Zazdrośnice, odcinek 65 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 21:40   #3481
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Ananas a to nie wiedziałam, że są różne rodzaje. Trzymam zatem kciuki za dalszy brak ataków.

Arrakis mnie też się kolorowe niezbyt podobają. To znaczy są fajne ale przy dużych wzorach bo małe wygądają jak kalkomania. Jak mnie koleś proponował pokolorowanie to wyśmiałam.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 21:41   #3482
peach_passion
Zakorzenienie

ufff tak czytam o tym zatrzymywaniu i aż się zaczęłam zastanawiać
mi też nikt się nie kazał zatrzymywać tylko zwolnić chociaż czasem jest taka widoczność, że się płakać chce:/
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 21:42   #3483
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to mnie żaden instruktor (a było ich koło 9) nie kazał się zatrzymywać. Zatrzymuje się na stopie i czerwonym świetle ze strzałką choć kierowcy z prawkiem tego nie robią. No ale zatrzymywanie się na pustym skrzyżowaniu to dla mnie coś nowego.
Mnie też żaden tak nie uczył - wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że można by to było podciągnąć pod błędny skręt nawet... Choć ja z uporem maniaka zatrzymuję się na łącznikach przy zawracaniu (chyba że nie ma żadnych drzew na pasie zieleni i mam hiperekstra widoczność ) i podobno to nie jest błąd. Byle się szybko włączyć.
Myślę, że Arrze chodziło o to, że ja napisałam wcześniej: "popełniłam błędy", po czym pisałam o skrzyżowaniu. Ja się źle wypowiedziałam, bo chciałam Wam opisać moją krótką trasę, po drodze wtrącając pomyłki, a nie, że wszystko, co piszę, to błędy o!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2013-04-03 o 21:43
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 21:51   #3484
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Szczerze mówiąc to mnie żaden instruktor (a było ich koło 9) nie kazał się zatrzymywać. Zatrzymuje się na stopie i czerwonym świetle ze strzałką choć kierowcy z prawkiem tego nie robią. No ale zatrzymywanie się na pustym skrzyżowaniu to dla mnie coś nowego.
w sumie dla mnie to rowniez dziwne.
I faktycznie nikt sie nie zatrzymuje na strzalce - jesli nic nie jedzie - zwalniam ale sie nie zatrzymuje. Ja sie nawet na STOP nie zawsze zatrzymuje - jak pusta droga i widze, ze nic nie jedzie to zwalniam i jade....

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a ja bym chciała taki tatoo, tylko ja chciałam na obojczyku ale wszyscy mi mowia zebym nie robila... to myslalam o nadgarstku. ale jeszcze sie waham bo potem nie bede mogla przez jakis czas krwi oddawac a ja jestem nałogowcem
a czemu taki wzor akurat? ciekawy...

a krwi to tylko przez kila miesiecy nie mozna oddawac - 6 chyba o ile pamietam dobrze - wiec 2 oddania by cie ominely tylko, bo z tego co pamietam to mozna co 3 miesiace?

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Mnie też żaden tak nie uczył - wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że można by to było podciągnąć pod błędny skręt nawet... Choć ja z uporem maniaka zatrzymuję się na łącznikach przy zawracaniu (chyba że nie ma żadnych drzew na pasie zieleni i mam hiperekstra widoczność ) i podobno to nie jest błąd. Byle się szybko włączyć.
Myślę, że Arrze chodziło o to, że ja napisałam wcześniej: "popełniłam błędy", po czym pisałam o skrzyżowaniu. Ja się źle wypowiedziałam, bo chciałam Wam opisać moją krótką trasę, po drodze wtrącając pomyłki, a nie, że wszystko, co piszę, to błędy o!
dokladnie - chodzilo mi o to,z e te twoje bledy to zadne bledy - tak sie jezdzi juz pozniej - po prostu jezdzisz jak stary wyjadacz i juz

ja na egzaminie, ktory zdalam przekroczylam predkosc

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2013-04-03 o 21:52
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 21:51   #3485
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Cytat:
Ananas a to nie wiedziałam, że są różne rodzaje. Trzymam zatem kciuki za dalszy brak ataków.
Może Twój znajomy ma od urodzenia hmm? A ataki występują ja czytałam w rozporządzeniu ministra że po 2 latach można zacząć normalnie prowadzić zobaczymy czy lekarz pozwoli jak tak to pewnie zaczne robić

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 21:51   #3486
magda2109
Zakorzenienie

Przeleciałam Was na szybko, ale wybaczcie, że się nie odniosę, idę spać
Cytat:
Napisane przez Anastazjaaa87 Pokaż wiadomość

Doszłaś już do siebie ?
Ojjj, teraz już w miarę OK, padłam po pracy i dospałam 2 godziny

Nigdy więcej...

Echhhh... Ta wiosna chyba nigdy nie nadejdzie...

Dobranoc...
Stary 2013-04-03, 21:56   #3487
karola991
Zakorzenienie

arra to moje motto życiowe "nie przejmuj się" rozpromowane w królu Lwie, bo ten znaczek z suahili oznacza to samo co "hakuna matata"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 21:59   #3488
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Nigdy więcej...
...do nastepnego razu

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
arra to moje motto życiowe "nie przejmuj się" rozpromowane w królu Lwie, bo ten znaczek z suahili oznacza to samo co "hakuna matata"
aaahhhhaaaaa fajne zrob sobie
Stary 2013-04-03, 22:00   #3489
karola991
Zakorzenienie

a znaczek nie kazdy zna, a widzac hakuna matata kazdy powie" o! tez ogladałem krola lwa:P" a to nie o to chodzi zreszta napis dont worry albo nie przejmuj się to by jakos tak nijak wyglądało a to jest takie inne ciekawe są dwie wersje tego jedna jest taka bardziej poukładana.. ale do mnie ogolnie bardziej pasuje tamten, bo ja taka własnie nieogarnieta jestem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tatoo3.jpg (10,1 KB, 3 załadowań)
Stary 2013-04-03, 22:02   #3490
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
a znaczek nie kazdy zna, a widzac hakuna matata kazdy powie" o! tez ogladałem krola lwa:P" a to nie o to chodzi zreszta napis dont worry albo nie przejmuj się to by jakos tak nijak wyglądało a to jest takie inne ciekawe są dwie wersje tego jedna jest taka bardziej poukładana.. ale do mnie ogolnie bardziej pasuje tamten, bo ja taka własnie nieogarnieta jestem
tamten tamten i tak myslalam, ze ten znaczek cos oznacza dlatego zapytalam - super - zrob sobie
Stary 2013-04-03, 22:04   #3491
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Karola, może lepiej cały napis? Patrzcie, jaką ludzie mają inwencję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lyn2hwafzC1qjpyfw.jpg (33,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lk8hz8ACQA1qzabkfo1_400.jpg (19,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lion_king___feet_tattoo_by_amberxebright-d510fd9.jpg (110,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lion-king-tattoo.jpg (374,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg small-27.jpg (190,9 KB, 12 załadowań)

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 22:06   #3492
peach_passion
Zakorzenienie

o fuu jakie okropne giry
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 22:09   #3493
karola991
Zakorzenienie

no ale ja wlasnie nie chce napisu :P bo wszyscy go kojarzą:P a ja bym chciala zeby ten znaczek bardziej tak ze mną kojarzyli a nie z bajką

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

nooo jakbym miala takie giry to bym nie pokazywala za bardzo
Stary 2013-04-03, 22:24   #3494
margueri
Zadomowienie

Dobry!
Co za dzień, przez moment było miło, ale ogólny bilans wyszedł na minus...
Pojechałam rano na badania, tam okazało się, że muszę zapłacić za badania gotówką a ja w portfelu miałam ok 30zł, więc musiałam iść do bankomatu, bankomat nieczynny, 30 minut do otwarcia banku.... następny bankomat ok 10km dalej, zadzwoniłam do B okazało się, że jest w pobliżu i podrzucił mnie do bankomatu, bo ja swoje auto zostawiłam pod przychodnią...wróciłam załatwiłam badani, jestem zdrowa i to jest najważniejsze!!! mam tylko wielkiego siniola na ręce...
Później pojechałam do klienta i na zakupy, tym sposobem do pracy dotarłam grubo po 12 Wracałam z pracy w mgle i w śnieżycy, mam już dość tej pogody!Pojechałam do starej pracy odebrać dokumenty, których zapomniała mi zostawić pani kierownik, ściagnęłam i mam dokumenty a dokładnie ksera, bo pomyliłam się jutro muszę 3raz jechać po te dokumenty
Pod wieczór przyszedł B było milusio, szukaliśmy jakiegoś wyjazdu i co musiałam powiedzieć o dwa słowa za dużo, jego foch i tyle go widziałam eh na poprawę nastroju wypiłam sobie redsa żurawinowego, niby soczek a czuje się jakbym się porządnie wstawiła zawsze tak mam jak jestem zmęczona...
Wyszedł mi taki wpis do pamiętnika

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Marg, nie zgodzisz się na to, prawda?
Zastanawiam się, bo z jednej strony zyskuje na tym, bo wpiszę więcej w CVkę a z drugiej strony powinien dodać mi za to trochę gotówki...

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość

A ja chciałam tylko powiedzieć, że już nie rzygam tęczą Pomimo przerwy świątecznej i naszej przerwy z TŻtem od siebie sytuacja... Się nie zmieniła. Chyba mamy jakiś kryzys w związku. W ogóle się nie potrafimy dogadać. Już nie wiem sama co robić

Ojjj współczuję, ale wierze, że wszystko się wyjaśni między Wami za to

Cytat:
Właśnie oblałam egzamin

Ojjj następnym razem się uda...pocieszę ja zdawałam kilka razy (za 3zdałam) a teraz jeżdżę naprawdę dobrze...więc ilość zdawanych egz nie znaczy o naszych umiejętnościach...

Cytat:
Właśnie zadzwonił do mnie A. Poszedł do kancelarii w klasztorze i zaklepał nam ślub Wkręcił się chłopak Tak więc, ogłaszam rok przed:

26.04.2014, godz. 14.00

GRATULACJĘ!!! klask i: i zazdroszczę

Cytat:
piczko ja byłam w bułgarii i baaardzo miło wspominam, morze troche mnie tylko rozczarowało, ale klimat, pogoda, ludzie mili,(to raczej kraj w ktorym mało młodzieży jest) a jedzenie przecudowne i bardzo tanio

Dlaczego jesteś rozczarowana bułgarskim morzem???Dla mnie jest nieziemskie, ja wogóle uwielbiam ten kraj, choć wiem, że tam kokosów to nie ma....mało młodzieży?raczej nie, tak jak u nas... a jedzenie okropne, jedynie baniczki zjem i uwielbiam ich owoce tanio jest a kilka lat wstecz było jeszcze taniej...

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Z psem było gorzej, nie mógł w ogóle jeść, ślina mu ciekła, więc wczoraj po pracy pojechałyśmy z mamą do kliniki wet. w której był leczony w 2010 roku ze złamania nogi i nawet mieliśmy farta i trafiliśmy na jego lekarza (jest najlepszy). Pamiętał go sprzed tych prawie 3 lat, bo mój pies jest znany na całą klinikę ze swej ucieczki i powrotu do domu...

Oj współczuje, wiem przez co przechodzisz, przerabiałam podobną sytuację w grudniu! Trzymam kciuki za leczenie i szybki powrót do zdrowia Twojego psiaka...
Mój psiur też jest znany u swojego wete dokładnie ze swoich prób ucieczki z gabinetu i "wchodzenia" we mnie ze strachu nawet przed głaskaniem

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Aleks

Dziękuję Tak jak pisałam jeszcze w tym roku Z tematem ruszamy ogólnie już, tż-ta siostra już załatwiła geodetę i teraz załatwia wszystkie formalności związane z przepisaniem działki tż-towi

Trochę się boję... ale jaram
GRATULACJĘ!

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 22:27   #3495
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Marg ah te kobiety
Ale po żurawince już ci lepiej , to najważniejsze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 22:32   #3496
margueri
Zadomowienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Marg ah te kobiety
Ale po żurawince już ci lepiej , to najważniejsze

Odżyłam, już nie przejmuje się humorkami tż tylko czuję się jakbym wypiła pół litra a nie piwowy soczek

M&B

A.R.

Stary 2013-04-03, 22:32   #3497
patuska18
Zakorzenienie

Med super wyglądasz Gratuluję daty Twój Narzut szaleje Oby tylko za rok nie padał śnieg w kwietniu.
A gdzie bierzecie ślub? Masz fotki kościółka?

Najka następnym razem zdasz

Zuken Jedźcie do Karpacza A jak nie lubisz gór to ja polecam http://magda.brenno.com.pl/ Byłam tam ze 3 razy, super domki, bez problemu można rozpalać grilla, blisko do jeziorka, cisza, spokój. No i niedaleko Ciebie.

Gratuluję budowy

Jovi mam nadzieję, że to chwilowe Przyjdzie wiosna i będzie lepiej, nie martw się.

Claris zdrówka dla psiaczka

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 22:32   #3498
karola991
Zakorzenienie

margu bo kilka lat z rzedu jezdzilam na cypr nad morze srodziemne, gorące, czyste, a zajechałam do bulgarii w polowie sierpnia i akurat jakis przypływ byl pełno smierdzacych glonów, kamieniste plaze i smród nieziemski, byly dni ze bylo fajnie, ale momentami nawet na plaze sie nie dalo wejsc,co do jedzenia to mi smakowało, a ja uwielbiam szopską i wszystkie te sałatki i anchios zrobione jak frytki mmm to mi sie kojarzy z bułgarią, w ogole tam gdzie byłysmy jadłam super leczo z bakłazana i jakis dobry kociołek miszmasz z warzywami i miesem, ja bylam w mniejszej miejscowowsci takiej pol turystycznej i tam bylo wiecej takich ludiz jak nasi rodzice w pubie też, a akurat bylam z mamą to chodzilysmy sobie na drineczki bo tanio tam.
Stary 2013-04-03, 22:35   #3499
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
o fuu jakie okropne giry
hehehe

mnie się podobają takie tatuaże, co wyglądają jak rysunek ołówkiem. Takie lekkie, często z ptakami, nie wiem czemu np. taki http://2.bp.blogspot.com/-IJF-oO28LG...140F422471.jpg
albo taki
http://4.bp.blogspot.com/-6Q417SNFey...C1NXP7PES4.jpg

ale nie na mnie, tylko po prostu mu się podoba u kobiety.

A moja koleżanka ma zamówionego tatuażystę i robią fajną rzecz z mężem, ale to wam w klubie napiszę, bo mogłaby się pogniewać, gdyby ktoś też tak miał
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 22:42   #3500
margueri
Zadomowienie

Cytat:
margu bo kilka lat z rzedu jezdzilam na cypr nad morze srodziemne, gorące, czyste, a zajechałam do bulgarii w polowie sierpnia i akurat jakis przypływ byl pełno smierdzacych glonów, kamieniste plaze i smród nieziemski, byly dni ze bylo fajnie, ale momentami nawet na plaze sie nie dalo wejsc,co do jedzenia to mi smakowało, a ja uwielbiam szopską i wszystkie te sałatki i anchios zrobione jak frytki mmm to mi sie kojarzy z bułgarią, w ogole tam gdzie byłysmy jadłam super leczo z bakłazana i jakis dobry kociołek miszmasz z warzywami i miesem, ja bylam w mniejszej miejscowowsci takiej pol turystycznej i tam bylo wiecej takich ludiz jak nasi rodzice w pubie też, a akurat bylam z mamą to chodzilysmy sobie na drineczki bo tanio tam.
Z glonami to tak jak i u nas, tu sam, w innej miejscowości ich nie ma... byłam w miejscowości Z piękne, czyste morze, 2 dni później w miejscowości Y glony i nie ładnie pachnąca woda... uwielbiam bg morze, plaże, klimat...
Oj ja bakłażanów nie ruszę...

M&B

A.R.

Stary 2013-04-03, 22:58   #3501
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
hehehe

mnie się podobają takie tatuaże, co wyglądają jak rysunek ołówkiem. Takie lekkie, często z ptakami, nie wiem czemu np. taki http://2.bp.blogspot.com/-IJF-oO28LG...140F422471.jpg
albo taki
http://4.bp.blogspot.com/-6Q417SNFey...C1NXP7PES4.jpg

ale nie na mnie, tylko po prostu mu się podoba u kobiety.

A moja koleżanka ma zamówionego tatuażystę i robią fajną rzecz z mężem, ale to wam w klubie napiszę, bo mogłaby się pogniewać, gdyby ktoś też tak miał
fajne
Stary 2013-04-03, 23:13   #3502
karola991
Zakorzenienie

yy musze juz isc spc bo o 6 wstaje ale cos nie mogę, ogladam po raz setny stowarzyszenie umarłych poetów moze przy tym zasne
Stary 2013-04-03, 23:26   #3503
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
zuken a to Twój tż się buduje tak? On bierze kredyt?
Budujemy się razem. Z tego co mi wiadomo Tylko działka póki co będzie tylko na niego bo jego siostra przepisze mu ją w darowiźnie jako bratu, żebyśmy nie musieli płacić podatku. Ja zostanę dopisana kiedyś tam jak uklęknie

A kredyt też chcemy wziąć razem do tego ewentualnie moi rodzice jeśli nie będziemy mieli zdolności kredytowej. ale to się wszystkiego dowiem jak już pójdziemy do doradcy

Cytat:
Kasia, Cuken, lecą foty na fb

Zuken, gratuluję decyzji o kredycie i spełnianiu marzeń życiowych na majówkę polecam wszystko, tylko nie Tarnicę i Zakopane
Dziękuję

Dostałam foty Suknia boska!!! Ale Ty w niej to już przegięcie Jak dla mnie wyglądasz obłędnie i strasznie ta suknia pasuje do Ciebie!!! Jest taka "Twoja". I te włosy

Ah... No cudnie po prostu

Cytat:
zuken do sklepu jeździliśmy autem do krosna, bo ten ośrodek jest w środku lasu, ale spoko bo to tylko 9 km. normalnie w nocy paliliśmy grilla i nie było żadnych problemów. A na terenie ośrodka były jakieś budki z fast foodami. W domku łazienka i malutka kuchnia, w tym naszym były 2 pokoje, bylismy w 6 osób. Super
Dziękuję za informacje Rozmawiałam z tż-tem i jest na tak Teraz jeszcze musimy obgadać to z naszą paczką i już się nie mogę doczekać
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 23:27   #3504
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:

Zuken, gratuluję decyzji o kredycie!!! i z góry współczuję formalności moja przyjaciółka jest na etapie wyboru projektu - wahają się między dwoma, szukają innych rozwiązań, kosmos. nie mam pojęcia, o co chodzi dokładnie, bo tego nie rozumiem, ale jak słyszę, że ważne są stropy jakieś tam, a nie wiadomo, czy w danym projekcie da się to uzyskać, do tego formalności sto tysięcy, pozwolenia i inne pierdoły - masakra. Wolałabym kupić gotowy dom Dlatego jak coś, to pytaj, bo moja O. będzie parę miesięcy przed Tobą, to będę znać na bieżąco problemy i rozwiązania
Dziękuję

I nic mi nie mów Ja już się tyle w internecie naczytałam, że jestem przerażona Nawet rozważaliśmy przez chwilę budowę kanadyjczyka(z drewna) bo domek można postawić i całkowicie wykończyć nawet w 3-4 miesiące ale póki co chyba jednak będzie murowany
Co tu dużo mówić, gaciami trzęsę jak sobie o tym wszystkim pomyślę, tż za to jest oazą spokoju Także będziemy się uzupełniać
I na pewno będę miała mnóstwo pytań w trakcie także z góry dziękuję

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość

Zuken Jedźcie do Karpacza A jak nie lubisz gór to ja polecam http://magda.brenno.com.pl/ Byłam tam ze 3 razy, super domki, bez problemu można rozpalać grilla, blisko do jeziorka, cisza, spokój. No i niedaleko Ciebie.

Gratuluję budowy
Dziękuję
Do Brenna faktycznie mamy niedaleko Tak samo jak do Boszkowa, Gołanic, Wielenia, Osiecznej itd. Same miejscowości jeziorkowo wypoczynkowe Ale już byłam wszędzie multum razy więc teraz chcę jechać gdzieś indziej ale dziękuję

Arra pokaż koniecznie projekt swojego tatoo jak już będziesz miała Ja latem chyba zrobię drugi A to moje małe cudeńko bo nie wiem czy pokazywałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 600285_492716404088376_250759193_n.jpg (97,4 KB, 40 załadowań)
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:37   #3505
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Arra pokaż koniecznie projekt swojego tatoo jak już będziesz miała Ja latem chyba zrobię drugi A to moje małe cudeńko bo nie wiem czy pokazywałam
czemu latem? wiesz chyba, ze to najgorsza pora roku na robienie tatoo? nie mozna moczyc wiec reszta lata bez basenow, jezior itp no i na slonce nie mozna wystawiac na poczatku przeciez....

fajny ten twoj
a jaki chcesz drugi i gdzie?
Stary 2013-04-04, 00:08   #3506
patuska18
Zakorzenienie

Żuczku fajne tatoo Nie wiedziałam, że masz Bolało?

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 05:55   #3507
karola991
Zakorzenienie

zuken fajny a oznacza coś??? ja lubie takie cos mają jakieś przesłanie własnie bolałogdzie robisz drugiego??

dzien dobry chyba znowu idzie mróz ;/ bleeeeh, bo cały czas chce mi sie pić jakbym na kacu była
Stary 2013-04-04, 07:28   #3508
margueri
Zadomowienie

Dobry mam dziś dzień do bani

M&B

A.R.

Stary 2013-04-04, 07:43   #3509
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Dzień dobry
Marg co jest?

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 07:48   #3510
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

na 11 mam siłownię aż się nie chce :P

zuken to łapacz snów?

Edytowane przez FioletowyAnanas
Czas edycji: 2013-04-04 o 07:49
FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości