|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy jestem lesbijką ???
Zacznę od tego że mam chłopaka od roku i jestem zakochana
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy jestem lesbijką ???
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
sissy that walk
|
Czy liczba w Twoim nicku oznacza wiek? Jeśli tak, to nie martwiłabym się niczym, zresztą skoro chodzisz do szkoły to i tak można stwierdzić to, co mnie się wydaje. Mianowicie... dojrzewasz, w Twoim wieku takie wątpliwości są czymś zupełnie normalnym. Niedawno odkryłaś swoją seksualność, w jakiś sposób ją poznajesz, pewnie od niedawna miesiączkujesz i to niesie za sobą również emocjonalne dojrzewanie seksualne. W wieku nastoletnim mnóstwo osób ma zawirowania hormonalne, które mogą prowadzić do zauroczenia w znajomych tej samej płci i innych "niecodziennych", nowych skłonności. Nie oznacza to, że tak zostanie, choć to możliwe. Lesbijką nie jesteś na pewno skoro masz chłopaka i jesteś w nim zakochana
Być może jesteś biseksualna, ale również nikt nie powiedział, że za kilka miesięcy nie minie Ci zauroczenie koleżanką i że już nigdy nie wróci Ci pociąg do dziewczyn. Musisz poczekać, na razie jesteś w trudnym momencie swojego życia i nie da się jednoznacznie stwierdzić co Ci pozostanie, a co będziesz wspominała jako nastoletnie doświadczenie. Tak czy siak, nic strasznego się nie dzieje
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś jeszcze bardzo młodziutka, hormony szaleją - tego typu sprawy, jak pociąg do tej samej płci mogą się zdarzać i nie oznacza to, jak napisała mary_poppins, że Ci tak zostanie. Zakładając, że liczba w nicku to Twój wiek ![]() Nie martw się na zapas
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, Myślałam, że z żadnym mężczyzną już nie będę, a tu proszę, jestem zaręczona. spokojnie, jeżeli masz 15lat, to minie, poza tym skoro podoba Ci się takie życie jakie masz teraz, to go nie zmieniaj, co innego gdybyś chciała być z tą dziewczyną, i się tym nie zadręczała. Dużo dziewczyn tak ma. To jest Twoja indywidualna sprawa. A zakochana to raczej w niej nie jesteś, co innego prędzej zauroczona
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczysz za rok jak wszystko się zmieni
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myśle, że jesteś biseksualna
![]() Ale to nie jest nic złego, tylko lepiej zdać sobie z tego sprawę - jest wtedy znacznie łatwiej ![]() A na orientacje nie ma się wpływu
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
ale ja nie mam 15 lat tylko 19
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
To tym bardziej
![]() Poza tym, skoro masz fantazje seksualne o tej koleżance to oznacza, że nie jesteś 100% heteryczką
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Tak to jest w młodości hormony dają nam popalić. To raczej nie miłość a zauroczenie. Tak jak niżej koleżanki pisały możesz być Bi. Skoro dobrze Tobie z chłopakiem ale pociągają cię również dziewczyny. Nie ma co się śpieszyć z podejmnowaniem decyzji jakiej jsteśmy orientacji. Wiele kobiet ma tak że podobają się im inne dziewczyny czy kobiety. To nic strasznego. Całę życie przed Tobą, może nawet kiedyś doznasz bliskości z kobietą i będziesz miała porównanie z kim ci lepiej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

Być może jesteś biseksualna, ale również nikt nie powiedział, że za kilka miesięcy nie minie Ci zauroczenie koleżanką i że już nigdy nie wróci Ci pociąg do dziewczyn. Musisz poczekać, na razie jesteś w trudnym momencie swojego życia i nie da się jednoznacznie stwierdzić co Ci pozostanie, a co będziesz wspominała jako nastoletnie doświadczenie. Tak czy siak, nic strasznego się nie dzieje
, Myślałam, że z żadnym mężczyzną już nie będę, a tu proszę, jestem zaręczona.