|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
czasem mam taką podrapaną skórę, nawet pokpękaną do krwi (gł. zimą) jakbyś się różą pochlastała
chodziło mi o wierzchnią część dłoni często przy małym palcu ale nie między palcami![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Vinnga, na początku są takie jak po ukąszeniu owada ale małe, potem robią się takie płaskie z lekkim czubeczkiem - tak u mnie jest przynajmniej ![]() tu się edukuję - http://www.atopowe-zapalenie.pl/atop...nia_sk%C3%B3ry |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4011583 6]Ja mam uczulenie na czekoladę, a i tak jem ![]() A no tak... peeling 2x + czekolada a ja dziwie się, że tak wyglądam [/QUOTE]Mam podobnie. Po jakichkolwiek słodyczach moja cera jest w o wiele gorszym stanie. Nic nie szkodzi mi tak jak słodycze. Najlepiej byłoby z nich zrezygnować w ogóle. Przez Was postanowiłam jutro wybrać się do Biedronki przed pracą
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4011663 5]czasem mam taką podrapaną skórę, nawet pokpękaną do krwi (gł. zimą) jakbyś się różą pochlastała
chodziło mi o wierzchnią część dłoni często przy małym palcu ale nie między palcami![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Vinnga, na początku są takie jak po ukąszeniu owada ale małe, potem robią się takie płaskie z lekkim czubeczkiem - tak u mnie jest przynajmniej ![]() tu się edukuję - http://www.atopowe-zapalenie.pl/atop...nia_sk%C3%B3ry[/QUOTE] No ja mam takie dłonie od paru dni i nic ich nie chce nawilżyć ![]() Ech
|
|
|
|
#4744 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak Wam, ale mi Wizaż szaleje
Airish88, to kryminał, oczywiście taki w stylu Chmielewskiej, czyli napisany wciągająco i zabawnie - pomimo dwóch morderstw Na razie nie jestem zbyt daleko, ale zamordowano dwie osoby i widzimy wszystko z punktu widzenia autorki, która znajduje zwłoki, a jeden rozdział był z punktu widzenia chyba morderczyni, bo na razie wszystko na nią wskazuje - znamy prawdziwe motywy zbrodni - wiemy, czym ofiara "zawiniła" i co chciano znaleźć w jej domu, chociaż policja dopiero szuka, aczkolwiek wszystko wygląda jakby coś nie do końca wyszło i jakby druga ofiara się przyplątała zupełnie przypadkowo i bardzo pechowo dla sprawczyni - chciała zabić tylko swoją ciotkę, ale już niekoniecznie faceta, który został otruty, co by wskazywało na to, że otruła go wcześniej sama denatka, nie zaś ta, która tą starszą panią wysłała na tamten świat. Pewnie zamotałam właśnie jak nieszczęście, ale książki Chmielewskiej gorąco polecam. Ostatnią przeczytałam też "(Nie)Boszczyk mąż". Jak uzasadnia na samym początku autorka, to taki mąż, który nie został nieboszczykiem, czyli jest boszczykiem a książka opowiada o nieudolnych próbach zabójstwa męża przez nieszczęśliwą z nim żonę, skrajną idiotkę, ale za to bardzo wierzącą w swoje liczne walory intelektualne i ogromny spryt ![]() książka genialna, uśmiałam się do łez ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Kurczę, w skrócie miało być
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-03 o 22:10 |
|
|
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
Vinnga, mnie to "uczulenie atopowe" łapie głównie zimą. Przez ostatnie 2 lata z nim chodziłam. Teraz nie mam, bo używam Avene cicalfate a jak nie pomaga to emolium - choć ono mnie uczuliło, więc dałam Mamie, bo na nią nie zadziałało negatywnie, a teraz kładę Lipikar AP i
jak dupka niemowlaczka Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2013-04-03 o 22:16 |
|
|
|
#4746 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Kupiłam sobie dzisiaj eyeliner w pisaku z Golden Rose, właśnie narysowałam nim kreskę na próbę - jestem zachwycona, całkowicie zachwycona!
Kresek rysować nie potrafię, nigdy mi nie wychodziły, a on jakby sam maluje, cieniutko, pięknie,równo ahhh
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Też go kiedyś miałam, ale ja jednak wolę wersję z pędzelkiem
Ładniej mi wychodzi
|
|
|
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu nie potrafię. Miałam też eyelinery w żelu, ale skośnym pędzelkiem również źle mi szło mam jakieś lewe ręce do tego ![]() Przemalowałam paznokcie z Herome na Joko, zrobiłam peeling łydek Lirene (muszę coś kupić na wrastające włoski, wrrr Dobranoc
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Witam Was przy kawie. Cytat:
Jakie plany na dziś? Ja do końca tygodnia mam popołudniówki w pracy także za dużo nie zrobię. Wcześniej zamierzam zajść do Biedry i wydać trochę pieniędzy |
|
|
|
|
#4751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siostra sie przylaczyla do uzywania ![]() Cytat:
![]() Hejka Leze w lozku i pije sobie kawke wstawac sie nie chce:p a jakie plany u was?Pogoda :masakryczna chlapa i duzo sniegu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem po pierwszej małej porcji ćwiczeń, wieczorem będzie druga Dziś mam drugi dzień bez słodyczy, coś czuję, że będzie malutki kryzys, bo siedzę dłużej na uczelni, a później idę do sklepu. Trzymajcie kciuki aby nic słodkiego nie wpadło do koszyka, bo zawsze jak jestem głodna to mam parcie na słodycze Narzekałam na Nail tek, wczoraj już byłam zadowolona, a dzisiaj paznokieć mi się rozdwoił do połowy . Mam nadzieję, że to tylko początki takie
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
izzie, trzymam kciuki ![]() Dzisiaj idę na scaling poddziąsłowy , później muszę podjechać do dziekanatu żeby przedłużyć legitymację. Oby wszystko szybko poszło, bo mam nadzieję jeszcze przed uczelnią zjeść z TŻ obiad ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Respiro
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4012058 8]
[/QUOTE]![]() (powtarzasz sobie? Na wizażu ![]() )Ja wczoraj jeszcze na siłowni byłam i poćwiczyłam trochę nogi Zaraz zabieram się za śniadanie i muszę zrobić przed zajęciami jeszcze kilka zadań
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]Powodzenia
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]
|
|
|
|
#4759 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj też bez słodyczy ciekawe ile wytrzymam![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4012058 8] [/QUOTE]Powodzenia ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
Ja tylko na sekunde, później postaram sie nadrobić ![]() Chciałam się pochwalić, że TŻ zafundował mi kolczyka w pępku, o którym tak marzyłam przez ostatni czas tylko nie miałam jakos weny się zebrać ![]() Teraz muszę odpuścić pare dni ćwiczenia bo przy zgięciu ciała albo głębszym ruchu troche mnie ten brzusio boli ale mam nadzieje, że ból szybko przejdzie
|
#4761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez mialam bardzo dlugo kolczyk w pepku i w jezyku ogolnie mialam 11 kolczykow
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek, to pochwal się fotką
![]() Dziewczyny, TŻ znalazł winowajcę moich bąbli! Zapomniałam zupełnie, że mam uczulenie na pomarańcze, a od tygodnia namiętnie piję zieloną herbatę z kawałkami pomarańczy Bio-Active (notabene moja ulubiona firma herbaciana) Wczoraj wieczorem miałam już tak zaognione plecy, że myślałam, że nie wytrzymam ze swędzeniem, ale TŻ dał mi zyrtec i rano przynajmniej mi się plecy uspokoiły
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny za kciuki <3
Koło było spoko ![]() Vinnga, przynajmniej sprawca obnażony
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzięki za wsparcie |
|
|
|
#4767 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
a mam pytanie masz uczulenie na wszystkie cytrusy czy tylko na pomarancze?![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Malami, tylko na pomarańcze i mandarynki
|
|
|
|
#4769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4011588 9]będę miała piękne pędzle http://imgs.inkfrog.com/pix/lcmqcoco...sejtls_(1).jpg link działa, a obrazek się nie wczytuje [/QUOTE]fajne, Twój TŻ ma konto na ebayu? ile to wyszło w przeliczeniu na plny? Cytat:
Cytat:
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4012438 0]Dzięki dziewczyny za kciuki <3 Koło było spoko ![]() Vinnga, przynajmniej sprawca obnażony [/QUOTE] czyli kolejna 5 do kolekcji
|
|
#4770 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam !!! Chyba mi godzine zeszło czytać te kilka stron
Cytat:
do Krakowa mama mi wcisęła wszystko to co zostało, do tego TŻ przywiózł jeszcze swoje Jakbyśmy chcieli to z tydzień moglibyśmy żyć tylko na tych słodyczach![]() a apropo sudocremu to ja używam punktowo jak mi coś wyskoczy i jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dokładniej wyskakują mi pojedyncze plami na twarzy, wyglądają identycznie jak po ugryzieniu komara i swedzą ![]() a dzieje sie tak jeśli po ugotowaniu siemienia nie dam rady odcedzic całości i do tego gluta wpada mi troche całych ziarenek ![]() Cytat:
i za ile ![]() Cytat:
chodzi mi o to, że jak się schylam to mnie boli nie moge sama ubrać butów bo czuje dyskomfort, wsiadanie i wysiadanie do auta też nie są miłe ![]() fote wkleje jak schudne ze 20 kilo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

często przy małym palcu ale nie między palcami

[/QUOTE]

jak dupka niemowlaczka 

po prostu nie potrafię. Miałam też eyelinery w żelu, ale skośnym pędzelkiem również źle mi szło 

. Mam nadzieję, że to tylko początki takie

ja tez mialam bardzo dlugo kolczyk w pepku i w jezyku ogolnie mialam 11 kolczykow
Wczoraj wieczorem miałam już tak zaognione plecy, że myślałam, że nie wytrzymam ze swędzeniem, ale TŻ dał mi zyrtec i rano przynajmniej mi się plecy uspokoiły