|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
![]() ja sobie obrałam challenge na nogi z cassey, 12 raz juz za mną umrę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Melduję 30DS L3D2, tiffoczki i nogi z cassey - na więcej już nie dałam rady. to shred mnie tak wykończył
|
|||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny moge dolaczyc? Widze ze watek aktywny a tego mi potrzeba(czyt. wsparcia
)
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej robić z obciążeniem ![]() Dzisiaj idę na zajęcia na stepie, więc odpuszczam sobie trening domowy. Juz nie mogę doczekać się, jak w poniedziałek zaczne killer buns & tighs Jillian. |
|
|
|
|
#784 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
A ja splajtowałam. Tzn ćwiczyć będę cały czas (przez święta trochę odpuściłam bo nie było za bardzo czasu) ale jak będę miała ochotę na coś, to będę to jadła. Nie chce sobie pluć w brodę że zjadłam batonika a nie powinnam. Nie jem jakiejś nadmiernej ilości niezdrowych rzeczy ale jakoś nie chce przez pół życia markocić że inni mogą jeść wszystko a ja muszę połowę odrzucić. Więc mam nadzieję, że nawet jak będę jeść normalnie to będą jakieś efekty
i to takie moje przemyślenia świąteczne
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Katherinee, na pewno znajdziesz gdzies BBL na chomiku
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Motywacja
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę Ci więc, żebyś cieszyła się z tego, co dla ludzi - byle z umiarem i bez wyrzutów sumienia. Aha, jak przeczytałam Twój post to skojarzyła mi się dzisiejsza sytuacja, gdy w delikatesach przy kasie leżały batoniki Daim, niedostępne nigdzie oprócz stacji beznzynowych, ukochane, najluubieńsze ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Taak, już kiedyś tą laskę widziałam
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś znów spędzę w kuchni cały wieczór
|
#791 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
no i muszę Was nadrobić
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziś spędze cały wieczór z nosem w książkach
Wolałabym w kuchni . Ja się tak skupiłam na tych świętach, ćwiczeniach, planach treningowych, że zapomniałam o studiach zupelnie A tu hantelki nowiuśkie czekają na Shreda Może będę po nocy kicać i sąsiadki budzić
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś czytałam czyjś sposób na odchudzanie i nie wiem, czy to czasem nie było na wizażu, ale nie dam sobie obciąć ręki. Dziewczyna wymyśliła, że jak np będzie miała ochotę na hamburgera to będzie go przeżuwała i wypluwała i tak ze wszystkim tzn na pewno coś tam będzie musiała połknąć żeby zaspokoić głód, ale ogólnie to stosowała przy "niedozwolonych" produktach.
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Boże, CUDO!
Cytat:
, że aby zaspokoić głód mniejszą ilością jedzenia, to trzeba każdy kęs dokładnie przeżuć - im dłużej coś jesz, tym bardziej zaspokaja to Twój apetyt Są pokarmy, które potrzebują więcej czasu na to, by się przetrawić, dlatego na początku jemy dużo, bo nie czujemy zaspokojenia głodu, a później czujemy się ciężko Więc wg mnie dobrym sposobem, aby nie zjeść np. tabliczki czekolady, tylko 2 kostki, jest powolne rozpuszczanie jej w ustach
|
|
|
|
|
#795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czy jak? ![]() Cytat:
Oczywiście jestem fanką zdrowego żywienia, ale dla mnie zdrowe = to, co naturalne, a nie to co chude i bezwęglowodanowe ![]() Ja melduję dzisiejszy trening. Przed ćwiczeniami posmarowałam się serum termoaktywnym Eveline (testuję już trzeci specyfik Eveline na cellulit itp. ) i nie wiem, czy to od tego, ale strasznie się pociłam. Dziś było: Fitness Blender Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout (testowałam dziś 1. raz, konkretne ćwiczenia na wewnętrzne, zewnętrzne uda, pupę, wszystko bardzo fajny zestaw 18-minutowy)Fitness Blender Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top (Uf ciężko, trochę cardio, takiego skakania z obrotami, nie pamiętam jak się nazywa, ale nie znoszę tego Fitness Blender 10 min. Butt and Thigh Workouts at Home (znów pupa i udka) Tone it up! Love Your Abs With Katrina Tiffany Butt Like Brazilian Cassey Ho Feel Good Soul Stretches (rozciąganie na koniec) W sumie 50 min. ćwiczeń + 9 rozciąganie. Szczerze mówiąc już po tych trzech zestawach Fitness Blender byłam spocona i zmęczona
|
|
#796 | ||
|
Raczkowanie
|
dzięki,że odpowiedziałaś na mojego posta
i masz rację, dlatego kupiłam dziś taka większą paletkę cieni i coś wykombinuje do moich niebieskich wpadających w zieleń oczu ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40102725]Cześć dziewczyny, sypie tak, że szkoda gadać.[/QUOTE] u mnie dziś cały dzien pada,ale deszcz Cytat:
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
kiedyś mój kolega wtedy student medycyny przy obiedzie powiedział mi,ze trzeba każdy kęs przeżuwać ok 40 razy
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dopiero teraz wrocilam po calym dniu. nie mam sily.... |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pouczę i później poćwiczę i spróbuje zrobić kilka damskich pompek bo za diabła ich nie umiem
a oglądałam fajny filmik na youtube jak rysunkowo były te pompki pokazane i jakie mięśnie pracują podczas tego ćwiczenia, kiedy brać oddech i robić wydech![]() http://www.youtube.com/watch?feature...KfLE2K_DI&NR=1
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się uczę i oglądam na sucho treningi z Cassey. Chce ćwiczyyyyć |
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Podczytywałam Was całe święta i podziwiałam jak ćwiczycie, bo ja już od W. Czwartku nic nie robie ![]() U mnie też biało. Przyjeżdżam dziś do Krk a tu śnieg A miałam iśc jutro biegać. Mycha, zgadzam się do co H&T z BBL, to była dopiero masakra Zrobiłam kiedyś cały program i fajne były efekty, ale te ćwiczenia na całe ciało i cardio były wg mnie beznadziejne ![]() Ja dziś melduję: - Jilian 6week6pack abs workout - Mel B pośladki - 8 min abs - rozciąganie czyli ok 60 min ćwiczen. Aż mi się uczyć zachciało!
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Przez Was ciekawią mnie ćwiczenia z Fitness Blendera, ale niesamowicie irytuje mnie ten gość gadający w tle, ogólnie cały projekt filmików do mnie nie przemawia i przez to nie mogę się jakoś do nich przekonać
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Szkoda, że mnie takie ochoty nie nachodzą po treningu
|
|
|
|
#803 | ||
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ja też ledwo dycham, z niemiłosiernym bólem poszłam do sklepu.. pusta lodówka a ja od rana na herbatach jadę.. ![]() Cytat:
![]() i mija mi pierwszy dzionek bez słodyczy ![]() zero słodkiego i przetworzonych fast foodów teraz trzeba się zmotywować do ćwiczeń..
|
|
|
#804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zupełnie inaczej niż w zimowym semestrze. Sesję zimową zdałam bez najmniejszego problemu, ale teraz już tak łatwo nie będzie ![]() Cytat:
Wróciłam z siłowni! Najpierw rozmowa z trenerem, wywiad cały i do roboty. To nie takie proste na jakie wygląda Dziwnie wyglądają kolesie zapatrzeni w siebie w lusterko Ja dla odmiany nie mogłam na siebie patrzeć. Dostałam z*ebkę za to. Pochwalił mnie za 'trzeźwe' myślenie tzn. nie siłownia= 2h bieżni tylko tre siłowy ![]() Już mam kolegów z siłki bo nie liczyłam powtórzeń. Kiedy ja się skupić nie mogłam na wszystkim!Cieszę się, że nie kupiłam hantli 2 kg, bo 3 nie sprawiały mi większego problemu(spytałam się gościa: "przepraszam. długo mam jeszcze tak sobie machać?) no i siup zwiększył mi Wiem, że chcę iść jeszcze raz w piątek i będę kontynuować Ripped
|
|||
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Ale się nakręciłam! Poczytałam o Insanity, obejrzałam filmik i strasznie mam ochotę spróbować! W tym miesiącu się wprawiam w jeszcze lepszą kondycję a od 1 maja mam zamiar pocisnąć z Insanity
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też denerwuje lektor z Fitness blender, ta niemrawa dziewczyna i brak jakiejkolwiek muzyki. Robię tylko adios muffintop czy coś takiego, bo generalnie chwytam się za wszystko co może spalić moje boczki. O dziwo najbardziej po tych ćwiczeniach czuję... łydki
|
|
|
|
|
#807 |
|
Adwokat diabła
|
ja mam presję, bo wychodzę z pracy a tam mam drzwi w drzwi siłkę..
przydałoby się pójść, choć obawiam się że zaraz po pracy grzmotnę na twarz
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro na uczelnię... GOD, why?
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Mam dwa pytanka
1. Czy "10 min booty shaking waist " Tiffany Rothe to są te tiffoczki właśnie ? 2. Ćwiczę już miesiąc, ale za każdym razem po tych właśnie ćwiczeniach bolą mnie plecy. Właśnie czytałam,że to zakwasy i dużo osób tak miało, ale już tak długo je robię i ciągle ból się pojawia, to normalne? A no i nie ćwiczę tego codziennie tylko ok. 3 razy w tygodniu. |
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

W sumie oba są fajne i oba dość często robię.
Może przysiady, albo nie wiem co. Macie coś takiego, co wykonujecie praktycznie codziennie i wiecie, że konkretnie to daje efekt?
umrę
Wlasnie przejrzalam jej trening na pupke.... skoro ona tak skwierczy przy tych cwiczeniach to ja pewnie umre... :/

Może będę po nocy kicać i sąsiadki budzić

Ja dla odmiany nie mogłam na siebie patrzeć. Dostałam z*ebkę za to. Pochwalił mnie za 'trzeźwe' myślenie tzn. nie siłownia= 2h bieżni tylko tre siłowy
bo nie liczyłam powtórzeń. Kiedy ja się skupić nie mogłam na wszystkim!