|
|
#14221 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
Moje młodziki wygrały
![]() http://sport.onet.pl/0,1248770,1509036,wiadomosc.html
|
|
|
|
#14222 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4009306]Będziesz mogła! bedziesz musiała! A jak nie, to powiemy Warszawiankom, żeby Cię porwały, i nie będzie na Ciebie
![]() U mnie wszyscy znają moją miłość do BVB i muszą mi pozwolić, bo wezmę stryczek i się powieszę Eee...to nie było zbyt miłe. Nie czaje tego pogrupowania, na Nasz i Wasz wątek. "Ty się nie liczysz" ![]() Joł Spodziewałam się dostać 3 z histy, 2 z gegry i 1 z ruska, a dostałam kolejno 4, 4 i 3+ Nauczyciele zmieniają się na lepsze Ogolnie jeszcze się dziś naśmiałam, bo jakaś kretynka na łamach gazetki szkolnej opisała swoje zakochanie w D. I ładnego Małysza narysowałam W locie [/quote]A ja dzisiaj przy sklepiku "przytuliłam się" przy sklepiku do kolesia w bluzie BVB (nie dobrowolnie! Tłum nacierał od tyłu... ) A za niecałe 3 tygodnie będe z nim piła na 18... Już czuję, że znajde z nim wspólny temat do rozmowy ![]() Nie ma pogrupowania... Wszyscy sa równi ! ![]() Wiosna przyszła to nauczyciele miękną... ![]() Daj małyszka!! Cytat:
![]() A ja sie w ogóle nie znam ani na Allegro, ani na eBay... Taki tłuczek kartoflany ze mnie... Nawet jakbym coś kupic chciała to nie potrafię, a przeciez nie powiem bratu, że chce cos BVB bo mnie wysmieje...
|
|
#14223 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4009536]nie wiem szczerze mówiąc
Może i być przez aparat ![]() A co my zrobimy jak się okażę, że nie znajdziemy biletów na trybune Bvb? [/quote]Poprosimy jakiś miłych niemieckich kibiców żeby nas przemycili np. powiedzą że jesteśmy klubowymi maskotkami czy coś
|
|
#14224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4009536]nie wiem szczerze mówiąc Może i być przez aparat ![]() A co my zrobimy jak się okażę, że nie znajdziemy biletów na trybune Bvb? [/quote]No to pójdziemy na trybune gospodarzy... i pomożecie mi dokopac mojemu koledze co obraża BVB!!!!
|
|
#14225 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo kibicom Wisły się to nie spodoba
|
||
|
|
|
#14226 |
|
Raczkowanie
|
Sys jeśli chciała byś jakiś szaliczek to moge Ci go wylicytować i poprosić sprzedawce żeby przysłał go na Twój adres
|
|
#14227 |
|
Konto usunięte
|
Sys, Małysz na tablicy był niestety
Sys, ja moge Ci wylicytować najwyżej i powiedzieć, żeby wysłali Tobie na adres domowy ![]() Ja mam i tu i tu konto, na eBayu mam taki chory nick, że masakra - andzinaobat |
|
|
|
#14228 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4009306]Będziesz mogła! bedziesz musiała! A jak nie, to powiemy Warszawiankom, żeby Cię porwały, i nie będzie na Ciebie
![]() U mnie wszyscy znają moją miłość do BVB i muszą mi pozwolić, bo wezmę stryczek i się powieszę Hop hop hop! Ale wypas...szkoda tylko, że Kolejorz przegrał ![]() "Kto nie skacze, jest za Legią, hop hop hop, ałaa zaj.ebałam w sufit!" ![]() [/quote] hehe porwe Magde bo w lipcu jest tez mecz siatkarzy oooo to ja tym razem nie zrobie hop hop Ola zdjecia!!!!!!!!!!!
|
|
#14229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, żeby nas za te pszczółki, czy co to jest nie przebrali
|
|
#14230 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4009578]
![]() ale wtedy raczej nie będziemy mogły kibicować BVB bo kibicom Wisły się to nie spodoba [/quote]eeeee tam ja sie kibicow wisly nie boje niech mi tylko podskocza to szkoda tylko ze nie umiem boksowac ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4009587]Aga, Małysz na tablicy był niestety Aga, ja moge Ci wylicytować najwyżej i powiedzieć, żeby wysłali Tobie na adres domowy ![]() Ja mam i tu i tu konto, na eBayu mam taki chory nick, że masakra - andzinaobat Sys to Sylwia nie Aga - Aga to ja
|
|
#14231 |
|
Konto usunięte
|
Kasia, to był moj pomysł
|
|
|
|
#14232 |
|
Konto usunięte
|
O mama, faktycznie! Ja miałąm jakieś zaćmienie umysłu jak to pisałąm, w ogole nie zaczaiłam, kiedy napisałam to Aga
myślę o Sys, a piszę Aga, no nieee
|
|
|
|
#14233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aga, ja moge Ci wylicytować najwyżej i powiedzieć, żeby wysłali Tobie na adres domowy ![]() Ja mam i tu i tu konto, na eBayu mam taki chory nick, że masakra - andzinaobat To chyba o mnie chodziło... Dzięki dziewczyny, jak cos znajdę, a dalej nie będe potrafiła wylicytowac coś na allegro to zgłoszę się do którejś ![]() Cytat:
No własnie...
|
|
#14234 |
|
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4009640]Kasia, to był moj pomysł
ale ja byłam pierwsiejsza
|
|
#14235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś Ty odważna .
|
|
#14237 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4009722]taa, jasne
[/quote]nie wierzycie we mnie? w igole czesc brzoskwinka
|
|
#14238 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah! Dziewczyny, wiecie gdzie ja byłam? Pod Sheratonem!!!
Ale jaki fart miałam. Bo sobie podjechałam na plac Trzech Krzyży, wysiadłam z autobusu i przechodzę na drugą stronę ulicy, a tam stoi autokar naszych chłopaków. No, to sobie pomyślałam, że nici ze spotkania z nimi, bo chciałam ich złapać, jak wrócą z treningu, a tak, jak już wrócili, to przecież nie wyjdą z hotelu do następnego treningu. Ale dobra, idę wzdłuż hotelu, patrzę, a tam z naprzeciwka NADCIĄGA SPACERKIEM TŁUM LUDZI W CZERWONIUTKICH DRESACH - PRAWIE CAŁA REPREZENTACJA. A ja taka spanikowana. CAŁA REPREZENTACJA SZŁA W MOJĄ STRONĘ!!!!! Normalnie myślałam, że zaraz padnę z wrażenia. Ale jakoś podeszłam do drzwi hotelu, a oni zaczęli wchodzić. A ja się na nich patrzę i patrzę i nie mogę się odezwać. Zobaczyć reprezentantów z odległości 2-3 metrów, to jest dopiero przeżycie. Aż zobaczyłam Radzia Matusiaka. W końcu się przełamałam i krzyczę do niego przez tłum reprezentantów, że chcę z nim zdjęciem, a on z takim sympatycznym uśmiechem do mnie podszedł. A że byłam sama, to spytałam, czy może poprosić kolegę, żeby nam zrobił zdjęcie, a on się odwrócił i woła: "Jacuś!" i machnął na Jacka Bąka. No, i wziął ode mnie aparat i podał Bąkowi Potem mu udzieliliśmy instrukcji, jak się robi zdjęcia moim aparatem i wreszcie zrobił (Matusiak ładnie pachniał ). A potem poprosiłam Radka, żeby zrobił mi zdjęcie z Bąkiem.Cała reszta juz weszła do hotelu. Tylko Beenhaker jeszcze stał, z takim miłym uśmiechem się uśmiechał i czekał, żeby nie przeszkadzać w robieniu zdjęć. I wszyscy poszli do hotelu.Wtedy przyjechała taka Sylwia z grona i razem z godzinę chodziłyśmy wokół hotelu. Aż nagle stoimy sobie, a tam z budynku wychodzi ktoś jakby znajomy i idzie na drugą stronę ulicy. No, to my za nim. Z bliska stwierdziłyśmy, że to Żewłakow. Rozmawiał przez telefon z tatą. A potem wszedł do sklepu spożywczego A my stałyśmy na zewnątrz i pękałyśmy ze śmiechu, bo tak ładnie wyglądał za szybą z napisem "Mrożonki" Kupił gazetę i wyszedł. Ja nie byłam pewna, czy to dobry pomysł, żeby sobie z nim próbować robić zdjęcie, bo pisałyście, że nie jest sympatyczny. Ale w końcu za nim poleciałyśmy. Szłyśmy za nim tak szybko i stukałyśmy obcasami coraz szybciej. Raz się obejrzał i przyspieszył. No, to pomyślałam, że nam ucieknie, ale my szłyśmy za nim jeszcze szybciej i coraz szybciej stukałyśmy obcasami. Odwrócił się jeszcze raz i mówi: "Dziewczyny, nie krępujcie się, jak chcecie zdjęcia, to trzeba krzyczeć" i taki uroczy uśmiech. No, to zrobiłyśmy sobie zdjęcia. I on wrócił do hotelu. A po jakimś czasie wyszedł Żuraw i stanął przy drzwiach. Wygrzewał się chyba na słoneczku No, to też podeszłyśmy. Rozmawiał z jakimś chłopakiem o treningu i mu powiedział, że wyjeżdżają o 16:00 (nie wiem, czy na trening, czy jutro do Kielc). No, to my znowu poprosiłyśmy o zdjęcia. A on się zgodził. Ale nie był taki sympatyczny, bo oprócz tego, że się zgodził, to nawet się nie ruszył. Więc to było tak, że tylko nam pozwolił stanąć obok siebie ![]() A potem jeszcze stałyśmy, to Żewłakow znowu wyszedł chyba do jakiejś kawiarenki naprzeciwko hotelu, a Żuraw poszedł z Bąkiem gdzieś przez plac Trzech Krzyży. Tylko na Krzynia się nie doczekałam. Ale moje podsumowanie: Bąk, Matusiak, Żewłakow - bardzo fajni; Żuraw - mniej fajny. Zaraz zmniejszę fotki, to się wam pochwalę
|
|
|
|
#14239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny fotki z meczu dalam na mundialowy, a nasze fotki dam tutaj wieczorem albo jutro bo juz musze uciekac.no to pa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#14240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówią : "W kupie raźniej" .Hej Aga ![]() Niestety , ostatnio mało udzielam sie w wątku , ponieważ semestr zaczął sie na dobre
|
|
#14241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jeszcze chcialabym tam byc. ale nie ma bata, tata tez zlapal bakcyla i mowi ze mam zbierac kase na kolejne mecze takze mam nadzieje ze pojedziemy i na kazachstan i na belgie 1.boskie maja te dresy! ja tez bym sobie taki kupila, wiecie gdzie? ![]() 2.wyobrazam sobie radka i te jego "Jacuuuś" 3.ja lubie Jacka, on jest taki zarabisty facet 4.moglas podejsc do leona zrobic z nim fotke ![]() 5. ![]() p.s. a mojego arturka widzialas?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#14242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez chcę foty z reprą!! Ale fajnie, że Ci się udało zaczepić chociaz tą 4... ![]() Dawaj foty!!
|
|
#14243 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Matusiak też. Z Bąkiem nie miałam doczynienia, Żewłakow niefajny. Wrzucaj foty
|
||
|
|
|
#14244 |
|
Konto usunięte
|
Olaaaaa!
Oprócz tych fotek z nami co prosiłam niezmniejszone na maila to wyślesz mi jeszcze tą -> http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4009767
|
|
|
|
#14245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#14246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Magda zazdroszcze mialam jechac na stadion ale nie mialam z kim a samej mi sie nie chcialo poza tym to tak daleko ;/
|
|
|
#14247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4009848]Olaaaaa!
Oprócz tych fotek z nami co prosiłam niezmniejszone na maila to wyślesz mi jeszcze tą -> http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4009767 [/QUOTE]a co kto ci sie podoba? oki wysle ale wieczorkiem bo juz na serio musze spadac.ja mam fotke i z bakiem i z radkiem i z mackiem i wszyscy fajni zewlakow smignal szybko wiec z nim nie mam :P ale mam go nagranego na kamerze :P
|
|
|
|
#14248 |
|
Zakorzenienie
|
Ok . Ja lece .
See you
|
#14249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam być oryginalna i mieć fotkę z Leosiem. Tylko jeden problem - jak do niego zagadać? Ja po polsku na początku miałam problem, a co dopieru po jakiemuś innemu. Pogoń za Żewłakowem była świetna. Ale szpilki na niego podziałały I ta akcja z Żewłakowem w mrożonkach Jeszcze teraz mam głupawkę, jak sobie o tym pomyślę.A Arturka widziałam, ale był w pierwszej turze piłkarzy razem z Kowalewskim i wtedy dopiero zbierałam się na odwagę, żeby do kogoś podejść. Mówię, że praktycznie cała kadra przeszła obok mnie. Tylko dopiero, jak na końcu zobaczyłam Matusiaka, to się odważyłam podejść, a właściwie przebić się przez resztę właśnie do niego. On jest ładny. Na równi ładny, co Ebi. I też ładnie gole strzela. I tak ładnie pachniał ![]() Dobra, daję foty. Ale się z Żewłakowem przytuliłam Ale i tak to z Matusiakiem sobie chyba w ramkę oprawię
|
|
|
|
|
#14250 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

) A za niecałe 3 tygodnie będe z nim piła na 18... Już czuję, że znajde z nim wspólny temat do rozmowy 
Taki tłuczek kartoflany ze mnie... 

bo w lipcu jest tez mecz siatkarzy