|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
Na pewno coś ci przepiszę i tak podziwiam że tak długo się meczysz, przez tą służbę ![]() To trochę późno masz usg, ale pewnie już wszystko będzie ładnie widać Mam nadzieję że się pochwalisz;>Cytat:
)
|
||
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
W 10 tygodniu tak wygląda http://i.parenting.pl/gallery/91/d0/...en_225x170.jpg
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Garbate stworzonko
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Miki składaj nam przysięgę że nas nie opuścisz
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno pokażę ![]() Na piśmie wysłać każdej z osobna? Pewnie będę zdawać relacje od czasu do czasu |
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co mi jest. Chyba musze sobie zbadać cukier. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Śpię dobrze, w miarę się wysypiam, a około południa, wczesnego popołudnia tak mi się chce spać, ze ledwo się nosem podpieram. Są sytuacje, że dosłownie czuję, ze przysypiam. Idę do roboty, siedzę z kimś u lekarza, a mowa mnie usypia. Koszmar. Czasem się kładę na 2 godzinki, ale to coś nienormalnego jest. Macie jeszcze jakieś pomysły, co może powodować takie napady senności? Przemęczona nie jestem, jem pełnowartościowe żarcie. Cholesterol jakoś znoszę, ale problemów z cukrem nie wytrzymam
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurzyco- zbadaj jak najszybciej, może okaże się, że to wcale nie to. Nie ma co czekać i się na zapas denerwować
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno od lekarza i nic konkretnego się nie dowiedziałam, nic mi nie przepisała
Dała skierowanie do laryngologa, ale wolny termin dopiero na 18 kwietnia. Do tego czasu to chyba skonam Rodzinny nie może mi nic przepisać, bo ona nie wie czy we wczesnej ciąży mi nie zaszkodzi, lepiej ze specjalistą to konsultować. Odebrałam zamówienie z kokardi serum zwężające pory i krem na dzień do 35 lat
Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2013-04-04 o 18:20 |
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam że jak miałam zapalenie ucha to rodzinny też nie chciał się w tym babrać, ale ze skierowaniem dostałam się tego samego dnia do laryngologa. Jacyś niepoważni są...---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Miki bo tak sobie pomyślałam odnośnie tej przysięgi, że dużo dziewczyn właśnie w ten sposób odeszlo z tego wątku. A co jak co, ale bez Ciebie to nie to samo Tak więc musisz z nami zostać nie ma opcji Najwyżej nauczysz TŻta zmieniać pieluszki
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Niby rok temu miałam robione i wszystko było ok. To znaczy cukier był ok. Cholesterol miałam za wysoki. Trochę przestrzegałam diety, ale olałam. Ale za to zaczęłam ćwiczyć. I tak myślę, czy aktywność fizyczna mogła coś zmienić w kwestii cholesterolu.
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszędzie takie kolejki Najgorsze, że nie wiem co teraz robić. Zapytam ginekolog w poniedziałek, może coś doradzi. Może chociaż lampą Solux mogę się nagrzać. Pewnie będzie mniej czasu na siedzenie przy komputerze, ale na pewno od czasu do czasu będę się pojawiać, nie widzę innej opcji Nie wiem tylko jak pogodzę bycie mamą i blogowanie, nie chcę z tego rezygnować Idą do mnie paczuchy od Rossmanna i Rimmel Z maską z efektem laminowania polubimy się, świetnie wygładziła kudły ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Matka każde mi wypierdzielić (jej słowa oczywiście) szczura na czas, kiedy będzie chrześnica u nas, czyli około tygodnia Prawdopodobnie jest uczulona na sierść. Mam nadzieję, że Tż się zlituje i go weźmie, bo szwagier to nawet go nie wyjmie Jeszcze mnie matka straszy, że jak go nie wyniosę to go wyrzuci, no nienormalna całkowicie, a wiem że jest do tego zdolna. Kiedyś wyrzuciła nam świnkę morską, wypuściła ją gdzieś za blokiem na trawę Co to jest za człowiek
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Mnie czeka bieganie do lekarzy. Ginekologa ma 13 kwietnia, a jeszcze muszę się zapisać do okulisty, bo mam stan zapalny spójówki |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam papiery co centrum wolontariatu, w środę mam rozmowę, ale w sumie dopadły mnie teraz nagle wątpliwości, czy nadaję się do pracy z dziećmi...
Zawsze muszę sobie znaleźć jakieś problem, wiem...
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co masz za fajną maskę z efektem laminowania?:P
|
|
#4066 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwaga! Dzisiaj koleżanka mi napisała, że zwolniła się z pracy. Powiedziała, warto by było bym zostawiła CV. Jutro idę je tam zanieść. Oby się udało
|
|
|
|
|
#4067 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A niby XXI wiek jest..Cytat:
ludzie to musieli by milionerami być.Cytat:
Cytat:
tak chyba najlepiej, bo samo podjęcie decyzji o zmajstrowaniu go celowo jest najtrudniejsze, rozważanie co będzie z pracą, mieszkaniem, kasą, a tak to jest i już.Cytat:
Cytat:
jak to ? nic? Co za bałwany, no nie mogę, kobieta w ciąży to niech cierpi bo ona nie wie co dać. To niech sprawdzi, od tego są książki. Jezuu -_-Cytat:
Rodzina mnie zamęczy ze ślubem. Ja i TŻ jesteśmy spokojni, wszystko spokojnie, żadnymi duperelami się nie martwimy, a oni.. jezu, szkoda gadać. Panika. Moja mama i siostra zachowują się jakby miały tego dnia koronacje na stanowisko królowej brytyjskiej, a nie ślub córki. No i oczywiście panna młoda jest najmniej ważna w całej imprezie, ważna jest "matka panny młodej" i "ciuchy dla matki panny młodej" i "fryzura dla matki panny młodej". Zaczynam mieć wątpliwości czy mi zamówi fryzjera czy tylko sobie bo przecież ona jest "matką panny młodej" Kupiłam kolejne buty. Muszę mieć więcej butów bo wynikły "niespodziewane poprawiny". W ten sposób mam i czerwone i kremowe. Wygodne bardzo. Strasznie mnie bolało płacenie 250 zł za buty, wybierałam je tydzien bo chciałam coś taniego, ale żadne tanie szpilki nie nadawały się do chodzenia, o tańcu nie wspomnę. Dobre szpilki ciężko trafić. A te dobre się cenią. http://www.bata.pl/web/katalog/clust...olenka-damskie Odebraliśmy dziś obrączki. SĄ GENIALNE. Cudowne. Doskonałe. Dokładnie takie jak wymarzyłam. Cud miód i orzeszki. Już bym chciała ją nosić
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-04-04 o 20:53 |
||||||||
|
|
|
#4068 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
http://triny.pl/pl/p/LOVE-2-MIX-Mask...AMINOWANIA/251 szkoda, że dosyć droga jest
Tą akurat dostałam, pewnie samej szkoda byłoby mi wydać.
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie przy okazji trochę zmienisz tematykę bloga. Ja uwielbiam "macierzyńskie" blogi. Mój ukochany: http://niedzwiedzieci.ownlog.com/ Jak czytam to aż momentami sama bym chciała
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie denerwuje potem ten szał matek na fejsie, tysiące zdjęć dzieci, na profilowe dziecię, w tle dziecię. Dziecię w łóżeczku, dziecię w wózku, dziecię w kąpieli, dziecię umorusane jakimś pomarańczowym jedzeniem, dziecię płacze itp itd..
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Fajne te blogi Ja lubię ten: http://chwile-niezapomniane.blogspot.com/ |
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dużo w tym racji Do tej pory byłam raczej przeciwna, jakoś nie wyobrażałam sobie poświęcenia całego życia dla dziecka. Teraz będę musiała dać radę i wiem, że sobie poradzę. Na początku na pewno będzie mi ciężko, ale jak każdy daje radę to dlaczego ja mam nie dać. Zresztą ja mam taki charakter, że jak coś robię to muszę robić to najlepiej jak potrafię. Bycie mamą też będzie tego ode mnie wymagało. Najgorzej z gotowaniem o którym co tu dużo mówić nie mam pojęcia ![]() Jedyna nadzieja, że ginekolog coś doradzi Do 18 kwietnia nie wytrzymam, nie ma opcji. Mój szczuras nie siedzi na trocinach, a na żwirku. Chrześnica dostaje dziwnej reakcji na niego, momentalnie ma zatkany nos. Rozmawiałam właśnie z Tż i na szczęście go weźmie Będę do niego chodzić utulać do snu, szczurka a nie Tż rzecz jasna ![]() Masz gdzieś zdjęcie obrączek, pokaż
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Miki- z mojej wiedzy fizjoterapeutycznej możesz zastosować Solux na zatoki. Niby ciąża jest przeciwwskazaniem, ale odległość zatok od macicy jest znaczna. Na 100% bezpieczniejsze niż leki, bo działanie stricte miejscowe. A ulgę przyniesie do czasu wizyty u speca
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, na pewno nie zaszkodzi sól morska, taka 100%. Musiałby byc roztwór hipertoniczny, na pewno długofalowo nie pomoze, ale moze chociaż chwilową ulgę przyniesie.
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy więcej szamponetek. Przeklęty Marion! Po dwóch dekoloryzacjach nadal mam pozostałości tego szajsu. To już przesada. Mam brzydkie włosy
![]() Dostałam pracę wreszcze
|
#4076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O ten sobie przejrzę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję raz jeszcze |
|||||
|
|
|
#4077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
farbnełam dziś włosy farbą w proszku Sante, kiedyś nią farbowałam, ale nie wiem czemu przestałam
tak czy siak włosy grubsze i mea czarne, zobaczymy ile ta czerń się utrzyma no i siwki mi złapało, ale na niebiesko, no nic mało ich jest to nie widać :P
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mam dni paszteta, to chociaż sobie trochę kolor włosów podkręcę.
|
|
#4080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sklepach to już w ogóle. Ale za to winię złą klimatyzację i brak tlenu. Nie jestem w stanie ogarnąć zakupów w dużym supermarkecie, bo po 10 minutach zasypiam i nie wiem po co przyszłam. Jedyne o czym myslę to łóżko. Cytat:
Cytat:
Niestety większość społeczeństwa jest poj****, a co za tym idzie takie same są ich niedoj***ane bachory. A to mnie skutecznie zniechęca. Ale te dziewczynki były takie słodkie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Oby mi coś dzisiaj przepisała
W poniedziałek kolejna wizyta u gienka, dowiem się jak wyniki wyszły, o grupę krwi. Mam nadzieję, że wszystko ok
To już 10 tydzień, strasznie szybko leci 

Mam nadzieję że się pochwalisz;>
)

15.04.2013

Jeszcze mnie matka straszy, że jak go nie wyniosę to go wyrzuci, no nienormalna całkowicie, a wiem że jest do tego zdolna. Kiedyś wyrzuciła nam świnkę morską, wypuściła ją gdzieś za blokiem na trawę