![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
no mnie to też dziwiło czemu się wkurza jak ide albo z jego rodziną, albo z dobrymi naszymi znajomymi, z którymi się bardzo długo zna
![]() ![]() za to ja jestem Karolcia Twoją odwrotnością bo ja bym nigdy w życiu mu nie zaproponowała żeby sobie szedł na dyskoteke w obcym mi mieście!! Ufam mu ale to już przesada jak dla mnie ![]() Pluto jak ja gdzieś wychodze to mój tż też się czasami pyta o takie rzeczy, poprostu są o nas zazdrośni delikatnie mówiąc hihi i bardzo dobrze...niech będą, jak mają o kogo ![]() ajjjj kiedy ja go znowu zobaczę... ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
ehh...jak oni wszyscy ładnie wyglądają w tych swoich mundurkach...
![]() ![]()
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
hihihihihi no super wyglada w mundurze
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez bym mojego chyba na dicho nie wypuściła ufam mu bez granicznie no ale .... ja tez jakos nie mam ochoty bez niego wychodzic zawsze jak na przepustke wychodzi to idziemy na dyskoteke lub na piwo to mi i jemu w zupelności wystarcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuchy
juz pewne ze moj tz na swieta nie przyjedzie wlasnie rozmawialam z nim ponad godz przez tel mowil ze zaczyna miec dosc tego wojska, dowodcy i tej monotonii jedynie co czeka na niedziele bo moze wtedy troche pospac i modli sie o jakakolwiek przepustke a co do tych wyjsc ja jestem o mojego miska strasznie zazdrosna za kazdym razem jak on wraca ze stalki albo jak na niej jest i sie pytam co robi a mowi ze jest w jakims klubie albo cos to mnie az sciska z zazdrosci, ale juz taka jestem, on tez jest zazdrosny ale to ukrywa jednak czasem nie wytrzymuje i pokazuje wszystko moj tz najpierw mowi idz na impreze odstresuj sie nie przejmuj sie a potem sceny zazdrosci i pyta sie czy rogi pod helmem zmiesci ja osoboscie jak jego nie ma nie lubie chodzic na imprezy z nim bylo inaczej zawsze mysle on biedny tam , sam a ja sie bawie....... czekam az on wyjdzie z wojska to bedziemy to oblewac to dopiero bedzie zabawa wlasnie ciezko ze moj tz na takiego dowodce trafil, moj misiek mowi ze juz rak i nog nie czuje a jeszcze ma zbite kolano.... pozdrowionka
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
widze że nie tylko mój nie przyjedzie na swięta !!!
za kazdym razem jak dzwonie do mojego misiaczka to tez caly czas narzeka ez tego nie nawidzi nie moze sie doczekac kiedy sie to w końcu skączy no ale jeszcze 4 miesiące !!!! ![]() mój ma nawet spoko tego dowódce przynajmniej tyle dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Pluto Ty tu masz z nasz wszystkich chyba najlepiej... najczęsciej się widujesz ze swoim Tżem
![]() ![]() a ja żyje nadzieją, że niedługo mojego TŻ na ponowną komisję wyślą.. ![]()
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wy tez dacie rade !!! głowa do gory |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne że damy rade..nie mamy innego wyjścia ![]() a ja mojego Dziubeczka zobaczę już chyba w piątek...ale wtedy na święta nie przyjedzie...ale co to za różnica czy teraz czy później, i tak na 72h ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
ja tez mojego w ten piatek zobacze
![]() ![]() ![]() na swieta nie było szans aby zalatwić przepustkę no a teraz sie własnie da no to mój tz korzysta z okazji ![]() nieszczesne 72 godziny no ale lepsze to niz spędzanie calego weenendu w samotności ![]() no i mojemu bedzie lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
a mój jednak nie przyjeżdza...świetnie
![]() jakichś dwóch idiotów zaczeło się bić...i cała jednostka ma kare...o niczym innym nie marzyłam ![]() ![]()
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
..... wierzycie w cuda ????????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wojsku...? Cudów nie ma... ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
ja chce mojego misiaaaaaaaaaa
![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
no jak byli pijani to sie nie dziwie ze kare zrobili ...ale zemu taka ... u mojego w wojsku tez była taka podobna sytuacja ale wtedy dali tym pijanym dosluge 5 dni chyba jak sie nie myle
![]() ![]() heh ja moge jechac ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
hehe ja tez moge bo ja to z warszawy :P
a co do tych kar to u mojego tz-a tez cierpi cala jednostka badz okreslona bateria jesli ktos narozrabia, moj tez mial kare musial cale trzy dni pisac rozkazy (bo wkoncu jest pisarzem), a na dodatek oberanie kilku takich wielkich workow ziemniakow, az mu raczki odpadaly w sumie co do kar to zalezy jaka kadra jest twoj tz pluto ma chyba bardzo delikatna kadre i raczej prawdziwego wojska nie pozna mnie to wkurza czasem ze inni maja gorzej a niektorzy jada do wojska i nic nie robia cale 9 miesiecy to nie fair moj tz nie ma nawet czasu do mnie pisac, tylko czasem wieczorem na[isze jesli od razu nie zasnie bo nie ma sily caly czas cos robi nie ma nawet czasu usiasc! a poza tym on wyglada tragicznie jest blady strasznie i caly czas chudnie bo oni nie dostaja tam tak wiele jedzenie jak potrzeba juz w wiezieniu lepiej od niech dostaja! jak ostatnio byl to w niesiac mu ubylo 5 kilo! jak on wyjdzie z wojska to nic z niego nie zostanie a on zamiast jak wychodzi na stalke, a jest glodny, najesc sie porzadnie i wtedy sie napic piwka albo cos to ten nie pije na praktycznie pusty zoladek dobra koncze dziewuchy bo lekcje mam ( w szkole jestem) moze pozniej sie odezwe pozdrowka
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój też raczej prawdziwego wojska nie pozna, pisze mi ze się nudzi i monotonia go przeraża, ale dzięki temu szybciej mu dni lecą... Jutro idzie do szpitala znowu na badania i jak coś nie tak to na komisje...Z jednej strony ![]() ![]() ![]() Wspólczuje Ci że nie pisze do Ciebie...mój mnie tak przyzwyczaił ze może pisać, że jak teraz nie pisze to się wkurzam ![]() Mój kolega przez miesiąc schudł 8(!) kilo!! ale jemu z tym źle nie jest akurat... a TŻ to nic nie robi tylko tam je, bo mają w pokojach czajnik i co do niego pisze to odpisuje że je albo zupke, albo kupek albo słodycze hihi...bo w sumie dostał paczuche ostatnio od mamy... Rozpisałam się trochę...a więc teraz do nauki zasiadam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
sylwus a ten twój to ma tam niezłe jazdy
![]() mój to ma lajt z tego co ty opowiadasz to masakra az mi sie tego twojego zal zrobiło moj nie ma tak zle no tylko te słuzby co 24 h ale jakos zleci mojego musze zwazyc bo tez nie wiem jak to z jego waga tez troche mało daja no ale mój czesto sobie cos tam kupuje no i w ogóleto mój maczas do mnie napisac i czesto pisze dobrze ze trafił własnie na taka jednostkę mnie tez sylwus mozesz przenocowac??? he he ![]() no ja tez zasiadam do nauki ah ta fizyka heh ![]() nie moge sie skupic na niczym bo taka fajna pogoda a do tego mój juz w piątek przyjedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
jakbym miala gdzie to bym was przenocowala nawet z checia ale moj pokoj ma tylko troche ponad 6 metrow moj tz ledwo co sie na lozku miesci :P
no moj ma strasznie ciezko, tez te sluzby, zajecia przy sprzecie, jakies inne glupoty co im szef wymysli (glupol jeden) :/ jakby ktos byl z koszalina tutaj to by bylo dobrze to by mnie przenocowala :P dzisiaj pisałam zaliczenie z matmy jutro wynik, trzymajcie kciuki bo inaczej semestru nie zalicze moj tz tez kiedys ostatnio jadl zupke jakis tam dostep do czajnika maja , slodyczy tez duzo je ale i tak od nich nie tyje, a poza tym i tak on wszystko zaraz wydaje w kantynie na rozne ciastka bo tam drogo strasznie jest.... wiec nawet nie moze czegos porzadnego kupic bo za drogo mowil tez zeby mu paczek teraz nie wysylac bo u nich nic stac nie moze bo przeszkadza kadrze, dopiero jak mu troche zostanie do cywila a poza tym dosc drogo wychodzi wyslanie paczki i on mowi ze sie nie oplaca to lece dziewuchy papa pozdrowka
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
heh no to nam z dsc tylko namiocik zostaje heh
![]() trzymamy kciuki za twój test heh jednym słowem masakra .. nie którzy to maja przerabane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Orientujecie się może czy daltonizm (konkretnie nie rozrużnianie kolorów pośrednich) i bardzo słaby wzrok mogą być powodem uzyskania np. kategorii D? Może Wasi TŻeci mieli podobną sytuację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze poszukaj na necie o tym bo ja kiedys czytalam taki artykul i tam były wszystkie choroby wymienione i wlasnie te na kategorie d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem pewna ale wydaje mi się że słaby wzrok może być powodem do uzyskania gorszej kategorii. Mój TŻ był dzisiaj właśnie też w szpitalu na badaniach, ekg i te sprawy i u okulisty i lekarz powiedział że jak coś będzie nie tak to na komisje...także zobaczymy...
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Sylwuś jak daleko od Ciebie jest położony Ciechanów?
Pluto a z tym namiotem...hmm nie jest zły pomysł hihih jest coraz cieplej to wszędzie będzie można się przespać ![]()
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
ok dzięki, postaram się jeszcze poszukać na necie. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To kiedy jedziemy?? ![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
a co twojemu dokładnie jest?? cemu pozedł do woja jak jest chory na cos??
mój chyba tez nie przyjedzie ![]() no nie wiem kiedy ci pasuje heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym jechała po świętach... a Ty w tym roku masz mature? ![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam w przyszłym roku heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.