|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
crayon18 - jutro będzie nasz szczęśliwy dzień !!!
ja mam na 10:00 ale trzeba liczyć te parę minut opóźnienia. odwołała mi dziś jazdy instruktorka ;/ a tyle rzeczy chciałam jeszcze powtorzyć ehhhh ;/ |
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3993 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
U mnie to cala Rodzinka trzyma kciuki za kazdy egzamin-nawet Dziadkowie chodz sa za Oceanem Nwet moj Brat ktory czuje pressje ze a moze zdam i juz nie bd 1 osoba z prawkiem oprucz Rodzicow...tez trzyma i dzwoni po sie zapytac.Cytat:
crayon18 i wrona92;-trzymam mocno jutro kciuki ![]() ja pod koniec tygodnia pujde zaklepac terminek po raz 4... ale powiem wam ze jakos mi sie niechce tego zdawac myslec o prawku jedzic tracic kaske...na lekcje i 140zl na sam termin.wkurza mnie to ze nie zdalam za 3 razem.... |
||
|
|
|
#3994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam kciuki za zdające jutro ![]() w moim WORDzie gościu wpuszcza tylko tych, którzy mają egzamin. Czasem da się przemknąć, jak się schowa ;p pamiętam jak musiałam marznąć, kiedy pojechałam z koleżanką... |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Konto usunięte
|
W czym problem?
![]() Ja zdawałam w kozakach na sześciocentymetrowych obcasach. Na kurs chodziłam w tych kozakach, trzewikach (też na obcasie), adidasach, balerinach, a nawet w glanach. Z tego wszystkiego najgorzej mi się jeździło w tych dwóch ostatnich. Baleriny bo płaskie, miękkie, ja miałam wrażenie że mam za małą stopę - albo noga w powietrzu, albo pięta oparta tam gdzie trzeba, ale musiałam się siłować, żeby palcami wciskać pedały. A glany to wiadomo, bo twarde i masywne. A taki obcas ok 6 cm był dla mnie w sam raz, byle nie szpilka. Na szczęście w swoim aucie mogę nawet na bosaka jeździć, albo i w kaloszach jakbym miała ochotę , zupełnie inaczej są pedały ułożone.Cytat:
Ja się męczę od samego patrzenia na tą panią poniżej, a co dopiero ona się musi umordować? Najlepszy jest pierwszy komentarz pod filmem: Ta Pani powinna brać ze sobą kanapki jak wyjeżdża na miasto... bo nigdy nie wiadomo ile czasu spędzi na parkingu...... |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4010100 4]
Ja się męczę od samego patrzenia na tą panią poniżej, a co dopiero ona się musi umordować? Najlepszy jest pierwszy komentarz pod filmem: Ta Pani powinna brać ze sobą kanapki jak wyjeżdża na miasto... bo nigdy nie wiadomo ile czasu spędzi na parkingu......[/QUOTE] w ogóle o co kaman, co za problem wyjechać?! ja nie wiem za co niektórzy zdają prawko :P
|
#3997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta pani to w ogóle śmiech na sali, boi się że przerysuje a tam jeszcze pół metra luzu. Ja z kolei w drugą stronę, wjechać wszędzie wjadę - na centymetry (bo autem da się mega precyzyjnie manewrować) - a potem się orientuję, że nie wysiądę drzwiami
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
a pogoda u mnie od rana masakra sypie ze szok musiałam czyscic szyby i lusterka zeby cokolwiek zobaczyc zrobiłam łuk potem górke i egzaminator nie pozwolil mi dalej jechac i nie wiem dlaczego nue powiedział dał do zrozumienia wczesniej tylko pozwolił robic plac.iedze i rycze z takiego powoduMusze jechac zapiac ie na natepny bo mi teoria przepada zazwoniłam do Instruktora i ie zdziwil ze z takiego powodu ze mogl powiedziec egz ale pewnie nie chcialo mu sie jechac. |
|
|
|
#3999 |
|
Konto usunięte
|
Jak nie powiedział konkretnie o co chodzi? A co wpisał w kartę jako powód niezaliczenia egzaminu?
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia!
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
nie ja nie napisałam z tego zdenerwowana
to on powiedział ze mam drzwi nie domknięte i napisał na karcie tylko ze mógł to powiedziec wczesniej przed zrobieniem łuku i górki |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Jakim samochodem jeździłaś? Bo w suzuki to słychać takie piszczenie (czy co to jest) jak nie domknie się drzwi.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4003 |
|
Raczkowanie
|
nie zdałam ;/
plac pieknie, po mieście już ponad 30 min jeździłam, egzaminator chwalił a tu nagle jakis idiota tak mnie na skrzyzowaniu zablokował że najechałam na linie podwójną ciągłą i kawałek na pas ruchu przeciwnego. A facet do mnie że mogłam to inaczej rozwiązać i nie najechać na tą linię. Super tylko że miałam jeszcze do wyboru ; a ) zostać uderzona z boku przez skretyniałego kierowce b ) zahamować gwałtownie i mieć na "ty*ku" samochody jadące za mną. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA Wściekła jestem jak nie wiem. Wszystko przez debila który się nie mógł zdecydować gdzie jechać !!! |
|
|
|
#4004 |
|
Rozeznanie
|
Ja pierdzielę! Jak to czytam, to nie mam ochoty w ogóle zdawać tego egzaminu! Nikt mi nie powie, że jest on sprawiedliwy. Przez jakiegoś buraka nie zdać
A może WORDy specjalnie wypuszczają na drogi takich, co to mają "pomóc" nie zdać egzaminu? Współczuję dziewczyny.Jestem zdegustowana
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde o taką głupotę? współczuję.Cytat:
|
|
#4006 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie to tak jest... Być może inny egzekutor powiedziałby, że Wrona wybrnęła z sytuacji najlepiej, jak się dało, a ten tylko pofukał
Trzymaj się tam i nie poddawaj ![]() Ps. Też raz nie zdałam przez niedomknięte drzwi Pojechalam na miasto poźniej tak dla samego przejechania się i okazało się że jazda perfekt I co z tego jak nadal nie mam prawka
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
moja instruktorka powiedziała że zrobiłam dobrze tzn lepiej najechać na linię tym bardziej że nic nie jechało niż zderzyć się z autem . Ale cóż, wola egzaminatora ... ;/;/;/;/
|
|
|
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, przykro mi, że nie zdałyście
Zdałam, udało się! Ale do tej pory do mnie to nie dociera! Jak wysiadłam wszyscy myśleli, ze nie zdałam.. A łzy leciały ciurkiem same |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No cóz głupi bład moja głupota. Juz sie zapisałam na nastepny egz mam niedługo w kwietniu teraz długo bede sprawdzac wzystko wszysciutko. ![]() gratulacje crayon wrona |
|
|
|
|
#4011 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Cytat:
No szkoda, że taki głupi błąd, ale na następny raz na pewno będziesz pamiętała o wszystkim. Ja dzisiaj już myślałam żeby się poddać, bo siedziałam tam 2 godziny i ze stresu nie mogłam wytrzymać. Cała się trzęsłam i byłam pewna, że zawalę łuk. A jak wyjechałam z placu, myślę sobie, że albo dzisiaj, albo nigdy.. i udało się.. Trzymam kciuki za następny egzamin!!! |
|
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
bravo crayon
chociaż Tobie jednej się dziś poszczęściło
|
|
|
|
#4013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrona strasznie mi przykro. Następnym razem będzie lepiej Ja we wtorek, ale na samą myśl skręca mnie w środku. Za te, które jutro będą jeździć trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suuuuuuuuuuuper )))
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem za takie głupstwo nie powinno się oblewać, no ale to nasz kraj, gdzie głupie przepisy rządzą.
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma też na tym nie zdała.Złożyłaś już wniosek na prawko? Ja byłam we wtorek zapłacić, ale okazało się, że jeszcze nie dostali moich dokumentów z wordu i odeszłam z niczym. Jutro zadzwonię chyba i spytam czy już są, żeby znowu na próżno nie chodzić.
|
|
|
|
#4018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Miałam bardzo fajnego i miłego egzaminatora, podczas jazdy mnie nie stresował a nawet mi pomagał. raz mi wcisnął sprzeglo jak nie moglam wrzucic biegu, raz pokazał zebym szybciej krecila kierownica, do tego miałam warunki jakie miałam - slisko, padał snieg wiec musiałam jezdzic powoli.. Parkowanie miałam tylko raz i to skośne, bo jak miałam zaparkować prostopadle to stwierdził ze jest za duzo sniegu i nie wyjade z parkingu Autko mi ani razu nie zgasło, ruszałam ładnie, az sie sama dziwie ze tak dobrze mi poszło, jestem bardzo zadowolona ![]() (nie chce zeby wyszlo na chwalenie sie, ale chyba pierwszy raz mowie,ze jestem z siebie naprawdę zadowolona) no i egzamin trwał 35 minut, a na ostatnim oblałam po 40 jak wysiadałam to życzyl mi tylko szerokiej drogi, wzielam kartke i uciekłam stamtąd
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem tylko zapłace przy odbiorze. Wchodzę na stronę PWPw - a tam ciągle napis Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. zaczynam się bać, może to mi się przysniło wszystko
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety muszę najpierw zapłacić, żeby zaczęli łaskawie pracować nad dokumentem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

ja mam na 10:00 ale trzeba liczyć te parę minut opóźnienia. 

rodzina uważa że to normalka
i że jestem matoł skoro dopiero a 3 razem zdałam, to boli 

to on powiedział ze mam drzwi nie domknięte i napisał na karcie tylko ze mógł to powiedziec wczesniej przed zrobieniem łuku i górki 

Pojechalam na miasto poźniej tak dla samego przejechania się i okazało się że jazda perfekt
Znajoma też na tym nie zdała.