Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 22:11   #1471
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
No mnie także pobolewał, ale od czwarktu był to ból regularny, ustępujący tylko gdy odpoczywałam, a od wczorajszego wieczora nie do wytrzymania. Nie mogę siedzieć, czuję jakby coś mi się w odcinku lędźwiowym gniotło. Chodzić chwilę, ale i to sprawia ból. Żyję nadzieją, że to korzonki, bądź nadwyrężenie...

Fajny pomysł, pierwszy raz takie widzę

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Uciekam spać, może usnę, bo minionej nocy mało spałam przez ból. Do jutra!
nawet mnie nie strasz! Jak leże pobolewa, w Kościele nie wystoję w jednej pozycji, muszę stać 'na baczność' bo mnie boli jak przeskakuje z nóżki na nóżkę... jak siedzę też pobolewa, ale to od niewygodnych uczelnianych ławek. Sypie się. Do tego serce. Więc nawet nie mogę sobie wyobrazić jak się męczysz. Okropność. Wyśpij się, mam nadzieję, że szybko zaśniesz i że nie będzie Cię tak jutro męczyć.... Wracaj szybko do pełni sił

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
skąd ja to znam cieszę się, że nie jestem sama

KaEs co Ty w ogóle wygadujesz ? Miałam przyjemność widzieć Twoje zdjęcia i śliczna z Ciebie dziewczyna !

Jak się obżarłam.. a jedzenia mam jeszcze cały balkon.. tydzień będziemy to jedli [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
mam teraz gorsze dni, czasami tak jest że się ma wszystkiego dość. Gdyby mnie Tż słyszał 'skopał by mi tyłek'

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:11   #1472
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
No mnie także pobolewał, ale od czwarktu był to ból regularny, ustępujący tylko gdy odpoczywałam, a od wczorajszego wieczora nie do wytrzymania. Nie mogę siedzieć, czuję jakby coś mi się w odcinku lędźwiowym gniotło. Chodzić chwilę, ale i to sprawia ból. Żyję nadzieją, że to korzonki, bądź nadwyrężenie...

Fajny pomysł, pierwszy raz takie widzę

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Uciekam spać, może usnę, bo minionej nocy mało spałam przez ból. Do jutra!
Ból jest tylko przy siedzeniu? Duzo w ciagu dnia jestes w pozycji siedzącej?
np. lezenie na plecach z ugietymi kolanami przynosi ulge?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:14   #1473
Myxak
Raczkowanie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Kurde nareszcie ... Znalazłam odpowiedni wątek ! Zaczęłam od pierwszego nagle patrze2, 3,4,5,6,7 i przstałam liczyć ;D Nie wiedziałam ze az tyle PMek sie znajdzie
Myxak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:15   #1474
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

mam teraz gorsze dni, czasami tak jest że się ma wszystkiego dość. Gdyby mnie Tż słyszał 'skopał by mi tyłek'
Trzymaj się i nie daj się śmiem twierdzić, że to wszystko przez tę okropną pogodę.. Ja już mam jej dość, jeszcze trochę i wpadnę w depresję.
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:18   #1475
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myxak Pokaż wiadomość
Kurde nareszcie ... Znalazłam odpowiedni wątek ! Zaczęłam od pierwszego nagle patrze2, 3,4,5,6,7 i przstałam liczyć ;D Nie wiedziałam ze az tyle PMek sie znajdzie
Witaj Napisz coś o Was

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:21   #1476
Kate Noir
Zakorzenienie

Hej

Witam wszystkie nowe PM'ki

Jestem padnięta i zaraz zmywam się spać.
Miałam trochę Was podczytać ale nie mam siły nadrabiać. Nie szalejcie tak jutro
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:23   #1477
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy! Za 2 tygodnie chcemy z TŻem jechać w góry na weekend ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie można byłoby się wybrać. Możecie coś podpowiedzieć? Zakopane odpada bo byliśmy tam już milion razy Zastanawiamy się nad Bieszczadami albo Szczawnicą tylko nie wiem co jest lepsze. A jeśli Bieszczady to gdzie konkretnie? Nie chcemy jeździć autem tylko jedynie spacerować i przez to kompletnie brak mi pomysłów gdzie konkretnie można jechać żeby coś pieszo zwiedzać

Mi się wydaje ze na bieszczady jeszcze za wcześnie bo śnieg i ciaplyta nad Soline albo Ustrzyki

Albo do rabki tam można pospacerować
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:26   #1478
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Fajnie, że siebie akceptujesz w 100%. Twarzy sobie nie wyćwicze, no chyba że operacjami plastycznymi Jestem typową kobietą, lubię sobie ponarzekać potrzebuję słońca. zima mnie dobija. (i mgr)
ja nie mówię tylko o ćwiczeniach fizycznych, ale też psychicznych sama parę lat temu narzekałam na małe piersi, duży nos, podbródek i pełno innych rzeczy, których już nawet nie pamiętam. teraz zamiast wad widzę zalety: ładne oczy, fajny uśmiech, zgrabna pupa, długie nogi

no ale wiadomo, nadejdzie w końcu wiosna i dodatnia temperatura, to życie stanie się piękniejsze )

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-04-02 o 22:27
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:30   #1479
wioliix
Rozeznanie

aneczka25057

My damy zdjęcie zakonnicy i przywieziemy jej potrzebne materiały i damy pieniadze (robi piękne dekoracje) albo dekoratorka ale to znowu koszta duże.Piękne te białe kule koło ławekNasz kościoł jest duży i trzeba też duze i wyraziste dekoracje żeby nie zgineły ale też nie chce przesadzić

cukraktywna

Dzięki

Bo zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz bo ja mam okrągłe stoliki

I na pewno bedzie tablica przy wejściu z nr stolika i wypisane przy jakim numerze ktoś siedzi
I nie wiem czy wskazać tylko nr stolika czy jeszcze dodatkowo dawać winietki żeby wskazać stołek???
Jak Wy to rozwiązujecie?

Edytowane przez wioliix
Czas edycji: 2013-04-02 o 22:34
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:30   #1480
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Ale mnie nie było... 2 dni a mam wrażenie jakby mnie nie było miesiąc
Nie nadrabiam bo normalnie nie dam rady

Co tam słychać? w wielkim świecie?

Myha nam się zaręczyła tylko doczytałam eeeeeeeeeeeeeeee , GRATULACJE

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:32   #1481
Myxak
Raczkowanie

Te nowe zasady to jakiś kosmos
Tż teraz robi prawko na C. Teorię zdał, na praktyke zapisywał się na starych zasadach. Termin egzaminu miał już po zmianach. I przed wyjściem na plac kazali podpisać, że dopłaci x zł bo inaczej go nie dopuszczą. Ciekawe od kiedy prawo działa wstecz W dodatku wymyślili jakieś durne badania psychologiczne, za które oczywiście też trzeba było zapłacić i to jakieś 100zł. Paranoja, teraz będzie miał drugie podejście, mam nadzieję że zda i będzie z głowy bo strach co znowu wymyślą [/QUOTE]

Ano kosmos mój (JUŻ ) narzeczony miał ten sam problem ^^ na dodatek egzaminator sie spóźnił i czekał na niego 2 godziny ;/ nie ukrywam ze bylismy wkurzeni tą dopłata miec 100 zl a nie mieć dla nas różnica :P Zdał za 3 razem aczkolwiek chyba tylko dlatego , że trafił na tego samego egzaminatora . Uda sie mu na pewno, byle na spokojnie podszedł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-02, 22:35   #1482
Myxak
Raczkowanie

Ciebie nie było dwa dni ;P A ja tu nowa jestem :P . Czytam i nadrabiam co tylko sie da ;D
Stary 2013-04-02, 22:42   #1483
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Bo zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz bo ja mam okrągłe stoliki

I na pewno bedzie tablica przy wejściu z nr stolika i wypisane przy jakim numerze ktoś siedzi
I nie wiem czy wskazać tylko nr stolika czy jeszcze dodatkowo dawać winietki żeby wskazać stołek???
Jak Wy to rozwiązujecie?
Ja też będę miała okrągłe stoliki i zamierzam zrezygnować z winietek, ograniczając się do table planu przy wejściu. To chyba wystarczy (:

Rozważam postawienie też na stołach (na odwrocie karty z numerem stolika) nr stolika z wyszczególnionymi pod nim gośćmi. Tzn z jednej strony tabliczki duży numer, a z tyłu "Stolik nr X: Jan Kowalski, Janina Kowalska..." itd.

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:56   #1484
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Mi się w tym roku udało nawet fajnie spędzić święta jeszcze bardziej się "wtajemniczyłam" w rodzinę tż pojechałam nawet z nimi do ich cioci, która podobno kazała tż mnie zabrać ze sobą cieszę się , że mnie akceptują i biorą na serio prawie jak już rodzinę Dziś byłam z tż mamą i rodzeństwem na zakupach, podobała mi się bluza, która się oczywiście nie podobała tż no i jego mama podeszła do mnie i mówi : " nie słychaj go, chodz pójdziemy i kupimy tę bluzę"

Słuchajcie,przyszedł mi polecony z policji, pijak przyjął mandat nie muszę chodzić po sądach

A, no i WITAM NOWE PM które dołączyły do nas, których jeszcze nie kojarzę ..:P

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2013-04-02 o 22:57
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 23:11   #1485
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Ciebie nie było dwa dni ;P A ja tu nowa jestem :P . Czytam i nadrabiam co tylko sie da ;D
Witaj ;-) troszke masz do nadrobienia ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Mi się w tym roku udało nawet fajnie spędzić święta jeszcze bardziej się "wtajemniczyłam" w rodzinę tż pojechałam nawet z nimi do ich cioci, która podobno kazała tż mnie zabrać ze sobą cieszę się , że mnie akceptują i biorą na serio prawie jak już rodzinę Dziś byłam z tż mamą i rodzeństwem na zakupach, podobała mi się bluza, która się oczywiście nie podobała tż no i jego mama podeszła do mnie i mówi : " nie słychaj go, chodz pójdziemy i kupimy tę bluzę"

Słuchajcie,przyszedł mi polecony z policji, pijak przyjął mandat nie muszę chodzić po sądach

A, no i WITAM NOWE PM które dołączyły do nas, których jeszcze nie kojarzę ..:P
to fajna masz tesciowa ;-) kupilas ta bluze:-P?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 05:51   #1486
misia880
Zakorzenienie

Witam się nadrobiłam wszyatko. Wczora to ten wizaz ze mna walczył nie umiałam się zalogować, a jak sie udało i napisałam posta to się go wysłać nie dało i tak od rana

ale chwalę się napisałam wczoraj wstęp, i opis moich badan do pracy i jeszcze opis do badan TŻ dziś kontynuacja :P

wczoraj TŻ przywiózł mi bez okazji taka śliczną dużą czerwona róże

a i byłam na zakupach i kupilam, sobie prześliczny czerwony płaszczyk w orsay i bluzeczke i druga

gratulacje zaręczyn

Witam stare i nowe PM
M - odezwij się na priv. Co się stało słońce ?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 05:51   #1487
aneczka25057
Rozeznanie

Witam o poranku niestety i mi się w końcu wolne skończyło i trzeba było dziś wstać do pracy...

Kishlaczkowa zdrowiej prędko nie wyobrażam sobie nawet jak Cię musi boleć Biedna

Cytat:
witaj
opowiedz coś więcej o Was (ile macie lat? skąd jesteście? jak długo się znacie? jakie były zaręczyny? kiedy planujecie ślub/czy macie już wybraną datę? czy macie już coś "załatwione"? czym się zajmujecie na co dzień (studia/praca)? itp.

misia SUPER! i cieszę się bardzo, że Wam się układa

wiolix też bym chciała mieć taką zakonnicę... niestety u nas mała parafia więc albo deko albo sami będziemy musieli stroić
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-03 o 05:57
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 06:49   #1488
Dotka90
Zakorzenienie

Bry!
Już po śniadanku i kawie, teraz zielona herbatka, makijaż, umyję naczynia, spakuję sobie żarcie i lecę do pracy. Dzisiaj 10-21.
Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj choć trochę pouczyć, bo w sb mam egzamin
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 07:09   #1489
misia880
Zakorzenienie

u mnie jest tyle śniegu że to się w głowie nie mieści i sypie i sypie i sypie
nie da się jeździć ;|

siedze w pracy i patrze jak sypie... A MA SYPAĆ DO WIECZORA !

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

dziewczyny u nas ślubne przygotowania stoją, na razie. Staramy się najpierw naprawić nas.. nie rozmawiamy o weselu w ogóle. 11 jedziemy na ten weekend w góry... mam nadzieje, że będzie już dobrze i już nic i nikt tego nie schrzani. ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 07:31   #1490
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

dziewczyny u nas ślubne przygotowania stoją, na razie. Staramy się najpierw naprawić nas.. nie rozmawiamy o weselu w ogóle. 11 jedziemy na ten weekend w góry... mam nadzieje, że będzie już dobrze i już nic i nikt tego nie schrzani. ..
trzymam kciuki

MA KTOŚ OFERTĘ ŚLUBNĄ MP STUDIOS I MÓGŁBY MI WYSŁAĆ NA PW??
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 07:33   #1491
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
A ja nie pierwsze głupie pytania to ciąża? tym bardziej, że b. szybko mi się oświadczył
Ja bym wolała się dowiedzieć od razu jakby mi się córa zaręczyła
Zresztą o tej ciąży... Pierwsze pytanie jakie padło jak TŻ mówił rodzicom że jedzie mi się oświadczyć, to właśnie było czy ja jestem w ciąży... A mieliśmy po 23 lata.

Kishlaczkowa - Może pisałaś o tym i nie nadrobiłam Ale co zrobiłaś z tym kręgosłupem? Samo tak zaczęło boleć? Bo ja Cię chyba rozumiem, bo mi w szpitalu przy pobieraniu szpiku zepsuli kręgosłup. do tego mam Spondylolizę i grozi mi operacja kręgosłupa. Czasem jest ok, a czasem jest taki ból że łez brakuje. Ketonal100 tylko...
Teraz na wyjeździe sobie trochę pochodziliśmy jednego dnia, a następnego dnia musiałam TŻ-ta rano obudzić żeby mi pomógł wstać z łózka, bo nie byłam w stanie się podnieść żeby usiąść :/

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

I w ogóle to nie poszłam dziś do pracy :/ Właśnie się ubieram i spadam do przychodni :/ Gardło boli, głowa, zatoki czuję całe zapchane Znowu...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 07:36   #1492
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja bym wolała się dowiedzieć od razu jakby mi się córa zaręczyła
Zresztą o tej ciąży... Pierwsze pytanie jakie padło jak TŻ mówił rodzicom że jedzie mi się oświadczyć, to właśnie było czy ja jestem w ciąży... A mieliśmy po 23 lata.
Nie wiem po co w ogóle takie pytanie o ciąży... to tylko przykrość sprawia, że z tego powodu bierzesz ślub

Podobno od przyszłego tygodnia ma się już ocieplać, ma być nawet 10 na +
Stary 2013-04-03, 07:41   #1493
misia880
Zakorzenienie

będzie plus 10 i śnieg mnie juz nic nie zdziwi. U mnie jest normalna epoka lodowcowa, zapraszam na śląsk ;d

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

a co do pytań o ciąży to mnie się też pytali... bardziej rodzina TŻ tez tego nie rozumiem

Stary 2013-04-03, 07:50   #1494
Piankka
Zadomowienie

Jeśli mnie ktoreś z rodziców (moje czy tż) zada takie pytanie, to automatycznie wstaję i bez słowa wychodzę
Stary 2013-04-03, 08:07   #1495
misia880
Zakorzenienie

mnie już to nie rusza, jakoś w tych czasach każdy szuka sensacji :pala

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

chyba kupie łańcuchy zanim pojedziemy w te góry a miał być wiosenny wypad hahah ;d

wogóle w poniedzialek ide na ten makijaż permanentny ;d napalam sie

Stary 2013-04-03, 08:17   #1496
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

święta święta i po świętach

ile śniegu

myha gratulacje zaręczyn

witam nowe i stare PM

przeleciałam Was tylko przyznaję
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 08:23   #1497
docik10
Zakorzenienie

Nas nikt nie pyta czy jestem w ciąży bo my starzy już jesteśmy hehehe ja 26 a tż 28lat więc już najwyższa pora Jutro jadę z tzcikiem zawieść go na zabieg na przepuklinę, niby to tylko zabieg ale strasznie się tym stresuje. Tż mówi, że nie mam czym się tak stresować, pewnie sam w strachu tym bardziej, że go nie usypiają więc sama myśl, że wszystko słyszysz już stresuje. Chce chyba przede mną pokazać, że jest twardy
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 08:27   #1498
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Witaj!
Napisz coś więcej o Was

Dziewczyny, możecie wrzucić zdjęcia jaki macie widok za oknem? Chodzi mi o śnieg bo sobie tego nie potrafię wyobrazić

Miłego dnia!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 08:35   #1499
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ja to już jestem mega wtajemniczona w rodzinę tż a jesteśmy ze sobą rok i 8m-cy. Wszyscy mnie traktują jak członka rodziny, ale to fajnie Ja tam jestem gaduła i jak idziemy do kogoś z rodziny tż w gości to tż siedzi cicho a ja nawijam tż ma sympatyczną rodzinę i ciepło mnie przyjęli. byliśmy ze sobą około miesiąca a na wszystkie urodziny byliśmy proszeni razem co mi się bardzo spodobało
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 08:37   #1500
misia880
Zakorzenienie

epoka lodowcowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130403_084123 nnowe.jpg (110,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130403_084131 nowe.jpg (135,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130401_115041 nowe.jpg (100,5 KB, 19 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości