|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No niestety szczególnie na wskazówce wygląda jak "uzywany" ![]() Oj są... Kremuję 5 razy dziennie, i kupa Cytat:
Nie wiem. Moze nie lubi mojej płytki? Pierwsze 2 wartwy schły ok. Trzecia.... No i rano taki niefajny suprajs. Może zbyt puźno top dałam? I tak jest meeega wdym? Niom.... |
||||
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
to miłe, bo te które wstawiłam są cudowne! ![]() kurczę, a konieczna była 3 warstwa? u mnie jedna gruba wystarczała
|
|
|
|
|
#3813 |
|
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010279 2]
Mru dzięki jest super uwielbia się bawić, ale przy tym drapie jak szalona i gryzie zębami ostrymi jak brzytwy... zawsze po zabawie wyglądam, jak komandos po akcji
|
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, u mnie w Rossmanie jest jeszcze prawie cały asortyment blogerskich lakierów Wibo (2 różowe, a reszta prawie pełna, może jeden kolor w 3 szt jest dostępny). Jakby którejś bardzo zależało, to może pieniążki przesłać, a ja kupię i prześlę.
(kupiłabym za swoje, ale obecnie jestem biedna jak mysz kościelna ) Więc jeśli któraś z was by była zainteresowana, to proszę o kontakt na prive.
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie używałam, czekam aż pazurki odrosną, nie lubię malować krótkich. Ale czytałam, że niektóre lakiery z tych dobrej jakości były, chociaż faktycznie większość negatywnych opinii jest. No ale nie wiem jakie będą te moje.
|
|
|
|
#3817 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę że już nie trzeba ![]() Cytat:
![]() Przecież się nie gniewam ![]() Ale potwierdzam, Cool Breeze. Cytat:
![]() Cytat:
Tak czułam, ewentualnie zastanawiałam się, czy nie dostałaś za mocno wodą po oczkach w trakcie malowania, dwa święta w jednym więc nigdzy nie wiadomo ![]() To w sumie nowość, a znając Natury to... U mnie jeszcze niedawno wyprzedawali Night in Vegas i Copper'ize me - te wycofane, gdzie w tym samym czasie w Radomiu czy innych Puławach małżon mi kupował już tego Cool Breeza. Lublin psia jego mać - miasto wojewódzkie... ![]() Ja nie za zbytnio widzę coś do poprawiania ![]() A mi się jak zawsze ten lakier kojarzy z truskawkami ze śmietaną |
||||||
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krótkie też piekne, ważne żeby zadbane były [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010350 3] To w sumie nowość, a znając Natury to... U mnie jeszcze niedawno wyprzedawali Night in Vegas i Copper'ize me - te wycofane, gdzie w tym samym czasie w Radomiu czy innych Puławach małżon mi kupował już tego Cool Breeza. Lublin psia jego mać - miasto wojewódzkie... [/QUOTE]podobnie było z kremem tym kakaowym Isany do rąk. w Lublinie nic, przyjechałam do siebie, mała mieścina i stały, ubywało ich w strasznym tempie
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Rozeznanie
|
Wolę w tym czasie trochę je powzmacniać niż malować.
Zastanawiam się nad czymś, co nadawałoby się pod lakier i na lakier, jak już wrócę do malowania, może wreszcie zainwestuję w SV lub cuś.. ![]()
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomalowałam króciaki JJ wydaje mi się że lepiej wyglądają niz golaski. I jakoś tak mam wrażenie że nie ,,rzuca" się w oczy że są takie krótkie
![]() Za dużo że ![]() I jak
|
|
#3821 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz piękną długą płytkę
|
||
|
|
|
#3824 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle o tej kolekcji dowiedziałam się jakoś przypadkowo (przeglądałam blogi szukając lakierów do boxa ), a tam takie piękności Cytat:
![]() Mam chyba podobne odczucia (chyba, bo dawno nie malowałam) - top, jaki by nie był, zawsze mi coś psuł, zjadał drobinki, ściągał... Może jeszcze spróbuję kiedyś pomalować Midnightem na czarną bazę - żeby nie kłaść dwóch warstw samego SH, tylko jedną cienką kryjącej czerni i jedną cienką drobinek Bardzo szkoda byłoby takiego pięknisia...U mnie to samo ![]() Idę dziś szukać butów... zimowych, oczywiście Moje nie-śliskie zaraz się rozlecą. Borze zielony, a chciałam jakieś wiosenne botki [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010279 2] Jeny, mi też się trochę "sypły"... nie ma siły wiecznie tylko smarować i smarować...[/QUOTE] U mnie to samo W ogóle wydaje mi się, że mam piekielnie suche same pazury, a skórki paskudne, chyba znów za mało piję![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3825 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Eee, tak to można głupieć ![]() Bardzo mi się podoba i Twoje pazurki standardowo: ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40081484]Weźcie mi z domu wszystkie gumki do włosów.Tyle razy powtarzam sobie"jutro będę miała rozpuszczone włosy".Nie potrafię,no nie potrafię. Większość mówi że mi jest ładniej w rozpuszczonych ja dziękuje i co ? Dalej meczę włosy w kitce.Wkurzam się sama na siebie.[/QUOTE] Oddawaj gumki. Ja mam na odwrót - w domu noszę warkocze, koczki, kucyki, a na ulicę co już mam tak wyjść to... nie... rozpuszczę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pazurki też fajne ![]() Kolorki fajne ale chyba bym ich razem nie zestawiała... strasznie ginie ten serdeczny, szkoda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Maaamooo... daleko jeszcze do końca?
|
||||||
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę sie nie kryguję tylko jak patrzę na Wasze to moje jak biedy wyglądają takie króciachy. Ok pojęczałam już nie będę ![]() Śniegowa to chyba wina SV- malowałaś nim ja zauważyłam że ściąga u mnie na końcach i w chinkach i w flormarkach. Na SH, ten kupiony w pepco dałam evelinka i było ok Boszzzz jakie długie
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-04-03 o 12:08 |
|
|
|
|
#3827 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40090575]
Lojalnie ostrzegam,nie przestraszcie się.Gdy są krótkie to są łopatkowate i paskudne.Nie wiem też co się dzieje ze skórkami.Prawie codziennie śpię w rękawiczkach,kremuje a one nadal suche. Ok kończę monolog Chu... to chyba taka pora. Jeszcze trochę i przyjdzie wiosna, może i mu odżyjemy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak zawsze super, ale pierwsze to mega super U mnie też ![]() A wczoraj już takie supr roztopy były, i słonko świeciło, dwie godziny łaziliśmy nad rzeką i w lesie, a dzisiaj znowu mam ochotę się zagrzebać pod kołdrą... Cytat:
O, dobrze że mi przypomniałaś, teraz są przecież w rossie isanowe kremy w promocji, zrobiłam sobie już zapas kakaowych i oliwkowych, ale jeszcze ten z mocznikiem muszę capnąć - ze 2 tubki, bo mi się kończył. Cytat:
![]() Super Łiii, skończyłam nadrabiać... w sumie to szkoda że już... |
||||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() zaraz wypad do Lublina, aż mi słabo się robi.... strasznie mi się nie chce... w ogóle zostałabym najchętniej w domu. |
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwaga uwaga! Potwierdzam - kod z Enas pt. "weekend" działa i w ostatni weekend miesiąca można zamówić za friko z EF Przyleciał mi Gift of Sparkle, przyleciały lakiery do boxa, jestem zadowolona Żadnych opóźnień, żadnych problemów
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010483 2]
O, i Ty masz truskawki ze śmietaną ![]() Super Łiii, skończyłam nadrabiać... w sumie to szkoda że już... Przyjechały w piatek z Gdańska razem z Flormarkami ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Kurcze ale czekać do końca miesiąca za mało cierpliwa jestem
|
|
|
#3831 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010350 3] Ech... no powiem Ci, że faktycznie nie wyszło... Ale tam, zawsze to się trochę pobawiłaś w malowanki ![]() [/QUOTE] się wie ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010419 9] Ciekawy Ci ten brokacik wyszedł [/QUOTE] dzięki
|
||
|
|
|
#3832 | ||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Oooo taaaak Dzień darmowej dostawy ![]() Niby nic, ale prawie się popłakałam ze śmiechu Spoko spoko, nie pali się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego bym się podzieliła z Tobą, jeśli chciałabyś. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010350 3] Oj Preziu, troszkę przesadzasz z tą samokrytyką, ale powiem Ci... że w migdałkach byłoby Ci suuuper mega wow. Albo chociaż w jajeczkach. ![]() [/QUOTE] Jajeczka kiedyś miałam. Ale chyba usunęłam fotkę, bo wyglądały okropnie. Ale te migdałki to nawet nie głupio wyglądały. Domalowane to fakt, ale nawet nawet ![]() Cytat:
Po drugie: Wyglądają suuuuper. Świetny jest ten JJ. Po trzecie: Patrz w/w ![]() Cytat:
|
|
#3833 | ||
|
Oby do wiosny
|
No...
Cytat:
Cytat:
Ja mam inm. Nigdy nie ściągął |
||
|
|
|
#3834 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010483 2]
Dziewczyny... ja nic nie mówię, bo się nie chcę mądrzyć i uszczęśliwiać na siłę... Ale jak patrzę na skład tego dermacolu to się dziwię... Jak można pisać, że coś się nadaje do cery trądzikowej jak to ma parafinę w składzie na drugim miejscu? W ogóle ja tam prawie samą ropę naftową widzę... ![]() [/QUOTE] Może się nadaje w sensie, że tak zaszpachluje, że nikt nie pozna na ulicy
|
#3835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Yen ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, witam się i uciekam jednocześnie. Jadę trocę odpocząć, będę w niedzielę/poniedziałek.
Trzymajcie się, buźka.
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pokazać i napisać, że żyję. Chociaż ledwo :/ I uciekam już
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3840 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
może to kwestia zbyt późno położonego topa? ja ostatnio zrobiłam sobie test i pazurki lewej dłoni pokryłam SV, a prawej Poshe i ani jeden top ani drugi nie ściągnął mi lakieru, wyschły w identycznym czasie, ale SV ma tą przewagę, że pięknie błyszczy.. i nawet mi się jego zapach podoba, chyba jestem dziwna ja o dziwo problemów z twarzą nie mam.. ale dłonie i stopy to już gorzej ![]() u mnie cały dzień naparza.. Cytat:
ale słodziaki Cytat:
też mi się marzą wiosenne botki, lżejsza kurtka.. słońce, przyjemne ciepło [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010419 9] [/QUOTE]dokładnie.. jaki się luz nagle zrobił ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010483 2]U mnie też ![]() A wczoraj już takie supr roztopy były, i słonko świeciło, dwie godziny łaziliśmy nad rzeką i w lesie, a dzisiaj znowu mam ochotę się zagrzebać pod kołdrą... u mnie też wczoraj wszystko się topiło.. dzisiaj podnosiłam się z łóżka z najdzieją, że będzie słonko, a tutaj ,śnieg z deszczem, ch..je muje, dzikie węze Cytat:
miłego wypoczynku kochana Cytat:
trzymaj się ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
znam kilka takich lasek.. ![]() ja chyba jestem dziwna, bo się wcale nie maluję. tylko korektor, tusz i czasem eyeliner.. przy dzisiejszej pogodzie użyłam tylko korektora, bo reszta by spłynęła.. nieważne w którą stronę się idzie śnieg i tak daje w twarz..
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

. Biedny złapał jakiegoś wirusa, leczenie nie pomogło
a pazurki fajneeeeee 

To topper nr 16
U mnie jeszcze niedawno wyprzedawali Night in Vegas i Copper'ize me - te wycofane, gdzie w tym samym czasie w Radomiu czy innych Puławach małżon mi kupował już tego Cool Breeza. Lublin psia jego mać - miasto wojewódzkie... 

Moje nie-śliskie zaraz się rozlecą. Borze zielony, a chciałam jakieś wiosenne botki