Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 23:05   #4831
emii
Zakorzenienie

Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
chcialabym byc bardziej , dbac o siebie a jestem strasznym leniuszkiem , ubierac sie kobieco a ja kupuje kobiece ciuchy , ktore mi sie podobaja a potem wstydze sie je ubrac , bo sie ludzie patrza ..duzo by wymieniac
Mam to samo. Nawet dzisiaj to odczulam. Poszłam do przychodni z młodą i tak siedzę w tej poczekalni, wchodzi dziewczyna: płaszczyk, kozaczki. Popatrzyłam na nią i sobie myślę ale ładnie wygląda. A ja jak zwykle w mojej zimówce, emu, a płaszczyk i kozaczki grzeją szafę no nie mogę zmobilizować, bo jak już idę z dziećmi to mi nie wygodnie, muszę czuć swobodę i chodzę w sportowych.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:05   #4832
Solciuchna
Zakorzenienie

Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6

Cytat:
chcialabym byc bardziej , dbac o siebie a jestem strasznym leniuszkiem , ubierac sie kobieco a ja kupuje kobiece ciuchy , ktore mi sie podobaja a potem wstydze sie je ubrac , bo sie ludzie patrza ..duzo by wymieniac
Kochana, kobiecość to nie tylko ciuchy, to wdzięk, sposób bycia Możesz chodzić w worku na ziemniakach, a być kobieca, o!

Przypomniała mi się moja przyjaciółka. Ma w sobie to "coś", jakiś urok, co sprawia, że jest niesamowicie kobieca, chociaż nie ubiera się jakoś modnie, rzadko się maluje, i też nie chce jej się o siebie przesadnie dbać. Pamiętam, jak kiedyś taki "dresik" się w niej zadużył - ale totalnie - właśnie przez tą "kobiecość". Co za urok, nawet na dresów działa
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:06   #4833
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno się znajdzie odpowiednia okazja żebyś je założyła aczkolwiek nie potrzebne Ci superkobiece ciuchy, naprawdę śliczna laska z Ciebie

ja za to nie mogę przeżyć tego, że jestem patałachem i nie umiem chodzić w butach na obcasie

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:11   #4834
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość

ja za to nie mogę przeżyć tego, że jestem patałachem i nie umiem chodzić w butach na obcasie
hihihi od razu patałachem...ja też przez 28 lat tylko w płaskich, dopiero w tym roku zaczęłam się uczyć
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:15   #4835
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Mam to samo. Nawet dzisiaj to odczulam. Poszłam do przychodni z młodą i tak siedzę w tej poczekalni, wchodzi dziewczyna: płaszczyk, kozaczki. Popatrzyłam na nią i sobie myślę ale ładnie wygląda. A ja jak zwykle w mojej zimówce, emu, a płaszczyk i kozaczki grzeją szafę no nie mogę zmobilizować, bo jak już idę z dziećmi to mi nie wygodnie, muszę czuć swobodę i chodzę w sportowych.
wlasnie ! ja mam podobnie mam niską samoocene wiec tutaj też to szwankuje przy poczuciu kobiecości , jak dobrze , ze mam Was podbudujecie mnie troszkę

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
na pewno się znajdzie odpowiednia okazja żebyś je założyła aczkolwiek nie potrzebne Ci superkobiece ciuchy, naprawdę śliczna laska z Ciebie

nawet jak sa super okazje to ja sie poprostu krepuje - mam zryty beret
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:19   #4836
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
hihihi od razu patałachem...ja też przez 28 lat tylko w płaskich, dopiero w tym roku zaczęłam się uczyć
ja mam jedynie jedne buty na koturnie i jakoś w nich daję radę bo są stabilne, ale i tak nie do końca jestem przyzwyczajona do siebie w nich zamówiłam teraz pomarańczowe butki ze Stradivariusa, ale pewnie zaraz będę płakać, bo albo nie dam rady w nich, albo będą niestabilne/niewygodne, albo będę miała wielkie albo jeszcze coś innego

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
wlasnie ! ja mam podobnie mam niską samoocene wiec tutaj też to szwankuje przy poczuciu kobiecości , jak dobrze , ze mam Was podbudujecie mnie troszkę
z tą samooceną to rozumiem w zupełności zwłaszcza jak patrzę na Wasze zdjęcia to sama mam ochotę założyć

Cytat:

Instagram
Stary 2013-04-03, 23:21   #4837
tikutka
Zakorzenienie

Ja jestem leniem, jeżeli chodzi o ruszenie dupska i ćwiczenie.. Chciałabym bardzo ćwiczyć, ale po prostu nie mam jakiejś może wystarczającej mobilizacji/motywacji.. Za to ile siedzę powinnam chyba ważyć 100 kg + zajadanie się jakimiś chipsami czy frytkami.. a ja mam S/M.. Widzę ten niezdrowy tryb życia najbardziej po udach.. Ale i tak nie chce mi się ruszać tyłka.. Nie są jakieś masakrycznie duże, ale są takie nie fajnie, nie wymodelowane.. Ale mój TŻ lubi to jak wyglądam i nie uważa, że jesteś gruba chodź to mówię, ale on zawsze odpowiada mi się podoba jaka jesteś, a jeżeli sama się z tym źle czujesz to zrób to dla siebie i ćwicz.. ale co Tikutce się nie chce Czasami, ale to sporadycznie mam tak, że wstydzę się w czymś pokazać, bo np. to jest jakiś nowy hit sezonu, a ja to ubieram, a nikt z otoczenia tego nie ma i będą się patrzeć, ale tak to.. phe I nie wiem też, ale mam takie głupie myślenie.. że nie mam takiego jakiegoś stylu jak inne dziewczyny i nie wyglądam tak pięknie i perfekcyjnie.. bo zaraz coś mi się tutaj rozmaże to wiatr rozwieje włosy eh..

martii90 i Solciuchna mają rację zgadzam się z nimi

martii90, a ja bardzo chciałabym założyć szpilki, ale mam problemy z paznokciami i niestety nie mogę, a dodatkowo bolało by, gdybym chodziła.. ale może i dobrze, bo jakbym ubrała to była bym wyższa od TŻ ale ludzieeeeeeee przecież nie to się liczy
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:24   #4838
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Chyba "chińskie" karpie

Bo Ty jesteś taka Szoszunia
Zostaw obie bluzki, będzie na zapas

tak, to ja

Cytat:
sorki, brak odpowiedniej ilości snujeszcze jutro mu pokaże te rybki, no ma ma, jedyny minus, że wszędzie tego pełno, ostatnio w pojemniku z bielizną znalazłam żyłkę z haczykiem wbitym w moje gatki
Cytat:
Ja w ogóle nie zauważyłam na początku, że tam są ryby, nie przeczytałam podpisu koszulki i poszłam do sklepu pytać o koszulkę z krabami bo ubzdurałam sobie, że widzę tam dwa kraby pani spojrzała i powiedziała, że jeszcze takiej nie dostali Dopiero po paru dniach zaczęłam się jej bardziej przyglądać i zobaczyłam ryby.
jak ja kocham ten wątek

Cytat:
Napisane przez Anik_5 Pokaż wiadomość
Która ma TŻ-ta szczuplutkiego? 36 rozmiar spodni jest z wyprz.
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BFIT%2BJEANS
I kurtka L jest...tylko że biała
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BDESMONTABLE
rozmiar to pewnie dobry, z tym, że mojemu teżetowi to pewnie do pół łydki by były te spodnie

Cytat:

kochana, tego się uczy na szczęście

Cytat:
wlasnie ! ja mam podobnie mam niską samoocene wiec tutaj też to szwankuje przy poczuciu kobiecości , jak dobrze , ze mam Was podbudujecie mnie troszkę :p
to teraz mam wyrzuty sumienia - jakbyś sobie zostawiła kombi, to może byś poszła po rozum do głowy i stwierdziła, że jesteś świetna i ultrakobieca, takie ciuchy świetnie podnoszą samoocenę
w ogóle mi się wydaje, że odpowiednie ubranie czyni cuda - nie tylko dla sylwetki, przede wszystkim dla samoświadomości.

Edytowane przez Szoszoszo
Czas edycji: 2013-04-03 o 23:26
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:27   #4839
gozia
Zakorzenienie

ja kupiłam dziś sobie karnet open na fitnessy
wcześniej chodziłam 4-5 razy w tygodniu (indoor cycling, interwały, ćwiczenia na pupe i uda, tbc), wiec obawiam się, że teraz będę chodziła nawet 2 razy dziennie 5-6 razy w tyg na pewno ))) już nie mogę się doczekać, byłam dziś rano na zajęciach, jutro też idę
Stary 2013-04-03, 23:28   #4840
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Ja jestem leniem, jeżeli chodzi o ruszenie dupska i ćwiczenie.. Chciałabym bardzo ćwiczyć, ale po prostu nie mam jakiejś może wystarczającej mobilizacji/motywacji.. Za to ile siedzę powinnam chyba ważyć 100 kg + zajadanie się jakimiś chipsami czy frytkami.. a ja mam S/M.. Widzę ten niezdrowy tryb życia najbardziej po udach.. Ale i tak nie chce mi się ruszać tyłka.. Nie są jakieś masakrycznie duże, ale są takie nie fajnie, nie wymodelowane.. Ale mój TŻ lubi to jak wyglądam i nie uważa, że jesteś gruba chodź to mówię, ale on zawsze odpowiada mi się podoba jaka jesteś, a jeżeli sama się z tym źle czujesz to zrób to dla siebie i ćwicz.. ale co Tikutce się nie chce Czasami, ale to sporadycznie mam tak, że wstydzę się w czymś pokazać, bo np. to jest jakiś nowy hit sezonu, a ja to ubieram, a nikt z otoczenia tego nie ma i będą się patrzeć, ale tak to.. phe I nie wiem też, ale mam takie głupie myślenie.. że nie mam takiego jakiegoś stylu jak inne dziewczyny i nie wyglądam tak pięknie i perfekcyjnie.. bo zaraz coś mi się tutaj rozmaże to wiatr rozwieje włosy eh..
jeżeli chodzi o ćwiczenia to Twój Tż ma rację, jeżeli coś Ci przeszkadza i chcesz to zmienić to musisz po prostu postanowić, że się temu poświęcasz i trzymać się tego. wiem, że to trudne bo sama kilka razy już podchodziłam do ćwiczeń, ale teraz postanowiłam sobie: żadnych wymówek. akurat do wakacji zostały 3 miesiące, więc po powrocie do Wrocławia zabieram się za siebie. też najbardziej zależy mi na tym, żeby ujędrnić uda i pupę, plus pozbyć się małych boczków i wyrobić mięśnie brzucha. trzymam za nas

Instagram
Stary 2013-04-03, 23:28   #4841
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość

tak, to ja

jak ja kocham ten wątek

rozmiar to pewnie dobry, z tym, że mojemu teżetowi to pewnie do pół łydki by były te spodnie

to teraz mam wyrzuty sumienia - jakbyś sobie zostawiła kombi, to może byś poszła po rozum do głowy i stwierdziła, że jesteś świetna i ultrakobieca, takie ciuchy świetnie podnoszą samoocenę
w ogóle mi się wydaje, że odpowiednie ubranie czyni cuda - nie tylko dla sylwetki, przede wszystkim dla samoświadomości.
Dlatego mam mocne postanowienie , nosic rzeczy ktore kupuje , szpilki , koturny - nie patrzec na innych i nie myslec o tym jak ide
Stary 2013-04-03, 23:28   #4842
jasnosz
Zakorzenienie

ehhh ja kiedyś codziennie na obcasach biegałam
ogólnie jakoś bardziej "zadbana" się czułam
a jakos 2 lata temu jak zaczęłam chodzic ubrana bardziej na sportowo tak nie moge przestac
kupuje niby dalej szpilki itp
ale kozaczki kupione na tą zimę -nie wyjęte nawet z pudełka
przechodziłam w super sexy kozakach nike

tez mi jakos nie wygodnie,albo mi się spieszy albo nie lubie prowadzic w obcasach a na zmiane zabieac mi sie nie chce...

a kiedyś z 8godzin spokojnie na szpilkach 10cm chodziłam bez problemu
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:30   #4843
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że nie okażę się niereformowalna

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
ja kupiłam dziś sobie karnet open na fitnessy
wcześniej chodziłam 4-5 razy w tygodniu (indoor cycling, interwały, ćwiczenia na pupe i uda, tbc), wiec obawiam się, że teraz będę chodziła nawet 2 razy dziennie 5-6 razy w tyg na pewno ))) już nie mogę się doczekać, byłam dziś rano na zajęciach, jutro też idę

Instagram
Stary 2013-04-03, 23:30   #4844
zonjusha
Zakorzenienie

martii90 najważniejsze żeby znaleźć coś wygodnegoa potem to już z górki...TŻ się ze mnie śmieje, że jak kaczuszka chodzę, ale who cares
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:35   #4845
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
sorki, brak odpowiedniej ilości snujeszcze jutro mu pokaże te rybki, no ma ma, jedyny minus, że wszędzie tego pełno, ostatnio w pojemniku z bielizną znalazłam żyłkę z haczykiem wbitym w moje gatki
Genialny Mój TŻ kiedyś bawił się gumką do włosów przez dłuższy czas i nie wiem.. Bo jak przyszłam z kuchni to już jej nie było.. Ale jaką miał dziecinną frajdę.. No i co.. Ja po jakimś czasie szukam coś na szafie, a tam co.. Między ścianą, a końcówką szafy moja gumka, którą szukałam.. Oczywiście tak strzelał, że wystrzelił amunicję Ale ściągnąć już nie było jak.. Bo ja się zbliżyłam niebezpiecznie do drzwi i jakby to potem wyglądało w moich oczach.. Boże jakie oni mają myślenie i pomysły.. a szkoda, że ma tyle lat

Ja sobie obiecałam, że jak teraz nie dam rady być super to potem za karę muszę zostać super sexi mamą
Stary 2013-04-03, 23:35   #4846
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Ja mam podobnie, krępuję się chodzić na obcasach bo przez to że nigdy tego nie robię to mi się wydaje że będę za bardzo na siebie zwracać uwagę
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:37   #4847
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie, krępuję się chodzić na obcasach bo przez to że nigdy tego nie robię to mi się wydaje że będę za bardzo na siebie zwracać uwagę
coś w tym jest, ja np. jak raz na jakiś czas, ale naprawdę sporadycznie, założę zerówki to wydaje mi się, że wszyscy się na mnie gapią a jednocześnie przecież to nie jest teraz nic nadzwyczajnego bo masa osób je nosi

Instagram
Stary 2013-04-03, 23:37   #4848
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
jeżeli chodzi o ćwiczenia to Twój Tż ma rację, jeżeli coś Ci przeszkadza i chcesz to zmienić to musisz po prostu postanowić, że się temu poświęcasz i trzymać się tego. wiem, że to trudne bo sama kilka razy już podchodziłam do ćwiczeń, ale teraz postanowiłam sobie: żadnych wymówek. akurat do wakacji zostały 3 miesiące, więc po powrocie do Wrocławia zabieram się za siebie. też najbardziej zależy mi na tym, żeby ujędrnić uda i pupę, plus pozbyć się małych boczków i wyrobić mięśnie brzucha. trzymam za nas
Ja mam podobne postanowienia i nawet już miałam za sobą 3 tyg ćwiczeń ale chorowałam przez kolejne 3 i odpuszczałam wtedy ćwiczenia więc cały wysiłek na nic
Stary 2013-04-03, 23:39   #4849
Solciuchna
Zakorzenienie

W zeszłym roku chodziłam na siłownię, ale ja za szybko mięśnie łapię, mam ewidentnie predyspozycje (ku swojemu niezadowoleniu ), więc zrezygnowałam. Teraz biegam, chociaż z czasem krucho, ale staram się minimum 2 x w tygodniu po 5 km zrobić. Ale ja ogólnie lubię sport, jak nie ćwiczę, to czuję się ociężała, nie mogę tak długo

Btw, Szoszunia lubisz grochy? Znalazłam ostatnio parę ubrań w groszki i tak mi się z Tobą kojarzyły Nawet niezłe ceny :
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RZYSTE+SPODNIE

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364935527528

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364934997882

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364934997888

W outlecie Mango jeszcze podobały mi się te rzeczy :
http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364935527536

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364935527536

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364934997900

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364934997905

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1364934997985

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2013-04-03 o 23:41
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:39   #4850
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też podchodziłam kilka razy.. Max miesiąc wytrzymałam, ale jak stwierdziłam, że małe rezultaty widać to odpuściłam Teraz mam zamiar z Ewką Chodakowską ćwiczyć.. Oby się udało
Stary 2013-04-03, 23:42   #4851
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
coś w tym jest, ja np. jak raz na jakiś czas, ale naprawdę sporadycznie, założę zerówki to wydaje mi się, że wszyscy się na mnie gapią a jednocześnie przecież to nie jest teraz nic nadzwyczajnego bo masa osób je nosi
my chyba sobie za duzo wkrecamy poprostu
Stary 2013-04-03, 23:42   #4852
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc mnie rozbawiło kiedyś jak moja przyjaciółka ubrała na zajęcia okulary i ja się pytam czy ma wadę a ona że nie, zerówki może chciała się pochwalić bo to chanelowe oprawki były

Jak tak teraz myślę to przy mojej bieganinie codziennej nawet nie wiem jak bym w obcasach funkcjonowała, nie dość, ze zdarte obcasy od samochodu to jeszcze połamane nogi w trakcie bieganiny między uczelniami
Stary 2013-04-03, 23:44   #4853
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, kobiecość to nie tylko ciuchy, to wdzięk, sposób bycia Możesz chodzić w worku na ziemniakach, a być kobieca, o!

Przypomniała mi się moja przyjaciółka. Ma w sobie to "coś", jakiś urok, co sprawia, że jest niesamowicie kobieca, chociaż nie ubiera się jakoś modnie, rzadko się maluje, i też nie chce jej się o siebie przesadnie dbać. Pamiętam, jak kiedyś taki "dresik" się w niej zadużył - ale totalnie - właśnie przez tą "kobiecość". Co za urok, nawet na dresów działa
Coś w tym jest.Czasami mam tak, że czuję się na makas zrąbana, wyjdę wymiętolona i usłyszę komplement, że świetnie wyglądam. Potem patrzę w lustro i się zastanawiam jak to możliwe

Cytat:
Identycznie się czuję jak założę obcasy, a tak na prawdę to chyba bardziej zwracam uwagę tym, że się rozglądam czy ktoś patrzy
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:46   #4854
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też podchodziłam kilka razy.. Max miesiąc wytrzymałam, ale jak stwierdziłam, że małe rezultaty widać to odpuściłam Teraz mam zamiar z Ewką Chodakowską ćwiczyć.. Oby się udało
ja dokładnie tak samo

fajne kiecuchy

Instagram
Stary 2013-04-03, 23:46   #4855
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc mnie rozbawiło kiedyś jak moja przyjaciółka ubrała na zajęcia okulary i ja się pytam czy ma wadę a ona że nie, zerówki może chciała się pochwalić bo to chanelowe oprawki były
Również pamiętam takie zajście jeszcze z LO.. kiedy to one były takie modne.. Ja akurat wiedziałam o co chodzi, bo sama takie chciałam i do tej pory czasami na takie mnie nachodzi, ale inne panny miały ubaw..
Stary 2013-04-03, 23:46   #4856
caat
Zakorzenienie

Cytat:
też się przymierzam, nawet do zakupienia książki
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:46   #4857
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest.Czasami mam tak, że czuję się na makas zrąbana, wyjdę wymiętolona i usłyszę komplement, że świetnie wyglądam. Potem patrzę w lustro i się zastanawiam jak to możliwe

Identycznie się czuję jak założę obcasy, a tak na prawdę to chyba bardziej zwracam uwagę tym, że się rozglądam czy ktoś patrzy
Mnie bardziej chodzi o towarzystwo znajomych, np. na uczelni mnie kojarzą, że nigdy w obcasach nie chodzę, więc jakbym nagle przyszła to by wypytywali co to za okazja
Stary 2013-04-03, 23:47   #4858
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
lubię to już żadna tajemnica strasznie spodobały mi się spodnie z zary, ale mój wielki tyłek się nie zmieści w spodnie z dziecięcego. Szorty z mango doskonałe cena też niezła. Takie retro, lubię takie z tym, że na razie oszczędzam, może do maja/czerwca się utrzymają [albo stanieją ]
dziękuję
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:48   #4859
dixie1990
Zakorzenienie

moja mama ostatnio non stop mi mowi , ze jak nie przestane jednej kurtki " lapciucha " ciagle nosić to mi ją kiedy wyrzuci , bo juz patrzeć nie moze
Stary 2013-04-03, 23:48   #4860
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
też się przymierzam, nawet do zakupienia książki
W takim razie życzę Wam wytrwałości z Chodakowską ale mnie się znudziła po tygodniu i musiałam poszukać na yt innych filmików Jak dla mnie za monotonnie prowadzi a przynajmniej skalpel bo tylko to robiłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości