|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Hej Dziewczyny! Wpadłam się przywitać i życzyć Wam dobrego dnia! Ja się zbieram właśnie na szczepienie z Mają, później muszę zawieźć siostrę do szpitala i o 14 mam koleżankę w gościach
![]()
#4232 | |||
Zadomowienie
|
Witamy się z rana
![]() ![]() Antek coraz ładniej w nocy śpi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Wera to zwykla trzydniowka byla
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
#4234 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja właśnie oglądałam rewolucje, i chciałam zapytać czy byłyście już z Niegrzeczną na golonce w pepitkę ![]() U nas nocka standard. Wczoraj Misiek jakiś niejadek marudzący był, musiałam podstępem mu cyca wciskać. Zobaczymy jak dziś będzie, leży teraz na macie i już coś zaczyna marudzić.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Martus spoznionego wszystkiego naj dla Zuzi z okazji 7mc
![]() ![]() Wszystkiego naj tez dla Zosi i Poli ![]() Jagoda tez dziś kończy 7mc ![]() I lezy właśnie z tatusiem w łóżku, a ja w kolejce do endokrynologa czekam. Na 9 mam ale dopiero lekarka przyszła i wchodzić bedzie osoba z 8godz ![]() A dodam tez, ze mąż ma te 2tyg wolnego ojcowskiego i bedzie mnie mniej ![]()
#4236 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Witamy się z Jasiem
![]() Pospaliśmy dzisiaj do 8 ![]() ![]() Asia dzieciaczki słodkie ![]() Anusia jesteś debeściak z tym kochanym szczeniaczkiem ![]() Całuski dla Jagody za 7 miesięcy ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2013-04-05 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dziękuję kraven ![]()
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u nas śniegu pół metra a las taki osnieżony cały biały że aż bije po oczach ![]() U nas nuuudy Oliwce idzie 3 ząbek u góry i jest maruda..... ale mnie nie wku....r żeby nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Dorka fajna tylko malutka i nauczyc już na dworze to cięzka sprawa ![]() Ząbki na tapecie a u Nas cisza,tylko dziąsła jak bańki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() tak sie cieszyłam z wiosny a tu znowu zimno ![]() ale od 10-go ma juz być po 13 st a 16-go 19st ![]() ![]() Polcia skończyła 7 miesiecy ![]() 100 latek dla Zosi i Jagódki ![]() anusiaśliczny piesek.Ty to masz wielkie serce ![]() ![]() zbieram sie zaraz i ide kupić rolete do Poli pokoju,bo nie wytrzymam ![]()
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Dobry. Wczoraj nie zaglądałam bo mnie Krop podkur... i nie chciało mi się nic. Nawet zumba mnie nie cieszyła.
Śliczna, ale chyba spory piesek z niej będzie, co? Najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zadomowienie
|
a ją na tel nie widzę załączników wrr
sto lat dla Jagody! zobaczę czy uda mi się tu zdjęcie wrzucić z tel:1365149048888.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4244 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 201
Jak dorwe sie do kompa to opusze bo z telefonu kiepsko z dlugim pisaniem
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
#4246 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Nam pieluchy z biedry nie podpasowaly,bo nie separowaly dobrze wilgoci. Stosujemy active baby,jak ktos tez stosuje to uprzejmie donoszę ,ze w realu do 10.04. giga opakowanie jest za 79 zl. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Piękny piesio,slodziak! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | ||
Zadomowienie
|
Sto lat dla Jagódki, Poli i Zosi
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4249 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.babyono.com/produkty/zaba...lurowa-kwiatek płatki są szeleszczące, dodatkowo potrząsana grzechocze jedna z ulubionych zabawek Leny, tak zawzięcie liże te płatki że czasem ciekną od śliny ![]() mnie dobija pogoda, Lenę chyba też bo marudna jest strasznie i wnerwia mnie niesamowicie. nic tylko kopa w tyłek i za drzwi ![]() Cytat:
![]() przy szczeniaku to trzeba nawet co miesiąc podawać tabletkę bo bardzo szybko robale przenoszą się na dziecko. i wtedy obydwoje trzeba leczyć. Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-04-05 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() ![]() Kinga dzisiaj się budziła tylko 3 razy i spała do 8:30, więc luksus, na szczęście dzisiaj zachowuje się już normalnie, wczoraj chyba miała zły dzień po prostu ![]() Pieluchy też używam pampki activ baby, niedługo trzeba będzie przejść na 4+ lub 5, bo 4 jakieś ciasnawe się robią ![]() LadyBeatta i Asiulka śliczne dzieciaczki ![]() Anusia słodki piesek ![]() Najlepszego dla dzieciaczków za kolejne miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze tej szeleszczą skrzydła:
http://www.babyono.com/produkty/zaba...rowa-biedronka też ja mamy, Lenie najbardziej podobają się czułki, obydwie na raz pcha do buzi Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-04-05 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie
Asiulka śliczne maluchy - a Jasiek pieknie siedzi. Nisia kciuki za szczepienie. My szczepienie miałyśmy wczoraj - wszystko ok, Julka waży 7500, ładnie siedzi i na szczęscie nie płakała tak bardzo przy wkłuciu. A teraz przyznać się która przetrzymuje wiosnę i nie chce jej wypuścić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
w biedronce są super książeczki, wczoraj wysłałam męża po jedną wrócił z pełną reklamówką
![]() wziął nawet tablice matematyczne,fizyczne i chemiczne ![]() ale on wielbiciel matematyki więc się nawet nie zdziwiłam, będzie na później ![]() mam m.in książeczkę plus płytkę z krótkimi historyjkami o kubusiu puchatku w wersji polskiej i angielskiej. dodatkowo na każdej stronie jest mini słowniczek a na końcu kilka zadań dla dziecka. i jest jeszcze fajna książeczka do nauki cyfr z magnesami. są też różne malowanki a także lektury do szkoły. dla dorosłych też jest pełno książek całkiem ciekawe, jutro jeszcze skoczę i przejrzę resztę Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-04-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
No i my kupiliśmy pampersa activ baby na nockę no i faktycznie są lepsze od dady, które ostatnio przepuszczały co noc, a te ładnie trzymają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak często Wasze dzieci robią teraz kupkę? Bo Alicja nawet 5 razy dziennie potrafi. Ale kupa chyba "zdrowa", co prawda kolorowa w zależności od tego co zjada, ale nie jest ani twarda ani bardzo rzadka, jakby to Lucia powiedziała "jak lody z automatu" ![]() Mam dziś wolne, małż też jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Czy oglądałyście film "melancholia" Larsa von Triera? Wczoraj leciał na 2 tylko dosyć późno bo o 22.30. Niezły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() od dziś w pepco są fajne rzeczy z disneya licencyjne dla starszaków, wybieram się po koszulki z autami i plecak do przedszkola ![]() Cytat:
A czekolade dostał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
piękny obrazek! ![]() aga ton wiem ze wy macie zmieniony kalendarz szczepień. jak duze bedzie opoznienie od ostatniego szczepienia? nam juz prawie miesiac sie opoznia przez te zmiany na skórze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas z kupą słabo, raz dziennie, albo rzadziej ![]() A i zapomniałam wspomnieć 10 maja mamy wizytę u alergologa ![]()
Moja miłość - Antek 16.09.2012 ![]() Edytowane przez Katiaskaa Czas edycji: 2013-04-05 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Buziaki dla jubilatek-Polci,Zosi i Jagódki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.