|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Dziewczyny, w te Święta życzę Wam wiele radości, szczęścia i pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, wielu chwil w gronie rodziny wypełnionych miłą atmosferą i pachnącymi pysznościami
![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-03-30 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Niech zajaczek przyniesie Wam w prezencie to,
czego najbardziej pragniecie. To cos nie musi byc ani widoczne, ani dotykalne, moze nawet nie pachniec, ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc... Dla Was i Waszych rodzin wszystkiego co najpiekniejsze w te Swieta!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam spokojnych zdrowych i radosnych Świąt
![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt dziewczyny!!!!
Zrobiłam wczoraj pierwszego mazurka w życiu, wyszedł przepyszny, cała moja rodzina zdziwiona, bo ja raczej nie umiem ciast, ale dobry przepis jak się okazuje wszystko załatwia, nawet zagniatanie ciasta mi nie straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
Czesc poświatecznie
![]() Nie moge się przyzwyczaić do zmiany czasu ![]() ![]() Wczoraj nabylam fitnessowe butki w Lidlu ![]() ![]() Idę dziś do ortopedy na USG ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- I jeszcze pogoda... Rano była u mnie zamieć na całego ![]()
#4717 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Coś wczoraj nie działał wizaż... nie mogłam się nawet zalogować. Jak u Was? U mnie dzika śnieżyca i śniegu prawie po kolana! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
cześć
ja mam to samo. Wieczorem nie chce mi się spać a rano jestem nieprzytomna nad morzem śnieg na szczęście tylko w lasach, ale mróz i skrobanie szyb w samochodach nieustająco i bez zmian. Kolega przed świętami miał spotkanie z drzewem i skasował samochód, jemu na szczęście nic się nie stało. problem jest taki, że ponoć nie ma już pieniędzy na sypanie solą i odśnieżanie, więc się tego nie robi |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że koledze się nic nie stało... Ja wczoraj jadąc do pracy, mijałam naczepę z cieżarówki z Biedronki, która odpadła i leżała na środku pasa ruchu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wczoraj za to w radiu słyszałam, że te święta były wyjątkowo bezpieczne i było jakoś mało wypadków, mimo złych warunków na drodze. Pomieszanie z poplątaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Hej,
O pogodzie to już chyba nie ma co mówić. Depresja na całego. Do tego jesteśmy wszyscy chorzy- moi rodzice, ja mąż- Mania jeszcze się trzyma ale to kwestia czasu zapewne ![]() Nie ćwiczyłam już tydzień i czuję sie z tym fatalnie ![]() Poza tym- córka mi siadła na okularach ![]()
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
hej
U mnie też sporo śniegu. Od dawna mam dość tej pogody, więc nic nowego. Czasami zerkam na pogodę długoterminową szukając nadziei, ale niestety dalej ma być zimno ![]() haniu, no szkoda okularów. Dobrze, że chociaż pojawiło się rozwiązanie z zausznikami. Fajne rzeczy ciężko odżałować, ja do niedzieli miałam fajną koszulę body - tyle razy ją prasowałam, a jak na złość ostatnim razem po dotknięciu żelazkiem mi się materiał zniszczył. No i też ostatni raz ćwiczyłam dobrze przed świętami. Dzisiaj muszę się zmobilizować do powrotu. haniu, a jak twoja dieta przez święta? były słodkości? Ja jedzenia sobie nie odmawiałam zarówno jeśli chodzi o słodycze jak i inne potrawy. Tylko teraz wiem, że z tymi innymi muszę bardziej uważać, a właściwie to nie jeść, bo ciężko, żebym prosiła gospodynię o podanie mi opakowań wszystkich składników użytych do potrawy. Nawet w chrzanie może być gluten. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-04-03 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Mam pozytywne decyzje z wszystkich banków, mam dostać dziś do południa brakujące papiery do przestudiowania.
Wygląda na to, że uda się do połowy kwietnia wszystko podpisać i ruszyć z robotą |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
miskowa, super wiadomość!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że Twojej koszuli nie da się "naprawić" Niestety żarłam głównie rogaliki drożdżowe z nutellą. Pogoda , nuda i brak męża sprawiały że musiałam się zmasakrować słodkim. Gluten , soja i orzechy są wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zima, zima, zima, pada, pada śnieg! Aleeeee fajnieeeeeee! ![]() Jak tam po świętach? U mnie dużo ciasta i czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Mi Oliwka załatwiła tak okulary ale to akurat na dobre wyszło bo zmobilizowałam się i poszłam do okulisty wymienić szkła i oprawki bo poprzednie miały x lat. Cytat:
![]() Co do świąt to ja jadłam praktycznie wszystko tylko w "rozsądnych" ilościach no i w lany poniedziałek zjadłam dietetyczny obiad bo po południu trzasnęłam killera. Specjalnie nie przekładałam tych ćwiczeń na inny dzień żeby nie obeżreć się jak świniak ;p o tego podjęłam wyzwanie z przysiadami, na razie jestem w 6 dniu jeszcze 24 przede mną ![]() Aaaa no i zważyłam się 1 kwietnia i po 4 miesiącach diety i ćwiczeń jest mnie o 18,9 kg mniej ale dziwnie bo w ostatnim miesiącu obwody się nie zmieniły prócz bioder -3 i uda -1. Brzuch stoi w miejscu chyba muszę bardziej się przykładać do ćwiczeń na tą oponę :/ Aaa i dzieci mi sie popsuły ze spaniem :/ Oliwka wieczorem kładzie sie o 22 ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć.. U mnie ciasta, żury, dodatkowe kilogramy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
Haniu, dobrze, ze uda sie naprawić. Raybanow by było szkoda
![]() Misku, super, ze wszystko ruszyło, teraz niech juz będzie z górki ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-04-03 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze - to Ci dzieci fundują makabrę małą. Współczuję. Doskonale wiem co to niewyspanie. Wczoraj o 21 już łózko ścieliłam- mąż się ze mnie śmieje że niedługo to o 20 bedę chodziła spać. Powiem szczerze wcale tego nie wykluczam. Moja pannica po zmianie czasu 2 dni działała jeszcze w starym czasie- więc zasypiała o 20:30 i spała do 7. Niestety dziś już przeszła na stary tryb- 5:45 pobudka. Do tego znowu w nocy budzi sie po 6 razy. Fajny ten challange. Powinnam sie za to zabrać bo najbardziej niezadowolona jestem z nóg i tyłka. U mnie dużo ciastek i kiełbasy wiejskiej ![]() Pierwszy raz sie nią zajadałam. Teściu dostał taką od chłopa ze wsi- w ogóle nie tłusta- aromatyczna- pycha ![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
u mnie dużo ciasta i jajek. praktycznie przez święta nic ciekawego dla mnie nie było do jedzenia, więc opychałam się ciastem i jajkami. Masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, termin na tomograf na cito jest... na maj
![]() Na szczęście, jak się ma kasę, można iść prywatnie - termin na jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
to wiadomo. Zwróćcie tylko uwagę, żeby mieli dobry tomograf. Ja raz prywatnie robiłam rezonans, płaciłam 800zł i się okazało potem, że g... widać, bo sprzęt mają beznadziejny
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak patrzyłam cennik usług w swoim szpitalu, to wychodzi sporo taniej niż w prywatnych gabinetach/laboratoriach, za to na nowym sprzęcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Cześć
Asiuk kurna co za kraj :/ Jak masz kasę to wszystko można mieć od ręki a jak jej brak to zdążysz umrzeć przed diagnozą :/ Jezu moje dziecko postawiło sobie za punkt honoru doprowadzić mnie na skraj załamania nerwowego. Powiem Wam szczerze, że mam dosyć. Odwala takie histerie od samego rana, że uszy mi puchną i jedynym ratunkiem żebym jej krzywdy nie zrobiła to włączenie muzyki żeby wyłączyć umysł i nie słyszeć jej wrzasku. Dodajcie do tego że od tygodnia pobudkę mam o godzinie 4 rano i serialnie stwierdzam, że mam mega cierpliwość, że ona jest jeszcze w jednym kawałku. A najlepsze jest to, że to jak mieszkanie z dr Jekyll i mr Hyde, w jednej minucie przechodzi z rozwrzeszczanego potwora w słodką dziewczynkę, która chce się całować i przytulać.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas bunt osłabł, nawet ok jest. I na szczęście dzieciaki po zmianie śpią dłużej bo d0 6.30-7.00 Asiuk paranoja z tymi terminami ![]() Ja już chcę wiosnę ![]() Kupuję B biegowy i kask, fotelik na rower (będę jeździć tym TZa). A sobie rolki wymyśliłam ![]()
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
A wygląda na takiego słodkiego aniołka na zdjęciach |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niuniu, współczuję. Przyznaję, że ja cierpliwość mam kiepską. Zdarzyło się parę razy, że młoda dostała w tyłek czy po łapkach. Za każdym razem to odchorowuję. Używacie jeszcze smoczka? Cytat:
Rolki też fajna sprawa. My jesteśmy takimi leniwcami, jeśli chodzi o ruch na świeżym powietrzu, że aż wstyd. T. kiedyś na rowerze jeździł, teraz wcale - pewnie dlatego, że ja nie jeżdżę. Nie chciałabym, żeby Ewa wyrosła na taką pierdołę, jak ja - co to pływać nie umie, na rowerze też średnio. Może rolki to byłby fajny pomysł dla mnie? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Ja też jestem taka pierdoła sportowa... ubolewam, że rodzice nie uczyli mnie jeździć na nartach. Ale pewnie nnawet jak bym umiała, to bym tegp nie robiła, bo jestem zbyt leniwa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, co sądzicie? http://www.groupon.pl/oferty/katowic...1_0_0_94&a=414 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.