Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 22:34   #1981
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
to chyba Vera Wang prawda?
i na pewno oryginał za kilka tysiecy dolarów

HEJ HEJ - żadnej nie spodobał się mój makijaż? Nikt mi szczerzej nie powie niż wy
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:37   #1982
monikkad
Wtajemniczenie

Mnie się podoba jej fryzura. Nie znaczy to, że chciałabym taką samą, ale uważam, że ładna jest i ładnie w niej dziewczyna wyglądała.

Sukienusia też mi się podoba Ale biel powinna być, nie róż :PP Chociaż w sumie to taki delikatny, pudrowy.
Stary 2013-04-04, 22:42   #1983
swiat_katarzyny
Zadomowienie

tak chyba powinna wyglądać pierwotnie
http://fashionelka.pl/wp-content/upl...2/VW351011.jpg
Stary 2013-04-04, 23:01   #1984
Myxak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
na żywo sprawiają lepsze wrażenie ale też już sporo zespołów nie ma w ogóle terminów więc wybieramy z tego co zostało
No tak w sumie racja ;D Jak sie nie ma co się lubi... ;D Ale skoro mowisz ze na żywo lepsi No to nic innego jak brac . A bierzesz pod uwage zespoly tylko ze swoich okolic ?;>
Myxak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 23:10   #1985
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
i na pewno oryginał za kilka tysiecy dolarów

HEJ HEJ - żadnej nie spodobał się mój makijaż? Nikt mi szczerzej nie powie niż wy
Mysle ze makijaze sa ok ale ty robisz to bo jestes po jakiejs szkole czy poprostu hobby? bo jesli hoby to jak chcesz otworzyc swoj salon to potrzebujesz jakis kursow czy certyfikatow, duzo klientek na to patrzy ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 23:35   #1986
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz

Cytat:
ktoś wrzucił tutaj zdjecia fotografa, ale mnie suknia totalnie kupiła
Moja wymarzona:lov e:
http://rutko.pl/ola-jarek/
to vera wang na 100%, wiem bo pytalam

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
dziewczyny a Wy będziecie mieć sztuczne rzęsy albo kępki??
kepki, tak!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 05:37   #1987
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Hej! Nareszcie piątek! Nie mogę się doczekać przyjazdu TŻ, a tu jeszcze tyle godzin :P

Co do rzęs, nigdy nie robiłam, ale myślę o kępkach. W czerwcu mam wesele więc wypróbuję jak się z nimi obcuje.

Wygląda na to, że sukienka faktycznie Vera Wang. Ja nie wydam więcej niż 3500 zł, więc nie ma o czym marzyć

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-04-05 o 05:45
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 05:54   #1988
misia880
Zakorzenienie

Witam się

Ja tez nie moge sie doczekać az TŻ przyjedzie do mnie dziś - tez na cały weekend. Tyle, że mamy szkołe ale cóz trzeba przeboleć :P

Dziś musze godzine wczesniej sie urwać z pracy, żeby zdąrzyć na seminarium na 15

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 05:57   #1989
misia880
Zakorzenienie

aaa i gadałyscie o rzęsach, mnie sie bardzo podobaja kępki ale ja mam swoje w miarę długie i chyba mi szkoda kasy :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130405_065045.jpg (58,0 KB, 27 załadowań)

Stary 2013-04-05, 06:54   #1990
misia880
Zakorzenienie

dostałam 10 minutowego ataku śmiechu po zobaczeniu tego zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39ab42631de1bf6db2bd8199e73ee94eonv.jpg (79,8 KB, 28 załadowań)

Stary 2013-04-05, 07:12   #1991
misiadelko
BAN stały

Bylam wczoraj na tych naukach, pierwsze dwa wykłady były i chrześcijaństwie i Bogu, ale następne będą już o małżeństwie. Trwają 1,5 godziny, więc cieszę się, że zdecydowałam się na te cztery spotkania Fajny zakonnik prowadzi, mówił czemu ludzie odchodzą od koscioła, wyrażał nadzieję, że papież Franciszek coś zaradzi na przepych wśród księży i bogactwo i ma nadzieję, że za to go w tym Watykanie nie otrują. Fajnie, że nie bał się mówić źle o KK, o tym jak prześladowano w imię Boga i jak nadal się prześladuje. Ale czekam na zajęcia o małżeństwie, bo po to w sumie tam przyszłam
Dużo było dziewczyn w ciąży (dominikanie ponoć są znani z życiowego podejścia), a najbardziej podobało mi się jak o. powiedział, że on nie będzie nas przygotowywał do małżeństwa bo co on przecież może wiedzieć o małżeństwie, on nas przygotowywać będzie do SAKRAMENTU.
No i ma kota Oskara, a wiecie, dla mnie jak ktoś ma kota to ma duży plus

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
PM-ki mam nadzieję, że nie udusicie mnie za to, że się nie odzywam ale nadal chora i do pracy musze na dodatek chodzic... jutro wyjazd służbowy i wcale mi się nie chce... wiec bede dopiero next weeek. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Trzymajcie się
Zdrówcia!

Cytat:
ooo misiadelko welcome

ale Cię nie było - caały łikent tylko
To se idę na jeszcze jeden łikent ! Bo mam zjazd na uczelni

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Już Wam pisze... Denerwuje mnie czasem tż brat musi jak zwykle wszystko komentować, ogólnie jest bardzo kłutliwy i taki buntownik z niego straszny! Nie lubię jego chamskich zartów.. które na prawdę są mega chamskie !! czasem ma zero wyczucia smaku:/ Już raz mi było przez taki żąrt bardzo przykro...bo powiedział "swój zart" w mojej obecnosci i swojej dziewczyny o moim tżcie! Teraz składamy z tż ten rower dla mnie... no i co byśmy nie kupili to zaraz komentarz ze slabe ze na nic itd.. dziś tż do mnie dzwoni że ma opony biale dla mnie i mowi ze zalatwil mi juz to , tamto itd.. i w kocu w sluchawce slysze jak ten brat krzyczy ze kombinujemy, ze po co nam koła do roweru itd..nie wiem , tak jakby z zazdrości .. Wiem że gdy Wy to czytacie to moze wydawać się to śmieszne że to mnie denerwuje itd...ale to po prostu trzeba słyszeć na żywo, nie da się tego tak opisać jakie to czasem wkurzające.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

piękna

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Nom, dziś samolot krążył mi nad domem ze 3 razy i odleciał na Warszawe.
Musisz określić granicę, mam takiego niby przyjaciela, ale ostatnio stał się mega nieznośny, ciągle gada o spadku wagi (chłopak zwyczajnie na własne życzenie wyniszcza się, ma ED, uwaga- jest na dietetyce, chyba tylko po to żeby mnie wkur...ć), dokucza mi, cokolwiek powiem to niby w żartach coś odpowiada głupiego. I tak jak zawsze bardzo go lubiłam, tak dzisiaj rano stwierdziłam, że nie chce mi się iść do szkoły, bo nie mam ochoty wdawać się z nim w dyskusję (a siedzimy razem, więc tym bardziej) i potem zrozumiałam, że to jest tak toksyczna przyjaźń, że nie przetrwa jak mu nie wygarnę... Może i Ty powinnaś szczerze powiedzieć, że nie życzysz sobie takich sytuacji, może nawet przy jego dziewczynie, co by mu się głupio zrobiło

Cytat:
Piękna, tylko ta fryzura http://horror.com.pl/filmy/screeny/4177.jpg

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
misiadelko nasze
Cieszę się, że z nami jesteś. Daj spokój się przejmować jakimś nie mającym własnego życia podglądaczem!

kulbensik, ehh, szczerze też nie znoszę takich osób, którym to sprawia przyjemność umniejszanie innym Co począć, nie ma chyba na to rady :/

docik, niestety, tutaj to wygląda tak, jakby faktycznie mama TŻ-ta była delikatnie mówiąc nadopiekuńcza. Myślę, że musicie oboje ostro postawić granice, zwłaszcza TŻ.

Co do osób towarzyszących to my będziemy zapisywać wszystkie stałe związki z imienia i nazwiska. Wiem jak się czułam będąc na weselach wpisana jako "osoba towarzysząca" no i cóż, nie chcę tego fundować moim gościom. Zwłaszcza, że nie jest to mega problem zadzwonić i po prostu zwyczajnie zapytać o imię i nazwisko.

O czym Wy tam jeszcze gadałyście, kobitki?
Bo przeczytałam, ale już zapomniałam :P

Aaaa, o filmach ślubnych. Ja uwielbiam i mają dla mnie mega znaczenie, ważniejsze niż zdjęcia. Dlatego mój film będzie trwał 2 godziny, nie chcę krótszego. Mało tego, zamierzam kupić także tzw. "surówkę" i "katować" to wszystko do obłędu Zajadę te płyty, już to wiem
Ja chyba bym chyba bała się, że na surówce wszystkie wpadki zobaczę A potem dwa lata bym przeżywała

Cytat:
tak chyba powinna wyglądać pierwotnie
http://fashionelka.pl/wp-content/upl...2/VW351011.jpg
Piękna!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 07:36   #1992
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
nie

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
to chyba Vera Wang prawda?
Vera
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:13   #1993
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myxak Pokaż wiadomość
No tak w sumie racja ;D Jak sie nie ma co się lubi... ;D Ale skoro mowisz ze na żywo lepsi No to nic innego jak brac . A bierzesz pod uwage zespoly tylko ze swoich okolic ?;>
Niekoniecznie, jeśli zespół jest dobry to czemu nie

może ma ktoś zespół godny polecenia? najlepiej z dolnej części Polski

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:28   #1994
karoolecka
Zadomowienie

HEJ

Kulbensikowa Ty też bądź taka dla niego ! Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ! Nie daj mu wejść sobie na głowę. Jak lubi takie chore żarty to niech idzie z nimi do swojej dziewczyny albo przyjaciół. Ja się odgryzam od razu siostrze Tzta jak mi powie coś mało przyjemnego następuje miła wymiana zdań (z uszczypliwościami) a później mam spokój na jakiś czas.
Najbardziej rozbawiło mnie zdziwienie brata Twojego Tż -> na co Wam koła do roweru ?
Cytat:
mam opadającą powiekę i moich rzęs przy makijażu oka prawie nie widać

Przez tę pogodę najchętniej bym leżała cały czas w łózku nic mi się nie chce Dajcie mi wiooosneee
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:45   #1995
ane3kaa
Zakorzenienie

Dzisiaj mam spotkanie organizacyjne a jutro juz zajecia na magisterce... Ciekawe jak to wszystko bedzie wyglądać, jakich bede miec ludzi... szkoda ze nikogo tam jeszcze nie znam
Stary 2013-04-05, 08:53   #1996
monikkad
Wtajemniczenie

Ja jeszcze w loziu :-D Ide zaraz pisac konspekty na zajecia logopedyczne. Wieczorem przybywa tzcik. Jutro babski wieczor z dziewuchami :pp Kepkow nie robie,nieskromnie przynam, ze mam swoje dlugie :p jedynie moze w odzywke zainwestuje.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Ane3ka, powodzenia kochana na nowych studiach
Stary 2013-04-05, 08:53   #1997
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
...
ja też tak mam !
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:54   #1998
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Mysle ze makijaze sa ok ale ty robisz to bo jestes po jakiejs szkole czy poprostu hobby? bo jesli hoby to jak chcesz otworzyc swoj salon to potrzebujesz jakis kursow czy certyfikatow, duzo klientek na to patrzy ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to jest tylko hobby, ale ja chce być taką mobilną wizazystką - nie chce zakładać salonu (plany na przyszłość mam troche inne - marzy mi sie specjalista ds. rekrutacji w jakieś korporacji) a wizaż to takie rozwiązanie po godzinach...
Nie twierdze, że na kursie by mnie niczego nienauczyli, ale ja przesiedziałam tyle tysiecy godzin na yt oglądając makijażowe filmiki, że npo prostu szkoda mi 1000 zł na to wydać, a wole zainwestować to w kosmetyki sama nie wiem.... jak juz kupię kosmetyki to już nie bedzie odwrotu.... a jak nie znajde klientek...? boże... teraz się boje
Stary 2013-04-05, 08:55   #1999
justynkie
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!
W pracy totalny zap..., wracam późno do domu i nie jestem tak padnięta, że nie chce mi się znowu siadać do kompa...
NIe dam rady Was chyba nadrobić, może jutro rano jak TŻ pójdzie do pracy.

Pytałyście o salę, tu jest stronka:
http://www.przystanolsztyn.pl/

O tej sali marzyłam od lat, jest dokładnie w naszym klimacie, drewno, jezioro, naturalność. Jestem mega zadowolona że ją mamy!

misiadelko zauważyłam że chodzicie na nauki do Dominikanów, długo czekaliście na wolny termin? Czekam na dalsze relacje. Ja chcę znaleźć właśnie takich księży, którzy życiowo podejdą do tematu.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 08:58   #2000
swiat_katarzyny
Zadomowienie

justynkie - jaka sala 0 obłęd ile płacicie?
Stary 2013-04-05, 09:01   #2001
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
kurde no kocham to i na modzie chyba też trochę się znam a taka praca byłaby dla mnie przyjemnością
dzisiaj wpadła koleżanka - makijaż dzienny, delikatny na życzenie
Co sądzicie? warto zaczynać? Jedna z Was się kształci w tym kierunku - tym bardziej prosze o opinie
Oczywiście aparat "spłycił" róż i bronzer...
Jak dla mnie bomba Pokazuj więcej swoich prac, może coś podpatrzymy

Cytat:
Suknia piękna, ale CO TO ZA BUTY? Pewnie lubutin jakiś a mnie nie stać, już widzę przyszłą wiosnę jak buszuję po galeriach. Bo w tradycyjnych ślubnych nie mam zamiaru iść, żeby 300 zł do końca życia na dnie szafy leżało.

Cytat:
Mam swoje rzęsy przyzwoite, ale to rozważam. A jak, na bogatości

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A skąd pochodzisz?
Bo u mnie też 150zł./osoba to norma, ale my dorwaliśmy za 130zł.
Z Polski B lubelskie, okolice Zamościa. Mieliśmy ofertę stosunkowo nowego lokalu za 120 zl 7 dań gorących, 10 przystawek, owoce i napoje, ale to w takiej paskudnej wsi zabitej dechami, wielki ładny budynek(i tyle pozytywów), i otoczony murem jak getto jakieś. Jak tam zajechaliśmy to pod bramą w tył zwrot i chałupa

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
co do zapraszania osob towarzyszacych: na pewno bedzie imie i nazwisko takiej osoby na zaproszeniu, to juz kwestia dobrego smaku ...

a my juz jestesmy w takim wieku, ze wiekszosc ma juz stalych partnerow, wiec zapraszajac 10 znajomych robi sie automatycznie 20 osob
Nam w naszym ponad 7-letnim związku zdarzyło się 1 (słownie:jeden) raz, kiedy nas zaproszono normalnie z imienia i nazwiska, a trochę wesel obskoczyliśmy.
A ci co nie mają stałego partnera, też nie chcą sami przychodzić

Cytat:
A czy któraś z was rozważała zamówienie barmana na wesele ?;>
Nie, u nas 1/3 gości to będą studenci (w sumie za rok i 4 miesiące to i absolwenci), byle wódka była to barmana nie trzeba

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
PM-ki mam nadzieję, że nie udusicie mnie za to, że się nie odzywam ale nadal chora i do pracy musze na dodatek chodzic... jutro wyjazd służbowy i wcale mi się nie chce... wiec bede dopiero next weeek. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Trzymajcie się
Buziaki

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
szklaneczko, zdrowiej i szybko do nas wracaj!

A my dziewczyny nie zastanawialismy się nad modelem obrączki Kuzyn dał nam katalog apartu i powiedział - wybierzcie co chcecie i takie wam zrobię
Ooooo ja też chcę takiego kuzyna!

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj na tych naukach, pierwsze dwa wykłady były i chrześcijaństwie i Bogu, ale następne będą już o małżeństwie. Trwają 1,5 godziny, więc cieszę się, że zdecydowałam się na te cztery spotkania Fajny zakonnik prowadzi, mówił czemu ludzie odchodzą od koscioła, wyrażał nadzieję, że papież Franciszek coś zaradzi na przepych wśród księży i bogactwo i ma nadzieję, że za to go w tym Watykanie nie otrują. Fajnie, że nie bał się mówić źle o KK, o tym jak prześladowano w imię Boga i jak nadal się prześladuje. Ale czekam na zajęcia o małżeństwie, bo po to w sumie tam przyszłam
Dużo było dziewczyn w ciąży (dominikanie ponoć są znani z życiowego podejścia), a najbardziej podobało mi się jak o. powiedział, że on nie będzie nas przygotowywał do małżeństwa bo co on przecież może wiedzieć o małżeństwie, on nas przygotowywać będzie do SAKRAMENTU.
Od 2 lat na studiach mieszkam w parafii franciszkanów. Powiem szczerze, że sprawili, że jakoś się zbliżyłam do Kościoła. Bo jak przyjeżdżam do domu i widzę proboszcza, który z ludźmi taki dystans tworzy i tylko kasiory woła i wszystko na pokaz, to się trochę odechciewa.

Wczoraj TŻ u mnie był, oglądaliśmy stronę poleconego nam fotografa. Czekam na odpowiedź mailową z ofertą i cennikiem, już nie mogę się doczekać bo bardzo nam się podoba.

Macie jakieś konkretne pomysły odnośnie pleneru zdjęciowego po ślubie? Mój przyszły mąż to zapalony wędkarz i trochę mnie tym zaraził. Myślę wykorzystać cały jego staff w sesji, może być śmiesznie Jak myślicie?
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:25   #2002
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
co do zapraszania osob towarzyszacych: na pewno bedzie imie i nazwisko takiej osoby na zaproszeniu, to juz kwestia dobrego smaku ...

a my juz jestesmy w takim wieku, ze wiekszosc ma juz stalych partnerow, wiec zapraszajac 10 znajomych robi sie automatycznie 20 osob
Na tym zaproszeniu, które 2 dni temu dostaliśmy, jestem wymieniona jako osoba towarzysząca - mimo 6 lat związku i 2 lat narzeczeństwa, ale tak to jest jak się na wesele zaprasza ludzi, z którymi się nie ma żadnego kontaktu poza mieszkaniem obok siebie

Cytat:
A czy któraś z was rozważała zamówienie barmana na wesele ?;>
My już zamówiliśmy - jestem bardzo zadowolona z wyboru

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy próba złota/srebra ma jakieś znaczenie poza 'prestiżem' i ceną? czy np. obrączka z gorszej próby będzie się niszczyć albo coś takiego?
U jubilera powiedzieli nam, że najlepsza próba na obrączki, to 585.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:27   #2003
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w loziu :-D Ide zaraz pisac konspekty na zajecia logopedyczne. Wieczorem przybywa tzcik. Jutro babski wieczor z dziewuchami :pp Kepkow nie robie,nieskromnie przynam, ze mam swoje dlugie :p jedynie moze w odzywke zainwestuje.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Ane3ka, powodzenia kochana na nowych studiach
dzieki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 09:30   #2004
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
kurde no kocham to i na modzie chyba też trochę się znam a taka praca byłaby dla mnie przyjemnością
dzisiaj wpadła koleżanka - makijaż dzienny, delikatny na życzenie
Co sądzicie? warto zaczynać? Jedna z Was się kształci w tym kierunku - tym bardziej prosze o opinie
Oczywiście aparat "spłycił" róż i bronzer...
Mnie się podoba, delikatnie Dawaj więcej zdjęć może natchniesz nas na jakiś makijaż ślubny

Cytat:
aaa i gadałyscie o rzęsach, mnie sie bardzo podobaja kępki ale ja mam swoje w miarę długie i chyba mi szkoda kasy :p
To są Twoje naturalne rzęsy? Jeśli tak to meeega Ci zazdroszczę... Ja podczas chemii straciłam ponad połowę swoich rzęs, które niestety nie odrosły Próbuję różnych odżywek ale nic nie dają A na tą revita lash mnie nie stać

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:34   #2005
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Ja od 8 na nogach dziś i ponieważ wczorajszą noc miałam tragiczną nadal mnie oczy bolą ze zmęczenia...
Muszę Wam powiedzieć, że się wzięłam trochę za siebie Drugi dzień ćwiczeń zaliczony Mam nadzieję, że zapał się utrzyma, bo wiele nie potrzebuje, żeby brzuszek nabrał ładnego kształtu

Co do kępek...myślałam o tym..też nigdy nie miałam..i Tż twierdzi, że nie potrzebuję, bo mam swoje ładne...ale myślę o tym jeszcze;D

Anka! powodzenia na mgr Oby fajni ludzie Ci się trafili

Ja znowu muszę zacząć szukać tych nauk...i właśnie najchętniej bym chciała u dominikanów, albo jezuitów..albo franciszkanów.. to jednak zupełnie co innego...moja ciocia brała ślub u jezuitów..skromny kościółek...przesympatycz ne podejście do młodych..no miodzio

Co do pogody, my mieliśmy wczoraj słońce i 9 na plusie...Mam nadzieję, że i w Pl w końcu śnieg się podda...ileż można! Nie zazdroszczę Wam...

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:35   #2006
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja też tak mam !
Piona

Cytat:
to jest tylko hobby, ale ja chce być taką mobilną wizazystką - nie chce zakładać salonu (plany na przyszłość mam troche inne - marzy mi sie specjalista ds. rekrutacji w jakieś korporacji) a wizaż to takie rozwiązanie po godzinach...
Nie twierdze, że na kursie by mnie niczego nienauczyli, ale ja przesiedziałam tyle tysiecy godzin na yt oglądając makijażowe filmiki, że npo prostu szkoda mi 1000 zł na to wydać, a wole zainwestować to w kosmetyki sama nie wiem.... jak juz kupię kosmetyki to już nie bedzie odwrotu.... a jak nie znajde klientek...? boże... teraz się boje
Nie martw sie, jestem w tym momencie na identycznym etapie- obawa o brak klientow, więc robie diety na czarno przed zakupem drogiego sprzetu... wyrabiam sobie chody u znajomych znajomych, ktorzy będą polecać znów swoim znajomym i mam nadzieję, że mi interes wypali jak juz wykupię sprzęt i przydzie do opłacania zusu...

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
W pracy totalny zap..., wracam późno do domu i nie jestem tak padnięta, że nie chce mi się znowu siadać do kompa...
NIe dam rady Was chyba nadrobić, może jutro rano jak TŻ pójdzie do pracy.

Pytałyście o salę, tu jest stronka:
http://www.przystanolsztyn.pl/

O tej sali marzyłam od lat, jest dokładnie w naszym klimacie, drewno, jezioro, naturalność. Jestem mega zadowolona że ją mamy!

misiadelko zauważyłam że chodzicie na nauki do Dominikanów, długo czekaliście na wolny termin? Czekam na dalsze relacje. Ja chcę znaleźć właśnie takich księży, którzy życiowo podejdą do tematu.
Miesiąc, ja czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie Sa jeszcze zapisy chyba na maj i czerwiec, potem nauk przez cale wakacje nie bedzie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie bomba Pokazuj więcej swoich prac, może coś podpatrzymy

Suknia piękna, ale CO TO ZA BUTY? Pewnie lubutin jakiś a mnie nie stać, już widzę przyszłą wiosnę jak buszuję po galeriach. Bo w tradycyjnych ślubnych nie mam zamiaru iść, żeby 300 zł do końca życia na dnie szafy leżało.

Mam swoje rzęsy przyzwoite, ale to rozważam. A jak, na bogatości

Z Polski B lubelskie, okolice Zamościa. Mieliśmy ofertę stosunkowo nowego lokalu za 120 zl 7 dań gorących, 10 przystawek, owoce i napoje, ale to w takiej paskudnej wsi zabitej dechami, wielki ładny budynek(i tyle pozytywów), i otoczony murem jak getto jakieś. Jak tam zajechaliśmy to pod bramą w tył zwrot i chałupa

Nam w naszym ponad 7-letnim związku zdarzyło się 1 (słownie:jeden) raz, kiedy nas zaproszono normalnie z imienia i nazwiska, a trochę wesel obskoczyliśmy.
A ci co nie mają stałego partnera, też nie chcą sami przychodzić

Nie, u nas 1/3 gości to będą studenci (w sumie za rok i 4 miesiące to i absolwenci), byle wódka była to barmana nie trzeba

Buziaki

Ooooo ja też chcę takiego kuzyna!

Od 2 lat na studiach mieszkam w parafii franciszkanów. Powiem szczerze, że sprawili, że jakoś się zbliżyłam do Kościoła. Bo jak przyjeżdżam do domu i widzę proboszcza, który z ludźmi taki dystans tworzy i tylko kasiory woła i wszystko na pokaz, to się trochę odechciewa.

Wczoraj TŻ u mnie był, oglądaliśmy stronę poleconego nam fotografa. Czekam na odpowiedź mailową z ofertą i cennikiem, już nie mogę się doczekać bo bardzo nam się podoba.

Macie jakieś konkretne pomysły odnośnie pleneru zdjęciowego po ślubie? Mój przyszły mąż to zapalony wędkarz i trochę mnie tym zaraził. Myślę wykorzystać cały jego staff w sesji, może być śmiesznie Jak myślicie?
No wlasnie o. mówił o tym, że przez księży ludzie oddalają się od kościoła...
Stary 2013-04-05, 09:35   #2007
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:

suknia ładna ale jej fryzura - okropna ! wygląda jakby miała na głowie jakiś hełm

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 09:35   #2008
misiadelko
BAN stały

Justynkie, piekna sala!!
Stary 2013-04-05, 09:37   #2009
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
ło matulo
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie się podoba, delikatnie Dawaj więcej zdjęć może natchniesz nas na jakiś makijaż ślubny

To są Twoje naturalne rzęsy? Jeśli tak to meeega Ci zazdroszczę... Ja podczas chemii straciłam ponad połowę swoich rzęs, które niestety nie odrosły Próbuję różnych odżywek ale nic nie dają A na tą revita lash mnie nie stać
To moze zacznij odkladac do skarbonki po 1,2 czy 5 zł (ja tak robie) mysle, ze juz ok. 50zł mam
za ok. pol roku powinna sie sumka zebrac hehe

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:38   #2010
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Tylko 4? Ale Wam dobrze. A jak czasowo to wygląda?

U nas było 6x1,5h (3 soboty i 3 niedziele, bo TŻ w tygodniu nie dałby rady dojechać do Poznania)

A ja miałam tylko 1 spotkanie

Cytat:
hej hej

mieliśmy dzisiaj spotkanie z zespołem - wokal ok ale dla mnie szału ni ma, a TŻowi się podobał. Ale chłopaki bardzo elastyczni jeśli chodzi o repertuar a przede wszystkim są zabawni i myślę, że nie będą mieli problemu z zachęcaniem gości aby wyszli na parkiet

Nawet mi saksofonu nie brakowało, bo tak dali czadu gitarami
I cenowo też nie tak źle, bo 3500zł z wyprowadzeniem...

tu macie jak grają: https://www.youtube.com/watch?v=SJoxOSSZX-g

Co myślicie?

w ogóóóle, okazuje się że wokalista tego zespołu pracuje w mojej firmie
Mi się podobają. Wiadomo na takim nagraniu jakość jest kiepska, ale widzę potencjał

Cytat:

na weselu gdzie byłam starsza było 6 dań gorących i 12 przystawek i nie zauważyłam żeby ktoś narzekał, że jest za dużo jedzenia spokojnie jeszcze wszyscy przystawki zimne wciągali. Poza tym przy wódce należy zjeść cos gorącego, a że na weselu pije się długo no to...poza tym niezależnie od ilości dań menu nigdy nie podpasuje w 100% wszystkim gościom i pare osób może nie zjeść w ogóle jakiegoś dania bo nie lubią. Wtedy też się jedzenie zmarnuje. Tak jest na weselach i tego sie nie zmieni Nikt chyba nie lubi marnowania jedzenia ale tez nie chce żeby goscie wyszli głodni Kiwac głowami i mówić że nie zjedzą będa ludzie mówić niezaleznie od ilosci potraw. Ja nie lubie ryb i ich nie jem. Jeśli na weselu byłyby 2 gorące dania w tym ryba po prostu jej nie zjem i sie zmarnuje
Ja wszystko rozumiem, że jak wódka, to trzeba zagryźć i tak dalej. Ale nie jestem w stanie ogarnąć jak można jeść non stop- skutek chyba będzie odwrotny. Nie napisałam też, że nic się nie zmarnuje, bo to fizycznie niemożliwe, ale wolałabym zmarnować jak najmniej.

Jeśli wszystkie 6 dań zostało wymiecione, to mniemam, że porcje były małe? Nie wiem. U mnie na Śląsku człowiek już po obiedzie ma dość, bo kluchy i rolady zapychają

Cytat:
może ma ktoś zespół godny polecenia? najlepiej z dolnej części Polski

Ja mam Swój mogę Ci polecić Nostrado.

Hej
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości