|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Czołem!
![]() ![]() ![]() Jak tam po świętach? Bo jakbyście nie wiedziały, a po ruchu na wątku wnioskuje, że nie wiecie, już po świętach! ![]() ![]() U nas bardzo miło, bardzo rodzinie i bardzo szybko! ale fajnie było ![]() Martucha dziękuję! Magda fajnie, że udało się coś zrobić z tą płytą! Maggie ale Cię dawno nie było! Jak fajnie Cię widzieć! ![]() Iwka jak tam Wasz wyjazd?
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-04-03 o 08:43 |
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Nie mogłam się wczoraj zalogować ![]() Święta minęły bardzo miło, przyjechał mój brat, więc dziewczynki się ubawiły razem. Cudownie patrzeć na nie obie Aż żal, że nie mogą być razem częściej.
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kuzynkami na pewno będą najlepszymi!
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A miałam Wam pisać, że zaczęłam czytać tego "Grey'a" całego. I tak. Pierwsza część całkiem spoko, choć póki co podoba mi się bardziej druga, ale jestem w trakcie. I widzę tyle podobieństwa do Pretty Women, że aż czasem śmieszne to jest. Jednym słowem romansidło z nutką perwersji, która jeszcze jeszcze jest ok, ale jeśli "opisów" będzie cały czas tak dużo ( a z tego co mówiłyście tak jest) to zacznę opuszczać, bo ile można czytać jedno i to samo
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2857 |
|
Rozeznanie
|
hello - ja nawet nie miałam czasu Wam napisać życzeń świątecznych
ja od rodzinki na zajączka jakaś zarazę chyba dostałam. Mam nadzieję, że mi przejdzie.
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło pewnie popatrzeć na dwa, małe, bawiące się brzdące ![]() Cytat:
Cześć
|
||
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia też Cię kocham!
a grey no co ty im dalej tym gorzej tzn pierwsza ok druga tez aczkolwiek wycielabym ze 150 stron bzdur trzecia czesc tosame bzdury zostawilabym tylko ze 150![]() ktosia robić rodzeństwo! Przedszkolak w natarciu tata- kto ty jesteś? Pat- mały polak tata- jaki znak twój? Pat -konewka ![]() upieklam ciasto na jutro zaraz ide na ostatnia narade i potem sie pochlastam
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-04-03 o 15:19 |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Marta nie chlastaj sie :P tez bym zjadla ciasto ale mam awersje do slodkiego i do miesa... w ogole to jedyne co mi smakuje to kanapki....
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
martuś no co Ty! Nie chlastaj się! po co Ci to!
![]() Powodzenia! Kocham Twego syna! Konewką mnie kupił! ![]()
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do klubu.
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Święta, święta i po... leci ten czas jak szalony... ![]() K. zdrowa, broi, wygłupia i popisuje się nie dość, że zje swój obiad to jeszcze od rodziców musi coś dziabnąć, przytyła 0,5 kg ![]() Dzisiaj tap madl ![]() Ja dalej ćwiczę, z dietą w święta to wiadomo jak, nie mogłam się oprzeć słodkiemu, reszta bez zarzutu a waga waha się 60-62 ![]() Pojeździłam w końcu swoją niusią szkoda, że nie mam auta w de, to teraz mam okazje poszaleć trochę i się wypuścić sama samiutka, bo teściówka młodzież przypilnuje... ![]() A Kingosławce rosną dolne trójki, w końcu dojrzałam lewą dolną, mam nadzieję, że po tym będzie spokój, bo rośnie jej 15 i 16 ząb
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gucia życzę wytrwałości, bo ilość opisów erotycznych nie zmaleje Cytat:
Agatek do kiedy zostajecie? Ja wyjęta z świata żywych... dłubię moje szkolenie na przemian z artykułem
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz, że to już to rodzeństwo?
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Pat mnie rozbroił z konewką
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
India konewka to jego przedszkolny znaczek
w szafce z konewka trzyma ubranie buty jego ręcznik jest przy konewce etc
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
India wyjeżdżamy już w niedzielę
ale zlecii szybko, bo 2 szczepienia nas czekają a w czerwcu mam nadzieję, że zostane tu na trochę dłużej ![]() źle sie wyraziłam- ja 'dietą' nazywam 'zdrowe nawyki żywieniowe' omijam tuczących rzeczy, duzo wody pije, omijam smażonego, tłuszczy itp itd (chociaż raz na jakiś coś zjem zakazanego, nie znęcam się aż tak nad sobą ), trochę ruchu i waga leciii jedyna zmora to słodkie codziennie coś skubnę ale na szczęście nie w takich ilościach jak kiedyś teraz zaczęłam łykać chrom- mi pomógł po miesiącu stosowania, nie miałam łaknienia w nocy, ani ochoty na słodkie, polecam
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-04-03 o 21:07 |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
cos mi się wizaż pitoli.... nie widzę połowy postów, szczególnie dodanych ostatnio.. Agatek myślałam ,że zostajesz teraz na dłużej w PL |
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jak zwykle zniknęłam na jakiś czas. Za dużo chcę zrobić na raz i nie starcza mi na wszystko czasu, do tego ostatnio cos dzieciaczki się na mnie uwzięły i Dawid daje mi popalić w nocy a oboje dają czadu w dzień Nie powiem, jest hardcore. W piątek idę się upodlić ![]() A co dalej, nadal dzielnie trwam w ćwiczeniach, dietowo trochę pojechałam w święta, jadłam ciasto ale za karę drugiego dnia świąt zrobiłam killera i nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem ale uwielbiam ten trening!!!! No i mój wynik po 4 miesiącach to -18,9 kg A tu macie piękną zimę tej wiosny, pewnie u Was podobne widoki ;p
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczymy jak będzie dalej ![]() India powodzenia kochana! Cytat:
![]() ![]() Witajcie. Kolejny dzień, kiedy się budzę i jestem wykończona. Nie znoszę tego stanu! Poza tym wieczór jakiś du.piaty... warczymy na siebie z TŻ, skończy się to kłótnią jak nic... pytanie tylko kiedy.
|
|
#2873 | ||
|
Rozeznanie
|
hej
Cytat:
masz rewelacyjnego syna ![]() Cytat:
u nas śnieg powoli znika
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy urodziłaś, jakie imię wybraliście? ![]() No i po świętach Jak ten czas leci Czas prać ciuszki i pakować torbę ![]() Od dwóch dni mamy zmontowane łóżeczko i moim zdaniem jest ogromne (wzięłam 140x70) jak przyjdzie przyjaciółka z dzieckiem to będziemy mogły położyć jedno i drugie razem na drzemkę |
||
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
gold zuzka nadal spi w swoim lozeczku tez mamy 140x70
na dluzej starcza aha. no i jak wylozylam uszytymi przez moja mame - 'wężami - wałęczkami' przy szczebelkach to sie robi z tego o wiele mneijsza przestrzen polecam to roziwiazanie Moje węże są długie bo jeden osłania szcyt łóżeczka i polowe dluzszego boku. wiec mam tylko nie ochronioniony dlugi bok od frontu. ale tam polozylam sobie 'ochraniacz przed przeciagiem - w postaci krówki- ktora kupilam w lidlu
|
|
|
|
#2876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
święta mineły spokojnie, w sumie to byliśmy w domu, nie jechaliśmy do teściowej bo dzwoniła że jest chora i nie chce Kuby zarazić, a w drugie święto wpadła moja chrzestna z mężem. Kuba był zemną na święconce bardzo mu sie podobało bo było dużo dzieci, ale był grzeczny siedział ze mną w ławce ładnie. Byłam dumna z niego że był taki grzeczny![]() Cytat:
U nas właśnie tak jest że kuba ma kuzynkę 8 miesięcy od siebie młodszą (Zuzię). To córka mojego brata, mieszkamy w tym samym domu i Kuba widzi się z nią praktycznie na okrągło i też się nią opiekuje, przynosi jej zabawki, robi cacy i gili gili po nóżkach Traktuje ją jak siostrę.U mnie też coś ostatnio szwamkuje, nie mogłam się zalogować wczoraj. |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się wczoraj zalogować.
Gold ładna waga, ja przytyłam 16 kg w ciąży. Marta ![]() Gucia
|
|
|
|
#2878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jutro idę oddać krew to moj pierwszy raz
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natulę mąż uczy od wtorku usilnie ![]() murzynek Bambo i wychodzi nam mudzinek Mambo w aficie meśka naśśśśśśśś koleśka![]() dobra jest ![]() albo tekst Natalka a ty jesteś dziewczynka?? NIE!!!! ( z oburzeniem) jetem panna!!!! a tatuś??? tatuś jeś faciet
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy pomidora
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

a grey no co ty im dalej tym gorzej 

nie dość, że zje swój obiad to jeszcze od rodziców musi coś dziabnąć, przytyła 0,5 kg