|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Zapraszam do glosowania na kolejny tytuł wątku! | |||
W majteczkach biegam, plecak noszę-przedszkolak będę za rok o tej porze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 10,71% |
Drugie lato już na nami, na zimę i sanki teraz czekamy |
4 | 14,29% |
Bunt dwulatka w pełnej krasie, żyć się jednak z tym jakoś da się |
6 | 21,43% |
Super mamy, super dzieci, drugi roczek szybko zleci |
5 | 17,86% |
Dzieciaki nasz maja 2 lata, a my w komplecie nadal "tratatata" |
1 | 3,57% |
Sikamy po kątach, psocimy że strach, a nasze mamy tylko "och" i "ach" |
9 | 32,14% |
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
Cytat:
![]() MONIA brutto niestety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() - Ale fajnie ![]() Cytat:
![]() Nie, na pewno nie. Bo Piewnooką to ja osobiście poznałam, widziałam, oglądałam i z nikim mi się nie pomyli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() NIe załamuj się jeszcze, Stronczusiu. W kilka dni może przestać choć trochę boleć i może dasz radę. ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
Eve zdróweczka dla Marysi!
Żaneta dama ze spinką prezentuje się superowo ![]() brzuszek fajniutki ![]() Myha, ale porąbane z tym urlopem tzn chodzi mi dokładniej o to 60% jak się później zdeklarujesz, że jednak chcesz rok zostać. bez sensu! Brumku takie zdjecie pod sklepem to kojarzę, ale ja tam w czapce byłam takiej beżowej ![]() nie ważne, zaraz i tak będę mieć jeszcze krótsze ![]() kupiłam dzisiaj walizkę na wyjazd ![]() jedną mamy więc mam nadzieję do 2 nas spakować ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwa_iw Czas edycji: 2013-04-03 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiesz, ze jak zawsze cie zapraszam z Agatka ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() już po egzaminie, jeden z głowy ![]() Brumek, Scio, myha, ellika, iwa_iw ![]() współczuję ![]() Cytat:
Na razie, odpukać, żadnego, mam nadzieję że tak zostanie ![]() Śliczny masz brzuszek! dzięki ![]() A jak w praktyce wygląda z rocznym urlopem? Tak się zastanawiam, bo formalnie ustawa jeszcze nie została wprowadzona, ma być głosowana w sejmie dopiero w kwietniu/w maju. No i teoretycznie jest możliwość, że nie wejdzie w życie, to co wtedy, jeśli ktoś się zdecydował od razu już na roczny?
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
iustyna
a telik głupi głupek i za czorta nie wie gdzie ten blog ![]()
#157 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy.
Telik wrzucałam na fb. Prześle Ci zaraz linka na priv.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
A Ja nie wiem jaki blog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Hania zaczęła mi wieczorem gorączkować, chyba coś ją znowu rozkłada. ![]() ![]() ![]() Stronczku, co się stało? Twój tż chyba i tak dużo pracuje, więc może u rodziców byś miała szansę trochę odpocząć? Mam nadzieję, że to nic poważnego. ![]() Aaniu, jaki cudny obrazek, a brzuszek bardzo zgrabniutki. ![]() Eve, biedna Marysia, znowu tak mocno ją dopadło. ![]() ![]() Myha, byłam przekonana że ten roczny macierzyński jest 100% płatny ![]() ![]() Żaneta, ale chudzinka z Ciebie- brzuszek zgrabniutki. ![]() ![]() My również zrobimy reklamę. ![]() Byłyśmy u fryzjera, Hania sama siedziała na specjalnym krzesełku z peleryną w Eskimosy i przeglądała babskie katalogi które trzymałam w ręku- prawdziwa baba, fryzjer jej nie straszny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Ania gratuluję zdanego egzaminy!
zdrowia dla Hani! my też na dniach pochwalimy się spineczkami ![]() a odnośnie fryzjera to ja ostatnio nie wytrzymałam i sama Ali ciachnęłam. umówmy się, że asymetryczna grzywka była moim zamiarem ![]() ale najważniejsze, że pozbyłyśmy się piór z tyłu bo tylko kołtuny się robiły ![]()
#163 | |
Zakorzenienie
|
A Teliku, co w ogóle słychać?
Brawo ![]() Jeden z głowy, a ile jeszcze zostało? ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie, a nawet zduszenie choroby w zarodku ![]() Ja też się dziś lekko wystraszyłam, bo zadzwoniła moja mama i ledwo mówi, tak ja dopadło w poniedziałek. A całą niedzielę i pół soboty spędziliśmy razem. Mam nadzieję, że nam czegoś nie sprzedała... Moje dziecko to cud, anioł, magia jakaś. Sorki za takie słodzenie, ale z dnia na dzień rozkochuje mnie w sobie coraz bardziej ![]()
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dz
Cytat:
Jeszcze ta-http://caketime.blox.pl/2011/06/Babcina-babka-bananowa.html, ale dałam migdały do środka, tez pycha ![]() Jaka Ty chudzinka jestes, a brzuszek zgrabniutki!Córeczka śliczna ![]() Stronczku-zdrówka, obys mogła jechać ![]() Aniu-gratuluje zdanego egzaminu, Ty juz sie kochana szykuj, trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!Zdjecia z Adasiem przesłodkie! Justynka-gdybym miała dziewczynke to juz bym zakupy u Ciebie zrobiła ![]() Ide spac(jutro do pracy trzeba wstac ![]() ![]() Brumeczko-wiesz ze ja o moim Borysku to samo myślę ![]() Marzenko-cud miód dziewczyna!Oby Was nie rozłożyło! Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2013-04-03 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() marzenka, iwa_iw, dziękuję ![]() marzenko, śliczna Hania! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W Biedronce jest od dziś promocja na Dady - 2 paczki za 50 zł.
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2013-04-04 o 06:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chudzinka ? Daleko mi do chudzinki ![]() Spinki są rewelacyjne ! U Nas bawiła się wałkami, to też prawdziwa "stara" baba ![]() [QUOTE=DDewik;40118917]Robiłam ta Żanetko http://www.mojewypieki.com/przepis/j...wa-czekoladowa, wyszła pyszna. Jeszcze ta-http://caketime.blox.pl/2011/06/Babcina-babka-bananowa.html, ale dałam migdały do środka, tez pycha ![]() Jaka Ty chudzinka jestes, a brzuszek zgrabniutki!Córeczka śliczna ![]() [/QUOTE] Mmmm wygląda pysznie ![]() Mojej już nie ma, w sumie zrobiłam 3 ciasta i 3 ciasta poszły raz dwa. W każdej ? Bo musiałabym się zaopatrzyć ![]() U Nas znowu pada ![]() Emilie kupiłam parasolkę i codziennie do żłobka z parasolką pomyka, w sumie pada czy nie pada chce iść z parasolką. Skubanica mała zauważyła Panie na mieście które chodzą z parasolką, że nie mają czapek i ona też jej nie chce jak idzie pod parasolką ![]() Co do czapek zrobiłam w końcu żabkę, nie jest idealna bo ma małe mankamenty i muszę trochę oczka poprawić, ale tak jestem z siebie dumna, że ją skończyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U nas noc nieciekawa, gorączka wracała co 4 godziny i to w towarzystwie dreszczy i majaczenia ![]() ![]() ![]() Brumku, mam nadzieję, że mama Wam nie sprezentowała wirusa. ![]() DDewik, ta babka czekoladowa wygląda obłędnie. ![]() Aaniu, zapomniałam pogratulować zdanego egzaminu! ![]() ![]() ![]() Żaneta, piękne szydełkowe wyroby ![]() ![]() Ja ostatnio zrobiłam taką opaskę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Też mam nadzieję. Chociaż dziś rano mąż obudził się z katarem ![]() 3. Niesamowita! Ale pasuje ten kolor do Hani ![]() Zazdroszczę Wam tego szydełkowania. Sama bym chętnie dołączyła i popróbowała i już parę razy miałam lecieć po szydełko i włóczkę, ale rozsądek mi nie pozwala ![]() Na szczęście dla chłopców jest dużo mniejsze pole do popisu, więc az tak mi nie szkoda. Z drogiej strony, jak pomyślę, ze na prezenty dla znajomych mogłabym robić, to jednak żal ![]() Cytat:
Ale jeszcze prosimy zdjęcia na modelce ![]() Dzień dobry ![]() Noc do tzw. d... ![]() Śnieg taki sypie, że szok. Gęsty, wielki, coś strasznego. A na spacer iść trzeba ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
myślę że w każdej, w TEJ gazetce jest
Cytat:
![]() zdążę, odkładam je na bliżej nieokreśloną przyszłość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Marzena zazdroszczę siedzącej modelki, moja to jak proszę ją o stanie bądź siedzenie, bo chce zrobić zdjęcie to akurat robi sobie wędrówki ludów
![]() Brumek no właśnie z moją modelką to ciężko się pracuje ![]() ANia dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
U mnie Iguś chory, katar ma i gorączkę. Wczoraj wzięłam go na godzinę na pole a brzydko było i masz ![]() Dzwoniłam przed chwilą do neurolog dziecięcej ( dostałam namiar od lekarza ). Martwi mnie, że mały nie mówi, nie słucha zbytnio...Niech go obejrzy, bo nie daje mi to spokoju. Za tydzień wizyta w czw. o 8.30 rano mam być. Prywatnie-wiadomo, ale lekarka podobno kompetentna i przyjeżdza do M-ca tylko raz w miesiącu, bo tak to nie ma żadnego takiego lekarza w tym zakichanym mieście.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2013-04-04 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
Hej
U nas noc tez fatalna. Dzisiaj nie podaliśmy Ibumu i taki oto skutek. Zeby jej chyba wychodza. ślini sie jak nie wiem. Podajemy jej Ibum od 3 dni tylko na noc. Nie chce jej az tak faszetrowac ale widac, ze chyba jej to pomaga. Jak długoi mozna podawac cos przeciwbólowego? Do trego jest dzisiaj wyjatkowo marudna. Rzuca wszytskim, wkurza sie. Ledwie daje sobie z nia rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
Żanetko-śliczny brzuszek ![]() Marinko-dobrze że idziecie do tego lekarza ![]() Byłam dziś u endo i choroba rozwija się książkowo-czyli ok-brać leki i będzie dobrze(+usg i co miesięczne kontrole-póki co) Cos nie mam weny na pisanie, ale widzę że nie tylko ja, bo puchy u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Oliweczko a po co miesięczne kontrole skoro już nie jesteś w ciąży? Tsh już unormowałas lekami i mas dobraną dobrą dawkę? ja tak mam, i powiedziała żebym tyko 3 razy w roku chodziła na wizyty. A i jeszcze dostałam zaśwaiadczenie zeby lekarz rodzinny mi be problemu recepty na euthyrox wystawiał. Marina aż ciekawa jestem co Ci lekarz powie. Bo też jedziemy na tym samym wózku. Marzena piękna opaska, doskonały dobór kolorów. Brumek to tak bezwzględnie chodzicie codziennie na spacery nawet jak pada? my to nie, wczoraj cały dzień śnieg i wiatr, dzisiaj śneg z deszczem na zmianę więc siedzenie. Zdrówka dla maluchów. Nieboraczki.
Sara ![]() Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2013-04-04 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
nie mam unormowanego-skacze narazie. Za miesiąc mam usg, a za dwa wizytę z wynikami badań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
Cytat:
![]() ![]() On sam codziennie po drzemce prowadzi mnie do szafy i mowi "ziuu" i "nieg" (śnieg), wiec nie ma wyjscia ![]()
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslij mi zdjecia na maila, plisss ![]() ![]() zdrowka dla Igiegio -- oby sie nic nie rozwinelo powaznego... Lece ogladac foty Zanetki brzuszka bo pidszecie. Aaaa mega tytul watku dziewczyny, czyj to tytul, przyznac sie? U nas ok, pracuje, czasu malo, w pracy fajnie, powoli sie oswajam w nowej robocie, oby tak dalej bo perspektywy na przyszlosc kuszace sa w tej firmie, oby sie udalo ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2013-04-04 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze, na pewno ![]() Oj tak, coś dziś pusto.. Marinko, wszystko z pewnością będzie ok! Iguś po prostu zacznie mówić troszkę później, ale się rozgada. Ostatnio nawet w jakimś programie mówili, jak to indywidualna sprawa, niektóre dzieci dopiero w przedszkolu zaczynają i to też zupełnie normalne Wiecie, że blog Chustki wychodzi jako książka? Właśnie czytam zapowiedź....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2013-04-04 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.