|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Mckwadrat , też mi wczoraj wizaz szwankował, teraz też mi jakoś muli , ale może to mój internet protestuje . Ogląda któraś Game of Thrones ? Bo wczoraj był pierwszy odc nowegos sezony
|
|
|
|
|
#632 |
|
PeeeMaa!
|
Nie ja nie oglądam
ja oglądam Pretty Little Liars czy jakoś tak się to pisze ;p
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam pilot PLL , ale jakoś się nie wkręciłam :P Ale i tak mam trzy seriale które śledzę więc dobrze , że się nie wkręciłam bo oczy mi wypłyną od tego komputera .
Czytalam na forum o brazil butt lift , na necie są zdjęcia jak dziewczyny sobie wymodelowaly nim posladki . Myślicie , że będzie efekt jak go będę robić 2-3 razy w tygodniu ? Program trwa jakos trzydziesci pare minut. Bo ja nie mam czasu zeby jeszcze go wepchnac do cwiczen codziennie , bo robie serie 8 min i planuje kupic hula hop . |
|
|
|
|
#634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Something na innych wątkach dziewczyny też pisały, że coś się wczoraj podziało z wizażem, więc to ich wina była, a nie internetu nie oglądam, słucham tylko piosenki :P |
|
|
|
|
|
#635 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
A propo piosenki , Pretty Little Liares też ma bardzo fajną piosenke w intro
http://www.youtube.com/watch?v=GMTKcduwPhU---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Kashia może to jednak woda Ci się zatrzymuje i stąd takie różnice ? Próbowałaś wkońcu pokrzywy ? Bo po niej cała woda schodzi . No albo lunatykujesz i jesz przez sen
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
A może dodaj sobie codziennie 10 minut pośladków z Mel B? 10 minut łatwiej jest wcisnąć do planu, niż 30 minut ćwiczeń i większe prawdopodobieństwo, że będziesz robić systematycznie.
|
|
|
|
|
#638 |
|
PeeeMaa!
|
Muszę spróbować z tą pokrzywą...
Dzisiaj ją kupię.;p
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
ja oglądam PLL
i Castle *wzdycha* <3 Prawo Agaty i Przepis na życie :P wyszło, że jestem maniakiem telewizyjnym, ale muszę się pochwalić, że zapięłam dzisiaj pasek jedno oczko bliżej!!! i to bez problemu ;D
|
|
|
|
|
#641 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
Ja PLL też oglądam i mam takiego hopla,że chyba książki sobie kupię jak kasa bedzie.
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zrobiłam te same ćwiczenia co wczoraj
I w ogóle czuję, jak wzmacnia mi się brzuch A, i w dodatku wczoraj zostały zjedzone wszystkie ciasta w domu, więc nawet jakby kusiło to nie mam co zjeść
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-04-03 o 21:32 |
|
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Szczesciara , u mnie tony jedzenia zostaly ( gotowalam jak bym szykowala sie na apokalipse
) ... Marysia a co zrobic , zeby pojawila mi sie talia ? Bo ona u mnie jej nie ma, a jedyne cwiczenie bo którym czułam , że moje skosne istnieja jest zalezne od urzadzenia na silowni . A tak w domu , zeby cos porobic ? ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Probowalam dzisiaj kupic hula hop , nie bylo w Realu . Jutro bede dalej szukac ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Znowu mi sie ten wizaz blokuje , na allegro wejsc nie moge , no nie wiem co sie dzieje :P Candy nie jest z Tobą źle . Ja śledzę 3 seriale i teraz jeszcze Game of Thrones nowy sezon , to juz 4 , czasami obejrze na kinomaniaku czy iitv jakis od czapy jak np. Chirurdzy robia sobie jakas przerwę i nie ma nowego odcinka . Podliczylam się kiedyś , że 8 pełnych dób w roku spędzam na lapieniu się na seriale ! Oczy mi wypłyną do 30 jaki nic ![]()
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że hula hoop jest dobre. Ale to też zależy, jaką masz budowę ciała, bo możesz genetycznie nie mieć wcięcia w talii i wtedy niewiele z tym zrobisz
|
|
|
|
|
#645 |
|
Wtajemniczenie
|
co byśmy bez tych seriali zrobiły? :P
hula hop.. kupiłam, kręciłam tydzień, narobiłam siniaków i przestałam, talię mam od siebie, bardziej boczków chciałam się pozbyć. A o twisterze myślałaś bo on na skośne jest? Candy oj to cieszy, chyba nawet bardziej niż utrata na wadze Edytowane przez mckwadrat Czas edycji: 2013-04-04 o 09:52 |
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię w ogóle, dlaczego tyle dziewczyn wybiera hula hoop z masażerem. Przecież to jest zwykłe krzywdzenie siebie, koleżanka miała takie czarne siniaki, jakby ktoś ją porządnie sprał
A efekt ten sam, co zwykłym hula z ryżem w środku.
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed zakupem posprawdzałam jakie są, jakie najlepiej kupić i dziewczyna mówiła o tych z masażerami, że nawet źle się tym kręci... trochę ryżu do środka dla obciążenia, dobrze zakleić i do dzieła, bo te profesjonalne to po jakimś czasie można, jak się już dojdzie do dobrej wprawy |
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Mckwadrat twister pomaga ? Bo zawsze myślałam , że to ściema .
Marysia sama widziałaś na zdjęciach , że po prostu tali nie mam . Wiem , że naglę nie pojawi mi się wcięcie osy , ale coś tam poprawić chyba można ? http://images.sklepy24.pl/76681134/1...ucha-jp-31.jpg Na siłowni z takiej maszyny korzystam i czuje bardzo skośne . A w domu cokolwiek nie robię to suma sumarów czuje proste i nie więcej . ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Nigdzie nie ma hula hopu , pójdę dzisiaj do jakiegoś smyka i decathlonu , jak nie znajdę to zamówię przez neta . |
|
|
|
|
#649 |
|
PeeeMaa!
|
Muszę się pochwalić mój TŻ zamówił mi pas abs&core , czytałam o tym i efekty podobno daje fajne, zobaczymy jak przyjdzie. Pewnie dotrze jutro, zamówiłam przed chwilą oglądając MANGO
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze , że nie mam telewizji , bo pewnie non stop bym kupowała jakieś rzeczy do ćwiczeń :P
Co ten pas robi ? Wibruje ? Moja koleżanka miała taki pas - sauna , twierdziła ze jej pomógł . |
|
|
|
|
#651 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
Pas z elektro -stymulacją. Więc powinno coś dać. Ja mam wibrujący w domu ( kupiony w biedronce ) i w sumie coś daje, ale go nie uzywam. A ten będzie napinał mięśnie. Mialam ostatnio robiona elektrostymulacje na nogach, to bol niesamowity.;P |
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
To rób nim codziennie i po miesiącu porównamy zdjęcia
|
|
|
|
|
#653 |
|
PeeeMaa!
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
PeeeMaa!
|
O Marysia mnie dała na pierwszą stronę
|
|
|
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
Something trochę to zajęło, ale odpowiadam na Twoje pytanie dotyczące barków. Trudno będzie jeśli nie chcesz mięśni, bo to bardzo delikatne są i łatwo się je robi. Możesz ćwiczyć z mniejszym, albo bez obciążenia, ale i tak Ci się mięśnie pojawią. Moja instruktorka jak znajdzie ma mi podesłać jakiś fajny filmik a na teraz to polecam ćwiczenia http://potreningu.pl/cwiczenia/kobie...ien-naramienny czyli to raczej standard jest...
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Mckwadrat jesteś kochana , dziękuje bardzo
![]() Czyli mam robić mniejsze obciążenie , a więcej ? Właśnie Marysia , z chęcią Ci kartkę wyślę Ja uwielbiam kartki wysyłać ! Dalej je zbierasz ?
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
Something dokładnie tak
a czemu nie chcesz rozbudować mięśni na rękach? coś zresztą zawsze będzie więcej jak będziesz ćwiczyć ![]() Nadalka co jest? w radiu słyszałam, że u Ciebie sypie... może to przez to?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

ja oglądam Pretty Little Liars 
Ja PLL też oglądam i mam takiego hopla,że chyba książki sobie kupię jak kasa bedzie.

) ...
! Oczy mi wypłyną do 30 jaki nic
A efekt ten sam, co zwykłym hula z ryżem w środku.

może to przez to?