się bardzo bolesne więc wiem co przeżywasz

Malgos dobrze że odpuściło a często masz takie ataki?

Kochane w ten piękny świąteczny dzień życzę Wam wszystkiego co najlepsze, upragnionych II kreseczek, wsparcia w partnerach i chciałoby się napisać szczęśliwego Nowego Roku
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:26   #2222
justiii87
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 45353_555048111194329_662571472_n.jpg (28,3 KB, 2 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:33   #2223
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
Wróciłam... lekarz nic nie widzi, błona śluzowa za cienka na ciążę, powinien to być początek 6 tygodnia, więc powinno już być coś widać. Najprawdopodobniej krwotok z wtorku, to było poronienie. Muszę jeszcze zrobić betę, żeby sprawdzić czy spada, bo jeśli nie to może być pozamaciczna, ale wątpi w to.
Dziękuję za dobre słowa i 3manie kciuków. To już drugi raz jak się nie udało. Wypisuję się z wątku, bo muszę przestać o tym wszystkim myśleć. Życzę Wam II kreseczek i dużo zdrówka. I Wesołych Świąt.
za dwie kreseczki ! Wpadaj od czasu do czasu!

Dziewczyny, obiecałam Wam, że wrzucę wczoraj brzuchol swój, ale niestety wkleję go dopiero we wtorek po świętach, bo mój kabel został przegryzioony przez kota i nie mam jak zgrać na kompa zdjęcia

A tak poza tym To WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH !! i SAMYCH II KRESECZEK
Stary 2013-03-30, 11:28   #2224
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Ja dziś nie jestem zbyt rozmowna.
Rozpoczęłam dziś 7 cykl

Wesołyh siwiond
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 15:04   #2225
Eleo765
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Rozpoczęłam dziś 7 cykl

Wesołyh siwiond
koziemleko, witaj w klubie cierpiących, zaczynamy znowu razem, madziusia na tym troche odbiegla do przodu... ale tylko jeden dzień
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 17:40   #2226
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
koziemleko, witaj w klubie cierpiących, zaczynamy znowu razem, madziusia na tym troche odbiegla do przodu... ale tylko jeden dzień
tak tak jedziemy razem dalej może wiosna coś przyniesie

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 20:40   #2227
dzoker007
Raczkowanie

cześć witam Was w to świąteczny wieczorek. Właśnie wrócilismy od rodzinki ogólnie pozytywnie!!
Dziś mam 34 dzień cyklu i rano tempka 36,9. Od 15 dni robię testy owu I już zaczełam wątpić w ich skuteczność i jakikolwiek sens bo ciągle ta kreseczka była zdecydowanie bledsza niż ta druga lub jej brak- więc test owu negatywny. A dziś patrzę a tu... obie kreski mega wyraźne - tak więc owu dopiero się pojawiłalub pojawi ponoć w ciągu 24h ! A to w moim przypadku możliwe - cykle mam od 33 dni do 50 max.Hormony wszystkie w normie i podobno wszystko oki-- taki mam urok cykli. Także działamy z Tżetem.
życzę wam kochane udanych świąt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-30, 21:01   #2228
ag9
Zadomowienie

dzoker - wiesz że druga kreska w teście owulacyjnym wychodzi też przy ciąży ? Może w Twoim 34 dc to nie owulka....

U mnie z kolei trzeci dzień wychodzi bardzo wyraźna druga kreska na teście owu - nie jest ona ciemniejsza od tej kreski testowej, ale jest bardzo wyraźna. Nie wiem też jak to interpretować, kiedy ta owulacja była, czy jej nie było wcale ...
ag9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 21:05   #2229
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

ta sól bocheńska to jest jakiś megawynalazek, to do kąpieli plus miód do herbaty i przez całą zimę tylko raz brałam gripex na przeziębienie

Malgos, a ty jakos sie leczysz na te migreny?
moje migreny najprawdopodobniej są genetyczne. Ma je moja mama i babcia. Leczenia ogólnie nie ma. Tabletki nie działają. Jak piję więcej zielonej herbaty to chyba to mam rzadziej, ale ciężko powiedzieć, bo czasem złapie mnie raz na 2 miesiące, a czasami 3 razy. Czasami to po stresującym dniu i jak zjem za późno, a czasami ot tak po prostu. Miałam robione badania na tsh, bo z tego też mogą wynikać, ale w sumie miałam w normie.... niestety nic przyjemnego.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dobrze że zdążyłaś a co do tabletek to ja odstawiłam we wrześniu i prawie od razu cykle mi się mocno wydłużyły i stały się bardzo bolesne więc wiem co przeżywasz

Malgos dobrze że odpuściło a często masz takie ataki?

Kochane w ten piękny świąteczny dzień życzę Wam wszystkiego co najlepsze, upragnionych II kreseczek, wsparcia w partnerach i chciałoby się napisać szczęśliwego Nowego Roku
Mi na bolesne miesiączki pomógł kwas foliowy, odkąd go biorę spokojnie nawet nie potrzebuję tabletki przeciwbólowej
co do ataków migreny to bardzo różnie... najgorsze są nudności i wymioty przy tym. Na szczęście w większości trwają wieczór i noc, a czasem przeleżałam też cały dzień... moja mama dawniej miała częstsze i trwały około 3 dni, podobno przechodzi wraz z przekwitaniem

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
cześć witam Was w to świąteczny wieczorek. Właśnie wrócilismy od rodzinki ogólnie pozytywnie!!
Dziś mam 34 dzień cyklu i rano tempka 36,9. Od 15 dni robię testy owu I już zaczełam wątpić w ich skuteczność i jakikolwiek sens bo ciągle ta kreseczka była zdecydowanie bledsza niż ta druga lub jej brak- więc test owu negatywny. A dziś patrzę a tu... obie kreski mega wyraźne - tak więc owu dopiero się pojawiłalub pojawi ponoć w ciągu 24h ! A to w moim przypadku możliwe - cykle mam od 33 dni do 50 max.Hormony wszystkie w normie i podobno wszystko oki-- taki mam urok cykli. Także działamy z Tżetem.
O kurcze, jakoś nie chce mi się wierzyć, że cykl który trwa 50 dni jest normalny, może warto zmienić lekarza? chyba, że już konsultowałaś z jakimś innym?

Zdrowych, wesołych Świąt Wielkanocnych oraz Smacznego jajka i mokrego dyngusa choć w tym roku to chyba będziecie się śnieżkami rzucać

i nie zapomnijcie przesunąć wskazówek zegara
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 21:09   #2230
dzoker007
Raczkowanie

robiłam dziś ciążowy- negatyw.
Co do testu owu - ja bym to interpretowała jako nadchodzącą owu a więc działałabym w tym czasie. Nie wiem czy mierzysz sobie tempkę. Ja mam skok do góry więc liczę że to faktywnie owu jest. Jesli chodzi o śluz- zawsze miałam z tym problem,. nie potrafię tego u siebie dokladnie zaobserwować tym bardzie że teraz przy regularnym współżyciu to ciągle tamm wilgotno:P
A jakie masz testy owu? Ja mam takie zwykłe allegrowe. Dziś rano i teraz wieczorem wyszedł pozytywnie.
Stary 2013-03-30, 21:19   #2231
ag9
Zadomowienie

Cytat:
robiłam dziś ciążowy- negatyw.
Co do testu owu - ja bym to interpretowała jako nadchodzącą owu a więc działałabym w tym czasie. Nie wiem czy mierzysz sobie tempkę. Ja mam skok do góry więc liczę że to faktywnie owu jest. Jesli chodzi o śluz- zawsze miałam z tym problem,. nie potrafię tego u siebie dokladnie zaobserwować tym bardzie że teraz przy regularnym współżyciu to ciągle tamm wilgotno:P
A jakie masz testy owu? Ja mam takie zwykłe allegrowe. Dziś rano i teraz wieczorem wyszedł pozytywnie.
Też mam te zwykłe z allegro. Temperatury nie mierzę niestety. Co do śluzu to też nie mogę się połapać ostatnio, wszystko mi się poprzestawiało chyba. Śluz płodny zaobserwowałam jakieś kilka dni temu, dopiero potem zaczęły wychodzić pozytywne testy owu - więc już zgłupiałam

Aha, a ciążę ponoć szybciej wykrywają testy owulacyjne niż ciążowe, więc może jeszcze nie wszystko stracone
ag9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-30, 21:54   #2232
dzoker007
Raczkowanie

U mnie z kolei trzeci dzień wychodzi bardzo wyraźna druga kreska na teście owu - nie jest ona ciemniejsza od tej kreski testowej, ale jest bardzo wyraźna. Nie wiem też jak to interpretować, kiedy ta owulacja była, czy jej nie było wcale ...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Też mam te zwykłe z allegro. Temperatury nie mierzę niestety. Co do śluzu to też nie mogę się połapać ostatnio, wszystko mi się poprzestawiało chyba. Śluz płodny zaobserwowałam jakieś kilka dni temu, dopiero potem zaczęły wychodzić pozytywne testy owu - więc już zgłupiałam

Aha, a ciążę ponoć szybciej wykrywają testy owulacyjne niż ciążowe, więc może jeszcze nie wszystko stracone
Ag no to jedziemy na tym samym wózku.Trzymam za Was i Nas kciukasy- i czekam na jakieś wieści Ja, jak nic się nie wydarzy to zatestuję 5-6 kwietnia. Jutro zrobię ponownie owulacyjny- zobaczymy.
Dobrej Nocki!
Stary 2013-03-30, 22:51   #2233
Malgos_12
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymam za was kciuki
Stary 2013-03-31, 06:43   #2234
PPPatinka
Rozeznanie

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

dzoker - dzialaj dzialaj bo my juz weterenki na tym forum wiec trzymam kciuki za wszystki starajace sie
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:33   #2235
Eleo765
Zadomowienie

dziewczęta, może przez kolejne parę dni znowu będziemy pisać na dole który cykl, ile lat itd? trochę czasu minęło od ostatnich takich wpisów...

no więc ja... 30 lat (od miesiąca:P), 4 cs, kolejna @ 27 kwietnia.
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 17:46   #2236
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
dziewczęta, może przez kolejne parę dni znowu będziemy pisać na dole który cykl, ile lat itd? trochę czasu minęło od ostatnich takich wpisów...

no więc ja... 30 lat (od miesiąca:P), 4 cs, kolejna @ 27 kwietnia.
ja 30 lat zaczne od soboty 4cykl po duphastonie przyjdzie w terminie bo cykl byl bez owu no i zaczynam 1 cykl z clo mam nadzieje ze wrescie cos zaskoczy)
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 18:11   #2237
Malgos_12
Zakorzenienie

ja 30 lat wkrótce i @ 24 kwietnia, to też będzie nasz 4 cykl... ale my w tym miesiącu nie trafiamy w owu, ale też nie będziemy się zabezpieczać, bo po pierwsze dzidziuś byłby na sam koniec roku, a poza tym chyba chcę polecieć w miarę na spokojnie na wakacje ... więc w pewien sposób odpuszczamy przegadaliśmy sprawę i tak sobie ustaliliśmy

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-03-31 o 22:01
Stary 2013-03-31, 23:02   #2238
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

ale wszyscy świętują! oby owocnie

ja 25lat (rocznikowo 26 ale dopiero we wrześniu) 7 cs kolejna @26 kwietnia

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-01, 13:17   #2239
Gegee
Rozeznanie

Ja świętuje wyjazd fajny, szkoda tylko ze wypadła @, można by było w błogiej atmosferze podziałać

Ja mam 28 lat (w listopadzie 29), 4cs rozpoczęty, następna @ ok. 25 kwietnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 18:42   #2240
Pradip
Zakorzenienie

Witajcie poświątecznie
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, obiecałam Wam, że wrzucę wczoraj brzuchol swój, ale niestety wkleję go dopiero we wtorek po świętach, bo mój kabel został przegryzioony przez kota i nie mam jak zgrać na kompa zdjęcia
masz szczęście że wtorek już jutro bo byś podpadła :P
Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Rozpoczęłam dziś 7 cykl

Cytat:
Dziwne że tak długie cykle są dla lekarza normalnymi ale fajnie że 2 kreseczka owulacyjna sie pojawiła to teraz działajcie ostro zeby na ciążowym też 2 wyszły
Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
U mnie z kolei trzeci dzień wychodzi bardzo wyraźna druga kreska na teście owu - nie jest ona ciemniejsza od tej kreski testowej, ale jest bardzo wyraźna. Nie wiem też jak to interpretować, kiedy ta owulacja była, czy jej nie było wcale ...
Pakuj sie z meżem do łóżka na pralkę na podłogę czy tam gdzie chcecie ważniejsze teraz żeby działać a nie myśleć kiedy
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
moje migreny najprawdopodobniej są genetyczne. Ma je moja mama i babcia. Leczenia ogólnie nie ma. Tabletki nie działają. Jak piję więcej zielonej herbaty to chyba to mam rzadziej, ale ciężko powiedzieć, bo czasem złapie mnie raz na 2 miesiące, a czasami 3 razy. Czasami to po stresującym dniu i jak zjem za późno, a czasami ot tak po prostu. Miałam robione badania na tsh, bo z tego też mogą wynikać, ale w sumie miałam w normie.... niestety nic przyjemnego.

Mi na bolesne miesiączki pomógł kwas foliowy, odkąd go biorę spokojnie nawet nie potrzebuję tabletki przeciwbólowej
co do ataków migreny to bardzo różnie... najgorsze są nudności i wymioty przy tym. Na szczęście w większości trwają wieczór i noc, a czasem przeleżałam też cały dzień... moja mama dawniej miała częstsze i trwały około 3 dni, podobno przechodzi wraz z przekwitaniem
Strasznie Ci współczuje z tymi migrenami ale mdłości już Ci nie obce
Cytat:
ja 30 lat wkrótce i @ 24 kwietnia, to też będzie nasz 4 cykl... ale my w tym miesiącu nie trafiamy w owu, ale też nie będziemy się zabezpieczać, bo po pierwsze dzidziuś byłby na sam koniec roku, a poza tym chyba chcę polecieć w miarę na spokojnie na wakacje ... więc w pewien sposób odpuszczamy przegadaliśmy sprawę i tak sobie ustaliliśmy
Wychodzi na to że obydwie z utęsknieniem czekamy na maj
Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Ja świętuje wyjazd fajny, szkoda tylko ze wypadła @, można by było w błogiej atmosferze podziałać
super że wyjazd udany

Wróciliśmy w do domku przeżarci obrzydliwie (choć mój mąż pewnie za jakieś 2 godziny powie że coś by zjadł ) Zasypało nas do tego stopnia że wczoraj około 22 wyłączyli nam prąd i chyba wszyscy sąsiedzi w okolicy nas klęli bo jako jedyni mieliśmy agregat i świętowaliśmy dalej gdzieś do 2
Święta zaliczam do najspokojniejszych jakie pamiętam od wielu lat ale i do udanych. No i w końcu po 35 dniach przyszła @ i zaczynam ostatni cykl bez starań
25 lat (jeszcze ) starania wznawiamy od maja
Stary 2013-04-01, 20:47   #2241
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - miejmy nadzieję, że maj będzie szczęśliwy

ja chyba muszę zrobić sobie herbatę z lipy bo mnie coś łapie... a obiecałam tż-towi, że nie zachoruję heheh
Stary 2013-04-01, 20:54   #2242
dzoker007
Raczkowanie

cześć ! u mnie chyba koniec dni płodnych. Śluzu płodnego już nie mam chociaż test owu dziś jeszcze był pozytywny. Także teraz nic tylko czekać czy tym razem si.ę uda Tempka dziś rano 36,7 , wieczorem 37.4. To mój pierwszy cykl z paskami owu.
Pod pacha nieco wyższa niż zwykle.

Ja jestem z I. 88 --> 25 lat, 4cs, om.24.02.
Stary 2013-04-01, 23:07   #2243
Malgos_12
Zakorzenienie

dzoker - ostatnią @ miałaś w lutym?? czy pomyliłaś cyferki?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-02, 11:36   #2244
sylwusia0411
Raczkowanie

Pradip oczywiście ze kroliczek został zapakowany do lóżka w końcu zaleceń lekarza nie wolno lekceważyć dzis jeszcze mamy sie starac i moze w koncu uda sie byc w ciazy w piatek jestem umowiona do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie

24 lata (rocznikowo 25 w listopadzie) 4cs nastepna @ 19 maja.
sylwusia0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 13:09   #2245
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip - miejmy nadzieję, że maj będzie szczęśliwy
oby oby
Cytat:
cześć ! u mnie chyba koniec dni płodnych. Śluzu płodnego już nie mam chociaż test owu dziś jeszcze był pozytywny. Także teraz nic tylko czekać czy tym razem si.ę uda Tempka dziś rano 36,7 , wieczorem 37.4. To mój pierwszy cykl z paskami owu.
Pod pacha nieco wyższa niż zwykle.

Ja jestem z I. 88 --> 25 lat, 4cs, om.24.02.
Ale to jeszcze możecie dziś podziałać tak ostatkowo
a paski pokrywały Ci się ze śluzem?
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Pradip oczywiście ze kroliczek został zapakowany do lóżka w końcu zaleceń lekarza nie wolno lekceważyć dzis jeszcze mamy sie starac i moze w koncu uda sie byc w ciazy w piatek jestem umowiona do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie
No to lekarza trzeba słuchać
A Twój niech Ci w piątek same dobre nowiny powie

Hej
Jest taka marna pogoda że nawet wizaż dziś zamula
Stary 2013-04-02, 15:25   #2246
justiii87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Co tu taka cisza???
Gdzie jesteście?? W łóżkach jeszcze?
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 15:51   #2247
Gegee
Rozeznanie

Ja się jeszcze urlopuje i idę ide na narty jest cudownie, nie ma to jak śnieg i mróz w kwietniu pozdrawiam z całkowicie zaśnieżonych Tatr

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-02, 16:40   #2248
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - a ja jak zwykle ciężko pracuję uwielbiam zmianę czasu i długaśne dni
Stary 2013-04-02, 18:53   #2249
dzoker007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
oby oby

Ale to jeszcze możecie dziś podziałać tak ostatkowo
a paski pokrywały Ci się ze śluzem?

No to lekarza trzeba słuchać
A Twój niech Ci w piątek same dobre nowiny powie

Hej
Jest taka marna pogoda że nawet wizaż dziś zamula
nie pomyliłam . Ostatni @ była 24.02. Śluz pokrywał się z paskami owu. Dziś owu negatywny- druga kreska słaba. Testuję w piątek.
Stary 2013-04-02, 18:56   #2250
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Witam poświątecznie, święta nareszcie się skończyły zawsze mnie męczą, męczy mnie siedzenie za stołem z rodzinką, ale chociaż troche odpoczęliśmy, i mamy krótszy tydzień

1.09.2012 Nasz dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości