![]() |
#151 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
No nic Darii nie było jak zjadłam kiwi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pediatra tak twierdzi, bo przed 2007 rokiem było od 4 miesiąca potem po nowych badaniach przesunięto (wtedy wszystkie etykiety zmieniły się z od na po ). ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
A wiecie, przyszła mi ta kurteczko bluza z next co pokazywałam. Nowiutka, bardzo fajna, taka bombka
![]() Pytanko: jak szukać butków pasujących na 2 miesięczniaka, co wpisywać w allegro, bo kurdę nie wiem? ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Co myślicie? http://allegro.pl/karuzela-pluszowa-...129342825.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś zjadłm frytki...ale takie na oleju ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Jestem za spotkaniem
![]() Byle w weekend ![]() A jako, ze moj malz uwaza wizaz za sekte i sabat czarownic to sie spytal, czy bedziemy palic koty na tym spotkaniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#156 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez się cieszę że jesteście
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() laurka- super karuzela. Ja tez kupie z tej firmy, już mam zaklepaną z tablicy.pl i na sobote sie z babka umowilam na odbior osobisty w Katowicach ![]() ![]() A bylismy dzis na tych naukach. Nie bylo tak źle ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-04 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Ewulka, nom, myslalam, ze po tym Pietraszkowym porodzie moj maz nie pozwoli mi wiecej cierpiec itd, a gdzie tam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu powiedziałam, że chcę cesarkę przy drugim dziecku, a on na to, że po co? skoro pierwszy poród miałam taki łatwy. Taaa.
![]() ![]() Jak to jest, że ci najbardziej twardzi faceci najgorzej reagują? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-04 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pstryczku to trzeba ich nauczyc, co to znaczy co laska. Poki bedziemy dawac ile chca, to beda brac i nic sie nie zmieni. Nota bene przypomnial mi sie dowcip prof. Bralczyka - jezykoznawca. Zeby pisac z polskimi literkami, bo przeciez jest roznica czy zrobi sie komus łaskę czy tez laskę. debrah a takiemu maluszkowi buty sa potrzebne? I jeszcze pytanie do doswiadczonych mam: co sadzicie o smarowaniu dzieci kremami z filtrami przeciwslonecznymi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Meneq, masz rację, ale mój nie patrzył mi w krok, tylko stał nad moją głową i mi ją przyginał do klatki piersiowej na skurczu. Zrobił to tylko kilka razy, bo potem go zamroczyło i lekarz kazał mu wyjść, ochłonąć, miał wrócić, jak się lepiej poczuje... Nie zdążył, bo po chwili się mała urodziła i wrócił już na cięcie pępowiny.
![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-05 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Na pewno miał okazję zobaczyć, ale nie widział, bo pytałam - widział dopiero, jak mnie szyli.
![]() ![]() Ale faktem jest to, że był po nocce w pracy, zmęczony, zdenerwowany (całą noc miałam skurcze, a on się bidak stresował, że nie zdąży dojechać - i mało brakowało, a by tak było). Także nie dziwię się w sumie, ale z drugiej strony to słodkie, że tak go to ruszyło, że prawie zemdlał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj pobladl jak dostal Yae do przytulenia, chwile doslownie byla u mnie na brzuchu i natychmiast jemu ja dali. Jak to zobaczylam, to ja tez sie rozkleilam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Nancy, mysl ze z pol roku poczekamy zeby cialko porządnie odpoczelo, a potem pojdziemy na żywioł
![]() ![]() Deli poradzilas sobie z tym CD? Chodzi o plyty instalacyjne do systemow czy jakies zwykle? Wcale nie widzi cd czy tylko nie bootuje? My bralismy slub w parafii tz i za calosc koscielna zaplacilismy 700 zl - z zapowiedziami, organista, koscielnym itp.. jak bysy brali u mnie to byloby 1500¡dla mnie szok! Przed slubem sie nie orientowalismy, ale teraz ciesze sie ze zalatwialismy to u tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
Meneq a co twoj maz robi?
Bez polskich znakow bo z rel. A kawal dobry ![]() Ale jestem przeziebiona! |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40140514]Meneq a co twoj maz robi?
Bez polskich znakow bo z rel. A kawal dobry ![]() Ale jestem przeziebiona![/QUOTE] Jest na stazu lekarskim, stad swoje juz widzial. |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Zaległy urlop muszą nam dać od razu. Gorzej z nowym urlopem.
#170 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
silver, aga a macie z kim zostawic maluszki w domu?
Nawijko u mnie też ciezko z tym kp, w sumie to troszke moja wina bo na samym poczatku popełniłam pare bledów, co prawda mały nie ma problemu z jedzeniem z piersi mino podawania tez butelki ale w szpitalu wmowiono mi ze nie mam wcale pokarmu i ze mam w domu przystawiac do piersi i dokarmiac mm no i tak robilam tylko ze przez to moje piersi napelniaja sie teraz raz wolniej, do tego dochodza moje studia, jutro znowu nie bedzie mnie w domu 10 godzin i piersi beda bez uzyteczne.
#172 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Moi rodzice już nie pracują i rodzice Tz też więc będą z małą na zmiane.
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana! za nami kolejna ciężka noc, Mała się budziła co 2godz. Jestem wykończona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Tak mi sie teraz przypomnialo. U mnie w szpitalu nawet jak bylo podawane mm a kobieta chciala walczyc o kp, to dziecku nie podawano butelki, tylko poilo sie z plastikowej miarki, podobne do syropow czasami sa dodane. Dzieki temu nie zanikal odruch ssania.
Moze sprobujcie nawet teraz, jesli macie obawy, ze sie przyzwyczai do smoczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Wiesz wydaje mi się ze tak. Ale to byś musiała się dopytać na 100% Na pewno nie mogą do innego miasta bez Twojej zgody. Moją teściowa nie pracuje,mieszka w tym samym mieście więc ona będzie z Małą Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-05 o 07:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje wam dziolszki tego powrotu do pracy
![]() Fewciu moj tez dzisiaj co godzinke, dwie dluzsze drzemki zrobil sobie od 2,30 do 4,40 a potem do 6,30 i od 7,30 juz na nogach jestesmy ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wózka są zbędne zupełnie, w chuście może jej być (przynajmniej teraz) za zimno po prostu. Co do filtrów : uważam, że dobry pomysł. Filtry nigdy nie zaszkodzą, a warto chronić. Dzień dobry! Siedzę z Małą przy piersi, jakoś się rozpłakała biedna, to ja przystawiłam, zjadła trochę i padła, śpi. Dobrze, że zrobiłam sobie wcześniej kawę zbożową to mam chociaż coś ciepłego do picia. Zaraz ją spróbuję położyć. Swoją drogą : poduszka do karmienia jest niezastąpiona! Dzięki temu mogę z Wami pisać, dziecko leży wygodnie i bezpiecznie i nie boli mnie kręgosłup. Bez niej bym zginęła chyba ![]() Szaja: a takie buty np? bardzo za duże by były? chociaż to przecież nie do chodzenia... http://allegro.pl/hello-kitty-hk01-b...133247447.html Btw fajny użytkownik, dużo ładnych bucików. (również dla chłopczyków) lub ten: http://allegro.pl/bobas-buciki-niemo...105432168.html Pamiętacie jak pisałam jakie to okropne, że wszystko takie różowe dla dziewczynek? w ciąży? A teraz mi to w ogóle nie przeszkadza:d Pewnie dlatego, że bardzo mało mam typowo dziewczyńskih ciuchów bo sporo po chłopcachdostałam, a teraz jak mam taką piękną damę to mam ochotę ją tak dziewczęco ubierać ![]() Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-04-05 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej lekarz kazał odstawić witaminkę, bo wypija więcej niż 0,5 litra mleka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie .... gdyby mnie chcieli przerzucić do innego miasta to ide na wychowawczy.... a Tz bedzie musial szukac lepszej albo dodatkowej pracy.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-05 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.