|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV |
|
23 | 42,59% |
| Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki |
|
8 | 14,81% |
| Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 |
|
11 | 20,37% |
| Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 |
|
5 | 9,26% |
| wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie |
|
4 | 7,41% |
| Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy |
|
3 | 5,56% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Mam. Podstawę brutto w PLN i cudny zapis "premia uznaniowa", której wysokość ustnie została ustalona
![]() Cytat:
Teraz mam topcom 5w1 do czoła i bardzo go lubię ![]() Cytat:
Cytat:
No sorry...Cytat:
Ale tż patrzy na mnie jak na mutanta, jak jem z cukrem.Otóż to Dzięki dziewczyny za wsparcie. Napisałam do szefa, ale mi nic nie odpisał, nie wiem, czy w ogóle w pracy dziś był. Jak coś, to we wtorek mam wizytę i mogę l4 wziąć... Mnie brzuch dalej boli. Była moja mama, to sobie trochę poplotkowałyśmy, z młodym się pobawiłam także chwila spokoju była. Tż siedzi w bibliotece i magistra pisze, żeby się przed drugim wyrobić W pracy mu się podoba i mówi, że dostał jakiś inny projekt i jest szansa, że będzie ba dłużej, bo ten, co miał robić, zacznie za ok. 2 tygodnie ![]() Idę młodego kąpać, to proszę tu o kreatywność, to założę ankietę, jak wrócę
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga naszla mnie wena
![]() wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie
|
#4233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj ja napewno nic ciekawego nie wymysle..Dla mnie moze zostac ten tytuł co jest Licze na inne wizazanki-one to maja głowe do takich rzeczy![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzę,że znowu elektronika na tapecie. Ja to chyba jak w końcu będę na L4 to spiszę te wszystkie polecane termometry,laktatory itp.bo potem się pogubię
![]() Inwersja tak myślałam,że ty będziesz mogła mi odp. uspokoiłaś mnie, faktycznie wyniki są w miarę podobne.Dzięki ![]() A powiedz mi jeszcze jaki miałaś wynik nt i crl?
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podobno robale trzymaja sie z daleka od niebieskiego - traktuja to jako wodę i datego nie podlatuja nawet
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
przez Was właśnie zżarłam 2 placki, a teraz mi dom śmierdzi bo szybko smażyłam
![]()
|
#4238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....chociaz po takiej zimie tak trwa to wymrozi wszystko ![]()
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
siedze i mysle, co to moje dziecie sie dzis tak wyraznie wierci, mierze cukier, patrze a tu 153
w dupe, kiwi na kolacje nie bylo najlepszym rozwiazaniem ale za to, co za przyjemnosc z kopniaczkow |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Czeszko
![]() Mialam dzisiaj intensywny dzien... bylismy z tztem ogladac wozek w komisie na ktory sie czailismy od jakis 3 tygodni ale najpierw stwierdzilam ze czekam na wizyte, potem trafilam do szpitala i dopiero dzisiaj moglismy podejsc... ale masakra... na wystawie wygladal super, a jak pani go juz sciagla (musiala caly sklep przemeblowac bo byl w miejscu trudnodostepnym) to zal i rozpacz... tylko go sciagnela a juz wiedzialam ze go nie chce caly dygotal i wygladal jakby mial sie rozleciec :P takze wozek kupujemy nowy... jutro zaczynam sie rozgladac za tym jaki, bo jezeli mamy go zamowic w polsce to niebawem by sie przydalo bo w maju przyjezdzamy na 2 tygodnie i bedzie jedyna okazja zeby odebrac musze tez zaczac rozgladac sie za lozeczkiem ![]() i w ogole to chyba czuje ruchy mojego dziecia ![]() pozazdrosilam Wam mozliwosci chodzenia po lumpkach i zajrzalam dzisiaj do takiego ala lumpku tutaj... i kupilam taki jakby termosik na mleczko czy herbatki dla dzidzi (takie materialowe na butelke a w srodku folia izolacyjna), ksiazeczke taka szmaciana z lusterkami, koralikami i innymi naszywkami i piekna duza krowe maskotke (nie moglam sie oprzec :P) za cale szalone 3 euro niestety ciuszkow za bardzo tam nie bylo na takie malenstwo, ale musze sie przeprosic z tym sklepem bo dotychczas glupio mi bylo tam zachodzic bo niby to sklep dla biednych tyle ze pod sklepem same mega fury parkuja, a ciuchy i ogolnie rzeczy sa lepsze niz w komisie i to za smieszna kase
|
|
|
|
#4242 |
|
Zadomowienie
|
nie wiedzialam ze dziecko tak na glukoze reaguje
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Jutro wybieram sie na badania-krew, mocz. Zobaczymy, jakie wyniki-do tej pory wszystko bylo ok.
A w czw ide do dermatologa, bo te wypryski jakos za wolno znikaja. Wybralam takiego z tytulem dr, moze poradzi cos sensownego...bo ja juz mam dosc :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ImBEgjSwK1k |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Placki na słodko, a no to, że TŻ je tylko na słono albo z sosem pieczarkowym U niego się nie je na słodko.Poza tym wkurzył mnie tak, że przepłakałam 45 minut w łazience. A on myślał, że ja się kąpie.... Wodę puszczonę to chyba słyszał jak mi z nosa leciało.
|
|
#4246 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() nt 1,7mm crl 63mm dzidzia miala 12,5tyg i też ponoć ok wprawdzie jak byłam u swojej gin pokazywałam tylko usg gentycznego, bo tych całościowych wyniki testu podwójnego nie miałam jeszcze. ale pytałam mojej gin jak je odczytać i powiedziała, że tam będzie interpretacja i co jest naistotniejsze. tzn. to czy wynik jest ujemny czy dodatni.
|
|
|
#4247 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2013-04-02 o 21:13 |
||
|
|
|
#4248 |
|
BAN stały
|
A oto moje zakupy
|
|
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4250 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Dużo rzeczy podostawałam, może jutro porobię zdjęcia. |
||
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona byla leniem i jak sie przeciagnela to bylo szalenstwo hehe
|
|
|
|
|
#4252 |
|
BAN stały
|
Idę sobie podsmażyć ziemniaki i zjeść ze śmietaną.to ostatnio mój ulubiony obiad.Po co te wszystkie mięsa i sosy?Hoduje brzuchy wegetarianina, lodożercę i słodyczoholika
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam zbytnio od kogo dostać ciuszków
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedziałam czasami godzinami i się gapiłam a ten ze 3 razy kopnął i tyle mam masę filmików w kórych czekam i czekam i nic ![]() Dlatego się śmieję , że skoro teraz masz szaleństwa to może tak będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Są na sali mamusie, które mięsa nie chciały i odrzucało a już jedzą ? Lub miały wyczulony węch i przeszło? |
||
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja byla naprawde bardzo malo ruchliwa, ale chyba przez to ze malo miejsca miala bardzo. no i nie wiem czy winy tez nie ponosilo lozysko na przedniej scianie teraz tez mam na przedniej wiec niestety takich falowan tez sie nie spodziewam ale mala mnie juz od prawie 3 h szturcha dosyc mocno
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj ja to chyba przez dwa miesiace nie moglam patrzec na mieso.. i czuc tez go nie moglam bo od razu mnie mdlilo.. ale pozniej przeszlo normalnie samo z siebie i teraz moge jesc bez problemu
|
|
|
|
|
#4260 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas odwrotnie Większe szanse na chłopczyka, a pomysły na córkę przychodzą łatwiej.Cytat:
![]() A ten "I love mum&dad" też mnie zauroczył, ale drogi mi się wydał ![]() Cytat:
). W pierwszym trymestrze wszystkie te gadżety pochowałam, bo od samego widoku mnie strasznie mdliło.Przeszło jakoś w 15 tygodniu.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

) ,które kosztowały aż 2 funty! 
No sorry...

....
Julek 18.09.2013

ale mala mnie juz od prawie 3 h szturcha dosyc mocno