|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Cięlam tył i nie pomyslałam o przodzie. No to sie w domu namyśliłam. Ale że sie nie chciało jechać drugi raz albo kilka dni wytrzymać.... U Ciebie to pewnie nawet nie widać ![]() Żadnego poka nie będzie. Wyglądam jak Milla Jovovich w Piątym Elemencie, tylko jej to pasuje. Mi już mniej zdecydowanie
|
|
|
|
|
#1322 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kurtka dla M. I bluza sa o rozmiar za duze
jak nikomu nie opchniemy to pojda na All. bo odsylac sie nie oplaca. A moje rzeczy trafione rozmiarowo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja żyję
Od paru (nastu? może już) lat nie oglądam tv Zresztą od kilku miechów to na tv ino Didka czasem jakąś bajkę z płyt, poza tym nic nie działa, bo się coś tam rypło i programów tv z kompa się teraz nie da puścić na telewizorze można je tylko oglądać na kompie, na drugim monitorze Ech to jest skomplikowane, może już nie będę tłumaczyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
O dziękuję, dziś lepiej, zobaczymy jak będzie wieczorem ![]() Qrde zapomniałam sobie wyjąć maliny z zamrażary ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Macham znad lekko odetkanego nosa czyli nie wiedziałam czy np. nie była za słona pomimo spróbowania ![]() Didka idzie jutro na urodziny i za tydzień znowu na urodziny i nie wiem czy przypadkiem za dwa też nie Nie mieli się kiedy rodzić tylko wszyscy w kwietniu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1326 |
|
Piers do przodu
|
Flo
Spoo ![]() Ewuś - nie myj głowy - ekwilibrystyka nie wskazana Stazja - będzie dobrze ![]() No to Was przeleciałam
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-04-05 o 13:14 |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ad sypania sie szyskiego - to jak moja Mam mówi - tak to już jest nic nie jest wieczne a obecnie wszystko tymczasowe i zapominamy o tym że to tylko szajskie urządzenia a nawet jak nie szajskie to jednak nie wieczne i psujące się u nas jakbym miała wyliczyć ile kasy poszło na wymianki brodzików węży od prysznica baterii kranowych itp itd to bym się pociąć musiała - już mi słabo i nawet nie wspominam o tym bo nie ma miesiąca bez usterki nie ma szans nic odłożyć - wiecznie coś - opony hamulce etc jak mogłabym zapomnieć o wymianie pieca centralnego a bojlery będę chyba od dziś pieścić i całować coby nie siadły bo się nie pozbieramy finansowo nigdy a pomyśleć, że chciałam sie rozmnażać ja obecnie krwawię po laserowym usuwaniu tatoo odcinek 5 - tak wiem wiem, za głupotę trza płacić, dosłownie i w przenośni - niemniej tym razem był hardkor stulecia nawet chuop sie zrobił zielonkawy jak zmieniał opatrunek - a dziwiłam się że Pani doktor mówiła, że ona radzi jednak odmoczyć se myśle gópia baba co odmoczyć po co na co ? no i się dowiedziełam jak to odrywałam - of kors nie odmoczone no - to se pomyliłam Bar z narzekalnią ale w sumie ja wcale nie narzekam - takie są fakty realia ot co !
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-05 o 13:24 |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może chociaż od tyłu jest korzystnie ![]() Nie strasz |
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Ano to wiadomo, no i zawsze łatwiej skrócić niż doszyć jak nie ma idealnej długości ![]()
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Nindżopesz
|
Did nauczył się początku alfabetu: "ku wu e..."
![]() Przyszli moje kwasy, zaraz sobie zrobię tonik, omnomnom. |
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam teraz problem, bo trwała mi schodzi, nie chcę robić drugiej a moje włosy są do duszy. Ani proste ani krecone, prostować nie mogę bo wyglądam jak sierota i znów zostaje mi tylko trwała
![]() O nie nie daj sięCytat:
![]() Ja za to nie? choć raz kupiłam na ciuchach idealne
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam Przyszli moje zakwasy, zaraz sobie zrobię tonik i wszystko mi pasowało - ten tonik to na wzmocnienie, rozluźnienie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-05 o 13:39 |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki miałaś, gdzie, opowiadaj ![]() No i
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
już opowiadałam kiedyś
![]() w telegraficznym: bo sie zepsuł, a raczej ja go zepsułam, jadąc w ciepłe kraje ze swieżo zrobionym(przecież będę kremować ), zlał sie w czarno plame - naramienny byłam głupia i niepełnoletnia i jeszcze raz głupia niemądra niedoświadczona życiem moja wina moja wina, moja bardzo wielka ...
|
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, tył obleci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Daj znać jak wrażenia po pierwszym użyciu
|
||
|
|
|
#1339 |
|
Nindżopesz
|
No i juszzz... Zrobiłam 5% na oko. Chwilę poszczypało w świeżynki i tyle.
Po jakim czasie można nakładać krem czy coś? Przecierać bardzo delikutaśnie i jeden raz czy można na chama kilkakrotnie w tym samym miejscu? |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można te same miejsca kilka razy przecierać, ale na poczatek sobie daruj. Za jakiś czas , jak sie skora przyzwyczai możesz tak sie bawić ![]() Nrazie dawaj raz
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1343 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() odebrałam odruchowo jak znowu zadzwonił ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ciężko było, ale tak mega szybko umyłam już nie mogłam dłużej wytrzymać, myję zawsze codziennie, a już od przedwczoraj nie myłam i czułam się strasznie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1344 | |||||
|
Panaroja
|
Spod niepadania niczego
![]() niestety owszę ,po wszystkim można dostać uczulenia . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy nie należy się przyznawać , że się wie więcej niż minimalnie czeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kothy odkąd dostały owsa do jedzenia , zgłupiały i jakby im połowe lat ubyło , a na dodatek kotha zrobiła się beszczelna i zaczęła się wzorem kotha do talerzy pakować , czego przedtem nie robiła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. naćpałaś kothy - owies - dragi dla kothów
|
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś z tych opcji ![]() A za długich też nie ma na Cię? ![]() No i czego się dziwujesz, na pewno coś jeszcze Ci dziś na łeb spadnie , deszcz, byle nie cegła ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-04-05 o 18:16 |
||
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
a żeby nie było, że mam wysyp narzekań to choć nadmienię, że ochłodzili mi blond do siwo oliwkowego tonerem uffff - jestem w miarę zadowolona że żółtko znikło i nie ma agresywnego nic na włosach - chyba będę z tymi tonerami kombinować ale trzeba uważać żeby sobie nie zrobić niebieskich, róziowych włosów
tak czy owak po raz pierwszy od lat jestem zadowolona że żółtkiem nie świecę niby się to zmyje ale liczę że nie doszczętnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

Dawaj foty!

jak nikomu nie opchniemy to pojda na All. bo odsylac sie nie oplaca. A moje rzeczy trafione rozmiarowo.

mnie by było ciężko bez niego
Od paru (nastu? może już) lat nie oglądam tv
Zresztą od kilku miechów to na tv ino Didka czasem jakąś bajkę z płyt, poza tym nic nie działa, bo się coś tam rypło i programów tv z kompa się teraz nie da puścić na telewizorze 

, temat: proteza szkieletowa 

se myśle gópia baba co odmoczyć po co na co ? no i się dowiedziełam jak to odrywałam - of kors nie odmoczone

Jaki miałaś, gdzie, opowiadaj 
nigdy nie należy się przyznawać , że się wie więcej niż minimalnie czeba 
, deszcz, byle nie cegła