Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 21:57   #2281
ewel28
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Hej
dzisiaj miałam wizytę szyjka ok, szew trzyma Mam już pojedyncze skurcze ale to ponoć normalne. Jak zwykle jest problem z moczem pojawiły się ketony, mam więcej pić i zbadać kilka razy cukier po jedzeniu oczywiście za dużo przytyłam( 4kg w miesiąc) Na pocieszenie kupiłam kilka rzeczy dla Małej
Stary 2013-04-04, 22:13   #2282
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Agatko, tak się cieszę!
Wyobrażam sobie, że strach musi być wielki. Ja już drżę, a jeszcze staranek nie zaczęłam...

Perse, ajjj... Jakby Ci było niewystarczająco ciężko... Daj znać, co tam diabetolog uradził.
I tulę Cię mocno, mocno

Maksi, kamień z serca!

Izuś, trochę Ci się nie dziwię, że masz takie nastawienie... Ale cieszę się, że w tej agencji chodziło tylko o formalności

Berbie, brawa dla męża! Mój mi właśnie robi bruschetty

Ewel, super, że z Dzidkiem wsio ok Mam nadzieję, że te ketony w siuśkach itp. to tylko jednorazowy incydent

Kubeczku, chyba się jeszcze nie witałam z Tobą...
Fajnie, że miło dzień spędziłaś
A co do sprawdzania... Ja się jeszcze nie staram, a już mam lęk tak mocno wpisany w umysł, że kiedy mi się mokro w majtach czasem zrobi, to, nie wiedzieć czemu, najpierw przeszywa mnie strach, a dopiero potem sobie uświadamiam, że przecież jest luz...

Wadera, cieszę się, że krwawienie ustąpiło
Ja na przytulanki długo po # nie miałam ochoty, także nie miałam dylematów...

Paniczko, widziałam parę stron wcześniej, że Torres rośnie jak szalony

Edytowane przez Mmedeah88
Czas edycji: 2013-04-04 o 22:48
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:35   #2283
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
kopytka pycha
dla tż
Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Hej
dzisiaj miałam wizytę szyjka ok, szew trzyma Mam już pojedyncze skurcze ale to ponoć normalne. Jak zwykle jest problem z moczem pojawiły się ketony, mam więcej pić i zbadać kilka razy cukier po jedzeniu oczywiście za dużo przytyłam( 4kg w miesiąc) Na pocieszenie kupiłam kilka rzeczy dla Małej
Będzie dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:53   #2284
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
matko chyba coś w lesie zdechnie, mój mąż poszedł mi robić kopytka
piękności!!!!

Cytat:
Jak zwykle jest problem z moczem pojawiły się ketony, mam więcej pić i zbadać kilka razy cukier po jedzeniu
i jeść na noc bułkę porządną (tak radzili na ketony w poradni diabetologicznej - tez mi ze dwa razy wyszly i faktycznie jak wiecej pilam i jadlam na noc, to byla poprawa).
Jak stan wyprawki? zbiera sie juz?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 07:47   #2285
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
będzie się działo
Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Wadera, nie powinnas jeszcze.... Przecież Ty mialas zabieg, tak?
Powinnas poczekać do normalnej miesiączki.
Ja bym tak świeżo nie ryzykowala, to jest podobnie niebezpieczne jak sex w pologu.
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość

Wadera, cieszę się, że krwawienie ustąpiło
Ja na przytulanki długo po # nie miałam ochoty, także nie miałam dylematów...
Nie miałam zabiegu, dostałam tabletki na wywołanie.

Tak sobie było Dziwnie jakoś. Piekło trochę, nie wiem czemu
Chyba jednak sobie odpuścimy jeszcze jakiś czas

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:15   #2286
anitaxas
Zadomowienie

Dzień dobry jak miło że już piętek.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Mi gin mówił że cały profil tarczycowy to tsh,ft3 i ft4.

Wróciłam z tej agencji,miałam tylko podpisać zaległe umowy bo bedą mieli kontrole z Pipu.Także kamień spadł mi z serca
Izka no to ufff i tak jak piszą dziewczyny - kochana wyrzucamy czarne myśli i kreujemy swoją przyszłość w samych jasnych barwach
A co do tarczycy to należy wykonać także USG i zbadać przeciwciała antyTPO.

Cytat:
Barbi boski tekst
i dla tż za dbanie o żonkę!

Cytat:
Hej
dzisiaj miałam wizytę szyjka ok, szew trzyma .... Na pocieszenie kupiłam kilka rzeczy dla Małej
Ewel jeju popatrzyłam na Twój suwaczek i to już tak blisko do TP

Medi hello jak po wizycie u rodzinki?

Wedera bo z przytulankami po # to czasem tak jest.. psychika robi swoje. Z czasem będzie lepiej.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:16   #2287
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Hej
Najważniejsze, że z Małą wszystko OK I że szyjka siedzi na miejscu A te sprawy z moczem pewnie szybko uregulujesz!

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Perse, ajjj... Jakby Ci było niewystarczająco ciężko... Daj znać, co tam diabetolog uradził.
I tulę Cię mocno, mocno
Wiesz co, już nie chcę się tak nad sobą użalać, ale też to w pewnym momencie pomyślałam... Jak nie urok... Już nie nastawiam się na nic, jeśli chodzi o dalszy przebieg ciąży, bo jak widać, uderzenie przychodzi z najmniej spodziewanego miejsca.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:19   #2288
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy, Anusia oto badania jakie zrobiłam: (oczywiście mój mąż badanie nasienia)
-
Bardzo dziękuje

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a tego co ja posiadam (a co jest łączone z poronieniami nawykowymi) to tu nie widzę a mianowicie przeciwciała przeciwjądrowe (wykryte badaniem ANA1) bo przeciwciał cytoplazmatycznych nie wykryto

a poza Chlamydią miałam jeszcze badanie na obecność Mycoplasma i Ureoplasma
Te dwie ostatnie plasmy miałam już dawno temu zrobić bo miałam nawracające zapalenia pęcherza a badania moczu nic nie wykrywały Potem brałam szczepionkę na zapalenia pęcherza i przeszło więc olałam sprawę
Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Mój wspominał coś o końcu krwawienia.

Przytulanka
Ze starankami to wiem, że trzeba jeszcze zaczekać
Mój tez powiedział o końcu krwawienia. Ja jednak się boje. Mam jakąś blokadę. Ale wczoraj trochę się podziało u nas też Jednak z pełnym seksem to poczekamy Tym bardziej że miałam owulacje chyba a głupio by było wpaść

Jeszcze dopisze jedno: wchodzę na facebooka a tam siostra mojej znajomej walnęła zdjęcie brzuszka ciążowego owiniętego kokardą. Wszyscy jej gratulują a na pytanie który tydzień odpowiedziała: 6.

Szukałam trójki przed tą szóstką, no chociaż dwójki. Ale nie.... jest 6 tydzień. Optymistka. Zazdroszczę.

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2013-04-05 o 08:34
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:42   #2289
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Jeszcze dopisze jedno: wchodzę na facebooka a tam siostra mojej znajomej walnęła zdjęcie brzuszka ciążowego owiniętego kokardą. Wszyscy jej gratulują a na pytanie który tydzień odpowiedziała: 6.

Szukałam trójki przed tą szóstką, no chociaż dwójki. Ale nie.... jest 6 tydzień. Optymistka. Zazdroszczę.
Nie-aniołkowe mamy tak mają.
My możemy zapomnieć o takich przyjemnościach.

Ja z TŻem przy pierwszej ciąży też się chwaliliśmy na lewo i prawo. Koło 16 tygodnia wrzuciłam zdjęcie w takiej śmiesznej koszulce ciążowej, później już odliczałam, ile za nami - 1/3, 2/3....
A teraz powiedzieliśmy kilku osobom + tym, którzy pytali. Nie ma zdjęć, nie ma sesji, nie ma odliczania, nie ma niczego. Są tylko badania, USG i to jest całe nasze życie. Mój TŻ się stresuje tak samo, jak ja, choć o tym nie mówi.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:42   #2290
anitaxas
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40140652]
Wiesz co, już nie chcę się tak nad sobą użalać, ale też to w pewnym momencie pomyślałam... Jak nie urok... Już nie nastawiam się na nic, jeśli chodzi o dalszy przebieg ciąży, bo jak widać, uderzenie przychodzi z najmniej spodziewanego miejsca.
[/QUOTE]
Perse ale tutaj możesz sobie śmiało ponarzekać i poużalać się kochana i dla żadnej z nas nie będzie to dziwne. Jak o Tobie wczoraj myślałam to też mi przyszło na myśl, że na pewno jest Ci kochana ciężko. Bo wiecznie nowe zmartwienie się pojawia.

Cytat:

Te dwie ostatnie plasmy miałam już dawno temu zrobić bo miałam nawracające zapalenia pęcherza a badania moczu nic nie wykrywały Potem brałam szczepionkę na zapalenia pęcherza i przeszło więc olałam sprawę

Szukałam trójki przed tą szóstką, no chociaż dwójki. Ale nie.... jest 6 tydzień. Optymistka. Zazdroszczę
Kucyku ja mam to samo - ciągle mi pęcherz nawala a przyczyny brak. Ostatnio rozbiłam te wszystkie plazmy i też nic nie wyszło
Ja po prostu muszę się pilnować aby wypić w ciągu dnia min. 2litry płynów inaczej od razu będzie problem .

Co do zachowania koleżanki.. to niestety ale AM tak nie potrafią.. strach nas potrafi sparaliżować na amen i choć się cieszymy z ciąży to w podświadomości jest ciągły lęk.
Stary 2013-04-05, 08:52   #2291
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
jakaś okazja?
Cytat:
dzisiaj miałam wizytę szyjka ok, szew trzyma

w sumie ile przytyłaś od początku ciąży?
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Wedera bo z przytulankami po # to czasem tak jest.. psychika robi swoje. Z czasem będzie lepiej.
racja.
Cytat:

ano... też zazdroszczę.
my AM jesteśmy inne...
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:08   #2292
anitaxas
Zadomowienie

Maksi jak Kacperek? płacze nadal w nocy?
Mam nadzieję, że po badaniach odetchnęłaś trochę i jesteś spokojniejsza
Stary 2013-04-05, 09:10   #2293
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Maksi jak Kacperek? płacze nadal w nocy?
Mam nadzieję, że po badaniach odetchnęłaś trochę i jesteś spokojniejsza
nie płacze, budzi się 2 razy na kakauko i śpi dalej.
Noo naprawdę jestem już spokojna.
Stary 2013-04-05, 09:19   #2294
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40140652]... Jak nie urok... Już nie nastawiam się na nic, jeśli chodzi o dalszy przebieg ciąży, bo jak widać, uderzenie przychodzi z najmniej spodziewanego miejsca.[/QUOTE]hehe miałam tak samo... do samego konca. do 4 III kiedy uslyszalam na samiutkiej koncoweczce "małowodzie"...

Cytat:

heh... niech sie pieknie jej ciaza rozwija, niech nie wie co to ciazowe obawy... niech nigdy nie straci naiwnosci ciazowej.

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
Noo naprawdę jestem już spokojna.
klask i:

Stary 2013-04-05, 09:20   #2295
iza243
Zakorzenienie

Witam

Stary 2013-04-05, 10:02   #2296
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Dzien dobry
ja zaczynam labe dzis. Ala jedzie do kolezanki i wraca jutro a moja przyjaciolka zaprosila mnie na obiad dzis. nie musze gotowac za to musze obrobic sie z praniem doroslego towarzystwa w tym domu. tylko problem z suszeniem jest
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:18   #2297
eseska
Zakorzenienie

WITAM!
Cytat:
kopytka pycha
Brawa dla Tz! nie zostało troche?
Cytat:
Hej
EWEL! super ze wszystko ok. Pogilaj Małą!
PERSE!
MAKSI!uff to dobrze ze juz nocki spokojne!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:24   #2298
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40140878]Nie-aniołkowe mamy tak mają.
My możemy zapomnieć o takich przyjemnościach.

Ja z TŻem przy pierwszej ciąży też się chwaliliśmy na lewo i prawo. Koło 16 tygodnia wrzuciłam zdjęcie w takiej śmiesznej koszulce ciążowej, później już odliczałam, ile za nami - 1/3, 2/3....
A teraz powiedzieliśmy kilku osobom + tym, którzy pytali. Nie ma zdjęć, nie ma sesji, nie ma odliczania, nie ma niczego. Są tylko badania, USG i to jest całe nasze życie. Mój TŻ się stresuje tak samo, jak ja, choć o tym nie mówi.[/QUOTE]
jak Bóg da i znowu zajdę w ciąże to nie powiemy chyba nawet rodzinie. A to dlatego że każdy będzie myślał czy tym razem się uda?, czy będzie wszystko dobrze? itd a nie chce żeby tyle czarnych myśli krążyło nad tym kolejnym dzieciątkiem. Wystarczy że ja będę po gaciach robić

Cytat:

Kucyku ja mam to samo - ciągle mi pęcherz nawala a przyczyny brak. Ostatnio rozbiłam te wszystkie plazmy i też nic nie wyszło
Ja po prostu muszę się pilnować aby wypić w ciągu dnia min. 2litry płynów inaczej od razu będzie problem .

Co do zachowania koleżanki.. to niestety ale AM tak nie potrafią.. strach nas potrafi sparaliżować na amen i choć się cieszymy z ciąży to w podświadomości jest ciągły lęk.
U mnie też wypijanie dużej ilości płynów bardzo pomaga.
Cytat:
j

ano... też zazdroszczę.
my AM jesteśmy inne...
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

heh... niech sie pieknie jej ciaza rozwija, niech nie wie co to ciazowe obawy... niech nigdy nie straci naiwnosci ciazowej.
dokładnie... Ale dziwie się trochę dziewczynie. Tyle się słyszy o poronieniach... My powiedzieliśmy rodzinie w 7 tygodniu.Wszyscy mnie pytali czy jestem w ciąży, podobno inaczej wyglądałam, a ja nawet braciom i matce w żywe oczy kłamałam że nie. No ale w końcu powiedzieliśmy. Moja matka zaczęła się wszystkich chwalić Sąsiadom, koleżankom, znajomym a ja mówiłam żeby przystopowała bo co będzie jak poronię? Realistka ze mnie...
Stary 2013-04-05, 10:36   #2299
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja matka zaczęła się wszystkich chwalić Sąsiadom, koleżankom, znajomym
moja matka taka sama papla.. ale teraz sama dlugo nie mowila, bala sie cokolwiek kupowac. szybko jednak ludzie sie dowiedzieli, bo ja praktycznie od poczatku lezalam.
za to na koncowce ciazy rozpowiadala wszystkim. kierowcy autobusu, farmaceutce, towarzyszom podrozy w pociagu. chyba sobie kompensowala czas nie mowienia
a jak urodzilam to kupila tyle cukierkow Michalkow ile Torres wazyl i rozdawala w szpitalu. potem znow dokupila i dalej rozdawala. niosla "slodycz i dobra nowine"

Stary 2013-04-05, 10:44   #2300
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
jak Bóg da i znowu zajdę w ciąże to nie powiemy chyba nawet rodzinie.
A ja w sumie sama nie wiem jak to będzie.. bo o dwóch poprzednich ciążach rodzina dowiadywała się dopiero gdy roniłam w szpitalu. I teraz mam marzenie aby komuś powiedzieć o tym że jestem w ciąży, a nie że byłam.. Powiedzieć o ciąży mimo strachu.. tak właśnie na przekór jemu i zaczarować rzeczywistość

Cytat:
a jak urodzilam to kupila tyle cukierkow Michalkow ile Torres wazyl i rozdawala w szpitalu. potem znow dokupila i dalej rozdawala. niosla "slodycz i dobra nowine"
Twoja Mama jest cudowna Będzie z niej super Babcia
Stary 2013-04-05, 10:55   #2301
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
moja matka taka sama papla.. ale teraz sama dlugo nie mowila, bala sie cokolwiek kupowac. szybko jednak ludzie sie dowiedzieli, bo ja praktycznie od poczatku lezalam.
za to na koncowce ciazy rozpowiadala wszystkim. kierowcy autobusu, farmaceutce, towarzyszom podrozy w pociagu. chyba sobie kompensowala czas nie mowienia

Cytat:
A ja w sumie sama nie wiem jak to będzie.. bo o dwóch poprzednich ciążach rodzina dowiadywała się dopiero gdy roniłam w szpitalu. I teraz mam marzenie aby komuś powiedzieć o tym że jestem w ciąży, a nie że byłam.. Powiedzieć o ciąży mimo strachu.. tak właśnie na przekór jemu i zaczarować rzeczywistość
Powiedzieć rodzinie i widzieć ich radość bezcenne...
Stary 2013-04-05, 10:56   #2302
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry...zwlekłam się z łóżka dopiero....nic mi sie nie chce.... ;/

Berbie ale masz Kochanego Tż.... ale Twój tekst mnie powalił myślałam że padnę normalnie!!

Maxi cieszę się że u Was w końcu wszytsko sie uspokoiło....!

Medi bo strach już pozostanie do końca..... wypoczęłaś??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:14   #2303
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
a jak urodzilam to kupila tyle cukierkow michalkow ile torres wazyl i rozdawala w szpitalu. Potem znow dokupila i dalej rozdawala. Niosla "slodycz i dobra nowine"

Rano jak wstalam to sie wystraszylam, ze objawów ciąży nie mam. Nie mulilo mnie nic a nic. I juz zaczęłam świrowac ( a pójście po nocy do WC to koszmar )
Za to teraz mam mdłości podwójne, co za ulga!

Co dzisiaj robicie na obiad? Szukam inspiracji

Agata, jak sie czujesz?
Ty tez jesteś na zwolnieniu?

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-04-05 o 11:17
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:17   #2304
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
tylko problem z suszeniem jest
właśnie o tym myślałam patrząc na swoje wiszące pranie w domu. nie mogę się doczekać kiedy będzie schło na dworze i wiaterek będzie powiewał
Cytat:
ależ ma kobieta gest.

mam dzień lenia, wzięłam dopiero teraz prysznic, siedzę z ręcznikiem na głowie, suszyć mi się nie chce za to do fryzjera na środę się umówiłam
na obiad makaron penne + tortelini+mozzarella+sos pomidorowy. Tż będzie zachwycony...
Stary 2013-04-05, 11:32   #2305
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
właśnie o tym myślałam patrząc na swoje wiszące pranie w domu. nie mogę się doczekać kiedy będzie schło na dworze i wiaterek będzie powiewał

na obiad makaron penne + tortelini+mozzarella+sos pomidorowy. Tż będzie zachwycony...
Co do prania to jednak mieszkanie w dużym domu ma jakiś + mam strych na którym wieszam wszystko i miejsca nie brakuje

Maksi ale że jak to łączysz? makaron+tortelini ??dajesz czym nadziewane?
Ja uwielbiam makaron + sos pomid. + mozzarella (czasami jemy to dwa razy w tygodniu na obiad) i mój tż jest jak najbardziej zadowolony choć też jest mięsożerny generalnie to ostatnio coraz mniej mięsa jemy - tak 2-3 raz w tygodniu.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Izka jak się czujesz dzisiaj? odpuściły Cię już żołądkowe problemy? Odetchnęłaś trochę po tej wczorajszej wizycie w agencji? jest jakaś szansa że dostaniesz w przyszłości umowę o pracę na czas nieokreślony?
Stary 2013-04-05, 11:39   #2306
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Dzien dobry
ja zaczynam labe dzis. Ala jedzie do kolezanki i wraca jutro a moja przyjaciolka zaprosila mnie na obiad dzis. nie musze gotowac za to musze obrobic sie z praniem doroslego towarzystwa w tym domu. tylko problem z suszeniem jest
Fajnie ci
Cytat:
Moja matka zaczęła się wszystkich chwalić Sąsiadom, koleżankom, znajomym..
Moja tak samo.
Cytat:
Kochana babcia
Cytat:
Powiedzieć rodzinie i widzieć ich radość bezcenne...
Te wspomnienia mnie mocno bolą,ta radość rodziny..A potem ból razem z nami
Cytat:
za to do fryzjera na środę się umówiłam
Co będziesz robic?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:

[/COLOR]Izka jak się czujesz dzisiaj? odpuściły Cię już żołądkowe problemy? Odetchnęłaś trochę po tej wczorajszej wizycie w agencji? jest jakaś szansa że dostaniesz w przyszłości umowę o pracę na czas nieokreślony?
Dziś już dobrzeWczoraj już zjadłam normalna kolacje .

Z pracą to jest sytuacja taka że mam tą prace po znajomości,i ta agencja miała być tylko na "chwile" i potem miałam wrócić bezpośrednio pod firmę.Pod agencją pracuje od stycznia,jest kwiecień a ta osoba co załatwiała mi prace milczy na ten tematU tżta po tej samej znajomości nie udało się załatwić żeby został.Szczerze mówiąc to mam dylemat czy iść i zapytać o powrót pod firme..Bo wiesz jak to jest,może to nie być dobrze odebrane.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-04-05 o 11:41
Stary 2013-04-05, 11:53   #2307
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agata, jak sie czujesz?
Ty tez jesteś na zwolnieniu?
ja czuje się ok...a TY??

ja nie pracuję.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 12:11   #2308
wieka22
Rozeznanie

Hello

Kubek29 gratuluję II kreseczekczas szybko zleci

Perse, nosz ten cukier to podstępny ponoć...czasem potrafi dopaść dopiero w kolejnej ciąży
dieta i będzie git

Pani u Ciebie się wyrównało po porodzie?
Ja dziś robiłam glukozę 75g i czekam na wyniki

Ewel na kiedy masz termin???dobrze, że wszystko pozamykaneco do ketonów ja z własnego doświadczenia radzę tak jak i dziewczyny

Iza ufff dobrze, że nie sprawdziły się Twoje obawy co pracy...
a TŻ już zaczął nową???

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 12:11   #2309
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

ja nie pracuję.....
Agatko a nie masz możliwości żeby się "zatrudnić"gdzieś na czas ciąży? Nie masz np.w rodzinie kogoś kto ma firmę i mógłby Cię "zatrudnić" opłacałabyś składki a potem miałabyś macierzyński
Stary 2013-04-05, 12:21   #2310
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
I teraz mam marzenie aby komuś powiedzieć o tym że jestem w ciąży, a nie że byłam.. Powiedzieć o ciąży mimo strachu.. tak właśnie na przekór jemu i zaczarować rzeczywistość
tak zrobilam. wolalam mowic niz milczec... tak jak piszesz - zaklinanie rzeczywistosci...

Cytat:
Za to teraz mam mdłości podwójne, co za ulga!

Cytat:
za to do fryzjera na środę się umówiłam
hehe

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Pod agencją pracuje od stycznia,jest kwiecień a ta osoba co załatwiała mi prace milczy na ten temat
dla mnie ta sytuacja jest generalnie mało zręczna...

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość

Pani u Ciebie się wyrównało po porodzie?
jak ręką odjął wszystko się ustabilizowalo, a ja wszak juz na insulinie byłam...
Trzymam kciuki zebys miala dobry wynik!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości