![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Herbatka z pokrzywy u mnie też się już parzy i jestem po kolacji
Zdałam ok 18 godz serek wiejski z połówką dużej kromki chleba pełnoziarnistego i ok godz 20 zjadłam jeszcze jako z keczupem i drugą polówką kromki chleba. I jak na razie nie jestem gołda ![]() A po chrupkim pieczywie to prawie od razu byłam głodna ![]() Zaraz zalewam płatki owsiane na saładkę piękności na śniadanie ![]() Życzę Wam miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie mojego żarcia bez jajek i sera ![]() Muszę się przyznać, że dziś nie zrobiłam nic. Wszystko przez to, że pół dnia spędziłam poza domem, po powrocie do domu goście, a wieczorem piwko z Tż. No nie było kiedy no! ![]() ![]() Wczoraj za to był masaż ciała, peelingowanie i balsamowanie. Dojadłam wreszcie zapasy świąteczne, teraz jestem "skazana" na zdrowe jedzonko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Pozwolę sobie zabrać głos w dyskusji o upiększaniu się.
Mam jedno zastrzeżenie,że skrzypu nie wolno zbyt długo przyjmować do wewnątrz.Wspaniale działa wprawdzie na włosy ale co jakiś czas należy przerwać przyjmowanie. Natomiast na problemy z cerą trądzikową znakomicie działa ziele bratka polnego{fiołek trójbarwny, viola tricolor po łacinie} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
-butelka wody wypita
-dieta w porządku:dużo warzyw i owoców -100min ćwiczeń zaliczonych -przed chwilą wmasowałam balsam w moje tłuste udziska No to wsio ![]() Co do falvitu to sama nie wiem co mam o nim powiedzieć.Biore 2 miesiące kupiłam już kolejne opakowanie bo moja dieta dotychczas uboga była w witaminki.
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ja zaliczyłam 20 min. na bieżni, 2 dzień squat challenge, potem byłam na spacerze i mnie wypiździło
![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam niesmażone i smażone ![]() Miałam dziś 3 podejścia do abs, brzuszków i innych ćwiczeń na podłodze i cały czas mi strzyka w kręgosłupie i biodrach(?) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Co do peelingu to po wmasowaniu w skóre żelu do mycia twarzy nanosze na bużkie sól i masuje,masuje i masuje a potem spłukuje i gotowe.Tanio i naturalnie
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się ![]() Śniadanko zjedzone sałaka z płatków owsianych i czarna kawa. Zaraz zabieram się za wcieranie balsamów. Zmierzyłam się dziś i strasznie się cieszę że się za siebie zabrałam bo w biodrach mam 102 cm, w udzie 57 cm w pasie 75 cm ![]() Strasznie przytyłam od grudnia od 90 cm w pasie do 102 cm. Ale koniec tego marudzenia do roboty ![]() Edytowane przez Ja_tylko_ja Czas edycji: 2013-04-03 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ja również się melduję
![]() ![]() ![]() tak ogólnie proponuję do tych wszystkich naszych założeń dodać jeszcze jedno - uśmiech ![]() ![]() Zaraz lecę do szkoły, więc odezwę się wieczorkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie
![]() Widzę, żę wątek się rozwija co niezmiernie mnie cieszy bo mój zapał do czegokolwiek wygasłby razem z tym wątkiem ![]() Strasznie się rozleniwiłam tej zimy... W ubiegłym roku kg zleciało sporo bo prawie 20 ! Więc jeżeli jest tutaj ktoś kto potrzebuje dużo zrzucić to systematyczne ćwiczenia naprawdę działąją cuda - wystarczy się trochę spiąć ![]() Rozliczając się z wczoraj: ruch w postaci godzinnego szybkiego marszu był, balsam był, maska do włosów zakupiona i zaaplikowana, szkoda tylko, że zjadłam górę ciasta, które zostało z świąt (ale na szczęście już nie ma i nie będzie kusić) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
![]() Widzę, że wątek się rozwija co mnie ogromnie cieszy, bo moja chęć do robienia czegokolwiek wygasłaby razem z tym wątkiem... zima mnie chwilowo dobija ![]() Kilogramów zleciało sporo bo prawie 20 ! Więc jeżeli jest ktoś kto potrzebuje sporo zrzucić to systematyczne ćwiczenia bądź jakikolwiek ruch naprawdę działają cuda ![]() Rozliczając się z wczoraj: ruch był, balsam był... wszysto dobrze gdyby nie ta góra ciasta zjedzona na wieczór (ale na szczęście wszystkie poświąteczne resztki już wyjedzone i nie będą kusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj zrobiłam sobie maseczke bawelniana ![]() Brał ktoś drozdze i zauważył jakieś efekty? Co polecacie na paznokcie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Bardzo spodobal mi sie ten watek ![]() ![]() Ja juz od miesiaca sie zbieram, zeby cos w sobie zmienic... Chodzi glownie o diete... Ale przeciez nasz sposob odzywiania jest odbiciem naszego charakteru!! Takze chce walczyc ze swoimi slabosciami.... Przede wszystkim slaba wola! Niestety czesto mam slomiany zapal, albo "od poniedzialku", a jeszcze sobie cos tam dobrego zjem. Mam tego dosc! Po za tym okropnie wypadaja mi wlosy i pogorszyla mi sie cera ![]() Czas sie wziac za siebie i przestac sie nad soba uzalac! Wiosna= czas na zmiany! Za chwile majowka, wyjazdy, spotkania... trzeba sie przygotowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
ParisParisienne dokładnie juz nie długo majówka
![]() Zaczęłam dziś ćwiczyć SKALPEL: http://www.youtube.com/watch?v=3yicvXejknk masakra musiałam po 10 minutach zrobić przerwę bo nie dawałam rady, potem zadzwonił telefon więc miałam jeszcze drugą przerwę ![]() Ale postanowiłam że bedę ćwiczyła przynajmniej 4 razy w tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ja tez cwiczylam raz skalpela ale jakos sie nie zmęczylam super
![]() ![]() co do diety to mozna zwariowac od ilosci opinii. widze kilka osób co nie jedzą mięsa ja jestem przeciwieństwem bo jem go b. duzo. wszystko przez TŻ ktory moglby nic innego nie jeść ![]() ![]() ![]() poki co ide jesc na obiadek krokiety bez panierki z serem light i marchewka z groszkem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
kociczka a ja po tych pierwszych 10 minutach czułam straszliwy ból w udach.
Zmęczona jakoś szczególnie nie byłam, tylko właśnie ból w czasie ćwiczeń odczuwałam. Może jak będę ćwiczyła regularnie to z czasem będzie coraz lepiej ![]() A jakie ćwiczenia wymyśliła Jillian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
oj różne sa, poszukaj na forum o fitnessie
![]() ogolnie to jestem juz przy level 3 ![]() kiedys probowalam six packa, joge i mam tez kilka innych jej programów. one sa bardziej wg mnie urozmaicone a u Ewy taka nuda troche ja cwiczac ogladam seriale wiec znajac juz co u jillian cwiczy mi sie lepiej bo nie musze ciagle patrzec w ekran ![]() w przyszlym tyg planuje iść w końcu na fitness! mialam iść w tym ale jakos sie tak zlozylo ze we wtorek jeszcze świętowałam troche, dzis bylam u okulisty i idziemy do kina wiec czasu nie mam. a na 1 dzien i tracic kilka dni z karnetu sie nie opłaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W maju było 56... Marzy mi się tak z 53-52 w udzie, ale zadowoli mnie jędrna 55-56 ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Jak narazie idzie mi w miarę ok. Codziennie piję ok 1.5 litra ale chyba zmniejsze tą ilość do 1,25 bo ciągle sikam
![]() Słodycze i fasty spoko, jeden aerob domowy + stepper, jeden szybki marsz Troche za mało ćwiczeń ;/ No i musze siedzieć bo się ucze ![]() ale nie ma się co poddawać tylko show must go on ![]() Pozdrawiam i wytrwałości życze [Myśl, że to tylko Kwiecień pomaga]
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie lubię jednak takich długich treningów. Od czasu do czasu owszem, ale wolę np. 30 min rowerek stacjonarny+trening typu 8 min BumBum czy abs.
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ja sie mierzylam jakiś miesiąc temu ciekawe czy coś mi spadło chociaż watpie ale cialko sie ladniejsze zrobilo
![]() Do ja pije ok 3 l dziennie jak nie więcej nawet ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Edyta a ja wlasnie wole dluzsze chociaz tez mi sie nie chce jak nie wiem ![]() chociaz kiedys tez cwiczylam codziennie z godzine na rowerku i byly efekty wbrew wszystkim opiniom ze to nic nie daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ech... pamiętam tę "dziwność" gdy ot tak siedziałam przed telewizorem, aż nie wytrzymywałam z "nic nie robienia" i musiałam wziąć hula-hopa. Teraz siedzenie albo leżenie przed tv pod kocykiem to dla mnie żaden problem ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Ja stawiałam na ok. 40-50 min spalania tłuszczu (tak sobie to nazywałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- U mnie najgorzej ze słodyczami, zjadłam ich już dzisiaj sporo -.- Ale zielona herbatka wypita (uwielbiam, ale tylko ta liściastą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() dziś sobie zrobię peeling kawowy, maseczkę drożdżową, zaraz nałożę grubo odżywki na włosy i potrzymam do wieczorka. mam sporo nauki, ale mam nadzieję, że chociaż z pół godzinki na jakieś ćwiczenia znajdę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
![]() Dołączam do Was z wielką nadzieją że dotrwamy nie tylko do kwietnia w swoich postanowieniach ![]() Zrobiłam dzisiaj wielki powrót na siłownie + dieta i czekamy na pierwsze efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak robisz maseczkę drożdżową ? ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Po co robisz pokrzywę ? Jest moczopędna i piję ją przed @ ,ale nie słyszałam by jakoś pomagała na urodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
wiadomo co za duzo to niezdrowo ale ja takie pragnienie odczuwam ze musze tyle pić. wyniki mam wszystkie w normie, co 3 miesiace robie badania kontrolne bo kiedys mialam pewne problemy.
piłam pokrzywe i skrzyp jakies 2 miesiące czy 3 z przerwami i dopiero po zakonczeniu kuracji po jakims czasie przestaly mi tak strasznie wypadac wlosy. nie wiem czy to od tego czy od np. olejowania włosów, zmiany grzebienia ale nie narzekałam ![]() teraz pije figura detox, jakas ziolowa herbatka oczyszczająca (nie przeczyszczająca!) i kupilam jeszcze jakas upiekszająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny,slyszalyscie o czyms takim jak ssanie oleju? Stosowala ktoras? Czaję się i czaję i nie wiem...... Ja trzymam sie mega,jak nigdy-zdrowe jedzenie,zero syfu,pije duzo,,w kazdym posilku warzywka,wysypiam się,jetem bardziej aktywna,dbam o wloski,cerę ![]() Oby motywacji nie zabraklo, ani sie obejrzymy a bedzie wiosna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba pójdę kupić nowa paczkę bratka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.