|
|
#2401 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Moja koleżanka robi różne cudactwa z filcu, mnie to przeraża, z moim wzrokiem musiałabym wyjmować ciągle igły z palców
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle w Ikei byłam tylko RAZ.
|
|
|
#2403 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja nigdy nie byłam w Ikei
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Nie no właśnie wszystko gra - gałąź gospodarki (no może nie aż tak mocna w przypadku polskiej gospodarki), poza tym, to całkiem inna turystyka niż na agh, czy awf, bo tutaj teoretycznie powinnam wyjść ze zdolnościami menadżerskimi dla hotelu/restauracji/muzeum etc, wszystko jest od strony zarządczej w tej turystyce. I wszystko pięknie, ale tylko w folderze
![]() Bo ona uwielbia takie minaturki zwierząt, laleczek. Siedzi z tym godzinami, gada do siebie, ma całą farmę z kurek, świnek, krokodyli, dinozaurów (kto ją tam wie), chodzi z wypchanymi kieszeniami tego i śpiewa o każdym piosenki xDD Cytat:
Jak pracowałam przy rynku, to potrafiłam być tam prawie codziennie, zwłaszcza w promodzie jak były przeceny ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- tyle stracić! Ja tam uwielbiam polować w Ikei na okazje typu lampki nocne, ramki i inne takie bajery. |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, bo po złej stronie Krakowa ją wybudowali!
|
|
#2406 |
|
Matka Smoka
|
Będę w najbliższym czasie zamawiać białko tutaj - http://sklep.kfd.pl/kfd-100-whey-protein-p-2451.html Któraś chętna na zakupy?
|
|
|
|
#2407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej nie rozumiem jak coś może tak wyjść Cytat:
![]() I jak ktoś zauważy większą przecenę niż 30 % w Flo to też proszę o cynk ![]() Też kocham ikeę Cytat:
|
|
#2408 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Właśnie!
|
|
|
#2409 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2410 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mojemu Pasibrzuchowi z kolei nie przeszkadza odległość i jeździ do tej ikei po jakies klamki czy inne dywaniki :P
|
#2411 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40125896]Racja
![]() http://maestrobrush.pl/pl/[/QUOTE] Przejrzałam ale nic mnie nie skusiło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja uwielbiam sklep IKEA i często robię tam zakupy, właśnie wybieram się tam w sobotę po zajeciach bo musze kupić kilka rzeczy do mieszkania. |
||
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wczoraj przeczytałam, że zaczęli dowozić w Krakowie, patrzę i co - Ineso już zamawia!
![]() Ola_gie jak Twoje stopy?
|
#2413 |
|
Pani Buka
|
już widzę zbiorowe zamówienie z KFC
dla mnie też wyprawa do Ikei to pół dnia, ale lubię czasem się wybrać, zawsze sobie wtedy kupię jakąś łyżkę, świeczkę, kubek albo inne drobiazgi, a przy okazji pooglądam dekoracje a potem zjem hot doga albo klopsiki iii wśród studentów (i nie tylko) trudno znaleźć kogoś, kto nie ma stolika LACK
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-04-04 o 21:44 |
|
|
|
#2414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rzut beretem za AGH, do którego obie dojeżdżacie codziennie Cytat:
No jakoś bez szału :/ czekam i czekam i mam taką jakby przesuszoną i gotową do łuszczenia skórę (wczoraj pojawiła się także na podbiciu, tam gdzie taka delikatniejsza skóra), ale nic na razie nie odpada. Szczerze mówiąc nie wiem, czy to efekt tych skarpet czy tego, że odstawiłam wszelkie kremy itp.
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
ja mam KFC zaraz pod blokiem, więc mogę roznosić
![]() (a z drugiej strony, McDonalda) |
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ok, ale rzadko jeżdżę autem na uczelnię, a powrót MPK z Ikei do mnie to jak droga przez mękę. Jak już jestem autem na uczelni to zawsze mam jakieś załatwienia i Ikea też wtedy nie po drodze. Zresztą powrót autem stamtąd też jest beznadziejny.
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Zwłaszcza w czasie jak robią tam pas zjazdowy na Ikeę, nie ma się co pchać
![]() Ale czekam na to centrum, które się tam buduje^^ Cytat:
tu maseczka, tu coś, ale nigdy nic nie używa,że niby nie ma czasu. Choć nie mogę powiedzieć, bo nie wygląda na dwa razy starszą ode mnie, więc może to jest jej sekret ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Dziewczyny, była może któraś z Was w Tychach lub pochodzi stamtąd? Wybieramy się na wycieczkę, głównie do browaru, ale jeśli jest jakaś perełka, to nie chciałabym jej przegapić
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Pani Buka
|
moja mama lubi kosmetyki, ale ich nie używa za wiele. nie ma czasu, wsadza do szafki i zapomina
|
#2419 |
|
maszyna, nie człowiek
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
NicRu, co znaczy "penistyczny" ?
|
#2421 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
nie lubię zwykłych ołówków, bo zmieniają grubość kreski w trakcie rysowania, jak się ścierają. Ołówek mechaniczny jest pewniejszy mam swój jeden ukochany model, dość drogi ale warty swojej ceny imho, ulubione wkłady b2 i tego się trzymam od kilku lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na co jesteście nastawieni? Jedzenie, imprezowanie, zwiedzanie?
|
|||
|
|
|
#2422 |
|
maszyna, nie człowiek
|
|
#2423 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Członkowy?
|
|
|
#2424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O rany, przecież ja lepiej z tym pytaniem trafić nie mogłam W planach na pewno mamy browar, a potem to sami nie wiemy. Imprezować będziemy wieczorem, ale już w Czechowicach ;p Jeśli chodzi o dobre jedzenie to zawsze - gastroturystyka <3 Gdzie warto zjeść? Albo w ogóle jakieś fajne miejsca. Pewnie długo się szlajać nie będziemy, przez pogodę, ale zawsze coś. A mówi się Tych, czy Tychów? |
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym celowała w kremy do twarzy lub do rąk-to najlepiej schodzi Moja mama jeszcze bardzo lubi peelingi do rąk
|
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
To prawda. Byłam młoda, naiwna i myślałam, że to będzie inaczej wyglądać. Dlatego swoje dziecko na bank wyślę na studia za granicą, ponieważ bardzo mi się polski system nie podoba. Porównywałyśmy z koleżanką z Argentyny studia i nawet tam mają rozsądniejsze rozwiązania, niż u nas. A podobno jesteśmy innowacyjni
|
|
|
|
#2427 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ja bardzo polecam klub Bakakaj - można się napić wina, herbaty, wypalić sziszę, zjeść jakieś drobne przekąski - miałam tam osiemnastkę klub bardzo kameralny, można siedzieć na poduchach, można na kanapach. Jest od niego bardzo niedaleko do Browaru.Na solidniejsze jedzenie - klub Awanti na placu Baczyńskiego, mają pyszną pizzę ![]() Przy placu Baczyńskiego jest też taka galeria Miriam, malutkie miejsce, ale czasem mają tam wystawy pięknych obrazów. Chodziłam tam czasami się relaksować i inspirować ![]() Przespacerować się można w parku przy Trzech Stawach (oficjalna nazwa to park północny, właśnie się dowiedziałam Mało atrakcyjnym wizualnie miejscem, za to z historią, jest całe osiedle A przy dworcu pkp - miało być modelowym osiedlem socrealistycznym, jest tam piękny pomnik kobiety pracującej i fajne rzeźby zwierząt nad drzwiami klatek w blokach Fajnym miejscem do spacerowania są też Paprocany, chociaż dość daleko trzeba tam jechać. Ale jakby była ładna pogoda, to polecam ![]() Jest całkiem ładny kościół Św. Marii Magdaleny który można ewentualnie obejrzeć, jak ktoś lubi takie rzeczy a przy rynku ławeczki i fontanna z rzeźbami wydr, fajnie się tam karmi gołębie, ale to raczej w lecie ![]() Tyle mi przychodzi do głowy, jakoś wiele fascynujących miejsc w Tychach nie ma A, i obie formy są poprawne. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- A, zapomniałam napisać o melatoninie. To jest naturalny hormon występujący w ludzkim ciele, wytwarzający się po zmroku i stymulujący do zasypiania
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Nie depcze krokusów
|
Melatonina ułatwia otwarcie okna snu, ale jeśli weźmie się ją o nieodpowiedniej porze, będzie nieskuteczna.
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Cholerko, dziękuję za wszystko! Bardzo chętnie sprawdzę miejsca o których mówiłaś
![]() Nie wymagam cudów od takich miast, wiadomo, ale zawsze lubię wiedzieć, co polecają ludzie z okolicy, bo nieraz można coś pięknego zobaczyć ![]() Zdam relację w sobotę, jak wrócę. |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Dalej nie rozumiem jak coś może tak wyjść

jakoś mnie to szokuje