|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
No to sie nacięłam z tym gratisem, ale nic bo i tak kupe rzeczy kupilam za w sumie nieduza kase. A te mleczko opozniające odrastanie wlosów to ma parabeny? Bo jak nie to jeszcze zuzyje, ale jak tak to kicha totalna i komus oddam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
Jeszce jedno pytanie - tym razem do warszawianek - o obsługę w sklepach. Wcześniej najczęściej robiłam zakupy w Reducie i Złotych Trasach, teraz w Arkadii. W Reducie zawsze fajne, miłe, uśmiechnięte, a to jakieś ulotki dały, a to próbki wrzuciły. W Arkadii nic z tego. Tak trafiam na jakieś "mniej uprzejme" czy akurat w tym sklepie tak jest? Macie jakieś doświadczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Rozeznanie
|
Mi w Arkadii kiedyś jedna Pani bardzo cierpliwie doradzała róże i podkłady, właściwie to nawet powiedziała że żaden z tych roszerowych nie będzie dobrze matujący i mogę nie być zadowolona także pozytywnie, ale ulotek ani próbek nie dostałam. Na Wileńskim jak zakładałam kartę to dostałam wszystko co trzeba, dużo próbek, tez pozytywnie. W innych stacjonarkach byłam tylko powąchać i pomacać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zadomowienie
|
Chyba tak, bo jak teraz chciałam zrobić symulację i sprawdzić, czy zadziała z innym to wyskakuje mi że jest już nieprawidłowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam niestety urodziny dopiero w styczniu. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Raczkowanie
|
Korinka3 - dzięki
![]() ![]() A zestaw zawierać ma : - oliwkowy żel pod prysznic 400ml - oliwkowy krem do rąk 200ml - oliwkowy żel do mycia rąk 300ml - oliwkowe mleczko do ciała 400ml - oliwkowe mleczko do ciała 50ml - oliwkowe mydło w kostce 300g Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda,że nie pamiętasz co napisałaś ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
A u mnie pisze,że juz był wykorzystany.Ale zrobiłam tak ,że najpierw dodałam kosmetyki do koszyka wpisałam koda a potem zalogowałam się i jest wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewa241287 Czas edycji: 2013-04-04 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ktoś pytał o kosmetyki brązujące , używam od dłuższego czasu samoopalacza do twarzy przeciwzmarszczkowego tak 2 razy w tyg -jak dla mnie to wystarczy, w sprayu mam do ciała i nakładam na balsam i też jestem zadowolona z efektów, czekam na wiosnę z używaniem bo po co mi teraz nogi opalone, na sanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Czy oferta dla nowych pyb2mm12 z wybranym produktem do 140 zł jest jeszcze aktualna?
#2200 |
Zakorzenienie
|
ja miałam. Kremy brązujące do twarzy są bardzo fajne. Miałam samoopalacz do nóg i był beznadziejny.
#2201 |
Raczkowanie
|
Hej! A jak ta torba różowa sie prezentuje w realu? Ma już ktoś? Na zdjęciach przyzwoita
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Pani Pech
|
do mnie doszly dzis paczki jeszcze z marca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- A pisalam z prosba o probki, kiedys mi wyslali moze 5-6 probek . teraaz otwieram 10 probek kremow oraz 12 perfum ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Konto usunięte
|
Witajcie!
Dobrze, że nie skusiłam się na prezent niespodziankę. Już jedno takie mleczko opóźniające porost włosów dostałam (jako niespodziankę w styczniu), użyłam raz, efektów nie było żadnych, za to okropny zapach ![]() Złożyłam zamówienie z gratisowym mleczkiem różanym MdB. Oprócz tego uzupełniłam zapasy i kupiłam: - SOS żel oczyszczający do rąk; - żel chłodzący do stóp - krem dezodoryujący 24h; - żel pod prysznic zielona herbata. Powiem Wam, że nie miałam jeszcze tego mleczka więc nie wiem jak będzie się sprawowało, jako że to gratis postanowiłam wypróbować i uzupełnić linię gratisowej wody MdB ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakiś czas temu pisałam o mgiełce - przy okazji kodu -50% i promocji na nią..- jest najlepszym preparatem brązującym jakiego uzywałam. Nie plami, nie smuży, szybko daje kolor i nie daje żółtego czy pomarańczowego koloru. Ja używam jej tez na twarz, ale psikam napierw na wacik i oklepuje skórę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Mów mi Rosia :)
|
Dziewczyny, czy ktoś może zrobić screeny z opakowania tego mleczka opóźniającego odrost włosków (chodzi mi o skład). Nie mogę się nigdzie dotyczać, co tam ma w środku, a słyszałam, że wielu osobom służy.
#2211 |
Zakorzenienie
|
Czołem!
Zamawiałam dla córci linię Pure System i stwierdzam, że całkiem dobrze, produkty z tej linii, radzą sobie z wypryskami i zaskórnikami. Jej cera znacząco się poprawiła. Są teraz w dobrej cenie -50%, a jeszcze przy kodzie rabatowym -50zł, to już w ogóle cena jednostkowego produktu jest świetna. Jako gratis wzięłam mleczko MdB, a jako zupełnie niespodziewany drugi gratis otrzymałam te 3 torby, które były gratisem w zeszłym miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy chodziło Ci o te co są poniżej po angielsku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Konto usunięte
|
zaktualizowałam odrobinę pierwsze posty.
niespodzianka słaba, jak już będę zamawiać to z bb kremem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba było krzyczeć na wątku!!! Ja je uwielbiam i chętnie bym przygarnęła ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Pykniesz fotki? Chciejstwo mam na tę torbę właśnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle mam pytanie odnośnie żelu oczyszczającego do rąk SOS - widzę, że zamówiłaś. Znasz ten kosmetyk? Fajny jest? Gdzie go używać i czy rzeczywiście odświeża dłonie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potwierdzam, że niespodzianka to mleczko antywłos
![]() Właśnie do mnie przyszło w paczce zamówionej 1 kwietnia. WIELKIE rozczarowanie. W składzie są trzy parabeny. Żałuję, że nie wzięłam zestawu weekendowego (przynajmniej miniżel by był na wyjazd), bo reszta gratisów też nie dla mnie ![]() Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2013-04-04 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Raczkowanie
|
Posiadam na wymianę:
- róż (średnia morela) maźnięty raz palcem dla spróbowania - puder podwójny brązujący (ciemny) użyty 2-3 razy - podkład niebrudzący (porcelanowy beż) wypróbowany na palcu raz - tusz czarny Sexy Pulp - otwarty w ubiegłym tygodniu, wypróbowany raz - MdB 50 ml bez 1 psika - płyn miceralny 3 herbaty Poszukuję: - eliksir, peeling i maseczka z serii TdH - maseczka winogronowa 3 minuty - żele PN i JdM - peeling detox - serum do biustu |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
mam serum na zbyciu nowe, a chętnie przygarnę MDB
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.