|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5611 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() A dziewczyny mam pytanie, czy to normalne, że jak się położę, to pierś się przesuwa trochę w bok (lekko jak naturalna)? ![]() ![]()
![]() |
#5612 |
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
hej kochanie
![]() ![]() ![]() ![]()
#5613 |
Zadomowienie
|
Sylcia do mnie chyba dopiero jak się obudziłam po operacji i złapałam się za bandaże
![]()
#5614 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ja musze cos kupic sobie na blizny i na rozstepy i zastanawiam sie co ![]() ![]()
#5615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
im piersi są luźniejsze- tym mniej stoją na baczność podczas leżenia więc im starsze tym bardziej spadają na boki po 4 msc zaczną się rozchodzić więcej lub mniej lepiej mniej- bo to znak że są mocne jeśli dużo- lepiej spać w topiku żeby ten stan nie postępował i by piersi się dalej nie rozciągały/luzowały podczas leżenia Wam lekarz karze ruszać piersiami od początku (robić masaże)- w sumie same je luzujecie więc chyba to dobry objaw u Ciebie i o to chodzi Panu dr jakbyś zauważyła, że jednak za dużo mają tego luzu- wskakuj w topik na noc , do roku pierś się wzmacnia i lepiej nie luzować jej zbytnio zanim się nie wzmocni
![]() |
#5616 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, mam do Was pytanie spedzajace mi sen z powiek.
Jestem dokładnie 3 tygodnie po operacji. Jedna pierś zachowuje sie prawie normalnie, zeszła z niej opuchlizna, jest bardziej moja. Natomiast w drugiej mam wrażenie, ze implant jest ciutke niżej i bardziej wypchniety na zewnątrz w kierunku pachy. Do tej pory z dystansem do tego podchodzilam ale teraz zaczynam sie martwić. Czy to mozliwe zeby mi tak zostało? Te jedna pierś czuje bardziej pod pachą, przeszkadza mi jak ruszam ręką. Czuje, ze implant powinien przesunac sie bardziej do srodka i jest jakby ruchomy. jak rusze piers reka to sie poddaje temu ruchowi. Jest na tyle ruchoma, ze moge ja przy pomocy ręki zbliżyć do środka. Czy to jest normalne, czy powinnam juz narobic szumu i dralowac do doktora? Martwię sie, ze tak mi zostanie. Jak zakładam pancerz to staram sie dokładnie włożyć te pierś do wnetrza miseczki i przekierowac bardziej do środka. Wizytę mam dopiero 17 kwietnia. Nie wiem czy czekać czy pędzić jak najszybciej. ![]()
#5617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Specyfik do blizn trzeba dobrać - no przecież co innego do szerokich, co innego do twardych i wypukłych. Nie ma "najlepszego sposobu" na blizny ![]() Ale jak już coś się dzieje z blizną- wtedy trzeba lekarzowi ją pokazać a nie iść w ślad np. sąsiadki której maść z muszli pomogła bo ta maść jest najlepsza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() |
#5618 | |
Raczkowanie
|
Hej słoneczka
![]() Ja dziś uśmiechnięta,pełna życia ![]() Moj młody od piątku gorączkowal po szczepieniu do dzis. Więc w sobotę robiłam wszystko do jedzenia na wariata,bo wiedziałam ze nigdzie nie pojedziemy. Dzis na szczęście juz bez gorączki ![]() Mam nadzieje ze tak zostanie Za to miałam wizytę mojej mamy i " teściów" ja jestem z teściowa per pani więc wiadomo jakie są stosunki ![]() ![]() Cieszę sie ze coś zaczyna sie dziać na forum po świętach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Kochana ja karmiłam miesiąc. Pózniej miałam pustkę a stalinowskich wróciła mi laktacja nie wiem dlaczego i brałam bromergon, paskuctwo ale przeszło. Najlepiej jest brać te droższe tabletki które poleciała któraś z dziewczyn. Dasz radę trzymam kciuki
![]() |
#5619 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki. Święta , święta i po świętach. Przyznam sie ze to byly jedne z fajniejszych świąt jakie mialam. Wrocilam już z wyjazdu do domu najedzona , wypoczeta i zrelaksowana. Troszke wymoczylam sie w jacuzzi, ale przyznam się ze jak na mnie to bardzo krociutko, bo balam sie ze mi blizny rozmokna
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-04-01 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#5620 |
Raczkowanie
|
dobry wieczór dziewczyny
![]() ![]() ![]() edziu to super że masz lepszy nastrój jak dzieciaczki gorączkują to jest nie fajnie szczególnie w nocy mój straszy synek też ostatnio się męczył strasznie ![]() uciekam spać bo późno miłej nocy ![]()
![]() |
#5621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, przeżyliśmy to i teraz znów myślami powoli wracam do piersi ![]() Uciekam spać juz bo czuwanie przy maluszka troszkę mnie wymeczylo Spokojnej nocki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5624 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
[/COLOR] Będę troszkę brutalna ale napiszę, że na obecną chwilę nic więcej poza noszeniem odpowiedniego staniczka zrobić nie możesz (oczywiście wykluczam uraz - bo w takim wypadku trzeba szybko udać się do lekarza). Do miesiąca na każdą ocenę jest za wcześnie - musisz cierpliwie odczekać. Potem zaraz masz wizytę kontrolną i lekarz Cię obejrzy i zobaczy co się dzieje. Wypytaj dokładnie dlaczego tak jest. Teraz dla spokoju, jeśli masz taką możliwość, możesz zadzwonić i dać lekarzowi sygnał, że się niepokoisz. Z pewnością rozmowa z lekarzem Cię uspokoi - nie ma co się stresować jeszcze dwa i pół tygodnia.[/QUOTE] Dzieki Mya, napisałam wlasnie do doktorka. Powinien dzisiaj odpisać. Ehhh.... Co my byśmy w zyciu robiły, gdyby nie nasze problemy.... ![]()
12.03.2013 Nagor 370 dr AB ![]() Edytowane przez Pommelo1 Czas edycji: 2013-04-02 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#5625 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jesli chodzi o wstawanie to ja nadal mam straszny problem . Jak mam kogos kolo siebie to go wykorzystuje i mi pomaga a jak juz nie to troszku mi schodzi ,zeby sie podniesc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5626 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=edzia1985;40084100]Hej słoneczka
![]() Ja dziś uśmiechnięta,pełna życia ![]() Moj młody od piątku gorączkowal po szczepieniu do dzis. Więc w sobotę robiłam wszystko do jedzenia na wariata,bo wiedziałam ze nigdzie nie pojedziemy. Dzis na szczęście juz bez gorączki ![]() Mam nadzieje ze tak zostanie Za to miałam wizytę mojej mamy i " teściów" ja jestem z teściowa per pani więc wiadomo jakie są stosunki ![]() ![]() Cieszę sie ze coś zaczyna sie dziać na forum po świętach ![]() Cześć dziewczyny. Edziu, co jest z tymi teściowymi...u mnie historia też długa....a co się jeszcze może dziać, aż boję się pomyśleć. Czy my też takie będziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5627 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=edzia1985;40084100]Hej słoneczka
![]() Ja dziś uśmiechnięta,pełna życia ![]() Moj młody od piątku gorączkowal po szczepieniu do dzis. Więc w sobotę robiłam wszystko do jedzenia na wariata,bo wiedziałam ze nigdzie nie pojedziemy. Dzis na szczęście juz bez gorączki ![]() Mam nadzieje ze tak zostanie Za to miałam wizytę mojej mamy i " teściów" ja jestem z teściowa per pani więc wiadomo jakie są stosunki ![]() ![]() Cieszę sie ze coś zaczyna sie dziać na forum po świętach ![]() Cześć dziewczyny. Edziu, co jest z tymi teściowymi...u mnie historia też długa....a co się jeszcze może dziać, aż boję się pomyśleć. Czy my też takie będziemy ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- [QUOTE=buziol04;40085612]Ja dostałam plastry po wizycie kontrolnej w klinice ale nie pisze jakie to sa i blizne mam przemywac Octeniseptem i pozniej te plasterki ![]() ![]() A jesli chodzi o wstawanie to ja nadal mam straszny problem . Jak mam kogos kolo siebie to go wykorzystuje i mi pomaga a jak juz nie to troszku mi schodzi ,zeby sie podniesc ![]() Maluch doskonale Cie rozumiem, najgorsze są podróże samochodem i dziury w drogach ... ![]() ![]() Dziewczyny jeszcze nie odważyłam się prowadzić samochodu, a to już 3 tygodnie po. Kiedy wsiadłyście za kólko ? |
![]() ![]() |
![]() |
#5628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wsiadłam po tygodniu , ale jeździłam z automatyczną skrzynią biegów
![]() |
#5629 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5630 |
Raczkowanie
|
Hej kochane
Chciałam wpaść rano ale nie mogłam sie zalogować ![]() Cześć dziewczyny. Edziu, co jest z tymi teściowymi...u mnie historia też długa....a co się jeszcze może dziać, aż boję się pomyśleć. Czy my też takie będziemy ![]() Nie będziemy takie z pewnością. Moja teściowa to chora kobieta,ciagle nazekajaca itp wnuka widziała pierwszy raz jak miał 8 miesięcy a i teraz ciagle nam powtarza ze nigdy do nas wiecej nie przyjdzie,oby dotrzymała tej obietnicy. Nie mieliśmy kontaktu z nimi 3 lata i było naprawdę dobrze,bez awantur,mieszania,wyzwani a nas. Najgorsze jest to ze ta kobieta nie widzi ze sie kochamy i jesteśmy szczęśliwi,nie potrafi sie z nami cieszyć z naszych osiągnięć,tego czego sie dorobilismy itp ciagle tylko wybija szpile. Troszkę sie wygadalam, cieżko mi z tym strasznie czasami. Jestem inaczej wychowana i pomimo wielu przykrości wyrządzonych przez nią,namawialam mojego męża abyśmy dali jej szanse,aby spotkać sie z nią itp a i tak ciagle jestem ta zła,moj mąż zreszta tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5631 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() a widzę że poruszyłyście temat jazdy samochodem a faktycznie lekarz mówi po jakim czasie można usiąść za kółko? sylciu trzymam jutro kciuki ale fajnie masz że to już jutro ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- edziu a może nie warto już dawać szansy skoro teściowa tego nie docenia na pewno nie ma sensu się przejmować takimi ludzmi bo ty się denerwujesz a ta druga osoba ma to gdzieś ![]() ![]()
![]() |
#5632 |
Raczkowanie
|
Sylcia - POWODZENIA !!! Jak będzie ciężko to pomyśl tylko, że to wszystko minie i będziesz mogła cieszyć się nową sobą
![]() Co do prowadzenia samochodu, to ja właśnie dziś miałam krótki debiut po operacji. Mój lekarz powiedział, że po 2 tygodniach można wrócić za kierownicę. Ja prowadziłam tylko kawałek i problemów nie miałam, ale pewnie długa trasa, albo godzinna przepychanka po mieście byłaby trudna do zniesienia. No i pierwszy dzień w pracy... cały czas myślałam o tym czy nikt się nie zorientował ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz wole aby raz na jakiś czas przyszła do nas, bo jak nie mamy z nią kontaktu to wysyła do nas SMS i uwierz nie przypuszczałam ze matka moze pisać takie rzeczy. Więc z z dwojga złego wole teraz widzieć ja od czasu do czasu niż czytać takie coś. Najważniejsze ze my sie kochamy i mamy siebie i synka ![]() ![]() Sylcia trzymam kciuki za jutro ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5634 |
Zadomowienie
|
witam was drogie dziewczynki po tak długiej mojej nieobecności dzis byłam na konultacji u Dr.M.C warszawa
Oczywsice PAn Dr. zapytal czemu chce zrobic sobie piersi skoro mam takie ladne piersi ja powiedzialam ze chodzi o rozmiar oczywiscie doktor wizal sie do mierzenia zaproponowal impanty nagor anatomiczne w rozmiarze 225c ![]() nie jestem z tej konsultalcji zbytnio zadoowolan Pan dr byl malo rozmowny nastraszyl mnie powiklaniami itd itd jakso nie przekonal mnie do siebie spytala sei go czy nie da sie wiekszych odpowiedzial ze nie bo sie nie zmieszcza ale ide na konultacje 19 kwietnia do Dr.J.J z wroclawia zobaczymy jaki one bdzie w kontakcie i co mi zapropnuje na razie mam dola ze takie male ![]() ![]() ![]() nie wiem czemu wy dziewczynki macie taka sama wyjsciowke i wieksze impanty a mnie takie male nie intersuja ![]()
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-04-02 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5635 |
Zakorzenienie
|
Madlen wysłałam zaproszenie,rzucę okiem na te piękne piersi
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5636 |
Przyczajenie
|
Dziekuje kochane za trzymanie kciukow
![]() ![]() ![]()
#5637 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5638 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Ja pomimo ze święta już za nami dalej zalatana a ostatni goście wyszli dziś rano . Męża brat z rodzinka nocowali bo prądu nie mieli . Awaria po sniezycach i ich dopadła . Lecę Was poczytać. ![]()
#5639 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia!!! ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5640 | ||
Zadomowienie
|
Sylciu,
Wszystkiego dobrego Ci jutro życzę ![]() ![]() ![]() trzymaj się Kochana-będzie dobrze!!! No i koniecznie się odezwij jak tylko będziesz mogła ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
"przeanalizowałam" Twoją wyjściówkę i mi się wydaje,że dr zaproponował Ci taki rozmiar,aby nie "psuć" tego ich delikatnego wyglądu,takiego młodzieńczego ![]() Wydaje mi się,ze mogą się tam zmieścić jak najbardziej większe, no ale przy Twoich wymiarach to też nie ma co szaleć-musisz mieć takie aby ładnie się zgrywało z całością ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Jak słucham,że ludzie gdzieś bez prądu są,bo śnieżyca,to aż nie daję wiary...u nas już to topnieje,a dziś czytałam w necie,że wiosna ma być 11 kwietnia!! Normalnie się z radości upiję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.