|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ?? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4,08% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 |
3 | 6,12% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 |
2 | 4,08% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
3 | 6,12% |
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 |
22 | 44,90% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 |
10 | 20,41% |
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 |
5 | 10,20% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 |
2 | 4,08% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
![]() ![]() no a tak w ogóle to powoli musiałabyś się zdecydować, czy chcesz już urodzić czy jednak nie - chociaż rozumiem, że preferencje od dnia i nastroju zależą ![]()
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
weszłąm na pierwszą stronkę ..i o dziwo prawie wszystkie mamusie mają wybrane już imię dla swojego dzieciątka...a Ja ciągle na etapie.."może tak a może tak!"
![]() nie wiem..sprzeczności jakieś w naszym domu są co do wyboru imienia dla Naszego trzeciego synka... Gabriel...?! Oliwier...?!...ciągle coś... ![]() tak bardzo już bym chciała wołac do truskaweczki po imieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moje małe też lula, i ja też chyba idę ![]() Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Sonda założona, zapraszam do głosowania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Odezwę się wieczorem albo jutro z rana, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Kobiety, robiłyście kiedyś carbonarę? zachciało mi się, zaczęłam, zerknęłam jeszcze do przepisu i mnie oświeciło, że tam jeszcze jajka wchodzą, cholera, zapomniałam o tym, a jajek nie mam :/ myślicie, że mogę pominąć? kurczę, tak mi się nie chce iść do sklepu....a sąsiadów nie znam
![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.1
No tak samo jak kazda inna masc czy krem. Na paluszek i jedziesz brodawki
![]() My wlasnie rozbijamy sie po peryferiach Warszawy odbierajac zamowienia Sofci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
metropolitan z ciekawości zmierzyłam się w biodrach i udach i mi wyszło:
uda - było ok. 51 cm - jest 58 cm biodra - było ok. 91 cm - jest 103 cm Także dupsko urosło, ciekawe kiedy włożę swoje spodnie..... Ale u mnie to ewidentnie woda się zatrzymuje, bo mam ten cellulit wodny, nawet na rękach ;/ No niby wszyscy mówią, że chyba mało przytyłam - a co tam nikomu się nie przyznaję ile faktycznie mam na + ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() laski,zaczne chyba pisac ksiazke "moje zycie z dobijajacym partnerem debilem" ![]() przyszla ta paka do niego,mowi ze mam otworzyc i zobaczyc czy jest to co mialo byc, no ok.. jest. i faktura. na pieprzone 80pln ![]() wydal sobie tak o 80pln na gowno do kompa bo brzydko wyglada bez podczas gdy ja sie stresuje oplatami,brakiem hajsu,brakiem materaca(za praktycznie ta sama kwote) i tym,że jest cienko jak cholera.. chyba wlacze tryb "pelen luz",niech on wszystko ogarnie,ja mam dosc. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |||
Rozeznanie
|
Łał
![]() Cytat:
![]() Ale tak w ogóle to ci ta twoja rodzina trochę się nietaktownie zachowała, pewnie też nie mieli złych zamiarów, ale chyba sobie nie zdają sprawy, że kobiecie można tak przykrość sprawić i w ogóle po co tak gadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kamciatka Czas edycji: 2013-04-03 o 14:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o Twoją od podstaw carbonarkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znaczy ja sobie tego nie wyobrazam ![]() ostatnio robilm pyszna carbonarke ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- musze smignac po miesko na obiad bo zapomnialam ![]() zaraz wracam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
kup mi dwa jajka ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
no wiesz, ja rzadko coś robię, ale jak już to zawsze oryginalnych przepisów wyszukuję :/ a co do fixów, to ja z kolei podziwiam, bo nie mogę się przekonać do tych zabójczych mieszanek, a czasem człowiek by naprawdę czasu i pieniędzy zaoszczędził, zamiast liczyć konserwanty ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
e, zetnie się, nie tak jak jajecznica, ale trochę się zetnie, fakt- nie całkiem ![]() jakiś nabyła termometr?
![]() |
#4605 | ||
Zakorzenienie
|
Przecież napisałam, że legalnie
![]() Myślałam, że raz na tydzień się wymykasz pod prysznic, a ty grzecznie w łóżeczku się myłaś. Podziwiam. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4606 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei dużo gotowac muszę i gotuje... fix od czasu do czasu dla....czasu! ![]() a i tak uwazam że .. teraz to wszystko szpikowane jest konserwantami i nie uciekniemy przed tym chocby nie wiem co...nawet surowe mięso... ostatnio rozmawiałam z tż..że może krówkę hodować na mleczko będziemy..kurkę na jajko.. żeby nasze dzieci wiedziały co to smak mleka sera czy masła jest.. ale mimo wszystko zwierzeta karmic by trzeba było..karmą ..paszą z konserwantami ..ulepszaczami..czy trawą która nawozem traktowana musiałaby byc żeby urosła w naszym "ekologicznym"świecie...e h...i tak źle i tak ...cóż....co zrobic..mimo starań i tak w naszym pokarmie chemie znajdziemy... ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() a jakie to długie imię wybrałaś?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() skąd różnice w cenach to nie wiem - o ile dokładnie to samo jest w pakiecie (żeby nie było np. tak, że w tym za 99 zł brakuje tej masującej końcówki albo cholera wie czego - trzeba dokładnie sprawdzić). u mnie samą pompę bez dodatków nie wiem za ile się dorwie - a jak jest już buteleczka i smoczek do tego, to najtaniej widziałam za 33 euro. ja mój zestaw kupiłam za niecałe 40 dyszki. są i pojemniki i smoczek, który na te pojemniki można założyć. trudno powiedzieć, ile w sumie wydałam, bo tu jakieś rabaty, tam coś tam, a na koniec jeszcze 20 eurusiów na następne zakupy w tym sklepie... ogólnie nie mam co narzekać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
u mnie pudliszkowa juz gotowa, teraz czekać na tż i jemy obiad, jakoś samej mi nie smakuje.
Nie idę dziś na sr, znowu mi się brzuch stawia i nerka boli, wzięłam 2 no spy i ciut lepiej, boję się znowu tego zarąbistego bólu kolki nerkowej ![]() wkurzyłam się dzis na babcie w sklepie, wepchała się w kolejkę i tak mną poniosło że powiedziałam że jest beszczelna że wpycha się przed ciężarną i wyszłam, zostawiłam tż z czerwoną jak burak babcią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się najbardziej śmiałam z koleżanki, która kupowała "mieszankę-gotowca" do zrobienia ciasta... musiała dodać "tylko" jajka, jakiś tłuszcz, jabłka........ wyszło, że w mieszance była mąka, proszek do pieczenia i cukier ![]() ![]() ![]() ![]() a te całe fixy, pomysły na... i srutu tutu - też mnie nie przekonują. nie widzę potrzeby używania czegoś takiego. normalny sos zrobię tak samo szybko, a przynajmniej wiem z czego ![]()
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak chyba większosć na wątku ![]()
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
kupilismy baby desing lupo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię fixów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w doopie,jak mówiłam,ma czas by się ogarnąć jak Z się urodzi,nie to wylot.. mało romantyczne ale cóż.. kupiłąm dwa cycki z kury,uwaga uwaga,prawie 2kilo ![]() mam 4kotlety plus sporo na chinszczyzne/sharme czy cos kawalkow ![]() ![]() kocyki też prasujecie?? ![]() jak pomysle ze musze sie wziac za prasowanie dzis to mnie cholera bierze,wrrr ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoo mamo a ja myślałam, ze masz jakies 23 lata ![]() Cytat:
Ale ja naprawdę już nie dawałam rady...A wolałam nospę niż lek na uspokojenie, bo wiem, że tu sporo brało nospę 3x1 a uspokajających leków chyba nikt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Mąż Cię poznał na Święta? chyba ze pisałaś a mi umknęło ?
![]() |
#4620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znam jedną dziewczynę która swojemu mężowi tylko fixy gotuje, jadą raz w miesiącu na zakupy i kupuje mnóstwo tego śmieciowego jedzenia w tym zupki w proszku blee |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.