|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
WYMIENIĘ
* Tesori d`Oriente Ambra Indiana 98/100 ml * Elizabeth Arden Sunflowers 7.5 ml miniaturka * Juicy Couture Dirty English 6/15 ml (z wymiany) ODLEWKI W ATOMIZERACH * Byredo Bal d'Afrique 10 ml * Chopard Wish 10 ml * Chloe Love 6 ml * Dior Pure Poison 6 ml * Dior Pure Poison Elixir 4.5 ml * Dior Miss Dior Cherie EDT 2 ml * Dior Miss Dior Cherie EDT 2010 2.5 ml * Dior Miss Dior Cherie Eau de Parfum 2011 6 ml * Dior Miss Dior Cherie L'Eau 5 ml * Frapin 1270 10ml * Fendi Theorema 3 ml * Kilian Back to Black, aphrodisiac 6.5 ml * Tom Ford Violet Blonde 8 ml * Trussardi Donna 2011 EDP 3 ml * Tesori D'Oriente Ambra i Szafran 7 ml * Tesori D'Oriente Ambra Indiana 7 ml * Tesori D'Oriente Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente Paczula z Imbirem 4.8 ml * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml * Valentino Valentina Assoluto 8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Angel Schlesser Essential 1.9 ml F * Amouage Jubilation XXV men 1.9 ml F * Annick Goutal Rose Absolue Eau Perfumee 1 ml R * Annick Goutal Rose Absolue 1 ml R * Annick Goutal Sables 1 ml R * Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F * Balenciaga Paris 1 Avenue George V EDP 1 ml F * Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R * Banana Republic Jade 2 ml R * Banana Republic Alabster 1.8 ml R * Brosseau Rose EDT 1 ml R * Brosseau Ombre Rose l'Original 1 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.3 ml R * Bond No.9 New York Oud 1.5 ml F * Bond No.9 Silver Factory 1.2 ml R * Bond No.9 West Side 1.7 ml F * Bond No.9 Perfume Gold 1.5 ml F * Bond No.9 Union Squar 1.6 ml F * Bond No.9 Nuits de Noho 1.8 ml F * Calvin Klein Forbidden Euphoria 2 ml R * Cindy Crawford Waterfalls F (nie wiem ile ma bo jest zapakowana) * Comptoir Sud Pacifique Hemisphere Sud 1.5 ml R * Caron Eau de Reglisse 0.60 ml R * Costume National21 0.40 ml R * Creed Florentina 0.30 ml R * Creed Acqua Florentina 1 ml R * Creed Fleurs de Gardenia 1 ml R * Comme des Garcons Wonderwood 1 ml F * Comme des Garcons Leaves Tea 0.60 ml R * Comme des Garcons Leaves Lilly 0.50 ml R * Chloe Love Chole Eau Intense 1 ml F * Chloe Love Eau Florale 1 ml F * Chanel Chance EDP 1.2 ml R * Chanel No5 EDP 1.5 ml R * Chanel No5 EDT 1.5 ml F * Diptyque Tarocco 1.8 ml F * Dior Poison 1.2 ml R * DKNY Drop Of Rose 2 ml R * DKNY Sweet Delicious 2012 1 ml R * D&G Rose the One 2 ml R * D&G Anthology La Lune18 2 ml R * D&G Anthology L'Imperatrice3 0.50 ml F * Durbano Cristal de Roche 1.2 ml R * Durbano Tourquise 1.2 ml R * Eau de Iceberg Wild Rose 1.1 ml F * Eisenberg back to paris 1.2 ml R * E.Coudray Ambre et Vanille 1.2 ml F * E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F * Florascent Parfumeurs Santal 1.2 ml R * Francis Kurkdjan Absolue Pour le Soir 1.8 ml F * Fendi Fantasia 1.3 ml R * Fendi Celebration 1.7 ml R * Gianfranco Ferre Ferre Rose 2 ml * Givenchy Very Irresistible Electric Rose 2 ml R * Gres My Life 2.3 ml R * Gucci EDP 1.8 ml R * Gucci Pour Homme 4.5 ml R * Guerlain Flora Nymphe 1 ml F * Guerlain AA Pampelune 2 ml R * Houbigant Quelques Fleurs Royale 0.50 ml F * Hermes Eau de Pamplemousse Rose 1.8 ml F * JPG Gaultier2 1 ml R * Kenzo Madly 1.9 ml R * Kilian Surrender 0.70 ml F * Kilian While Cristal 1.2 ml F * Killian Sweet Redemption 1.2 ml F * Keiko Mecheri Attar de Roses 1.2 ml R * Keiko Mecheri Damascena EDP 1 ml * L'Occitane Immortelle EDP 2 ml R * Laura Biagiotti Rose 1.80 ml F * Lacoste Eau de Lacoste 1.8 ml F * La Perla J'aime les Fleurs 0.70 ml F * Lutens El Attarine 1.2 ml R * Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R * Lancome O d'Azur 2 ml R * Lancome Tresor in love 1.2 ml F * Lubin Inedite 0.80 ml F * Lubin Gin Fizz 0.80 ml F * Lubin L'eau Neuve 1.2 ml R * L'Artisan Voleur de Roses 0.60 ml R * L'Artisan Piment Brulant 1.5 ml R * L'Artisan Premier Figuier 1 ml R * Les Parfums De Rosine La Rose de Rosine 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine Rose d'ete 1.4 ml F * Masaki Masaki Fluo EDP 1 ml F * Mauboussin Histoire d'eau 0.50 ml R * MDCI Rose de Siwa 0.40 ml R * M.Micallef Shanaan EDP 1 ml R * Montale Aoud Roses Petals 0.50 ml R * Menard L'eau de Kasaneka 1 ml F * Marc Jacobs Lola 0.80 ml F * Marc Jacobs Lola 1.2 ml F * Marc Jacobs Dot 2 ml R * Pro Fvmvm Roma Soavissina 1.4 ml R * Pro Fvmvm Roma Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Thundra 1.9 ml R * Penhaligon's Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's Elixir 1.5 ml R * Penhaligon's Lavandula 1.2 ml F * Penhaligon's Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale Cadjmere 1.7 ml R * Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Parfum d'Empire Eau de Glorie 1.4 ml F * Parfum d'Empire Azemour 1.4 ml F * Parfum d'Empire Yuzu Fou 1.4 ml F * Ralph Lauren Romance 2 ml R * Rochas Tocade EDT 3 ml F * Robert Piquet Visa 0.30 ml R * Rance Rose de Rose 1 ml R * Rance Laetitia 1 ml R * Shiseido Zen EDP 1.2 ml R * Smell Bent The Bi-Polar Express 3.8 ml R * Smell Bent Reindeer Games 1 ml R * Tom Ford Jasmin Rouge 2.2 ml R * Tauer L'eau epices 1 ml R * Tauer le maroc pour elle 0.30 ml R * T.Mugler Angel Rose 1.8 ml R * T.Mugler Pure Havane 1.5 ml R * Vibrational Perfumes Rose Quartz 0.60 ml R * Valentino Rock 'n Rose EDP 1.9 ml F * Viktor & Rolf Eau Mega 2 ml R * Van Cleef & Arpels midnight in paris 1 ml R * YSL Paris EDP 0.80 ml R * YSL Paris Romantique 2 ml R * YSL Parisienne 2 ml r * YSL Parisienne A L'Extreme 1 ml R * YSL Opium Vapeurs de Parfum 0.60 ml R W zamian szukam tylko i wyłącznie zapachów z listy https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=6192 |
|
|
|
#2522 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Szukam:
Midnight Poison, Jadore w wersji Absolu, Cologne Florale lub L'or Alien edp, Elle YSL, Nu edp, Nu edt Jil Sander Eve Addict ( stara wersja) CdG Kyoto Na wymiankę mam: flakony: Issey Miyake złota limitowanka Gold Absolute edp 48-49/50ml Szulc Sale 01 -50 ml nowy J'ose edp 50 ml nowy, ubytek testowy - tylko za coś extra ![]() miniaturki ( bez atomizera, nowe, ubytek testowy) M.Micallef: Hiver, Automne, Royal Rose Oud po 5 ml odlewki/ sample z atomizerem: Gucci Rush 6/10 ml Montale Sweet Oriental Dream 4/10 Parisienne Essence / Extreme - nie jestem pewna 5 ml Alien Essence Absolue 5 ml Chanel No 19. edp 2,5 ml w trakcie ustaleń
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2013-04-02 o 21:36 |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Nu edp jeszcze mam coś we flakonie, bardziej mi na edt zależało, niestety nie mam drugiego aliena. a Nu masz tylko odlewkę czy flakon? Jeśli flakon, znalazłabyś coś z moich?
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię na inny zapach Miss Dior eau fraiche 100 ml , tester, nowy, nietestowany
fotki w wątku wymiankowym (link w podpisie) |
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, mam m.in. J'adore Cologne Florale U Ciebie podoba mi się: Parisienne Essence / Extreme - nie jestem pewna 5 ml Alien Essence Absolue 5 ml Zajrzyj do wątku jeśli byłabyś zainteresowana |
|
|
|
|
#2529 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Szukam na spróbowanie
L'Erbolario Dolcelisir Meharees Ramyata Mój wątek w podpisie |
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
Mam do oddania kilka zapachów,ale tylko i wyłącznie w zamian za VICTOR&ROLF Flowerbomb
![]() Angel Thiery Mugler 47 z 50 ml Noa Cacharel 49 z 50 ml Versace Versense 96 z 100 ml Lancome Miracle 25 z 30 ml Dior Dolce Vita 28 z 30 ml Dolce Gabbana L'Imperatice 3 99 z 100 ml Ma któraś na wymianę bombeczkę ![]() ewentualnie mogę jeszcze poszukać innych zapachów w zamian
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja:Flachy: - Chanel, coco mademoiselle edp ok 18/35ml - Eau des merveilles ok 14ml/30ml (wymiana w imieniu koleżanki, która chciałaby w zamian najlepiej violet blond) - Yves Rocher - zima ok 50ml/60ml (rarytas pochodzący z miłej wymiany lecz niestety kolejny zapach wywołujący u mnie migrenę) - shiny creation, la perla ok 80ml (z kolejnej miłej wizażowej wymiany, próbowałam się przekonać, ale niestety na dłuższą metę zapach mnie męczy) - pure poison, dior ok 8/30ml Odlewki (wszystkie ze wspólnych zakupów albo z wizażowych wymian) - Musc ravageur ok 12ml - L'erbolario, dolcelisir ok 3, 3,5ml - Ysl, Opium ok 9ml - Ysl, Paris edp ok 6ml (bez atomizera) - Shalimar light ok 18ml - lancome, cuir de lancome ok 7ml - L lolita lempicka ok 7ml - fendi theorema leggero ok 6ml - Cioccolato mon amour, fondente extra, ok 4ml - miss dior ok 8ml, klasyczna wersja, po reformulacji - dior star ok 7ml - dior me not ok 5ml - i love dior ok 3-4ml - diorissimo ok 3-4ml Próbki: - Histoires des parfums 1969 1,5ml (z quality) - Serge Lutens, cedr, ok 2ml - Givenchy, hot couture, ok 2,5ml - Bond, broadway nite, ok 2ml (z quality) - Bond, nuits de noho, ok 2ml (z quality) Szukam - chanel chance, czyste perfumy (oddam baaardzo dużo, albo i jeszcze więcej w zamian - chanel, coco edp (kilka mililitrów) - chanel, chance eau tendre - Vetiver tonka i rose ikebana (na spróbowanie) Póki co nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ostatnio po większości zapachów boli mnie głowa więc ciężko będzie mnie skusić czymś z poza powyższej listy, ale próbować można
Edytowane przez aventino11 Czas edycji: 2013-04-27 o 12:59 |
|
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
yyy chyba źle się zrozumiałyśmy. chodziło mi o wymianę np. 4ml Molecules za 4ml Royal Muska, nie za całość.
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnę się i ja z moim kramikiem po zmianach
![]() Flakony na wymianę: Vivienne Westwood Let it Rock (48/50 ml) - paczula ![]() Joop Jette Dark Sapphire (40/75 ml) - bez korka Elizabeth Arden Green Tea, nowe w folii J. del Pozo Halloween 12/100 ml Arden Splendor 15/125 ml, korek luźny Paco Rabanne 10/50 ml Alien EDT 40 ml - nowe w folii ale raczej tylko za wish ![]() Replay 45/50 ml |
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniam, mniam paczula - może coś w zamian znajdziesz?
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne masz zabawki
![]() A mogłabym chcieć któreś z tych: Jimmy Choo Lola Acqua di Gioia Mogłabym coś dodać...? Pozdrawiam Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2013-04-03 o 18:27 |
|
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Tego Jimmy Choo bym najchętniej chyba sie pozbyła
.Do flakonu Lola mam taka słabość, że nie wiem czy w końcu go oddam .A jakbyś mogła jeszcze chwilke poczekać na moją decyzję - coś mi świta, że moja znajoma ma jakieś flakony VW - może udałoby mi się testnąć dla pewności.
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne. Jakby co daj znać.
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
XS Extreme Girl 1ml Armani Mania 1,7ml Agent Provocateur 1ml mogę zrobić odlewki do 15ml Beayonce Heat Cerruti 1881 cały flakon Avon Far Away Przygarnę cokolwiek Proszę o odpowiedzi w moim wątku kosmetycznym bo tego nie subskrybuję
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam ( a - atomizer; f - firmowa; o - odlewana):
Lutens Sa Majestete Rose - o a 4,5ml Maitre Parfumeur et Gantier Or des Indes - o a 5ml Padparadscha - o a 3ml Historiae Hameau de la Reine f 1,7ml Azzaro Chrome o a 2ml Lutens Chene o a 3ml Scent Story Gold o a 4,5ml Scent Story Platinium o a 2ml Diptyque Volutes o a 3ml Amouage Honour Men a próbka z Q 1ml Pro Fvmvm Roma Fiore d'Ambra a próbka z Q 1ml Perris Monte Carlo Bois d'Oud a próbka z Q 1ml Naomi Goodsir Bois d'Accese a próbka z Q 1ml Annick Goutal Rose Absolute a próbka z Q 0,5ml Nasomatto Duro o s 0,8ml Angel Schlesser Oriental II o a 1,5ml Visconti Bois de Gayac o a 2ml Szukam: Wazamba Gaiac Cocoon - nówka w folii - oddam za używkę Balenciaga l'Essence albo Wazamby |
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szukam odlewki 5-10ml Un Bois Vanille.
Muszę jeszcze raz zweryfikować, czy go nie lubię ![]() w zamian jak zwykle: to co w wątku w podpisie
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnę się
![]() Szukam nowych Kenzo Yellow i Pink ale na inne zapachy też jestem otwarta ![]() Mogę oddać wiecej za mniej ![]() CK - Secret Obsession - 5ml Dior - Addict EDP -ok. 3,5ml Dior - Miss Dior(2005r)EDT - 10ml Emanuel Ungaro - Love Kiss - do uzgodnienia Ferragamo - F for Fascinating Night EDP - 2ml Guerlain - AA Mentafollia - ok. 2ml Hermes - Kelly Caleche EDP - ok.3ml Kenzo - Kashaya - 11,5ml Lanvin - Rumeur - 1,5ml Laura Biagiotti - Roma EDT - 9ml Max Mara - Gold Touch EDP - 10ml Miller et Bertaux - Parfum Trouve - 5ml Neotantric Fragrances - Parampara Peepshow edt - 2,3ml Nina Ricci - L`air - 9,5ml Naomi Campbell - Naomi Campbell - 9,5ml Oriflame - Enigma Dare to Dream - 9,5ml Pierre Balmain - Jolie Madame - 1ml Sephora - Brown EDT - 0,5ml Swarovski Edition EDT - 4ml
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozbęde sie
Odlewki Ajmal Shadow for him ok. 4,5/10ml L'eau Trois (grzybowa w.) Black Cashmere (stara w.) ewentualnie Sel de Vetiver Próbki i sample Amouage Memoir Men 0,5ml Amouage Opus V 2ml minus dwa psiknięcia Amouage Epic Man ok. 1,2ml Byredo Baudelaire 2ml CdG Play Black 1ml Diptyque Fou de Bois ok. 2ml Divine L'Homme Infini 1ml Escentric Molecules Escentric 01 ok. 2ml Huitieme Art Parfums Fareb 0,5ml Histoires de Parfum 1740 Markiz de Sade 0,4ml Honores des Pres Honore's Trip ok. 1ml Keiko Mecheri Oliban ok. 0,5ml L'Artisan Naveger 0,5ml L'Erbolario Myrrhae 1ml Le Labo Patchouli ok. 1,8ml Les Nez Let me Play the Lion ok. 1,8ml Lubin Galaad 0,6ml Montale Dark Aoud ok. 0,2ml Nejman Emir 0,3ml Odin 03 Century 2ml Olifactive Studio Autoportrait ok. 1,2ml Satellite Padparadscha ok. 0,7ml Serge Lutens Vetiver Oriental 1,1ml Villoresi Incensi Przygarne Slumberhouse Norne (np. w zamian moge dać ok. 1ml Vikta), Grev SSS Incense Pure, Forest Walk Naomi Goodsir Cuir Velours Miller Harris La Fumee L'Artisan Naveger Aedes de Venustas (kadzidlana wersja) Chanel Sykomore Maison Francis Kurkdjian Oud Amouage Opus IV i VI, Dia Man Donna Karan Chaos Montale Kabul Aoud Andrea Maack Coal Lalique Perles
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
wymienię w całości lub zrobię odlewki z:
L'Erbolario Cortecchia (40/50ml) L'Erbolario Te e Spezie (40/50ml) oprócz tego wymienię próbki: Piguet Cravache ~0,5ml Serge Lutens Gris Clair ~2ml Frederic Malle Dries Van Noten ~0,7ml Arquiste Boutonniere No. 9 ~0,7ml Olfactive Studio Lumiere Blanche ~1,6ml Eight & Bob ~1,5ml Dunhill Custom ~1,5ml Dunhill Black ~1,5ml
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
agnes_bdg, może masz Dior Forever and Ever? Oddałabym Nu edt
|
|
|
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Aktualizacja: