Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 16:31   #781
redeyes
Zakorzenienie

Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
One są dwa, jeden 10 minutowy brzuch, i jeden 8 minutowy abs. Nie wiem czym się tam różni abs od brzucha, ale ja specjalistką nie jestem, w każdym razie ten na brzuch jest bardziej męczący i bolą mnie przy nim trochę plecy, ale w porównaniu do treningów Cassey na brzuch, to ten od Mel B i tak jest lajtowy W sumie oba są fajne i oba dość często robię.

Zamierzam dziś wypróbować dwa treningi z Fitness Blendera (jeden na boczki i jeden na pupę z tego co pamiętam). W ogóle chętnie bym sobie jakiś challenge wymyśliła na miesiąc, bo wtedy bym może zauważyła, czy dane ćwiczenie daje mi konkretne efekty, a nie tak codziennie coś innego Może przysiady, albo nie wiem co. Macie coś takiego, co wykonujecie praktycznie codziennie i wiecie, że konkretnie to daje efekt?
Albo czy macie za sobą jakiś udany challenge który możecie polecić?
Brakuje mi inspiracji
ja powiem szczerze, że ten 10minutowy trening na brzuch nic na mnie nie działał.. nie czułam w ogóle zmęczenia, a mięśni brzucha to już tym bardziej, natomiast 8minutówka abs to koszmar!!! na drugi dzień miałam porządne zakwasy i w sumie to ciągle mam po tym zakwasy na bebeszku, więc na pewno działają! ale chyba będę wykonywać je co 2gi dzień, bo mięśnie się jeszcze przyzwyczają..
ja sobie obrałam challenge na nogi z cassey, 12 raz juz za mną a potem wezmę się za melbowe nogi umrę
Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Ja chyba sobie sobie zrobie posladkowy challenge kwietniowy z Mel B Wlasnie przejrzalam jej trening na pupke.... skoro ona tak skwierczy przy tych cwiczeniach to ja pewnie umre... :/
ona przy każdych ćwiczeniach piszczy
Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Eh, dzis znów nie poćwiczę... Ale siła wyższa - TŻ nieoczekiwanie stracił pracę, bo "redukcja" ( ) i nie mam ochoty na podskoki i wyginanki...

Melduję 30DS L3D2, tiffoczki i nogi z cassey - na więcej już nie dałam rady. to shred mnie tak wykończył
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:36   #782
prince_polo
Zakorzenienie

hej dziewczyny moge dolaczyc? Widze ze watek aktywny a tego mi potrzeba(czyt. wsparcia )

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:48   #783
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
Dla mnie pośladki z Mel B zdecydowanie wygrywają, a najlepiej to zrobić pod rząd Mel B i Tiff - Dopiero wtedy można poczuć tyłeczek
A wiesz, jak dopiero można poczuć pośladki przy High & Tight z Brasil Butt Lift najlepiej robić z obciążeniem

Dzisiaj idę na zajęcia na stepie, więc odpuszczam sobie trening domowy. Juz nie mogę doczekać się, jak w poniedziałek zaczne killer buns & tighs Jillian.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:03   #784
Katherinee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wings6 Pokaż wiadomość
mowimy, że u nas pada od samiuteńkiego rana a nawet od nocy bo o 6.00 bylo już świeżo bielusienko ;/
to mam chyba mały powód do radości, bo u mnie całkiem słonecznie, że mogłam przemierzyć całe miasto piechotką

Cytat:
W ogóle chętnie bym sobie jakiś challenge wymyśliła na miesiąc, bo wtedy bym może zauważyła, czy dane ćwiczenie daje mi konkretne efekty, a nie tak codziennie coś innego Może przysiady, albo nie wiem co. Macie coś takiego, co wykonujecie praktycznie codziennie i wiecie, że konkretnie to daje efekt?
Albo czy macie za sobą jakiś udany challenge który możecie polecić?
Brakuje mi inspiracji
Ja robię przyasiady, zaczynając od 20stu i zwiększając codziennie po 5 ale takie głębokie, bo podobno takie działaja na pośladki, ale robie z ciezarkami po 5 kg więc hard

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
ja sobie obrałam challenge na nogi z cassey, 12 raz juz za mną a potem wezmę się za melbowe nogi umrę

:
a co to a challenge?
Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
A wiesz, jak dopiero można poczuć pośladki przy High & Tight z Brasil Butt Lift najlepiej robić z obciążeniem
te Brasil Butt Lift to są gdzieś do sciagniecia?
Katherinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:11   #785
daab123
Zakorzenienie

A ja splajtowałam. Tzn ćwiczyć będę cały czas (przez święta trochę odpuściłam bo nie było za bardzo czasu) ale jak będę miała ochotę na coś, to będę to jadła. Nie chce sobie pluć w brodę że zjadłam batonika a nie powinnam. Nie jem jakiejś nadmiernej ilości niezdrowych rzeczy ale jakoś nie chce przez pół życia markocić że inni mogą jeść wszystko a ja muszę połowę odrzucić. Więc mam nadzieję, że nawet jak będę jeść normalnie to będą jakieś efekty i to takie moje przemyślenia świąteczne

Razem od 07.01.2011

daab123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:12   #786
mychamycha
Zakorzenienie

Katherinee, na pewno znajdziesz gdzies BBL na chomiku
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:27   #787
daab123
Zakorzenienie

Motywacja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (27,8 KB, 26 załadowań)

Razem od 07.01.2011

Stary 2013-04-03, 17:38   #788
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daab123 Pokaż wiadomość
A ja splajtowałam. Tzn ćwiczyć będę cały czas (przez święta trochę odpuściłam bo nie było za bardzo czasu) ale jak będę miała ochotę na coś, to będę to jadła. Nie chce sobie pluć w brodę że zjadłam batonika a nie powinnam. Nie jem jakiejś nadmiernej ilości niezdrowych rzeczy ale jakoś nie chce przez pół życia markocić że inni mogą jeść wszystko a ja muszę połowę odrzucić. Więc mam nadzieję, że nawet jak będę jeść normalnie to będą jakieś efekty i to takie moje przemyślenia świąteczne
No jest to bardzo dobre podejście do życia, mama mi zawsze mówi że trzeba mieć dystans do swoich słabości... Moją słabością jest jednak to, że nie mam dystansu do niczego i psychicznie sobie nie radzę z własnymi postanowieniami - ciężko to nazwać wytrwałością i ambicją, raczej staję się więźniem samej siebie

Życzę Ci więc, żebyś cieszyła się z tego, co dla ludzi - byle z umiarem i bez wyrzutów sumienia.

Aha, jak przeczytałam Twój post to skojarzyła mi się dzisiejsza sytuacja, gdy w delikatesach przy kasie leżały batoniki Daim, niedostępne nigdzie oprócz stacji beznzynowych, ukochane, najluubieńsze A teraz mam je pod samym nosem i nie mogę skorzystać :beczy:

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Motywacja
Taak, już kiedyś tą laskę widziałam I się zakochalam
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:41   #789
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katherinee Pokaż wiadomość
a co to a challenge?
30dniowy trening nóg.. sama sobie postanowiłam wykonywać te ćwiczenie przez miesiąc czasu, bo chcę sprawdzić czy efekty będą
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:47   #790
Nattiv
Zakorzenienie

Dziś znów spędzę w kuchni cały wieczór

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:48   #791
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
no i muszę Was nadrobić

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:53   #792
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziś znów spędzę w kuchni cały wieczór
Ja się dziś spędze cały wieczór z nosem w książkach Wolałabym w kuchni .

Ja się tak skupiłam na tych świętach, ćwiczeniach, planach treningowych, że zapomniałam o studiach zupelnie Jak boga kocham, godzine temu mi się przypomniało, że jakieś życie poza tym istnieje No i mam 2 dni na nadrobienie ważnego przedmiotu, ależ sobie narobiłam zaległości

A tu hantelki nowiuśkie czekają na Shreda Może będę po nocy kicać i sąsiadki budzić
Stary 2013-04-03, 17:59   #793
daab123
Zakorzenienie

Cytat:
No jest to bardzo dobre podejście do życia, mama mi zawsze mówi że trzeba mieć dystans do swoich słabości... Moją słabością jest jednak to, że nie mam dystansu do niczego i psychicznie sobie nie radzę z własnymi postanowieniami - ciężko to nazwać wytrwałością i ambicją, raczej staję się więźniem samej siebie

Życzę Ci więc, żebyś cieszyła się z tego, co dla ludzi - byle z umiarem i bez wyrzutów sumienia.

Aha, jak przeczytałam Twój post to skojarzyła mi się dzisiejsza sytuacja, gdy w delikatesach przy kasie leżały batoniki Daim, niedostępne nigdzie oprócz stacji beznzynowych, ukochane, najluubieńsze A teraz mam je pod samym nosem i nie mogę skorzystać :beczy:
I dlatego właśnie postanowiłam, że będę jeść wszystko na co najdzie ochota, ale jak będę chciała np. zjeść chipsy, to kupię małą paczkę, a nie jakąś xxl zaspokoje apetyt a nie zjem jakiejś ogromnej ilości.

Gdzieś czytałam czyjś sposób na odchudzanie i nie wiem, czy to czasem nie było na wizażu, ale nie dam sobie obciąć ręki. Dziewczyna wymyśliła, że jak np będzie miała ochotę na hamburgera to będzie go przeżuwała i wypluwała i tak ze wszystkim tzn na pewno coś tam będzie musiała połknąć żeby zaspokoić głód, ale ogólnie to stosowała przy "niedozwolonych" produktach.

Razem od 07.01.2011

Stary 2013-04-03, 18:47   #794
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Motywacja
Boże, CUDO!

Cytat:
I dlatego właśnie postanowiłam, że będę jeść wszystko na co najdzie ochota, ale jak będę chciała np. zjeść chipsy, to kupię małą paczkę, a nie jakąś xxl zaspokoje apetyt a nie zjem jakiejś ogromnej ilości.

Gdzieś czytałam czyjś sposób na odchudzanie i nie wiem, czy to czasem nie było na wizażu, ale nie dam sobie obciąć ręki. Dziewczyna wymyśliła, że jak np będzie miała ochotę na hamburgera to będzie go przeżuwała i wypluwała i tak ze wszystkim tzn na pewno coś tam będzie musiała połknąć żeby zaspokoić głód, ale ogólnie to stosowała przy "niedozwolonych" produktach.
Ja przeczytałam w książce Jillian (albo w jakiejść gazecie :mysli, że aby zaspokoić głód mniejszą ilością jedzenia, to trzeba każdy kęs dokładnie przeżuć - im dłużej coś jesz, tym bardziej zaspokaja to Twój apetyt Są pokarmy, które potrzebują więcej czasu na to, by się przetrawić, dlatego na początku jemy dużo, bo nie czujemy zaspokojenia głodu, a później czujemy się ciężko
Więc wg mnie dobrym sposobem, aby nie zjeść np. tabliczki czekolady, tylko 2 kostki, jest powolne rozpuszczanie jej w ustach

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 18:48   #795
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:

ona przy każdych ćwiczeniach piszczy
A które na nogi? Ona ma ich kilka

Cytat:
Napisane przez Katherinee Pokaż wiadomość
Ja robię przyasiady, zaczynając od 20stu i zwiększając codziennie po 5 ale takie głębokie, bo podobno takie działaja na pośladki, ale robie z ciezarkami po 5 kg więc hard
W sensie te hantelki trzymając w rękach? Czy jak?

Cytat:
Ja się zgadzam, że nie ma sensu sobie dawać całkowitych zakazów i robić rewolucji, w każdym razie u mnie to się nie sprawdza, bo jestem wtedy sfrustrowana. Serio, wolę mieć trochę tłuszczyku, ale móc pić wino i zjeść kanapkę jak mam na to ochotę Oczywiście jestem fanką zdrowego żywienia, ale dla mnie zdrowe = to, co naturalne, a nie to co chude i bezwęglowodanowe

Ja melduję dzisiejszy trening. Przed ćwiczeniami posmarowałam się serum termoaktywnym Eveline (testuję już trzeci specyfik Eveline na cellulit itp. ) i nie wiem, czy to od tego, ale strasznie się pociłam.
Dziś było:
Fitness Blender Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout (testowałam dziś 1. raz, konkretne ćwiczenia na wewnętrzne, zewnętrzne uda, pupę, wszystko bardzo fajny zestaw 18-minutowy)
Fitness Blender Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top (Uf ciężko, trochę cardio, takiego skakania z obrotami, nie pamiętam jak się nazywa, ale nie znoszę tego )
Fitness Blender 10 min. Butt and Thigh Workouts at Home (znów pupa i udka)
Tone it up! Love Your Abs With Katrina
Tiffany Butt Like Brazilian

Cassey Ho Feel Good Soul Stretches (rozciąganie na koniec)
W sumie 50 min. ćwiczeń + 9 rozciąganie. Szczerze mówiąc już po tych trzech zestawach Fitness Blender byłam spocona i zmęczona
Stary 2013-04-03, 18:56   #796
mgielka27
Raczkowanie

Cytat:
to zależy od Twojej urody również
dzięki,że odpowiedziałaś na mojego posta i masz rację, dlatego kupiłam dziś taka większą paletkę cieni i coś wykombinuje do moich niebieskich wpadających w zieleń oczu
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40102725]Cześć dziewczyny,
sypie tak, że szkoda gadać.[/QUOTE]
u mnie dziś cały dzien pada,ale deszcz
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Którym dokładnie? Ja robię Mel B abs i lubię te ćwiczenia. Kiedyś trudność mi sprawiało machanie wyprostowanymi nogami x20 i deska, teraz robię więcej powtórzeń nogami i jestem w stanie wystrzymać 60 sec deski...oczywiście nie jest to jeszcze pikuś
Nie wiem tylko na ile mel przykłada się do moich spadków

Nie mogę wstawić linku, znowu wizaż szaleje -.-
miałam i mam tak samo, w ogóle w lutym często robiłam superset i to zasługa tego treningu,że mam mocniejsze mięśnie brzucha

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Boże, CUDO!

Ja przeczytałam w książce Jillian (albo w jakiejść gazecie :mysli, że aby zaspokoić głód mniejszą ilością jedzenia, to trzeba każdy kęs dokładnie przeżuć - im dłużej coś jesz, tym bardziej zaspokaja to Twój apetyt Są pokarmy, które potrzebują więcej czasu na to, by się przetrawić, dlatego na początku jemy dużo, bo nie czujemy zaspokojenia głodu, a później czujemy się ciężko
Więc wg mnie dobrym sposobem, aby nie zjeść np. tabliczki czekolady, tylko 2 kostki, jest powolne rozpuszczanie jej w ustach
święta prawda kiedyś mój kolega wtedy student medycyny przy obiedzie powiedział mi,ze trzeba każdy kęs przeżuwać ok 40 razy
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 18:57   #797
daab123
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, CUDO!

O dziękuję za radę, bo ja niestety wcinam bardzo szybko. I zauważyłam to dopiero jedząc wczoraj obiad razem z moją mamą (zazwyczaj jem sama) i ja dosłownie "chapałam" a mama tak spokojnie sobie jadła i powinnam spokojniej zdecydowanie jeść. Ale jak człowiek ciągle się spieszy to co zrobić

Razem od 07.01.2011

Stary 2013-04-03, 19:01   #798
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej dziewczyny moge dolaczyc? Widze ze watek aktywny a tego mi potrzeba(czyt. wsparcia )
no pewnie, że możesz, chociaż Twój nick będzie drażnił nasze brzuszki

ja dopiero teraz wrocilam po calym dniu. nie mam sily....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 19:06   #799
daab123
Zakorzenienie

Ja się pouczę i później poćwiczę i spróbuje zrobić kilka damskich pompek bo za diabła ich nie umiem a oglądałam fajny filmik na youtube jak rysunkowo były te pompki pokazane i jakie mięśnie pracują podczas tego ćwiczenia, kiedy brać oddech i robić wydech i tak wiele ćwiczeń jest pokazanych. Tutaj macie link może komuś się przyda:
http://www.youtube.com/watch?feature...KfLE2K_DI&NR=1

Razem od 07.01.2011

Stary 2013-04-03, 19:09   #800
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

Smerffie, Ty nie gadaj bo mój brzuszek drażni Twój avatar, bo też by taki chciał być

Ja się uczę i oglądam na sucho treningi z Cassey. Chce ćwiczyyyyć
Stary 2013-04-03, 19:14   #801
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Hej
Podczytywałam Was całe święta i podziwiałam jak ćwiczycie, bo ja już od W. Czwartku nic nie robie

U mnie też biało. Przyjeżdżam dziś do Krk a tu śnieg A miałam iśc jutro biegać.

Mycha, zgadzam się do co H&T z BBL, to była dopiero masakra Zrobiłam kiedyś cały program i fajne były efekty, ale te ćwiczenia na całe ciało i cardio były wg mnie beznadziejne

Ja dziś melduję:
- Jilian 6week6pack abs workout
- Mel B pośladki
- 8 min abs
- rozciąganie
czyli ok 60 min ćwiczen.

Aż mi się uczyć zachciało!

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 19:18   #802
Modomanka
Zadomowienie

Przez Was ciekawią mnie ćwiczenia z Fitness Blendera, ale niesamowicie irytuje mnie ten gość gadający w tle, ogólnie cały projekt filmików do mnie nie przemawia i przez to nie mogę się jakoś do nich przekonać

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość

Aż mi się uczyć zachciało!
Szkoda, że mnie takie ochoty nie nachodzą po treningu
Stary 2013-04-03, 19:28   #803
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Szczerze mówiąc już po tych trzech zestawach Fitness Blender byłam spocona i zmęczona
dlatego lubię FB, daje w kość
Cytat:
ja też ledwo dycham, z niemiłosiernym bólem poszłam do sklepu..
pusta lodówka a ja od rana na herbatach jadę..
Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Przez Was ciekawią mnie ćwiczenia z Fitness Blendera, ale niesamowicie irytuje mnie ten gość gadający w tle, ogólnie cały projekt filmików do mnie nie przemawia i przez to nie mogę się jakoś do nich przekonać
mnie jakoś nie irytuje

i mija mi pierwszy dzionek bez słodyczy
zero słodkiego i przetworzonych fast foodów

teraz trzeba się zmotywować do ćwiczeń..

Stary 2013-04-03, 19:34   #804
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przestałam się spinać z dietą, kiedyś jak zjadłam batonika to miałam ogromne wyrzuty. Teraz jak zjem- trudno. Chociaż...od momentu 'mniejszej spiny' nie korci mnie aż tak

Cytat:
Ja się tak skupiłam na tych świętach, ćwiczeniach, planach treningowych, że zapomniałam o studiach zupelnie Jak boga kocham, godzine temu mi się przypomniało, że jakieś życie poza tym istnieje No i mam 2 dni na nadrobienie ważnego przedmiotu, ależ sobie narobiłam zaległości
Mam tak samoo jak tyyy! Jutro wracam na uczelnię, znowu będę zmęczona a przez te dni wolne było mi tak cudownie Strasznie denerwuje mnie mój plan, wracam wykończona i zaczynam kombinować 'jak zrobić by się nie narobić' Zupełnie inaczej niż w zimowym semestrze. Sesję zimową zdałam bez najmniejszego problemu, ale teraz już tak łatwo nie będzie

Cytat:

Wróciłam z siłowni! Jak to Ewka lubi pisać: FRUUUWAM <3
Najpierw rozmowa z trenerem, wywiad cały i do roboty. To nie takie proste na jakie wygląda Dziwnie wyglądają kolesie zapatrzeni w siebie w lusterko Ja dla odmiany nie mogłam na siebie patrzeć. Dostałam z*ebkę za to. Pochwalił mnie za 'trzeźwe' myślenie tzn. nie siłownia= 2h bieżni tylko tre siłowy Powiedział mi o diecie- poza moimi wpadkami jem naprawdę dobrze Muszę kupić tran bo nie jem ryb
Już mam kolegów z siłki Jacyś faceci witali się ze mną i podglądywali jak prężę bicka i poślady I miałam ćwiczenia za karę bo nie liczyłam powtórzeń. Kiedy ja się skupić nie mogłam na wszystkim!
Cieszę się, że nie kupiłam hantli 2 kg, bo 3 nie sprawiały mi większego problemu(spytałam się gościa: "przepraszam. długo mam jeszcze tak sobie machać?) no i siup zwiększył mi
Wiem, że chcę iść jeszcze raz w piątek i będę kontynuować Ripped
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 384227_10151174127907421_939536022_n.jpg (36,0 KB, 14 załadowań)
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 19:41   #805
Modomanka
Zadomowienie

Ale się nakręciłam! Poczytałam o Insanity, obejrzałam filmik i strasznie mam ochotę spróbować! W tym miesiącu się wprawiam w jeszcze lepszą kondycję a od 1 maja mam zamiar pocisnąć z Insanity
Stary 2013-04-03, 19:45   #806
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Szkoda, że mnie takie ochoty nie nachodzą po treningu

Mnie też denerwuje lektor z Fitness blender, ta niemrawa dziewczyna i brak jakiejkolwiek muzyki. Robię tylko adios muffintop czy coś takiego, bo generalnie chwytam się za wszystko co może spalić moje boczki. O dziwo najbardziej po tych ćwiczeniach czuję... łydki
Stary 2013-04-03, 19:47   #807
BlackAngel
Adwokat diabła

ja mam presję, bo wychodzę z pracy a tam mam drzwi w drzwi siłkę..
przydałoby się pójść, choć obawiam się że zaraz po pracy grzmotnę na twarz

Stary 2013-04-03, 20:13   #808
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję za radę, bo ja niestety wcinam bardzo szybko. I zauważyłam to dopiero jedząc wczoraj obiad razem z moją mamą (zazwyczaj jem sama) i ja dosłownie "chapałam" a mama tak spokojnie sobie jadła i powinnam spokojniej zdecydowanie jeść. Ale jak człowiek ciągle się spieszy to co zrobić
Jak się dowiedziałąm o tym, to zaczęłam kontrolować tempo jedzenia

Jutro na uczelnię... GOD, why?

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 20:18   #809
Wera014
Raczkowanie

Mam dwa pytanka
1. Czy "10 min booty shaking waist " Tiffany Rothe to są te tiffoczki właśnie ?
2. Ćwiczę już miesiąc, ale za każdym razem po tych właśnie ćwiczeniach bolą mnie plecy. Właśnie czytałam,że to zakwasy i dużo osób tak miało, ale już tak długo je robię i ciągle ból się pojawia, to normalne? A no i nie ćwiczę tego codziennie tylko ok. 3 razy w tygodniu.
Wera014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 20:19   #810
Modomanka
Zadomowienie

Cytat:
Jak się dowiedziałąm o tym, to zaczęłam kontrolować tempo jedzenia

Jutro na uczelnię... GOD, why?
Mnie też się strasznie nie chce, ale jeden dzień i weekend, chociaż tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości