|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
witam sie i ja .. niestety tylko podczytuje ostatnio ... jestem zalamana od 3 dni lapie mnie choroba, a racZej juz zlapala .. mam 38'5
.. kupilam wsxystkie dostepne bez recepty leki dla karmiacych ale niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie .. jade na 17 .. lekarkz juz przez tel powiedziala ze koniev z karmieniem ale ja chce zinat albo augumentin i karmic i tak bede. a ona niech se gada po swojemu ..strasznie tesknie za mloda od wt mam ja tylko na karmienie ... zeby sie nie zarazila .. tak to siedze w swoim dawnym pokoju i bAbcia ja zabiera ... aha u rodzicow jestem od niedzieli i do niedziek li napewno zostaje ... mama ma wolne wiec to wykorzystuje .. ciezko cos robic przy malej jak mi gile z pod maseczki plyna strumieniami ... masakra ... ale wy jestescue super laski z super dzidziusiami !!!
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wisienko, to nie ja esej mam tylko Lenova ![]() Brawa dla Poli, Dadi w poniedziałek oblewa 3 miesiące... W ogóle dziewczyny jakie ładne zdjęcia w klubie
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za trzy miesiące muszę iść na cytologie. Dostałam receptę na trzy opakowania tabletek ze zniżką jako młoda mama a potem już nie dostanę zniżki(nie wiem czemu tak)
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na pół roku z góry Cytat:
![]() Cytat:
A USG wewnętrzne?? |
|||||
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Vibin Mini się nazywają, jakieś super nowoczesne.
28 tabletek, 21 anty + 7 efekt placebo, podczas którego występuje okres.
|
|
|
|
#39 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poddała się!![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Badanie nie bolało - włożył palec, a drugą ręką naciskał na brzuch. Za to pobieranie wymazu bolało mnie jak nigdy
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo gaduły
jestem i ja ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- oglądam Rozmowy na TVN i kurde, czuję się jak te kobiety... Tż mnie akceptuje, a ja się źle czuję ze sobą... |
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodko śpi ![]() Cytat:
Ale pewnie zależy od kościoła.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-04 o 16:50 |
||
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam, co tak malo stron do nadrabiania a tu juz jowy watek
My karuzelke mamy taka: klik Zosia bardzo ją lubi . Kupiliśmy uzywana, tz xobaczyl taka u swojego kuzyna i nie bylo mowy o innej Mate dostalismy od baci taką i też się Zosi podoba . I dzieki temu, ze te boczki można podnieść nie boję sie odwrócić w drugą stronę jak w niej leży My w ubieglym roku bylismy na chrzcinach i tz byl chrzestnym ja uwazam, ze z tymi prezentami to teraz sie przegina..---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- My w tym tygodniu mamy zamiar ogarnac chrzciny.. chcemy zrobic w maju w okolicy rocznicy naszego slubu
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ezzo ja tak chciałam zrobić. W zeszłym roku miałam kościelny jak już się dowiedziałam, że jestem w ciąży i chciałam przełożyć i zrobić potem z chrzcinami bo u nas gości tyle samo bo tylko najbliżsi bo wcześniej imprezę mieliśmy na cywilnym. Ale z perspektywy czasu powiem Ci, że dobrze, że tak nie zrobiłam. Za dużo nerwów i stresów, jeśli będziecie mieć wesele też ![]() Cytat:
Napiszemy Ci referencje jak będziesz chciała na poczekalni następne zakładać ![]() Myśmy szczepili w 8 tygodniu bo wcześniej naszej lekarki nie było, a nie chciałam do innej Mi to tłumaczyli, że musi minąć min. 6 tygodni od pierwszego szczepienia w szpitalu. Illusion to dobrze, że są większe bo już się zastanawiam czy ja jakaś dziwna jestem i na siłę moje dziecko w mniejsze pieluchy wciskam Ale dwójki nam pasują ciągle, mamy jeszcze jedną paczkę i zobaczymy czy przechodzimy na trójki czy zostajemy przy tym samym. Dziewczyny kp jadłyście kiwi? Bo myślę, żeby spróbować ![]() Aaaa no i witamy się z Ewcią w nowym wątku |
||
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tyle opakowań Ci przepisała? Aż na pół roku? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ja ostatnio jadłam
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, tak, tyle przepisał, żeby mieć na dłuższy czas. Uważam, że to fajna sprawa, zawsze mnie denerwowało chodzenie co miesiąc czy dwa po nową receptę.
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super fotki w klubie
Ale Wy wszystkie ładne jesteście lasencje jak ho ho ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- No właśnie jak ja brałam kiedyś to też co miesiąc musiałam latać...super jakby mi też tak przepisała.
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie przewiduje swojego udzialu na kolejnej liscie obecnosci
|
||
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Nawi, jak to?
Nie chcesz już dzieciaczka następnego?
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuję za 3 lata.
Jak już będę panią inżynier.
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Black, ja też za 3.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienko, to może się spotkamy znów na poczekalni wtedy.
Fajnie by było!
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciala juz nastepne
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
I rozumiem, że wszystko ok było? Bo trochę mi takiego kwaśnego, soczystego kiwi brakuje
![]() Talent masz do szybkiego wpisywania newsów porodowych, szkoda marnować
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Haha, informuj jak zaczniecie się starać.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia, będziemy trzymać kciuki - jak za starych, dobrych, porodowych czasów.
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Black, niestety tz nie jest jeszcze gotowy
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem na bieżąco, a to wszystko dzięki temu, że TŻ pier....nął focha i mogłam się wpatrywać w laptopa ile wlezie
![]() pocytowałam sobie pięknie w tamtym wątku i nie mam tutaj tych cytatów byliśmy w południe na szczepieniu, młody zadowolony, bo lubi jak nim lekarze wywracają, ale po wkłuciu koncert urządził niezły, w domu też marudził, ale po jedzonku sam zasnął koło mnie na łóżku jak książkę czytałam i śpi na razie; niepokoi mnie, że Fifek jest trochę taki sztywny i już drugiego lekarza pytałąm i wg nich wszystko jest w porządku i nie ma jakiegoś wzmożonego napiecia mięśniowego, po prostu młody jest silny sama już nie wiem, niby tylko jak za wolno mleko robię albo jak coś mu nie pasuje, to się tak wygina i pręży, ale mi by kręgosłup trzasnął jakbym tak robiła![]() Cytat:
no i diablik z młodego wypędzony podobno (ja w sumie różnicy nie widzę ); chrzciliśmy po wieczornej mszy w Wielką Niedzielę i mieliśmy na początku nie brać młodego na mszę, tylko dowieźć na sam chrzest, bo bałam się wrzasków, ale w końcu go wzięłam i przespał ładnie (stalismy centralnie pod głośnikiem, to mu nieźle po uszach dawało), na chrzest się obudził, trochę pomarudził jak mu czapkę ściągałam, ale tak to aniołek; za to na imprezie maruda trochę była;mamy dużo zdjęć z chrzcin, ale na większości wyszłam jak patafian i patrząc na to, co jest w klubie, to chyba tylko młodym się pochwalę
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Ci się należą 

.. kupilam wsxystkie dostepne bez recepty leki dla karmiacych ale niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie .. jade na 17 .. lekarkz juz przez tel powiedziala ze koniev z karmieniem ale ja chce zinat albo augumentin i karmic i tak bede. a ona niech se gada po swojemu ..
ważne, żeby nie przed 6tym tyg

28 tabletek, 21 anty + 7 efekt placebo, podczas którego występuje okres. 

serio serio?!
Ale dwójki nam pasują ciągle, mamy jeszcze jedną paczkę i zobaczymy czy przechodzimy na trójki czy zostajemy przy tym samym.